hadi hayırlısı olsun sultan demek günün belli oldu delikafadulden
hiç korkma strese sokma kendini Rabbim güçlükleri kolaylaştırsın inşallah kavuş kereme en azından kavuşacağın gün belli oldu ben belirsizlikten bıktım her sancıda ümitlenmekten sıkıldım ellerim ayaklarım fecii şişti bugün yazmak bile gelmedi içimden parmaklarım dolma gibi :çok üzgünüm:
bende yarın doktora gidiyorum bakalım ne dicek
doktor ultrasonda muayene ederken ağrıların başlamış dedi
nerden anladınız dedim karnın çok kasılıyor dedi
benim karnım bu aralar çok sertleşiyor sanki içime taş koymuşlar gibi meğerse onlar ağrıymış yani sancıymış kızlar
sağol şirvancım inşallah...
ya kızlar bişi sorucam ben burdamı okumuştum hatırlamıyorum ama doğum çok yakınsa diyare oluyormuş vücut doğal lavman denen aşamaya giriomuş falan die bilginiz varmı ben birkaçgündür sancı yetmiomuş gibi bide onunla uraşıyorum nasıl karın ağrısı yapio anlatamam
oooo biz kaç kere doğal lavman olduk bişey olduğu yok valla
evet ya bu cuma
çok tırsıyorum
hayırlısı olsun sultan çok sevindim ve telaşının çokdaiyianladım hep doğsun derken şimdiciddiye geldi sanki bitmicek biheycandı şimdi bitcek ama ne olcak gibi garip olu insan bende yarın gidicem doktora bu hafta olur bizimde artık cuma 17 nisan yani bakalım bizimgünne olacak
:sm_cool:
saol cnm yahayırlısı olsun sultan çok sevindim ve telaşının çokdaiyianladım hep doğsun derken şimdiciddiye geldi sanki bitmicek biheycandı şimdi bitcek ama ne olcak gibi garip olu insan bende yarın gidicem doktora bu hafta olur bizimde artık cuma 17 nisan yani bakalım bizimgünne olacak
:sm_cool:
herkese günaydııınnn.. sabah sabah uyandım 7,20 işe giderken bile kalkamazdım bu saatlerde uyku tutmadı bi bardak süt içtim geçmişi okudum. bissürü alıntı yaptım bilgisayar kapandı hepsi giti. Çok üzgünüm çoook
aklımda kalanları yazıyım.
çiçek süt basması diye bişey yaşamışsın banada sölemişlerdi. çok zor bişeymiş. olursa ılık havluyla göğüslere komplex uygulanacakmış düzeliyor dediler..
selinay düzenini kurmuşsun oh maşallah darısı başımıza artık. 2. bebek tabi tecrübeler işe yarıyor demek ki.
dozkan çiçek kız maşallah yavrularınıza hep emmek istiyorlarmış aman nazar deymesin. kocaman olsunlar inş..
rüveydax bebeğine kavuşmuş maşallah diyelim darısı başımıza..
kızlar dün kontrolüm vardı.. kilosu düşük çıktı yine 2500 gram. doktor az kilo almış. seni doplere göndericem bebeğe giden damarlarda problem olabilir. eğer ondan dolayı kilo alımı yavaşsa hemen alıcaz dışarda büyüsün dedi. doplere girdim. kan damarlarında hiçbir problem çıkmadı allaha şükür. suyu eşi iyi kordonu filan hepsine baktı bi problem yok ama kilosu düşük yani şu andaki kilosu 36 haftalık görünüyor 2 hafta geride.. sinirlerim çok bozuldu.. çatı kontrolünüde gerekli görmedi bebek küçükmüş normal doğum rahat olur dedi. ya düşününce şimmdi diyorum 2500 gram 13 günüm var. diğer haftalara göre hesaplarsam yani aynı oranda kilo alırsa ki hiç aşşağıya düşmedi daha hızlandı kilo alımı. toplamda 2850 gram gibi dğacak. rüveydax da aynı kilolarda doğurmuş bebeğini. yani bu kilo çok mu az kızlar. ay piskolojim bozuldu resmen. sabah akşam et yiyeceğim artık ne kadar kilo alırsa kardır. en çok kırmızı et kilo aldırıyormıuş bebeğe.. hayırlısı olsun . dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?