2009 Nisan Anneleri buraya

selam kıslar nasılsınız... ben de saçlarımı kestirdim geldim tacımı taktım kendime bakıyom........... size bakayım dedim.....

asyacenk dün annemle kaynananm gergin ortam deyince yanlış yazmışım... kaynananm geriyo annem yumuşatmaya çalışıyo ama kadın dediğini deyip duruyo....... her neyse....

edanur bence de kafana takma dr bence düşünmemiş. bak benim kızım 1 haftada 250gr almış. inşallah senin oğlun da alır son ay son hafta çok alıyo.....
benim dr hadi artık doğur daha kilo almasın sezeryana kalmasın diyo...
demek ki bebekler son 2 3 hafta çok kilo alıyo..... üzme kendini........ hem benim bebiş da 35 36. haftalarda 2500 falandı....

Son düzenleme:

meraba kızlar benimde sorunum sizinle aynıydı bir hafta önce bebeğin kilosunu az buldu doktor ultrasona girdim hemen doğuma alacaktı bebeği besleyen damarlarda birinde çentik var dediler dr bi hafta daha deneyelim bakalım nolucak dedi sabah akşam süt iç dedi tabii ben hiç süt içmiyordum bağırsaklarımı bozuyor diye ama tabi erken doğumu duyunca tutuştum sabah iki akşam iki bardak süt içtim ve bu hafta bebeğim tam 350 gr almışşş doktor çok ii dedi sizede tavsiyem bol bol süt için

birde dr dediki böyle sonlarda bebeği kilo almayan annelere süt için diyoruz ve enteresan bi şekilde bebeklerde kilo yapıyor dedi yani bana özel deil eminim sizdede işe yarar

canım 350 gr süpr almış ben hamile olmadanda süt içerdim severim yani ama demekki herkeste farklı ben ot yedim et yedim süt içtim denemeğim olmadı nerdeyse olmadımı olmıyo demekki ama senin için sevindim çözmü bulmuşssun

arkadaşlar banyo yapıp geldim kaç gündür sütlü dana gibiydim.

şu anda elimde pompa süt sağıyorum kalkıp emmesini bekliyorum ama imkanı yok kendi istemeyince kalkmıyorum oğluşum

canım senin normal doğummu eğer normalse son zamanlarda zaten alır ben pazartesi sezeryana gireceğim için bu hafta ne aldıysa onunla doğacak allah hepimizin yardımcısı olsun

Selın - sorması ayıp,,,

hastaneye ne kadar Ödeme yaptınız...
2 gÜn kaldınız ..
Ekstra bır Ödeme Çıkardılar mı?

Normal 1.150 tl dedıler...

kızlar yakın olsada erzurumda doğum yapsanız
ben özel hastanede 300ytl ye temiz gayette memnun doğum yaptım
sizin için üzülüyorum
kalan parayla kendinize yada yavrulara neler alınır
tabi bende büyük şehirlerde olsam mecbur veririrm

kızlar biz bugün 24günlük olduk biz hala annemlerdeyiz 50 gün oldu evimden ayrıyım
eşimide en son 23gün önce gördüm valla adam orada ser sefil oldu
evde soğukmuş biraz pek aklım kesmiyo gitmeye ama hasretede dayanamıyorum cuma annemler evime götürecekler büyük oğlumda babasını özlemiş durmadan telefonla konuşuyor
annemlerde cok keyifliyim ama gidip düzenimi kurmam lazım
hiç hazırlığımda yok malum evden apar topar cıktım annemler yardım edip dönecekler
misafir konusun da zor allah yardımcımız olsun ben gidince bayağı uğrasacağım

kızlar ben biraz yürüyüp geldim.. ,
marketten de bir kaç eksiğimi aldım...

ama burda hala tık yok...
bıraktığım yerde....

canım ben plasenta için doplerede girdim bebeğin küçük olmasını açıklayacak hiçbir neden bulunamadı yani damarları ayrıntılı incelendi bişey çıkmadı. zaten çıksaydı bugün acil sezeryznz alacaktı doktor. doğuma kadar 2800 leri görsek bari .aslında ben 3200 filan gibi istiyordum neyse sağlıklı olsunda kilo alır doğduktan sonra problem değil..

gedacım saçların güzel omuştur eminim... ben hiç kestirmedim doğumdan sonra belki bide boyatmayı düşünüyorum. inş.
inşallah benimkide 1 haftada 250 gram alsa douma 3 kilo olur inşallah. alır.. vaktinde doğarsa kilosunu toparlar herhalde .
mutlaka tavsiyene uyucam.. sütü içiyoruym zaten ama o kadar çok içmiyordum. bende başlıyım içmeye bol bol..
birde dr dediki böyle sonlarda bebeği kilo almayan annelere süt için diyoruz ve enteresan bi şekilde bebeklerde kilo yapıyor dedi yani bana özel deil eminim sizdede işe yarar

inşallah bende de işe yarar bende 4 bardak süt içicem haftaya pazartesi tekrar kontrol var bakalım kaç kilo olmuş olucak.. :1rolleyes:

kızlar doktordan geldim. nst temiz çıktı. bir an önce doğsun diyordum şimdi sancı çıkmasını istemiyorum son güne kadar büyüsün inşallah...

alcak edacım dobili bi oğlun olcak inşallah:):):)
şimdi de temizlik yaptık.. kaynana süpürdü ben viledayla sildim annem banyo wc halletti.... şimdi çay içiyolar..... Allahtan annem geldi de oyalıyo benim kaynanayı........doğumdan 1 2 gün sonra da göndercez ki ben kötü zamanımda iyice kötü olmayım stresle............ annem 1-2 hafta kalır heralde..... ayyy maşallah gülfem e.... Rabim uzun ömür versin.........

şirvan nasıl alıştın mı izinde işsiz evde oturmaya.... sıkılıyo musun.... ben ilk zamanlar çok sıkılıyodum zor alıştım kendimi örgüye vermiştim:):):)

ben de biras uzanayım bari... buralar pek bi ıssız.... üşüdüm....................

kızalr bebelerin kılosunu konuşmuşunuz benim oğlumda 34ken 2400dü canım sıkıldı dayandım süte kuru yemişe belki hatırlarsınız 37haftalıkken doğdu 3200dü son 15günde 400gr almıştı süt cok işe y6arıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…