aaa bu arada sormayı unuttum ben 14. haftanın içindeyim sizce cinsiyetini doktor söylermi?
ya bilmiyorum ama ablam ve kuzenim 12 haftalıkken öğrenmişti. ama burda kimsenin doktoru o kadar erken söylemiyor sanırım. birde mart ayı annelerinde okudum 3 ayda kız deyip 4 . ayda erkek çıkanlar olmuş. o da zor yaa kendini kıza alıştırıyorsun erkek diyorlar. neyse sağlıklı olsunlarda..
Kızlar selam bugün biraz mayışmışız galiba kaydirigubbakcemile3 E tabi bulantılar azalıyo, göbüşler çıkmaya başladı herkes mutluAman kimseye bişey olmasın artık
Bu arada dün akşam sormuştum kaynadı, cinsiyeti belli olanlar, çin takvimiyle tuttumu sonuçlar?
Şu kabızlık konusunda kayısı da bi işe yaramadı artık çok canımı sıkmaya başladı bu konu, bugün tekrar doktoru aricam
Şirvancım nolur ihmal etme sende dr.a sor bakalım seninki ne dicek??
Kızlar selam bugün biraz mayışmışız galiba kaydirigubbakcemile3 E tabi bulantılar azalıyo, göbüşler çıkmaya başladı herkes mutluAman kimseye bişey olmasın artık
Bu arada dün akşam sormuştum kaynadı, cinsiyeti belli olanlar, çin takvimiyle tuttumu sonuçlar?
Şu kabızlık konusunda kayısı da bi işe yaramadı artık çok canımı sıkmaya başladı bu konu, bugün tekrar doktoru aricam
kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ben hamile kaldığım günden beri hep bir erkek çoçuk hissediyorum doktorum %70 kız dedi ben halan erkek diyorum ikili testimde değerimde 21 çıktı
bazen kendime çok kızıyorum bunu düşünmekle ama hep içimden erkek diyorum sonra ya kızsa bana küserse bebeğim
Pardon ya benim klavye bazen tutukluk yapıyo bazı harfler çıkmıyo.Mesajımda duruşunu anlatırken bacak bacak üstüne atmış yazmıştım ama "c" harfleri çıkmamış.Mazur görün :))
bende aynı şeyleri düşünüyorum hep kız istiyodum ve kızım olacak gibi kendimi hazırlamıştımdoktor 12+3ken ikili testte büyük ihtimalle erkek dedi:ecrin_bebek: ve ben tam kendimi erkek fikrine biraz biraz alıştırmışken dün gittiğim kontrolde doktorum %80 kız dedihihoyyyt
oğlum benim diye severken şimdi kızım demeye başlıcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ebrarcım benimki çin takvimiyle tutmamıştı derken şimdi doktorun son tahminiyle tutmuş oldukaydirigubbakcemile3
Canım önceki sayfalarda yazmıştım ama görmedin sanırım. benim doktorum zeytinyağı önermişti sabahları 1 yemek kaşığı tabi içimi zor bide bulantım olduğu için yapamamıştım ama yapabiliyorsan bir dene derim. bende o zaman 4 gün wc çıkamamıştım. gece uykudan ağlıyarak uyandım saatlerce kıvrandım. çok zor bilirim.kayısı günde 5-10 tane yedim banamısın demedi ablam erik suyu kaynatmıştı bana o da iyi gelmiş olabilir. sen bi dene bakalım düzlir inşallah..Şu kabızlık konusunda kayısı da bi işe yaramadı artık çok canımı sıkmaya başladı bu konu, bugün tekrar doktoru aricam
Tünaydın kızlar.Biliyosunuz dün akşam doktor randevum vardı.Çok güzel geçti.Bebişim maşallah çok iyi.Allah nazarlardan saklasın.Hele bir duruşu ardı çok şaşırdım e güldüm eşimde tabi.Bir eli kafasında baak baak üstüne atmış keyif yapıyo.Çok tatlıydı yaa.İnsan sürekli izlemek istiyo.Ayrıcaaa cinsiyetimizde büyük oranda belli olmuş.Önce bana sordu doktorum ne istiyosun dedi bende özel bir isteğim yok sağlıklı olmasından başka ama ben erkek hissediyorum en başından beri dedim babamız ne hissediyo dedi, oda kız diye düşünüyo dedim.Bana sen kazanacaksın gibi geliyo dedi sonra.Büyük ihtimalle erkek dedi.Ama bir ay sonra gel kesin olarak söylerim dedi.Yüzde doksan erkekmiş.Ayrıca üçlü teste gerek görmedi değerlerin çok güzel çıkmış ikili testte dedi çok düşükmüş yani.Sadece elevit yazdı bunda kan hapına ve demire gerek yok dedi zaten kan değerlerim iyiydi.Neyse kızlar darısı sizin başınıza.En yakın zamanda bebişlerinizi görürsünüz umarım.Ben çok mutluyum yani onu gördüğüm için.İçim içime sığmıyo hala aklıma geldikçe gülüyorum o duruşuna.
kendi kendime yazışıyomuşum gibi hissettim ama neyseeeeeee
Kizlar bugün karnimin sol köşesinde hafif bir ağri var,,,
kaç gündür söylemisi ayip, tuvalete de çikamiyordum. Biraz önce zorla çiktim.
Bu yüzden olabilirmi acaba?
Yoksa bebişimiz büyüyorda o yüzden mi , ağri hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?