2009 Nisan Anneleri buraya

bak oğlum gene yanlız kaldık...

bugünlerde dükkkanı biz açıp biz kapatır olduk....

uykusuzluk kötü.....

gece geç yatıyorum ...sabah erken kalkıyorum...
baran doğunca uykusuzluk bakımından zorlanmıyacağım...
allahım alıştırma yapıyor herhalde...

herkes bizim gibi girmiyorki güzelim..
hatta bazısının evinde internet yok ,,işten ayrılınca hiç girme yok...

posidion ve urla ne yapıyor acaba?

deniz tam hayırsız çıktı....

evet aynen böyle olduğu zaman kendimi kullanılmış gibi hissediyorum onca şey paylaşmıştık....

bide tanımıyoruz mesela sonra geliyo yok ben işte 4nisanda doğurdum şöyle böyle kardeşim sen kimsin yaaa
nisanda doğurmuşsan doğurmuşsun
bizimle burda bir muahebbetin yok bir girmişliğin yok napayım doğurduysan doğurdun nüfus memurumuyum benklava::roflol:

sorma canım yaa doğuramayanlardanım ben :)
gün geçtikçe uykuya hasret kaldık
Allah bizide kurtaracak inşallah salı günü..

eysan senin meleğin büyümüştür artık
bi fotosunu ekleseydin
biz doğuramayanlar fotolara baktıkça daha bi hevesleniyoz

günaydın arkadaşlar buraların hareketleneceği günlere azkaldı hepimiz kuzuları kucağımıza alınca öyle sorunlarımız olacak ki yok gaz çıkaramıyo yok emmiyo yardım edin arkadaşlar diye çırpıncaz ama işte bu sıkıcı günlerde geçmek bilmiyor işte şirvanda olmasa hiç geçmeyecek

evet günaydın herkese diyecem ama ,, gene kimsecikler yok...
ama bugün benden erken davrananlar olmuş,, günaydın deyip kaçmışlar......

kızlar sonunda çantamı hazırladım.....

bebek için ;
2 takım kıyafet -
2 tane pattaniye (biri hastanede - biri çıkarken)
2 tane bez...
sarı bir başörtü...(çoçuğun suratına örtmek için)

benim için ;
gecelik - sabahlık
lizöz
çorap - patik
iç çamaşır
havlu
göğüs pedi
orkid

evlilik cüzdanı....çıkışda gerekebilir...

eksikler...
terlik
kolanya
diş fırçası - macun

günaydın,

şirvan sen girmişsin ben kapattım bilgisayarı akşam..neyse anacım doğurmadım daha!! dün nst de sancıların olduğu grafik 7 lerde 8 lerde geziniyodu, hatta eşim ulan beni bağlasalar makineye benim bile daha yüksek çıkar diyodu :)))) yani bu haftalardayım hala sancı yok! birazdan çıkıcaz, akşam maç varmış, okuldan arkadaşlara davetliyiz..

kızlar ben geçen hafta doğumumu yaptım sezeryan olduum bebeğim şimdi 1 haftalık ......... annelik çok zor ve duygusal mış

şirvancım ağız bezi ıslak mendil pişik kremi bebek için lazım olur
kendin için makyaj malzemesi koymıcan mı bi ruj falan al istersen :dance:

herkese merhaba..
7 nisanda 39 hafta 6 günlükken 4300 gram 53 cm boyunda ve nehir isminde çok tatlı bir kızım oldu..darısı herkesin başına..çok güzel bi duygu..maşallah..

herkese merhaba..
7 nisanda 39 hafta 6 günlükken 4300 gram 53 cm boyunda ve nehir isminde çok tatlı bir kızım oldu..darısı herkesin başına..çok güzel bi duygu..maşallah..

hayırlı olsun bebeğin.. doğum normal mi oldu kızın maşallah güzel büyümüş. darısı başımıza artık. biz hala bekleyenlerdeniz.

kızlar hava çok güzel ama dışarı çıkamıyorum. bugün karyola geliyor. gıcıklar 6/7 gibi gelebilir gelmezse yarın gelebilir dediler. zaten geç kaldı karyola 3 hafta önce gelicekti. parayı peşin aldı uyuzlar şimdi karyolamızı getirmiyorlar.. klava: bunlar bugün getirmezler karyolayı yarın da evde oturturlar beni. :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…