2009 Nisan Anneleri buraya

aaa bu arada sormayı unuttum ben 14. haftanın içindeyim sizce cinsiyetini doktor söylermi?

ya bilmiyorum ama ablam ve kuzenim 12 haftalıkken öğrenmişti. ama burda kimsenin doktoru o kadar erken söylemiyor sanırım. birde mart ayı annelerinde okudum 3 ayda kız deyip 4 . ayda erkek çıkanlar olmuş. o da zor yaa kendini kıza alıştırıyorsun erkek diyorlar. neyse sağlıklı olsunlarda..

Şirvancım bence bekle yarını çünkü hafif sancıların normal olduğunu söylüyor doktorlar.
büyümesinden kaynaklanıyor olabilir. benimde arada oluyor ama çok şükür bir sıkıntı oluşmadı şimdiye kadar. doktora sorduğumda büyümeden kaynaklandığını söylemişti.

aslında ondanda korkmuyor değilim. söylenen cinsiyete alışacağım sonra değişiklik olursa çok kötü olurum. arkadaşıma olduç. ilk çocuğu erkek oda ikinciyi kız istiyordu doktor kız dedi ve şimdi son aylarında erkek olduğunu öğrendi. çok cansıkıcı bir durum

Kızlar selam bugün biraz mayışmışız galiba kaydirigubbakcemile3 E tabi bulantılar azalıyo, göbüşler çıkmaya başladı herkes mutlu Aman kimseye bişey olmasın artık
Bu arada dün akşam sormuştum kaynadı, cinsiyeti belli olanlar, çin takvimiyle tuttumu sonuçlar?

Şu kabızlık konusunda kayısı da bi işe yaramadı artık çok canımı sıkmaya başladı bu konu, bugün tekrar doktoru aricam
Şirvancım nolur ihmal etme sende dr.a sor bakalım seninki ne dicek??

Tünaydın kızlar.Biliyosunuz dün akşam doktor randevum vardı.Çok güzel geçti.Bebişim maşallah çok iyi.Allah nazarlardan saklasın.Hele bir duruşu ardı çok şaşırdım e güldüm eşimde tabi.Bir eli kafasında baak baak üstüne atmış keyif yapıyo.Çok tatlıydı yaa.İnsan sürekli izlemek istiyo.Ayrıcaaa cinsiyetimizde büyük oranda belli olmuş.Önce bana sordu doktorum ne istiyosun dedi bende özel bir isteğim yok sağlıklı olmasından başka ama ben erkek hissediyorum en başından beri dedim babamız ne hissediyo dedi, oda kız diye düşünüyo dedim.Bana sen kazanacaksın gibi geliyo dedi sonra.Büyük ihtimalle erkek dedi.Ama bir ay sonra gel kesin olarak söylerim dedi.Yüzde doksan erkekmiş.Ayrıca üçlü teste gerek görmedi değerlerin çok güzel çıkmış ikili testte dedi çok düşükmüş yani.Sadece elevit yazdı bunda kan hapına ve demire gerek yok dedi zaten kan değerlerim iyiydi.Neyse kızlar darısı sizin başınıza.En yakın zamanda bebişlerinizi görürsünüz umarım.Ben çok mutluyum yani onu gördüğüm için.İçim içime sığmıyo hala aklıma geldikçe gülüyorum o duruşuna.

Pardon ya benim klavye bazen tutukluk yapıyo bazı harfler çıkmıyo.Mesajımda duruşunu anlatırken bacak bacak üstüne atmış yazmıştım ama "c" harfleri çıkmamış.Mazur görün :))

doğrusu çin takvimi yarıyarıya diyebilirim doğru çıkıyo benim annem 6doğum yapmış baktık 4ü tuttu 2si tutmuyo arkadasımında 2.ye kız dedi cıkmadı bi arkadasım daha oğlan dedi kızı oldu banada kız diyo ama kasımın 8inde belli olacak o zamana 4ayımız bitmiş oluyor
hayırlısı umarım bi oğlum var buda kız olurkaydirigubbakcemile5HAYIRLISI

April cim benim cinsiyet tahmini çin takvimine görede tuttu urla nın tahminine görede tuttu.Urlada eşimle benim doğum tarfihlerimize göre söylemişti erkek diye.Hayırlısı diyelim.

ebrartuba cok sevındım canım.....

ay erkekmi demiştik
ay ozaman benımkide oglan
ama çin takvımınde kızz

babamızda kız istıyır eli ayagı düzgün sag saglim gelsin kelebegımız yuvamıza.............

ay bak şimdi heyecan yaptım

bende aynı şeyleri düşünüyorum hep kız istiyodum ve kızım olacak gibi kendimi hazırlamıştım doktor 12+3ken ikili testte büyük ihtimalle erkek dedi:ecrin_bebek: ve ben tam kendimi erkek fikrine biraz biraz alıştırmışken dün gittiğim kontrolde doktorum %80 kız dedihihoyyyt
oğlum benim diye severken şimdi kızım demeye başlıcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ebrarcım benimki çin takvimiyle tutmamıştı derken şimdi doktorun son tahminiyle tutmuş oldukaydirigubbakcemile3

Pardon ya benim klavye bazen tutukluk yapıyo bazı harfler çıkmıyo.Mesajımda duruşunu anlatırken bacak bacak üstüne atmış yazmıştım ama "c" harfleri çıkmamış.Mazur görün :))

Canım çok sevindim iyi haberlerine. Oğluşunuda tebrik ederim, darısı oğlan isteyenlerin başına:))

Sapphirecim şu sendeki ultrason resmi, bizimkiyle tıpatıp aynı:) Ay bayıldım valla. Bizim bebişinde var enseden resmi kulağı belli oluyo seninki gibihihoyyyt

Şu kabızlık konusunda kayısı da bi işe yaramadı artık çok canımı sıkmaya başladı bu konu, bugün tekrar doktoru aricam
Şirvancım nolur ihmal etme sende dr.a sor bakalım seninki ne dicek??
Canım önceki sayfalarda yazmıştım ama görmedin sanırım. benim doktorum zeytinyağı önermişti sabahları 1 yemek kaşığı tabi içimi zor bide bulantım olduğu için yapamamıştım ama yapabiliyorsan bir dene derim. bende o zaman 4 gün wc çıkamamıştım. gece uykudan ağlıyarak uyandım saatlerce kıvrandım. çok zor bilirim.kayısı günde 5-10 tane yedim banamısın demedi ablam erik suyu kaynatmıştı bana o da iyi gelmiş olabilir. sen bi dene bakalım düzlir inşallah..

canımm çok güzel yaa ne güzel haberlerle dönmüşsün maşallah nazar deynesinn bende gidicem haftaya benim cinsiyeti daha belli olmaz gibi geliyor erken gibi ayy ama inşallah söyler yaa çok merak ediyorum.. :Saruboceq:

cnm bizimki hep aynı pozu veriyo bize hiç bir kıpıdama yok her gittiğimizde tembel tembel yatıyokaydirigubbakcemile3
doktor bu seferki kontrolde bi daha ki sefer tatlı bişeyler ye iç dedikaydirigubbakcemile3

kendi kendime yazışıyomuşum gibi hissettim ama neyseeeeeee

şirvan biraz önce sayfalara bakıyordum. geri döndüm yeni gördüm yazdıkların sonradan gelmiş. veya bende öyle görünüyor. anlayamıyorum devamlı yenile yenile yağıyorum bazı yazılanlar arada kaçıyor.
bak şirvancım aprıl16 ya da yazdım. kesin kabızlıktan karın arın. benim de oldu hatta şöyle söyliyim. sol tarafıma dönünce uyanıyordum öyle şiddetli bir gaz sancısı ama wc problemim düzelince geçti. birde ara ara kasıklarıma anii kramp gibi sancılar giriyor. doktoruma sordum normal dedi. sen çok takıyorsun geçmez hamilelik..
mesela bide bende yeni başladı biraz yürüyünce soluk soluğa kalıyorumm internetten okudum 13 /14 haftalık arası bazı hamielerde değişen hormon değerleri yüzünden olabiliyormuş umursama kendini çok dinleme geçer. :1hug:

canım aynı sey bende de olduuu
önemsememeye calısıyorum
ama merak etmiştim sanırım tuvaletle alakalı bişiii

geçmiş oldun canım

merhaba kızlar.....benimde doktorum erkek dedi ve bu sonuca göre ne urla arkadaşımın dediği nede çin takvimi tuttu...ama sonradan değişme ihtimali olur mu bilemem:)) çin takvimine inanmıyorum, zaten 2 tane ihitmali var otomatikman % 50 ile başlıyoruz öyle değil mi...benim ilk düşükle sonuçlanan bebeğimdede tutmadı çin takvimi....hayırlısı ne ise o olsun....ama sapphire arkadaşımın dediği gibi bizde yaklaşık 2 haftadır oğlum diye seviyoruz....bakalım haftaya cumartesi kontrol var belki netleştirir tahmini...ee artık 17+2 olucaz o zaman netleşsin bir zahmet:))

merhaba güzel bebişlerin güzel anneleri:CüvCüv: yazdıklarınızı okudum ve nasıl imrendim ben daha ne ikili test yaptırdım nede bir aydan fazladır doktora gidiyorum. pazartesi günü gideceğim cumartesi günüde istanbuldaki doktora gideceğim.

şu çin takvimini bende merak ediyorum tutan arkadaşlar belirtseler iyi olur. takvime göre bizimki erkek ama herkes bana kızın olacak diyor. yalnız annemde hep kızın olacak diyordu geçen geldi beni görmeye gelince yok oğlan bu dedia.s

ay şu pazartesi bi gelse bu arada hala yemek yapamıyorum ve özellikle akşamları aç kalıyorumsenağlama

kızlar ilginiz için hepinize tek tek teşekkür ederim.
yarın gideceğim doktor, pazartesine kadar yokmuş.
ben dayanamayıp burdaki hastaneye gittim. bebişimi gördüm içim rahatladı. ellerini , ayaklarını oynatıyordu yaramaz. kalp atışlarını dinledik. herşey normal dedi doktor.
ağrımı sordum ,olabilir , merak etme dedi, bişeycik olmaz dedi, kabızlıktan olabilir belki dedi., ama kabızlık için ne yapmam gerekir diye heyecandan sormayı unuttum.

annelik böyle bişey, doğmadan pimpirkli biri oldum çıktım, doğunca ne olur kimbilir .

selam arkadaşlar ....Kaç gündür yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum ...iyi olmanıza çok sevindim ... Benim de sizlere iyi haberlerim var...a.s çok şükür ikili testimin sonuçları temiz çıktı (kombine risk1:10.000; ikili test 1:10.000; yas riski 1:687)...Ayrıca dr. üç gün üst üste psikolojik olarak çok ağladığımı ve sancım olduğunu söyleyince "bu aylarda çok dikkatli olun bebeğiniz sadece fizyolojik değil psikolojik olarak da etkilenebilir diye" uyardı ve çok kızdı aman kızlar boşu boşuna ağlamayın hiç üzülmeyin bebeğiniz üzülür....:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…