2009 Nisan Anneleri buraya

Zaman zaman başağrıları olabilir. bende 3-4 gündür varrr kendi kendime acaba pc başımda oldugumdan mı dedim ama

Beyaz vajina akıntısı olabilir.

bunlar bende 3.ayda var 5.aya cekecegiz.

hepinizi öpüyorum nisan annişleri bende evime gidicem az sonra

yarın görüşmek üzere..............

merhaba arkadaşlar
ben bayadır giremiyordum ama dün cinsiyetimizi öğrenince haber vermek istedim.
benim kızım olacak çok mutluyum,allah herkesin gönlüne göre versin.....

Allah kucağında görmeyi de nasip eder inşallah sağlıklı bir şekildekaydirigubbakcemile3
canım bu arada kaç haftalıktın?

kızlar resimler çoğalmış ama sanırım urla önde gidiyor en çok onun göbek belli olmuş. maşallahh nazar deymesin. ssergün seninde küçücük yeni yeni çıkmaya başlamış. bu aydan sonra iyice belli olacak hepimizinki. artık kendimizi iyice hamile gibi hissedicez.arkadaşlarımız hep göbişlerimizi elleyecek.. ben hamile arkadaşlara öyle yapıyorum çünkü
selinay canım bişey sorucam seninde ilk aylarda bulantın vardı hatırlıyorum. şu anda bitti sanırım. tam olarak ne zaman bitti. benim geçen hafta iyice azalmıştı 3/4 gündür yine tersine döndü herşey kokmaya başladı.

urlacım çıkmadıysan bu 4.ay bilgilerini nerden aldın? kaynağı ne diğer aylara da bakmak istedim hep geelik org.a giriyom bi de farklı bişi olsun... iyi akşamlar canım.

Kizlar bu hafta hep hamile arkadaşlardan kötü haber aldim.

Bir tanesinin kontrole gittiğinde 10 haftalik bebişinin kalbi atmadiğini söylemiş doktor.
Diğeride 9 haftalik - kaninda cmv virüsu bulunmuş, doktor sakat olurdemiş, bebek erkenken alalim denmiş (çapada testler heyetten geçtikten sonra)
bugün oda öyle gitti, zaten bu arkadaşin 2-3 ay ilişkiye girmesi yasakta daha öncedende biliniyordu, akillim sen gir, girmeyi birak hamile kal..... Allah takdiri iste.....

şuan moralim bozuldu. C.tesini sabirsizlikla bekliyorum. Bebeşimin iyi olduğunu görmek istiyorum.
Allah herkesin bebeişini korusun , kimsenin üzülmesini istemediğim gibi , kendimde üzülmek istemiyorum.

arkadaşlar ben de geçen gün bebeğimin cinsiyetini, ikili test sonuçlarını yazmıştım ama kimse bir yorum yapmadı.Sitedeki yavaşlık yüzündendir dedim kimseye sitem etmedim.

Bu sabah benim için de mucizevi birşey oldu. Sabah yataktayken karnıma bir ağrı girdi.Elimi karnıma koydum.Genelde bebişimin sağda durduğunu hissediyorum zaten.Bi baktım sağ tarafta gözle görülür bir çıkıntı. Avuç içim kadar.Semsert.Çok ilginç çok heyecan vericiydi.Eşime de hemen ellettim.O da çok şaşırdı. Çok güzeldi.Şimdi hep elim karnımda. Yine olur diye. Hafif bişeyler hissediyorum hala. Allah hepinize yaşatsın arkadaşlar.
Bu arada ilk hamile kaldığım andan itibaren kabızlık sorunu bende de var. Gıdalarla çözmeye çalışıyorum.Şu anda daha iyi ama bi ara kanamaya karar vardı.Tek korktuğum ilerlemesi.Doktoruma söyledim.İlerlerse ilaç verecek

Çok üzüldüm Şirvan
Allah hayırlı ve sağlıklı nasip etsin
Hepimizin tek temennisi bu
Allah bütün bebek bekleyenlere sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Çok güzel bir duygudur bu Aliye
İnşallah bizde yaşarız

Didem sende burdamsın
Birşey sorcaktım sana

didemcim ebrar iyilikler demek:) arapça bi kelime.
şirvancım Allah sağlılkı bi bebek verir inşallah. arkadaşların için de çok üzüldüm geçmiş olsun ve Allah sabır versin... duamız daim canım sağlıklı bebişrler olurlar inşallah

Aliye83 bazen banada öyle oluyor yani site bazen açılmıyor konular okunamıyor atlanıyor cnm kırılma tamam
hissettiklerin çok güzel şeyler bende bir an önce hissetmek istiyoırum eşinde çok tuhaf olmuştur eminim :CüvCüv:

didemcim birr iyilik demek de ordan düşündüm çoğolu heralde diye ama orda "sanırım" demeyi unutmuşum:) yani iyilik, hayırla ilgili bi kelime canım:) kesin demiyim şimdi yannış olmasınnn

eda edanur benim bulantılarım 12. haftadan sonra 3 günde bir fln oldu şimdi tamamen bitti etten tiksindim et yiyemitorum sadce canım hala................

şirvancım kafana takma öle şeyleri canım allahın takdiri canım....

aliyecim kepekli ekmek denesene çok işe yarıyo kabızlık için...

aliyecim çok sevindim canım. Allah bize de nasip eder inşallah. kaç hatalıksın ilk hamilelik mi? bi de cinsiyeti ne? evet doğru tahmin siteden dolayı yazılanlar takip edilemiyo

Kizlar iyiki varsiniz, acayip moral oluyorsunuz....

Bu arada herkese iyi akşamlar,,, evde kendinizi yormayin , dinlenin bol bol ...
Ben çiktim

geda ve aliye kızlar sizde takvim yapsanıza kaç haftalık olduğunuz unutuluyo hep....

selinaycım biliyosun geçen hafta katıldım size:) nasıl yapılıyo bilmiyorum kiiiii

14 bitti 15 geldik artıkkk:) büyüyoz ama göbek sıfır:)

CANIM arkadaşların için çok üzüldüm. çok zor allah sabır versin . sen de biraz rahat ol. bazı şeyler elimizde değil allahın takdiri engel olamayız. eğer o bebeğin dünyaya geleceği yoksa ne dakadar dikkatli olursak olalım dünyaya gelmez zaten. sen endişe etme canım güzel düşün ki başına güzel şeyler gelsin. kaydirigubbakcemile5

canımm banada o kadar çok oluyor ki sakın üzerine alnma bazen önemli gördüğüm şeye cevap gelmiyor bazen önemsiz gibi düşündüğüm şeye 4/5 kişi cevap yazıyor birazda sitedeki yoğunlukla ilgili bebeğinin cinsiyeti ne olacak kaçırmışımç hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olmasına çook sevindim en önemliside bu zaten. :teytey:
kabızlık konusunda doktorum bana sabahlar 1 yemek kaşığı zeytinyağını iç hemen düzelirsin demişti. tabi miğdeniz kaldırırsa ben yapamadım ama yapabilen varsa bununu kapatıp bi dikişte içebilir. cokacimcoook

Kizlar iyiki varsiniz, acayip moral oluyorsunuz....

Bu arada herkese iyi akşamlar,,, evde kendinizi yormayin , dinlenin bol bol ...
Ben çiktim

selinaycım saol canım bizim bulantı şekli benziyor aynen bende et ağzıma süremiyorum. geçenlerde 1 tane köfte yedim. çok kötü oldum. kafamçokkarıştı
kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz. herkesi öptümmm..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…