2009 Nisan Anneleri buraya

Eda, Demet, Selinay, Didem hoşgeldiniz kızlar

Didem sana birşey sorcaktım canım
Bu karnın için zeytinyağını nasıl uyguluyorsun canım
Anlatabilirmisin?
Öptüm

kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ben hamile kaldığım günden beri hep bir erkek çoçuk hissediyorum doktorum %70 kız dedi ben halan erkek diyorum ikili testimde değerimde 21 çıktı
bazen kendime çok kızıyorum bunu düşünmekle ama hep içimden erkek diyorum sonra ya kızsa bana küserse bebeğim

Günaydın kızlar;
Dün işe gelmedim evde dinlendim.Birde sağlık ocağıne filan gidip gebelik kaydı yaptırmam gerekiyodu.Tetanoz aşıları için filan onları yaptım.Sabahtan ebride yazdıkalrınızı okuyorum.
Benim çarşambna günü kontrolüm vardı ama dayanamadım yarında başka bi doktora gidicem.Yeni bi doktor.Bbeğimi görüceğim için çok heycanlıyım..Bakalım denemek için...Kolay gelsin herkese

Eda, Demet, Selinay, Didem hoşgeldiniz kızlar

Didem sana birşey sorcaktım canım
Bu karnın için zeytinyağını nasıl uyguluyorsun canım
Anlatabilirmisin?
Öptüm

CANIM
bir camsil bosu falan bulursan daha kolay olur,
yada bos bir püskürtücü
zeytinyagını koy biraz göbişe sık ve göbek değilinden makata kadar yedir zeytinyagını
2 püskürtme falan yeterli olurr
sonra zeytin kokarsınnn

herkes ekmek banıp yemek ister:::))))

yani tüm yagı bedebine yedir
o yüzden aksam yapmak daha mantıklı
öptüm

günaydın kızlar nevar ne yok iyi gidiyodur umarım hamişlik selinay sinan beye gittinmi canım ne yaptınız cinsiyet işini

Teşekkür ederim canım:1hug:a.s.
Göbek deliğinden makata kadar demişsin bir zararı olmaz sanırım di mikafamçokkarıştı
Kusuruma bakma bilmiyorumda o yüzden bu kadar çok sordum canım

Merhaba canım,
benimde sabahları karnım düz, akşamları karnım davul gibi oluyor, yalnız değilsin :1rolleyes:

herkese günaydın.

butterfly sağol sana da çok geçmiş olsun.benimde epey azaldı senin ki gibi .iş yaptığım yok bu aralar.eşim sağolsun herşeyi yapıyor da doğumu kızına kavuşmak kadar işlerden kurtulmak için de iple çekiyor :) başına geleceklerden habersiz bence.gece uykusuz kalacak daha çok yardımcı olacak .hayırlısı bakalım.

günaydın
benimde randevum yarın çok heyecanlıyım.
belki bebeğimin cinsiyetini söylerdiye ümitleniyorum. hatta rüyalarıma bile giriyor.
dün gece rüyamda erkek bebek gördüm. Sabah kalktın eşime anlatıyorum o da demesinmi bende kız gördüm. Yaaa ikimizde bir cins görsek tamam diycemde ikimizde farklı görüyoz. Galiba eşimde benim kadar heyecanlı belli etmiyor ama oda rüyasında gördüğüne göre :)

Kizlar bugün karnimin sol köşesinde hafif bir ağri var,,,
kaç gündür söylemisi ayip, tuvalete de çikamiyordum. Biraz önce zorla çiktim.
Bu yüzden olabilirmi acaba?

Yoksa bebişimiz büyüyorda o yüzden mi , ağri hissediyorum.

normalde yarın doktora gidecektim.
öğlen arasındada iş yerinin yakının da hastane varr, oraya gitsemmi , yoksa yarınımı bekliyim.

yarın gideceğim doktoru aradım, pazartesine kadar yokmuş,
ben en iyisi burdaki bir hastaneye gidim, içim rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…