2009 Nisan Anneleri buraya

canım kafana takma ,,, moralini yüksek tut,, bebek iyi sonuçta ,, zayıf olsun ne olurki,,
sanki sen çok kiloluydun... anasına çekmiş velet...

düzelir herşey canım ,, biz zorlandığımız zaman ,,, siz ne güzel düzene girmiş olacaksınınz....

bugün doğuranlar beni aramadı henüz....

naber ikiz anası ,,, nasıl gidiyor.... prensesler nasıl......

sultanında günü bellli oldu.... ben beklemedeyim halaaa

sen acele etme mıhtarlar ensonnnnnnkaydirigubbakcemile
sıpalarla uğraşıyorum bende eski namıyla belirsiz yavrucak yani zeren hanım benle resmen kafa buluyo deli gibi ağlıyo ağla kızım gelir kurtarırlar belki diyorum :mymeka:yanına gidiyorum gülüyo sıpa bunu günde 5 kere falan yaşıyoruz zeynep akıllı uslu allahtanda beni çok yormuyor

zeren zillisi karnından dayken de senle oynuyordu....,
gçektirecek bu kız sana

muhtarların en son doğuracağını bilseydim...

muhtarlığı kabul edermiydim hiççç.....

bende istiyommmm...

evde öyle oturmak canımı sıkılıyor,, vakit geçmiyor sanki .....
işe gerimi dönsemmmm

he bacım dnde yolda doğur emiiikaydirigubbakcemile3 az kaldı azzzzzzz sık dişini benimki geçti kız seninkimi geçmicek bak 2 haftalık oldu sıpalar

he bacım dnde yolda doğur emiiikaydirigubbakcemile3 az kaldı azzzzzzz sık dişini benimki geçti kız seninkimi geçmicek bak 2 haftalık oldu sıpalar

valla 2 haftalık oldular.. zaman ne çabuk geçiyor..

çiçeğinki de 1 haftalık oldu.. heee

lan büyüttünüz sıpaları

beklenen mesaj sinehastan geldi......

spinal sezeryan olduk. kızım 3 kilo 48 cm
bebek şuan dr.da dua edin solunumu düzelirse alacağım kucağıma

canım dualarımız seninle,, inşallah en kısa zamanda alırsın kızını kucağına....

kızlar ben geldim....

hepinizi çok özledim evdeki 5. günümüz oğlum şu anda uyuyor zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım oğlumu dün kontrole götürdüm herşey iyi çıktı çok şükür sarılığımız normal sınırlarda ve emdikçe azalıyor
acaip obur bir bebek anlatam yazıcağım çok şey var ama her an tetikteyim yusufum kalcak diye inşallah herkez iyidir düzenimiz yavaş yavaş oturuyor inşallah daha sık girerim artık şirvana resim yolladım hepinizi ve bebeklerinizi öptüm

maşallah bebeğine canım allah gle güle büyütmek nsip etsin

kızlar ben bi garipim bugün gece 3 -4saat uyuyabildim dönemiyom kıpırdayamıyom garip bi ağrı ama tam sancı değil ilk defa böle oldum akşam doktora gitcem bakalım ne olacak ama bence bu hafta gelir benim oğlan karnımı görseniz bi sağa bi sola denizdeki dalga gibi gidip geliyo durası kalmadı artık

canım niye panik yaptın bi günde halledersin hepsini. bide işler hiçbir zaman bitmez. gerçi nerdetyse bende bugün doğuma giriyordum. direkten döndüm bi problem çıkmadı allahtan gününü bekliycem hakkımızda hayırlısı..

evet çok haklısın gereksiz yere doplere girdim. ben biliyordum bebgeğimin bişeyi yok sadece küçük olucak biraz. zaten daha vaktim var gününü tamamlarsa inş. erken gelmezse 3 e yaklaşıcak.

ay yok canım bende şimdi baya ireldim. doktor zaten direk elle muayene edince bebein kilosunu iyi buluyor ama ultrason ölçümleri küçük çıkıyor ne hikmetse..
kaynanam diyor hiç üzülme senin kocanda küçücüktü doğduğunda babasına çekmiş diyor.. şimdi eşim boylu poslu maşallah.. ona benzesin zaten :smiley-cool: sağlıklı olsunda..

neyse kızlar ben çıkıyorum doktor bugün nst ye gir dedi. dönmüşte yazarım yine öptümm...

kızımda bende çok iyiyiz çok şükür. peşinde koşturmaktan hiç gremedim. bide malum haftasonu bayağı gelen giden oldu. annemler gitti şimdi kayınvalidemler geldi. onun yanında da pek giremiyorum kadın şuan ütü yapıyor :)

hoşgeldiniz canım hayallerin gerçek oldu seninde darısı biz doğuramayanlara
nasıl alıştınız mı bebeğinizle yeni hayata:ecrin_bebek:

hoşgeldiniz canım hayallerin gerçek oldu seninde darısı biz doğuramayanlara
nasıl alıştınız mı bebeğinizle yeni hayata:ecrin_bebek:

çok sağol canım. o kadar güzel bir duygu ki Allah isteyen herkese yaşatmayı nasip etsin. yavaş yavaş alışıyoruz minnoşumla yaşamaya. biraz ufak benim kızım ama napalım besleyerek büyütmeye çalışıyorum

canım ben bugün gitcem doktora ama geçen hafta 2400 dü bi haftada max 250 gr alsa 2650 civarı ki yokseninkinden farkı bende et yiyip durdum yumurta falan etide sevmem düşün halimi ilaç gibi yiyom işte ama plesanta bozuksa yani iyi yiyeccek taşımıyosa ne yesek faydası yok dikkat etmeyenlerde 4 kilo doğan bebekler oluyo ben artık üzmiem kendimi doktor 2500 olsa ii sarılık riski azalır demişti inş onu görürüz sen görümüşsün bile
elimizden gleni yaptık artık doğunca beslicez sıkma sende kendini organ gelişimleri bitti alaha şükür erken doğum değil artık

canım ufak demişssin ne kadar doğdu bizim bebişte 2500 falan diyim.
sütün varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…