kızlar sonunda çantamı hazırladım.....
bebek için ;
2 takım kıyafet -
2 tane pattaniye (biri hastanede - biri çıkarken)
2 tane bez...
sarı bir başörtü...(çoçuğun suratına örtmek için)
benim için ;
gecelik - sabahlık
lizöz
çorap - patik
iç çamaşır
havlu
göğüs pedi
orkid
evlilik cüzdanı....çıkışda gerekebilir...
eksikler...
terlik
kolanya
diş fırçası - macun
8Nisan gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun ...doğum hikayeni yaz mutlaka..
günaydın kızlar
doğum yapanlara allah analı babalı,sağlıklı şekilde bebeklerini büyütmelerini nasip etsin,
doğum yapacaklara da hayırlı doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:
(doktorum önceleri mayısın ilk günleri olabilir demişti sonra 30 nisanda dedi)
mayıs anneleri bölümündeyken nisan annelerini de takip ediyordum.
bugün dk.umla görüştük ve 22 nisanda (spinal anesteziyle)doğum yapıcam inş.
aranıza nisan annesi olarak katılabilir miyim.
Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.....:Saruboceq: Darısı Biz bekleyenlerin başına :teytey:
2 gündür bakamadım. Malum son hazırlıklar Geceliğimi ve sabahlığımı almamıştım. Onu aldım. MS'da buldum yine düzgün bişey. İç çamaşırcıları 2 aydır bekliyorum. Kriz var diye doğru düzgün mal getirmiyolar. Neyse sonunda aldım. Terlik almadım. Bugün son NST kontrolümüz var. Ondan sonra bakacağım.
Öğlen de ağdacıda randevum var. Bu halde katlanmak daha zor olacak.........
Dün de evim temizlendi. Aslında mutfağı daha çok ben temizledim.Yağ çözler falan....Bebeğime zararlı olacağını biliyorum ama ne yapıyım eldiven takıp yaptım. Anam millet ne hassas olmuş öyle deterjanlar kullanmadan yapıyorlar temizliği. Ben de kızdım kendim yaptım. Biraz da ütü falan derken canım çıktı......
Bebeğimin yatağını hazırladık akşam da annemle ve onun zoruyla artık hastane çantasını hazırladık. Ama ne olur ne olmaz diye koyacak çok şeyim var. Hastane eve uzak. Tamer sürekli gidip gelmesin diye....
Bekledik bekledik yine bi telaşa girdik bakalım. Sonu hayırlı olsunda....
Bu resim ekleme işini hiç bilmiyorum. Bilgisayarım süper ama fotoğraf makinam dijital değil. Cep telefonundan olurmu.? Olursa nasıl olur biri MSN mesaj atıp anlatırsa sevinirim.
Hastane'de çekilenlere bir değişiklik olmazsa CD alacağım. Heralde onu yüklemek daha kolay olur. Eve geldikten sonra bebişimi sizlere gösteririm.
Lizöz ne ki ? Bi de hastanede olsa bile Havlu kağıt almak lazım. Bi de bebeği silmek için pamuk falan ben ce......
Heyecan var mı heyecan .? Ben şimdiden bir garip duygular içindeyim....
kızlar ben çok kötüydüm 2 gündür ateşler içerisinde yatyorum. süt basması olmuş memeler şişti sağamadım süründüm bi de uykusuzluk.
kızlar günaydın;
ruveydax gece mesaj attı,,
2800 gr. 47 cm şevval bebek aramıza katıldı.
maşallah diyelim,, allah analı babalı büyütsün...
kızlar ben çok kötüydüm 2 gündür ateşler içerisinde yatyorum. Süt basması olmuş memeler şişti sağamadım süründüm bi de uykusuzluk.
selam kızlar,
çiçek geçmiş olsun, süt basması ne ki??
Ruveydax a hayırlı olsun bebişi, allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
emel gözün aydın şeker..
şirvan bi biz kaldık, ben kafayı yicem artık..benim oğlan gelmeye hiiiç niyetli değil..dr. Suni sancı veririz diyor ama o kadar da mazoşist değilim sezeryan yapsın daha iyi...dayanamam heralde suni sancıya!! Yarın yine kontrolüm var, artık 3 günde bir ama bi halt olduğu yok ki...hiç bişey bende doğumu tetiklemiyo yaaa! C.tesi annem gelecek, zaten onun yüzünden hep, ben gelmeden doğmaz inşallah deyip duruyodu, sanki o doğurtacak!! Sinir oldum bak şimdi!!
kızlar hepiniz sağolun süt basması sütün bi anda gelmesi vücudun adapte olamayıp ateşin yükselmesi. çok gıcık bişey inşallah hiçbirinize olmaz. Bi de bizim can biraz kuduruk bişey az uyuyo devamlı ayakta ilgi beklio meme canavarı. Memelerime yapışık yaşıo resmen ateşim var o da kucağımda olunca iyice ter döküom devamlı. Bu arada uykunuzun kıymetii bili bu sabah 5 de hiç uyumamış şekilde salonda ağlıodum:) lohusa halleri işte
kızlar hepiniz sağolun süt basması sütün bi anda gelmesi vücudun adapte olamayıp ateşin yükselmesi. çok gıcık bişey inşallah hiçbirinize olmaz. bi de bizim can biraz kuduruk bişey az uyuyo devamlı ayakta ilgi beklio meme canavarı. memelerime yapışık yaşıo resmen ateşim var o da kucağımda olunca iyice ter döküom devamlı. bu arada uykunuzun kıymetii bili bu sabah 5 de hiç uyumamış şekilde salonda ağlıodum:) lohusa halleri işte
DOĞURAMAYANLAR
sinehas : 14 nisan salı
megül : 14 nisan salı
iyüksel : 15 nisan çarşamba
resolve31 : 16 Nisan Perşembe
köfte : 21 nisan salı
şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
esennn
glnm_kvrck
chveneburi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?