Canım gözünaydınherkese merhaba..
7 nisanda 39 hafta 6 günlükken 4300 gram 53 cm boyunda ve nehir isminde çok tatlı bir kızım oldu..darısı herkesin başına..çok güzel bi duygu..maşallah..
canım peşin para verilirmi ,, bu mobilyacılara...kızlar hava çok güzel ama dışarı çıkamıyorum. Bugün karyola geliyor. Gıcıklar 6/7 gibi gelebilir gelmezse yarın gelebilir dediler. Zaten geç kaldı karyola 3 hafta önce gelicekti. Parayı peşin aldı uyuzlar şimdi karyolamızı getirmiyorlar..klava: Bunlar bugün getirmezler karyolayı yarın da evde oturturlar beni. :mymeka:
herkese merhaba..
7 nisanda 39 hafta 6 günlükken 4300 gram 53 cm boyunda ve nehir isminde çok tatlı bir kızım oldu..darısı herkesin başına..çok güzel bi duygu..maşallah..
sekiznisanikibindokuz gözün aydın canım normalmi oldu doğumun..........................
şirvam ben normal doğum yaptım canım listeye eklersen sevinirim..........................
oy maşallah kilolu bir bebiş Allah size bağışlasınherkese merhaba..
ya ne iş yaptırrırsan yaptır parasını verdinmi illa bir aksilik çıkıyorkızlar hava çok güzel ama dışarı çıkamıyorum. bugün karyola geliyor. gıcıklar 6/7 gibi gelebilir gelmezse yarın gelebilir dediler. zaten geç kaldı karyola 3 hafta önce gelicekti. parayı peşin aldı uyuzlar şimdi karyolamızı getirmiyorlar..klava: bunlar bugün getirmezler karyolayı yarın da evde oturturlar beni. :mymeka:
ay cnm bizde onu özledikKızlar urla aradı...bİzlerİ Çok ÖzlemİŞ...
Aklı hep burdaymıŞ...
BebeĞİn hala sarılıĞı geÇmemİŞ... Arada bİr hastaneye gİdİp gelİyorlarmıŞ...
Herkese selamı var...
kızlar merhaba....
biz evimize dün geldik,gecemiz çok kötü geçti acaip bir gaz derdimiz var ve sürekli meme istiyor oburcuk benim oğlan dün gece toplam 1 saat uyumamışımdır gündüz iyiyiz gece hayatımız var bugün biraz ağladım açıldım karnımdayken çok farklıymış çoooooook güzel bir duygu ama bence son günlerini yaşayanlar bugünlerin tadını çıkarın...
benimki ağlıyor..
şirvan benim oğluşumu da listeye eklesene ben denedim bceremedim. şimdiden teşekkürler. Adı ismet tuna 6 nisanda sezaryen ile 3320 gr doğdu 39+5
şirvancım ağız bezi ıslak mendil pişik kremi bebek için lazım olur
kendin için makyaj malzemesi koymıcan mı bi ruj falan al istersen :dance:
Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıylaruveydax dan alıntıdır.
şirvancım biz şimdi hastanedeyiz.öğlen 3 te suyum geldi..3cm açıklıkla yatış yattık.
şimdi kolumda serum ve sancıların düzene girmesini bekliyoruz odada..
herkese merhaba..
ruveydax dan alıntıdır.
şirvancım biz şimdi hastanedeyiz.öğlen 3 te suyum geldi..3cm açıklıkla yatış yattık.
izim burda bebesan diye bi mağza var ordan aldık. aslında bende eksik verseydim 100 ytl diyorum.. ama geçti artık. öğlen çıtım uğradım yarın getiricez söz filan dediler. normalde böyle olmaz dedi. mobilyayı yapanlarla problem yaşamışlar. bi tane ateşölçer hediye etti özür maksatlı. yarın 11 gibi elimizde olucamış.. sanırım gerçekten onlardan değil sıkıntı. ..canım peşin para verilirmi ,, bu mobilyacılara...
Ben 100 tl kestim sırf beni uyuz ettikleri için ..20 günde teslim edemediler....halada beğenmediğim bazı konular yok değil...
Bugün gelir inşallah....
Nerden ,almıştın....
ekledim şekerim...
ah canım benim... keşke imkanı olsa oda birkaç satır yazabilse bebeği inşallah düzelir bir an önce florasan ışığında çıplak yatırmak gerekiyormuş sarılık için ama burda yokki nasıl sölesek gerçi doktorlar sölemiştir..Kızlar urla aradı...bİzlerİ Çok ÖzlemİŞ...
Aklı hep burdaymıŞ...
BebeĞİn hala sarılıĞı geÇmemİŞ... Arada bİr hastaneye gİdİp gelİyorlarmıŞ...
Herkese selamı var...
kızlar merhaba....
biz evimize dün geldik,gecemiz çok kötü geçti acaip bir gaz derdimiz var ve sürekli meme istiyor oburcuk benim oğlan dün gece toplam 1 saat uyumamışımdır gündüz iyiyiz gece hayatımız var bugün biraz ağladım açıldım karnımdayken çok farklıymış çoooooook güzel bir duygu ama bence son günlerini yaşayanlar bugünlerin tadını çıkarın...
benimki ağlıyor..
ay canım yaaa o 39 . haftasındamıydı. belki doğum yapmıştır şu saatlerde. inşallah hayırlısıyla kızını kollarına alır dualarımız seninle canım.. :Saruboceq:ruveydax dan alıntıdır.
yok canım problem yoktur dozkan dün girdi herhalde çiçeği hatırlamıyorum. ama yorgundurlar vakitleri olmuyordur. bi süre sonra daha sık girerler. gerçi onlar sık girmeye başlayınca biz yeni doğum yapmış oluruz.. :1shok:hadi Allah kurtarsın doğurun doğurun sıra bize gelsin :teytey::teytey:
çiçek ve şenay girmiyorlar ya acaba bi problemmi var:uhm:
ÇOOKK PARDON senağlama tekrar okudum mesajıı selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?