merhaba arkadaşlar
ben bayadır giremiyordum ama dün cinsiyetimizi öğrenince haber vermek istedim.
benim kızım olacak çok mutluyum,allah herkesin gönlüne göre versin.....
arkadaşlar ben de geçen gün bebeğimin cinsiyetini, ikili test sonuçlarını yazmıştım ama kimse bir yorum yapmadı.Sitedeki yavaşlık yüzündendir dedim kimseye sitem etmedim.
Bu sabah benim için de mucizevi birşey oldu. Sabah yataktayken karnıma bir ağrı girdi.Elimi karnıma koydum.Genelde bebişimin sağda durduğunu hissediyorum zaten.Bi baktım sağ tarafta gözle görülür bir çıkıntı. Avuç içim kadar.Semsert.Çok ilginç çok heyecan vericiydi.Eşime de hemen ellettim.O da çok şaşırdı. Çok güzeldi.Şimdi hep elim karnımda. Yine olur diye. Hafif bişeyler hissediyorum hala. Allah hepinize yaşatsın arkadaşlar.
Bu arada ilk hamile kaldığım andan itibaren kabızlık sorunu bende de var. Gıdalarla çözmeye çalışıyorum.Şu anda daha iyi ama bi ara kanamaya karar vardı.Tek korktuğum ilerlemesi.Doktoruma söyledim.İlerlerse ilaç verecek
Kizlar bu hafta hep hamile arkadaşlardan kötü haber aldim.
Bir tanesinin kontrole gittiğinde 10 haftalik bebişinin kalbi atmadiğini söylemiş doktor.
Diğeride 9 haftalik - kaninda cmv virüsu bulunmuş, doktor sakat olurdemiş, bebek erkenken alalim denmiş (çapada testler heyetten geçtikten sonra)
bugün oda öyle gitti, zaten bu arkadaşin 2-3 ay ilişkiye girmesi yasakta daha öncedende biliniyordu, akillim sen gir, girmeyi birak hamile kal..... Allah takdiri iste.....
şuan moralim bozuldu. C.tesini sabirsizlikla bekliyorum. Bebeşimin iyi olduğunu görmek istiyorum.
Allah herkesin bebeişini korusun , kimsenin üzülmesini istemediğim gibi , kendimde üzülmek istemiyorum.
canımm banada o kadar çok oluyor ki sakın üzerine alnma bazen önemli gördüğüm şeye cevap gelmiyor bazen önemsiz gibi düşündüğüm şeye 4/5 kişi cevap yazıyor birazda sitedeki yoğunlukla ilgili bebeğinin cinsiyeti ne olacak kaçırmışımç hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olmasına çook sevindim en önemliside bu zaten. :teytey:arkadaşlar ben de geçen gün bebeğimin cinsiyetini, ikili test sonuçlarını yazmıştım ama kimse bir yorum yapmadı.Sitedeki yavaşlık yüzündendir dedim kimseye sitem etmedim.
Bu sabah benim için de mucizevi birşey oldu. Sabah yataktayken karnıma bir ağrı girdi.Elimi karnıma koydum.Genelde bebişimin sağda durduğunu hissediyorum zaten.Bi baktım sağ tarafta gözle görülür bir çıkıntı. Avuç içim kadar.Semsert.Çok ilginç çok heyecan vericiydi.Eşime de hemen ellettim.O da çok şaşırdı. Çok güzeldi.Şimdi hep elim karnımda. Yine olur diye. Hafif bişeyler hissediyorum hala. Allah hepinize yaşatsın arkadaşlar.
Bu arada ilk hamile kaldığım andan itibaren kabızlık sorunu bende de var. Gıdalarla çözmeye çalışıyorum.Şu anda daha iyi ama bi ara kanamaya karar vardı.Tek korktuğum ilerlemesi.Doktoruma söyledim.İlerlerse ilaç verecek
eda edanur benim bulantılarım 12. haftadan sonra 3 günde bir fln oldu şimdi tamamen bitti etten tiksindim et yiyemitorum sadce canım hala................
şirvancım kafana takma öle şeyleri canım allahın takdiri canım....
aliyecim kepekli ekmek denesene çok işe yarıyo kabızlık için...
Kizlar iyiki varsiniz, acayip moral oluyorsunuz....
Bu arada herkese iyi akşamlar,,, evde kendinizi yormayin , dinlenin bol bol ...
Ben çiktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?