2009 Nisan Anneleri buraya

selinay teşekkrler, evet isterim canım. yard olursan sevinirim

tickershack coma gir önce pregnancy due date yazan yeri tıkla
1. basamak seçim yap
2. basamak seçim yap
3. basamak tıkla your last period yazan yere son adet tarihini gir selecte basark
create tickera bas

en altta ımage url yazan bölümü proflindeki takvim çizege takibi gibi bişey yazıyo oraya kopyala canım bu kadar kolay gelsin....

ama seçtiğim resimler farklıydııı bi daa düzeltmeye çalıayım bakalım:)

selinayy çok teşekkürler sonunda benim de oldu haftayı belirten bi takvimim:):):):) resimler de düzeldiiii
çok saol canımm

kızlar merhaba
bende kabızlıktan cok cektim ama bol su ve ac karnına kuru kayısı işe yarıyo örneğin ün yemeyi unuttum diye bugün tuvalete cıkamadım
ALİYECİM BEBEĞİN EKEKMİ ACABA
bende oğlumun hareketlerini 13.haftanın baslarında hissetmiştim bundada öle oldu özelliklede bu sıkışmaya hiç gelemiyor hemen tekmeliyor konforumu sağla der gibi
cok güzeldir ama ilkte daha heyeanlı oluyor tabi eşimde ilk bebeğimizin hareketlerini fark ettiğinde ağlamıştı bundada duygulandı ama aynı yoğunlukta desem yalan olur

güzel olmuş canım yaptın valla,iyi oldu kaç haftalık olduğumuz karışmasın.........

eyşancım kızın olacak senin ben öle hissediyorum hehe bakalım tutacakmı,ikinci daha erken hissedildiği için hissetmişsindir harketleri...........

Sürekli meşguldüm o kadar sene,
seninle doyasıya oynayamadım
Sen beni çağırdın gel oyna anne diye,
Ben sana bir türlü zamanınmı ayıramadım,

Giydirdim,doyurdum,seni kolladım.
Sadece bunları yeterli sandım
Bana oyuncağını getirdiğinde
Ben seni çoğu kez başımdan savdım

Yatağa yatar seni okşardım,
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım,
Şimdi o günleri çok özlüyorum,
Keşke bir dakika fazla kalsaydım

Hayat ne kadar kısa Yıllar ne çabuk
Ne zaman büyüdün sen küçücük çocuk,
Sana dokunmak için uzandığımda,
Ellerim boş kaldı yüreğimse buruk,

Artık ne resimler,nede oyunlar
Ne iyi geceler nede sarılmalar
Hepsi çok geride ulaşmak çok zor,
Yaşanmadı sanki hiç o güzel yıllar...

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

UMARIM öyledir selinaycım doğrusu ben ilkimdede hep kız umut ettim olmadı
6yiğenim var oğlumla beraber sadece en büyükleri kız oda 10 yasında kıza hasretiz yani
gecen rüyasınıda gördüm genelde pek dikkate almam ama bu seferkini almak istedim kırmızı kaslı bı yüzük gördüm kız evlada işaretmiş HADİ HAYIRLISI TEYZESİ

selam kızlar bende nisan annesi olacağım ALLAH KISMET EDERSE. 14 HAFTALIK CİNSİYETİNİ SORMADIM SÜPRİZ OLACAK

mehtap geçmiş olsun benim de 3 hafta önce kırmızı kanamam oldu ve sonrasında geçen cumartesiye kadar kahverengi lekelerim.raporluyum sürekli yattım.çok şükür 4-5 gündür renksizleşmeye başladı.inşallah yakında tamamen geçer,senin ki de benim ki de.moralini yüksek tut , ev işi yapma , uzanma,eğilme ve bol su iç bunlar çok önemli.dikkat et kendine.Allah yardımcımız olsun.

maşallah göbişler fırlamaya başlamış.urla akşam saatlerindde benim göbiş seninkini döver valla.
akşam çok şişiyorum kızlar yaaa siz de öyle oluyor musunuz?

bir de benim dr hala kan hapına ve vitamine başlatmadı beni.şu an hiç ilaç içmiyorum.folic asiti de 12. haftada bırakmıştım zaten.aynı durumda olan var mıııı??????

randevum 31 ekimde daha çoook var.belki ben de cinsiyet öğrenirim.gerçi kanamam olduğu için her hafta kalp atışına bakılıyor ama o kadar.ben de çok merak ediyorum valla.cinsiyet farketmez kız-oğlan neyse, sağlıklı olsun inşallah ama işte sadece merak ediyorum.

april bebişin hareketlenmiş ,maşallah canımç. ben de heyecanla bekliyorum.ara sıra bişiyler hissediyorum ama ne oluğu hakkında yorum yapamıyorum.biraz daha bekliycem galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…