2009 Nisan Anneleri buraya

doktor ultrasonda muayene ederken ağrıların başlamış dedi
nerden anladınız dedim karnın çok kasılıyor dedi
benim karnım bu aralar çok sertleşiyor sanki içime taş koymuşlar gibi meğerse onlar ağrıymış yani sancıymış kızlar

all bir tane daha benden ...

hadi hayırlı haberlerle gel arkadaşlım

o zaman bende bu hafta hep sancılandım..
ama akşamları daha çok..... gündüzleri o kadar çok sertleşme olmuyordu....
akşamları daha çok sertleşiyor...

sağol şirvancım inşallah...

ya kızlar bişi sorucam ben burdamı okumuştum hatırlamıyorum ama doğum çok yakınsa diyare oluyormuş vücut doğal lavman denen aşamaya giriomuş falan die bilginiz varmı ben birkaçgündür sancı yetmiomuş gibi bide onunla uraşıyorum nasıl karın ağrısı yapio anlatamam

oooo biz kaç kere doğal lavman olduk bişey olduğu yok valla

evet ya bu cuma
çok tırsıyorum

hayırlısı olsun sultan çok sevindim ve telaşının çokdaiyianladım hep doğsun derken şimdiciddiye geldi sanki bitmicek biheycandı şimdi bitcek ama ne olcak gibi garip olu insan bende yarın gidicem doktora bu hafta olur bizimde artık cuma 17 nisan yani bakalım bizimgünne olacak
:sm_cool:

herkese günaydııınnn.. sabah sabah uyandım 7,20 işe giderken bile kalkamazdım bu saatlerde uyku tutmadı bi bardak süt içtim geçmişi okudum. bissürü alıntı yaptım bilgisayar kapandı hepsi giti. Çok üzgünüm çoook
aklımda kalanları yazıyım.
çiçek süt basması diye bişey yaşamışsın banada sölemişlerdi. çok zor bişeymiş. olursa ılık havluyla göğüslere komplex uygulanacakmış düzeliyor dediler..
selinay düzenini kurmuşsun oh maşallah darısı başımıza artık. 2. bebek tabi tecrübeler işe yarıyor demek ki.
dozkan çiçek kız maşallah yavrularınıza hep emmek istiyorlarmış aman nazar deymesin. kocaman olsunlar inş..
rüveydax bebeğine kavuşmuş maşallah diyelim darısı başımıza..

kızlar dün kontrolüm vardı.. kilosu düşük çıktı yine 2500 gram. doktor az kilo almış. seni doplere göndericem bebeğe giden damarlarda problem olabilir. eğer ondan dolayı kilo alımı yavaşsa hemen alıcaz dışarda büyüsün dedi. doplere girdim. kan damarlarında hiçbir problem çıkmadı allaha şükür. suyu eşi iyi kordonu filan hepsine baktı bi problem yok ama kilosu düşük yani şu andaki kilosu 36 haftalık görünüyor 2 hafta geride.. sinirlerim çok bozuldu.. çatı kontrolünüde gerekli görmedi bebek küçükmüş normal doğum rahat olur dedi. ya düşününce şimmdi diyorum 2500 gram 13 günüm var. diğer haftalara göre hesaplarsam yani aynı oranda kilo alırsa ki hiç aşşağıya düşmedi daha hızlandı kilo alımı. toplamda 2850 gram gibi dğacak. rüveydax da aynı kilolarda doğurmuş bebeğini. yani bu kilo çok mu az kızlar. ay piskolojim bozuldu resmen. sabah akşam et yiyeceğim artık ne kadar kilo alırsa kardır. en çok kırmızı et kilo aldırıyormıuş bebeğe.. hayırlısı olsun . dua edin.

asyacım seninkinin kilosu ne durumda .... seninde kilosu benimkine yakındı.. geçmişi okuduğunda yazarsın. a.s.

saol cnm ya
evet aynen dediğin gibi hep doğsun doğsun diye yırtınıyordum şimdide içimde hüzünmü desem buruk bi sevinçmi adını adlandıramıyorum

eda üzülme ya daha günü var bebeğin kilo alır mutlaka hem çokta düşük değil bence normal doğumunda kolay olur dışarda annesinin sütüyle büyür yavru bişey olmaz üzülme :teselli:

kızlar bende dün geceden beri uyku namına bişey kalmadı
kafamda binbir düşünce kalktım 7de ütü falan yaptım elim ayağım tutuştu
daha temizlikçi kadın alcam ütülenceklerim var
dolaplarımı düzeltmem gerek
çikolata falan alıcam falan filan liste uzar gider

günaydın güzel hamişler bende yatakta dönmekten sıkıldım kuzumda tekmelemeye başladı kahvaltı yapiyim diye çıktım yataktan bu hafta bi çoğumuz kuzularını ellerine alıcak maşallah onlara

Günaydııınnn..aklım sizde ama yazamıyorumki:)) Açıyorum biraz okuyorum tam yazıcam sıpa vıyaklıyo. Düzenimiz oturana kadar böyle napalım alışmaya çalışıyoruz birbirimize, o da haklı sudan çıktı garip bi ortama geldi bir sürü insan, bir sürü ses. Ama çok şeker oğluşum, içimde bi canavar varmış meğerse. Hiç yerinde durmuyo böyle giderse büyüdükçe ben ne ederim bilmem. Annelik hakikaten tarif edilmez bi duyguymuş. Bu arada ben yokken tüm doğuranların bebişlerini allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun. Doğumu bekleyenlerinde allah yardımcısı olsun. Aslında yazmak istediğim çok şey var, daha hikayemi bile yazamadım. Resimleri bilgisayara bile atamadım:)) Ama bebişim iyi çok şükürki, bi sorunumuz yok emziriyorum da. Dün dr.a götürdüm genel bi kontrol için herşey yolunda çok şükür. Düzenimiz yok bi tek o kadar. Onun içinde zaman lazım sanırım. Fırsat buldukça ben yine gireceğim. Kendinize iyi bakın çooookkk öptüma.s.

günaydın kızlar bugün itibariyle 38+6 günlük olduk oğlumla ama hala bende bir doğum belirtisi yok ve bu arada düşünmekten artık hiç uyuyamaz oldum sabah 7 gibi uyakalmışım tvnin karşısında sanırım ben doğum sonrası depresyona şimdiden giriyorum bari kendimi işe vereyimde biraz oyalanırım ben artık doğurmak istiyorum..
edanur bence dert etme bebişler doğduktan sonra daha hızlı kilo alıyolar sağlıklı bir şekilde kucağına alda sen onu büyütürsün allahın izniyle böyle doktorlarada sinir olyorum zaten havadan nem kapıyoruz bide bizleri böyl epimpiriklendiriyorlar şükür benim doktorum çok rahat o konuda

Bursasu günün belli olmuş. Senin adına sevindim. Hayırlısı Allah'tan..........Biz de bir gün farkla abiyiz ona göre :1hug:

Megul ne yaptı acaba doğmuş mudur meleği...?fisfisfis

Sitede benden başka kimse yok. Ben de işlerime bakıyım bari. Hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…