2009 Nisan Anneleri buraya

sekiznisanikibindokuz gözün aydın canım normalmi oldu doğumun..........................

şirvam ben normal doğum yaptım canım listeye eklersen sevinirim..........................

canım peşin para verilirmi ,, bu mobilyacılara...

Ben 100 tl kestim sırf beni uyuz ettikleri için ..20 günde teslim edemediler....halada beğenmediğim bazı konular yok değil...
Bugün gelir inşallah....
Nerden ,almıştın....

herkese merhaba..
7 nisanda 39 hafta 6 günlükken 4300 gram 53 cm boyunda ve nehir isminde çok tatlı bir kızım oldu..darısı herkesin başına..çok güzel bi duygu..maşallah..

maşallah nehir hanıma -- canım doğum nasıl oldu... 4300 normal biraz zor ama
sekiznisanikibindokuz gözün aydın canım normalmi oldu doğumun..........................

şirvam ben normal doğum yaptım canım listeye eklersen sevinirim..........................

ekledim şekerim...

Kızlar urla aradı...bızlerı Çok ÖzlemıŞ...

Aklı hep burdaymıŞ...

BebeĞın hala sarılıĞı geÇmemıŞ... Arada bır hastaneye gıdıp gelıyorlarmıŞ...

Herkese selamı var...

kızlar merhaba....

biz evimize dün geldik,gecemiz çok kötü geçti acaip bir gaz derdimiz var ve sürekli meme istiyor oburcuk benim oğlan dün gece toplam 1 saat uyumamışımdır gündüz iyiyiz gece hayatımız var bugün biraz ağladım açıldım karnımdayken çok farklıymış çoooooook güzel bir duygu ama bence son günlerini yaşayanlar bugünlerin tadını çıkarın...

benimki ağlıyor..

herkese merhaba..
7 nisanda 39 hafta 6 günlükken 4300 gram 53 cm boyunda ve nehir isminde çok tatlı bir kızım oldu..darısı herkesin başına..çok güzel bi duygu..maşallah..
oy maşallah kilolu bir bebiş Allah size bağışlasın

ya ne iş yaptırrırsan yaptır parasını verdinmi illa bir aksilik çıkıyor
işi yaptırmadan parayı vermicen valla

ay cnm bizde onu özledik

şimdi çıkaralımmı bebişleri çıkarmayalım mı ben anlamadım:uhm:

bursasu bebekle çok zor cidden.....son günlerin bencede tadını çıkarın...kimseye sormadan yatağa yatmak,eşinle vakit geçirmek meğer ne özelmiş...:a015:.......şimdi tüm hayatım kızım...mutsuzmuyum hayır ama çok yorgunum....

ruveydax dan alıntıdır.

şirvancım biz şimdi hastanedeyiz.öğlen 3 te suyum geldi..3cm açıklıkla yatış yattık.
şimdi kolumda serum ve sancıların düzene girmesini bekliyoruz odada..

Şirvan benim oğluşumu da listeye eklesene ben denedim bceremedim. Şimdiden teşekkürler. Adı ıSmet Tuna 6 nisanda Sezaryen ile 3320 gr doğdu 39+5

ruveydax dan alıntıdır.

şirvancım biz şimdi hastanedeyiz.öğlen 3 te suyum geldi..3cm açıklıkla yatış yattık.

hadi Allah kurtarsın doğurun doğurun sıra bize gelsin :teytey::teytey:

çiçek ve şenay girmiyorlar ya acaba bi problemmi var:uhm:

izim burda bebesan diye bi mağza var ordan aldık. aslında bende eksik verseydim 100 ytl diyorum.. ama geçti artık. öğlen çıtım uğradım yarın getiricez söz filan dediler. normalde böyle olmaz dedi. mobilyayı yapanlarla problem yaşamışlar. bi tane ateşölçer hediye etti özür maksatlı. yarın 11 gibi elimizde olucamış.. sanırım gerçekten onlardan değil sıkıntı. ..

ah canım benim... keşke imkanı olsa oda birkaç satır yazabilse bebeği inşallah düzelir bir an önce florasan ışığında çıplak yatırmak gerekiyormuş sarılık için ama burda yokki nasıl sölesek gerçi doktorlar sölemiştir..

canım benim allah kolaylıklar versin bizde yaşıyacaız sizin yaşadıklarınızı anne olmak kolay değil. kız acaba süt mü yetmiyor. bazı bebek doymazmış. yiğenim doymuyordu ilk 3/4 gün milupanın mamasından verin dedi doktor. verdik uyudu yavrum açlıktan ağlıyormuş. sonra kestiler tabi 3/4 gün sonra ablamın sütüde çoğalmıştı. yetmezse bende veririm mama bir kaç gün yazık doymuyor belki bebeişler.

ruveydax dan alıntıdır.

ay canım yaaa o 39 . haftasındamıydı. belki doğum yapmıştır şu saatlerde. inşallah hayırlısıyla kızını kollarına alır dualarımız seninle canım.. :Saruboceq:

hadi Allah kurtarsın doğurun doğurun sıra bize gelsin :teytey::teytey:

çiçek ve şenay girmiyorlar ya acaba bi problemmi var:uhm:
yok canım problem yoktur dozkan dün girdi herhalde çiçeği hatırlamıyorum. ama yorgundurlar vakitleri olmuyordur. bi süre sonra daha sık girerler. gerçi onlar sık girmeye başlayınca biz yeni doğum yapmış oluruz.. :1shok:

ay kızlar tek başımayım gene burda... hiç yakalayamıyorum sizi .. şimdi ben çıkarım dolar burası kızıyorum ama haaa neyse biraz tv izliyim uğrarım gene öptüm şekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…