canım ben bugün gitcem doktora ama geçen hafta 2400 dü bi haftada max 250 gr alsa 2650 civarı ki yokseninkinden farkı bende et yiyip durdum yumurta falan etide sevmem düşün halimi ilaç gibi yiyom işte ama plesanta bozuksa yani iyi yiyeccek taşımıyosa ne yesek faydası yok dikkat etmeyenlerde 4 kilo doğan bebekler oluyo ben artık üzmiem kendimi doktor 2500 olsa ii sarılık riski azalır demişti inş onu görürüz sen görümüşsün bile
elimizden gleni yaptık artık doğunca beslicez sıkma sende kendini organ gelişimleri bitti alaha şükür erken doğum değil artık
meraba kızlar benimde sorunum sizinle aynıydı bir hafta önce bebeğin kilosunu az buldu doktor ultrasona girdim hemen doğuma alacaktı bebeği besleyen damarlarda birinde çentik var dediler dr bi hafta daha deneyelim bakalım nolucak dedi sabah akşam süt iç dedi tabii ben hiç süt içmiyordum bağırsaklarımı bozuyor diye ama tabi erken doğumu duyunca tutuştum sabah iki akşam iki bardak süt içtim ve bu hafta bebeğim tam 350 gr almışşş doktor çok ii dedi sizede tavsiyem bol bol süt için
canım 350 gr süpr almış ben hamile olmadanda süt içerdim severim yani ama demekki herkeste farklı ben ot yedim et yedim süt içtim denemeğim olmadı nerdeyse olmadımı olmıyo demekki ama senin için sevindim çözmü bulmuşssun
canım ufak demişssin ne kadar doğdu bizim bebişte 2500 falan diyim.
sütün varmı?
canım ben bugün gitcem doktora ama geçen hafta 2400 dü bi haftada max 250 gr alsa 2650 civarı ki yokseninkinden farkı bende et yiyip durdum yumurta falan etide sevmem düşün halimi ilaç gibi yiyom işte ama plesanta bozuksa yani iyi yiyeccek taşımıyosa ne yesek faydası yok dikkat etmeyenlerde 4 kilo doğan bebekler oluyo ben artık üzmiem kendimi doktor 2500 olsa ii sarılık riski azalır demişti inş onu görürüz sen görümüşsün bile
elimizden gleni yaptık artık doğunca beslicez sıkma sende kendini organ gelişimleri bitti alaha şükür erken doğum değil artık
selam kıslar nasılsınız... ben de saçlarımı kestirdim geldim tacımı taktım kendime bakıyom........... size bakayım dedim.....
asyacenk dün annemle kaynananm gergin ortam deyince yanlış yazmışım... kaynananm geriyo annem yumuşatmaya çalışıyo ama kadın dediğini deyip duruyo....... her neyse....
edanur bence de kafana takma dr bence düşünmemiş. bak benim kızım 1 haftada 250gr almış. inşallah senin oğlun da alır son ay son hafta çok alıyo.....
benim dr hadi artık doğur daha kilo almasın sezeryana kalmasın diyo...
demek ki bebekler son 2 3 hafta çok kilo alıyo..... üzme kendini........ hem benim bebiş da 35 36. haftalarda 2500 falandı....
mutlaka tavsiyene uyucam.. sütü içiyoruym zaten ama o kadar çok içmiyordum. bende başlıyım içmeye bol bol..meraba kızlar benimde sorunum sizinle aynıydı bir hafta önce bebeğin kilosunu az buldu doktor ultrasona girdim hemen doğuma alacaktı bebeği besleyen damarlarda birinde çentik var dediler dr bi hafta daha deneyelim bakalım nolucak dedi sabah akşam süt iç dedi tabii ben hiç süt içmiyordum bağırsaklarımı bozuyor diye ama tabi erken doğumu duyunca tutuştum sabah iki akşam iki bardak süt içtim ve bu hafta bebeğim tam 350 gr almışşş doktor çok ii dedi sizede tavsiyem bol bol süt için
birde dr dediki böyle sonlarda bebeği kilo almayan annelere süt için diyoruz ve enteresan bi şekilde bebeklerde kilo yapıyor dedi yani bana özel deil eminim sizdede işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?