2009 Nisan Anneleri buraya

saol cnm amin...
naberrrrrrrrrrrrrrrrr cadı anneler kız sultan doğuruyonmu anacım
evet sonında inşallah bende kavuşuyorum meleğime...:sm_cool:

oh maşallah çok üzülüyodu bebeğim 2,500kilo küvöze gircek falan die
iyimiş kilosuda bak
bu doktorlara hiç güven yok ya bak kızın bebeğin kilosu 3 müş

MegÜl mesaj attı;

gÜlfem bebek.saat 10 dÜnyaya gÖzlerİnİ aÇtı.
3330 gr - 50 cm

maŞallah gÜlfenİmİze

maşallah bebeğimize

valla bedava eysan bende doğuma 2bin vercem oh vallakafamçokkarıştı

ay özlemışım burayı heeee,ben geldım ama kımse yok,kızımda bende çok ıyıyız,müthış güzel bır duygu ben daha yenı yenı anlıyorum ınanın,yarım babamız gıdıyor vakıt buldukça gırecem nasıpse,öpüyorum herkesı

hoş geldin şekerim ...
ama ben de sana yetişemedim..

eşine allah kavuştursun diyim bari şimdiden....

sen ne zaman döneceksin , istanbula ....

kızlar benimden günüm belli oldu
18.04.2009
hadi bakalım darısı bekleyenlerin başına
bu bile bişama kaydirigubbakcemile2

DOĞURAMAYANLAR

iyüksel : 15 nisan çarşamba
resolve31 : 16 Nisan Perşembe
bursasu : 17 nisan cuma
asyacenk : 18 cumartesi
köfte : 21 nisan salı

şirvan
e_toprak
eda_edanur
geda
ugly
esennn
glnm_kvrck
chveneburi

yaa bu arada sen sezeryan mı istiyordun....

bu arada kaç haftadasın sen...

günaydın herkese gün almak güzel ama heycan stres ve garip binlerce duyguyla uyku yok.9 aydır ikkez topiği ben açtım düşünün artık
38+3üm sezeryan istiyodum ölede olacak kısmetse
bebiş tersti başı yan duruyo kanala girmiyo eli yanında normal olmazmış zaten
allah elimize sağsalim almak nasip etsinnnnn
bakalım en bugün ne haberlerle döncen hayırlısı:teytey:

günaydın....... eşim çıktı ben de uyandım.... hazır vakit varken sizlere takılayım dedim... ama herkes uykuda sanırım...
asyacım Rabbim hakkkında hayırlısını versin.....

ayy hala kismeler yok çok üsüldüm.................. ösledim burda sayfalara yetişemediğim günleri.....................................................................senağlamasenağlamasenağlama

günaydın herkese normal doğum iyi hoşda beklemek çok zor bizde bugün 39+1 olduk ama hala tık yok 5 gün kaldı stres son sınırda

buarada arkadaşlar bugün şirvan hiç uğramamış çok garip değilmi nerdesin şirvan topiğe dön yoksa sendemi doğuruyorsun bugünlerde gözden kaybolanlar bebişlerini alıp geliyorlarda ....

yarın sabah 9:30 de randevum var....

bakalım bizim ufaklık ne durumda .....

hadi şirvancım güzel haberlerle dönersin inşallah..

kızlar benimden günüm belli oldu
18.04.2009
hadi bakalım darısı bekleyenlerin başına
bu bile bişama kaydirigubbakcemile2

seninde günün belli oldu hadi darısı başımıza artık diyelim. ya bana en son ben doğuracakmışım gibi geliyor.. bakalım aklıma gelen başıma gelecekmi. :1shok:

[

günaydın....... eşim çıktı ben de uyandım.... hazır vakit varken sizlere takılayım dedim... ama herkes uykuda sanırım...
asyacım Rabbim hakkkında hayırlısını versin.....

günaydın canımmm sen hala doğurmamışsın . bugün yarın alırız inşallah doğum haberini.. a.s.

buarada arkadaşlar bugün şirvan hiç uğramamış çok garip değilmi nerdesin şirvan topiğe dön yoksa sendemi doğuruyorsun bugünlerde gözden kaybolanlar bebişlerini alıp geliyorlarda ....

şirvan 9,30 da kontrole gidecekti ondan uğramadı .

kızlar kaç günde nst ye giriliyor . benim doktorum 3 günde 1 alıyor nst ye bişeyde çıkmıyo gereksiz geliyo niyeyse.. mirmirmirmir

günaydın herkese normal doğum iyi hoşda beklemek çok zor bizde bugün 39+1 olduk ama hala tık yok 5 gün kaldı stres son sınırda

canım sabırrr:) bak ben 39+6 oldum bugündelikafadulden daha bişiy yok... yarın da olmazsa cuma dr muayene edecek.... dua edin.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…