2009 Nisan Anneleri buraya

Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.....:Saruboceq: Darısı Biz bekleyenlerin başına :teytey:

2 gündür bakamadım. Malum son hazırlıklar Geceliğimi ve sabahlığımı almamıştım. Onu aldım. MS'da buldum yine düzgün bişey. İç çamaşırcıları 2 aydır bekliyorum. Kriz var diye doğru düzgün mal getirmiyolar. Neyse sonunda aldım. Terlik almadım. Bugün son NST kontrolümüz var. Ondan sonra bakacağım.

Öğlen de ağdacıda randevum var. Bu halde katlanmak daha zor olacak.........

Dün de evim temizlendi. Aslında mutfağı daha çok ben temizledim.Yağ çözler falan....Bebeğime zararlı olacağını biliyorum ama ne yapıyım eldiven takıp yaptım. Anam millet ne hassas olmuş öyle deterjanlar kullanmadan yapıyorlar temizliği. Ben de kızdım kendim yaptım. Biraz da ütü falan derken canım çıktı......

Bebeğimin yatağını hazırladık akşam da annemle ve onun zoruyla artık hastane çantasını hazırladık. Ama ne olur ne olmaz diye koyacak çok şeyim var. Hastane eve uzak. Tamer sürekli gidip gelmesin diye....

Bekledik bekledik yine bi telaşa girdik bakalım. Sonu hayırlı olsunda....

Bu resim ekleme işini hiç bilmiyorum. Bilgisayarım süper ama fotoğraf makinam dijital değil. Cep telefonundan olurmu.? Olursa nasıl olur biri MSN mesaj atıp anlatırsa sevinirim.

Hastane'de çekilenlere bir değişiklik olmazsa CD alacağım. Heralde onu yüklemek daha kolay olur. Eve geldikten sonra bebişimi sizlere gösteririm.

Lizöz ne ki ? Bi de hastanede olsa bile Havlu kağıt almak lazım. Bi de bebeği silmek için pamuk falan ben ce......

8Nisan gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun ...doğum hikayeni yaz mutlaka..

Heyecan var mı heyecan .? Ben şimdiden bir garip duygular içindeyim....

Kimsecikler yoktu ama okuydu yazdı derken hiç kmse kalmamış. Benim de hazırlanmam lazım. Akşam bakmaya çalışacapım ama bakmazsam sabah burdayım....

Öpüldünüz...

kızlar ben çok kötüydüm 2 gündür ateşler içerisinde yatyorum. süt basması olmuş memeler şişti sağamadım süründüm bi de uykusuzluk.

kızlar günaydın;
ruveydax gece mesaj attı,,
2800 gr. 47 cm şevval bebek aramıza katıldı.

maşallah diyelim,, allah analı babalı büyütsün...

selam kızlar,

çiçek geçmiş olsun, süt basması ne ki??

ruveydax a hayırlı olsun bebişi, allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

emel gözün aydın şeker..

şirvan bi biz kaldık, ben kafayı yicem artık..benim oğlan gelmeye hiiiç niyetli değil..dr. suni sancı veririz diyor ama o kadar da mazoşist değilim sezeryan yapsın daha iyi...dayanamam heralde suni sancıya!! yarın yine kontrolüm var, artık 3 günde bir ama bi halt olduğu yok ki...hiç bişey bende doğumu tetiklemiyo yaaa! c.tesi annem gelecek, zaten onun yüzünden hep, ben gelmeden doğmaz inşallah deyip duruyodu, sanki o doğurtacak!! sinir oldum bak şimdi!!

selam güzel anneler

çiçek çok geçmiş olsun bende süt basmasını ilk kez duyuyorum Allah şifa versin

bi bebişimiz daha olmuş Analı babalı büyüsün inşallah.

bizim tembellerin keyfi yerinde

hoşgeldin.

hazırlıkların bitmiş artık bebişin gelebilir:)). temizlik konsunda keşke yağçözle uğraşmasaydın.çok ağır oluyo onlar.ellemekten ziyade solumak sakıncalı..

kızlar ben çok kötüydüm 2 gündür ateşler içerisinde yatyorum. süt basması olmuş memeler şişti sağamadım süründüm bi de uykusuzluk.

canım çok geçmiş olsun.inşallah şimdi yisindir.yanında kim var .yalnız değilsin di mi?

kızlar günaydın;
ruveydax gece mesaj attı,,
2800 gr. 47 cm şevval bebek aramıza katıldı.

maşallah diyelim,, allah analı babalı büyütsün...

oy maşallah şevvalimize.

kızlar hepiniz sağolun süt basması sütün bi anda gelmesi vücudun adapte olamayıp ateşin yükselmesi. çok gıcık bişey inşallah hiçbirinize olmaz. bi de bizim can biraz kuduruk bişey az uyuyo devamlı ayakta ilgi beklio meme canavarı. memelerime yapışık yaşıo resmen ateşim var o da kucağımda olunca iyice ter döküom devamlı. bu arada uykunuzun kıymetii bili bu sabah 5 de hiç uyumamış şekilde salonda ağlıodum:) lohusa halleri işte

kızlar ben çok kötüydüm 2 gündür ateşler içerisinde yatyorum. Süt basması olmuş memeler şişti sağamadım süründüm bi de uykusuzluk.

canım geçmiş olsun..göğüsler şişmedi dedin.. Ama bak maşallahları var...bol bol sütün olsunda can beye yarasın..

öyle canım beklemek sıkıcı...
Herkes arıyor doğurmadınmı sen diye...
Sanki ben tutuyorum.... Bende çıksın artık diyorummm

bu aralarda beni hiç uyku tutmuyor,
gece 2-yatıyorum
sabahta erkenden kalkıyorum...

DOĞURAMAYANLAR

sinehas : 14 nisan salı
megül : 14 nisan salı
iyüksel : 15 nisan çarşamba
resolve31 : 16 Nisan Perşembe
köfte : 21 nisan salı

şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
esennn
glnm_kvrck
chveneburi

çok geçmiş olsun çiçekcim.
Demek senin Can bey de benim Demiri aratmıyor.
Ben selobantla memeye yapıştırayım diyorum sıpayı.

Kızlar baya az kişi kalmış doğurmayan.İnşallah sorunsuz bir doğum yaşarsınız hepiniz.

slm kızlar ruveydax doğurmuş hayırlı olsun bebişi......................

çiçekçim geçmiş olsun canım benim..........................................

dozkan kilolar ne alemde kıs ben 10 kilo verdim takıldım bi 7 kilo daha vermem lazım........................

ilahi dozkan :))) yapıştırıcan he!!! :))) bende eşime diyorum doymayacak bu diye durmadan emmek isteyecek, ama benim eşimin daha süper bi çözümü var !!! uzun bi hortum bi ucu memede bi ucu bebeğin ağzında..sen istediğin yere git evin içinde dolaş çocuk yattığı yerden emsin dursun diyo..nst ye beni bağlasalar senden çok sancım çıkar diyen adamdan daha azı beklenmez zaten :)))))

ay çiçek allah acil şifa versin...çok üzüldüm senin için..zaten bi sen değilsin, doğum yapanların çoğu uykusuzluktan dert yanıyoooo!! şenay ne halde acaba???

kızlar süt basması feci dikkat edin ben sızısını hisseder hissetmez sağdım genede ateşlendim ve titreme tuttu ayrıca reha pek iştahlı değildi sarılıkta olunca uykusu cok oldu ve yiyemedi zorla yediriyordum
zaten yese bile ilkin annenin sütü 4bebeğe yetecek kadar gelirmiş o yüzden bebek yesede kalan süt sağılmalı çok dikkat edin ateş ve süt gerilemesi olabilirmiş ayrıca kitle oluşabilirmiş
yazıktır sütüme demeyin sağın sonra cekersiniz
ALLAH KORUSUN

etoprak bendede hiç sancı çıkmıyodu canım biliyosunuz birden geldi sancılar belli olmaz yani bu iş bu gün bi bakmışsın sancılanmışsın......................................

geçmiş olsun bebişine eyşancım.....................................

dogum yapan bırı varmı burda bılmıyorum ama cok acıl ve onemlı bısey sorcam..bebegım emerken sut cok gelınce bogazına kacırıyo..dun yıne kactı ve nefessız kaldı cok korktum..bu durumda ne yapılıyo?ınternette buna aıt bı yazı bulan varsa gonderebılırmı?

sekiznisanikibindokuz bebeği tutabildiğin kadar dik tut emzirirken canım...................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…