2009 Nisan Anneleri buraya

geda nasılsın güzelim.. naptın kayınvalidenle düzeltebildinmi biraz aranı.. bu arada senin doğum ne zaman 40. haftaya girmiş olman lazım yanılıyormuyum..

geda nasılsın güzelim.. naptın kayınvalidenle düzeltebildinmi biraz aranı.. bu arada senin doğum ne zaman 40. haftaya girmiş olman lazım yanılıyormuyum..

ayy edanur bi ara okuyup çikmistim simdi gördüm yazini... canim kayinvalidemi kendi haline biraktim. beklentilerimi sifirladim söylediklerine hi deyip geçiyom... yoksa çocuk gibi olgun davranmiyo.... en güzeli de bugün annem geldi... ayyy canim yoldan gelmis olmasina ragmen hemen mutfaga girdi ben hazirlayim sen otur diye..... ben de anne merak etme yaparim hasta degilim dedim... sen yarin yaparsin.... yani anlicaniz ANNE gibisi yok.. iste ben de bundan kiriliyodum anneme beni muhtac etti gelmedi diye... neyse dogumdan sonra kaynana gidecek annem 1 2 hafta kalacak.............
sizleri ösledim... kendinize dikkat edin.... Allah a emanet olun..............

bu arada sanirim son bir haftaya göre daha rahat sizle olabilirim malum annem geldi:) o oyalar bizim bebegi!) ben de rahat nefes alirim.... ama Pinar dogunca biras daha seyrelir ilk zamanlar.... malum tecrübesizim korkarim basindan ayrilamam.. hos artik son 3 gün 16 nisanda dogarsa.. Ayyyyyyyyy heyecanlandim.......

geda neyseki moralin yerine gelmiş çok sevindim dediğin gibi anne gibisi yok benim annemde 3 haftadır yanımda daha mutfağa girmedim kardeşimde geldi bi ara temizliğide bitirdiler koca tarafından tık yok tabi :) annem geldiğinden beri bebişin kilosu bile atağa geçti yiyip içip şişmanlıyoruz kızımla :jeyyar:

canimm sen de mi uyuyamadin.... yaa gelmesi bile yetti annemin.. bi de yorgunm bile demeden bana yard etmee geliyo... tabi bizim bebek(!) yerinden kalkmadi..... son anda geldi.. ben de annemi de gönderdim... herseyi hazirlamistim zaten.................... Rabbim muhtac etmesin kimseye.... Annelerimizi eksik etmesin basimizdan.....

ayy sonunda uykum geldi... annemin gelmesi bende heyecan yapti heralde son yasadiklarimdan sonra ve mutluluktan uyuyamiyodum simdi biras gelmisken uyuyayim... ayy midem bulanmaya basaladi... hayirdir insallah.. kizim da kipir kipir...... herkese iyi uykular ya da sabah bakarsaniz GÜNAYDIN:)
ben bugün dr gidecem... sonra görüsürük......................................

uyuyamadım valla sol kalçam ve ayağım tutulmuş durumda bir de çok hareketli canımı acıtıyor.annelerimizin hakkı ödenmez yol yorgunu da olsa kızına yardım etmeye çalışıyor işte kayınvaliden niye gelmiş anlamıyorum zaten kendi kızı olsa nasıl davranır acaba

iyi uykulaarrr

kızlar günaydın
bu aralar kimseyi yakalayamıyorum yoksa girmiyorum sanılmasın..
zaten bi avuç kişi kaldık neyse Allah izin verirse yarın bende meleğime kavuşacağım..
o kadar canım sıkkınki ne yapacağımı bilmiyorum.rahatsızlıklarımdan dolayı bişey olursa kendimi affedemem sanırım..
gerçi oda Allah ın takdiri ama yinede üzülmemek elde değil..
kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin bizden bende meleğimi kucağıma alabileyim..

bu arada şirvancım eğer herşey düzgün giderse 38 haftalık bi kızım olacak adıda Allah kısmet ederse melisnaz olacak.
sezeryan ama narkoz şekli belli değil tahlillerden sonra karar verilecek
diğer bilgileride inşallah kısmet olursa yarın veririm..
tabi yarına çıkarsam heyecandan ölmek üzereyim

günaydınnnn güzel annişler
sinehas Allah yardımcın olsun sağlıcakla alırsın inş küçük kuzunu kollarına dualarımız seninle

günaydın kızlar ya ben geçmişi okurken rüveydax ın suyunun geldiğini okudum çok heyecanlandım doğum tarihimiz hemen hemen aynıydı daha 8 gün var doğuma

herkese merhaba..
7 nisanda 39 hafta 6 günlükken 4300 gram 53 cm boyunda ve nehir isminde çok tatlı bir kızım oldu..darısı herkesin başına..çok güzel bi duygu..maşallah..

maşallah bebişine.darısı biz kalanlara inşallah.

sıkma canını bugün gelir inşallah.

Allah kolaylık versin.olsun ama kuzucuklarımız için herşeye değer .

ruveydax dan alıntıdır.

şirvancım biz şimdi hastanedeyiz.öğlen 3 te suyum geldi..3cm açıklıkla yatış yattık.
şimdi kolumda serum ve sancıların düzene girmesini bekliyoruz odada..
canım güzel haberlerini bekliyoruz.Allah yardımcın olsun.

PARDON NİŞANLI SİZMİSİNİZ*??

bu ne ki şimdi?:sm_confused:

senin adına sevindim geda.biraz olsun moralin yerine gelmiştir.

canım yarın ikimiz de inşalah bebeklerimize kavuşacağız.dua tabikiederiz.sen de bize et.rahat ol.Allahın izniyle hiçbişey olmaz.:Saruboceq:

kimseler yok ama.akilik işte.benim yarın sezeryan günüm ama boğazım ağrıyo.zaten kaç haftadır grip gibiydim.ıhlamur içiyorum ama inşallah yarın sorun olmaz.kızlar dua edin.yarına kadar kendime geleyim.

günaydın arkadaşlar...

megul ve geda yarın için Allah yardımcınız olsun ...ınşallah kuzularınızı sağ salim kucağınıza alırsınız...dualarımızı sizinle siz de bizim için dua edin...

Rüvaydax da inşallah sağ salim kurtulmuştur...valla takım tamamlanıyor...

Dün ve ondan önce gün girip çıkmam gerekti o yuzden fazla yazamadım...Oslemin kurtulduğunu duyduydum iyidir inşallah... Nisan Ece nin güzel haberlerini bekliyoz...

Dur ben bi hafızamı tazeleyip gecmişi okuyayım ondan sonra hastaneye gidecez... anestesizle görüşecez... Ha bu arada kızlar nasipse benim sezeryan tarihim 16 Nisan Perşembe..gün konusunda bir karışıklık olmus sanırım..:kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben cıkıyom eşim en sonund ahazırlanabildi...anestesizle görüşecem inşallah epidural olur ..gelince görüşürüz iniallah...Ben yokken doğuran olursa Allah yardımcıları olsun....:CüvCüv:

günaydın kızlar
doğum yapanlara allah analı babalı,sağlıklı şekilde bebeklerini büyütmelerini nasip etsin,
doğum yapacaklara da hayırlı doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:
(doktorum önceleri mayısın ilk günleri olabilir demişti sonra 30 nisanda dedi)
mayıs anneleri bölümündeyken nisan annelerini de takip ediyordum.
bugün dk.umla görüştük ve 22 nisanda (spinal anesteziyle)doğum yapıcam inş.
aranıza nisan annesi olarak katılabilir miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…