2009 Nisan Anneleri buraya

inşallah canım ..
Hepimiz iyi haberlele döneriz.

kızlar kaç günde nst ye giriliyor . benim doktorum 3 günde 1 alıyor nst ye bişeyde çıkmıyo gereksiz geliyo niyeyse.. mirmirmirmir

canım ben 10 gün önce gittiğimde o zaman nst istendi,, bide bugün girdik nst ye arada hiç istemedi....

şimdide bişey demedi..
çarşamba gel dedi sadece....

sen hangi hastaneye gidiyordun....

hadi bakalım hayırlısı olsun canım...
banada epidural dedi,,

tabii sancı gelmezse ne olur bilemiyeceğim...

ayyyy canım ne güsel.... ben kısımı hala bekliyorum ama tık yok... isim bulmak zor yaaa... bizim de pınar ın yanı hala boş:)
bu arada sen normal mi sezeryan mı?

hoşgeldin şşekeri.. bak doğum yaptında 3 günlük oldu ...

şevvale vize vermeyen dede,, ne ismi olsun istiyor pekii..

birde bu dede hangi taraf oluyor.....

edacım ben dr haftalık gidişlerimin hepsinde nst istiyo....

ayyy şirvannn benim bıcırık cumaya kadar doğmazsa cumaya yine çatı muayenem var ayyyy zor yaaaaa

ayyyy canım ne güsel.... ben kısımı hala bekliyorum ama tık yok... isim bulmak zor yaaa... bizim de pınar ın yanı hala boş:)
bu arada sen normal mi sezeryan mı?

normal oldu canım
çok istiyodum normal olmasını bi sorun çıkmadı çok şükür olabildi

hoşgeldin şşekeri.. bak doğum yaptında 3 günlük oldu ...

şevvale vize vermeyen dede,, ne ismi olsun istiyor pekii..

birde bu dede hangi taraf oluyor.....

hoşbulduk canım
onun da istediği bi isim yok siz de düşünün ben de düşüneyim dedi bakalım bekliyoruz
bu dede eşimin babası. benim babam yok zaten.

yaa kızlar ben şimdi doğum yapanların listesine bakıyorumda ...

epidural normal yapan hiç yok.....

ilk ben mi olacam şimdi.....

ödlek şirvan ne bağırırsın ki muayenede ....

yarın temizlikçi gelcek banaada
bugünde kayınvalidemle annem gelcek
bakıcaz son yapılcak işlere
bugün kuaföre gidicem pedikür kıl yün işlerini halledeyim yarın cuma sabahıda güzel bir föne çektiririm
inşallah

bizimkiler baya naslı çıktı serapcım... baksana yarın doğması gerekiyo ama tık yok... dün gece bi sürü hurma yedim...... bakalım bu gün de yicem.....

yaa kızlar ben şimdi doğum yapanların listesine bakıyorumda ...

epidural normal yapan hiç yok.....

ilk ben mi olacam şimdi.....

ödlek şirvan ne bağırırsın ki muayenede ....

canım ben yaptırcam ep. normal... tabi bizim kıs nazı bırakırsa............ ben sana yazarrım.. ben ki benim arkadaşım oldu "kesinlikle tavsiye ederim" dedi..................

canım taa 3 günlük oıldu kızın resimlerini gördüm mailime gelmiş çok tatlı maşallah... böle resimleri görünce inanamıyorum benim içmidede mi böle bi tane var diye.. sen istiyorsan koy canım şevval ismini yaa baba ben seviyorum bu ismi de niye karışırlar hiç anlamam valla ...benneyaptımki

canım ben 10 gün önce gittiğimde o zaman nst istendi,, bide bugün girdik nst ye arada hiç istemedi....

şimdide bişey demedi..
çarşamba gel dedi sadece....

sen hangi hastaneye gidiyordun....

ben hospitalyuma gidiyorum. salı günü girdim nst ye cuma günü tekrar gir dedi. pazartesi gireyim dedim. yok yok cuma gir sonucu bana getir dedi. giricem artık cuma günü ama bana ne biliyim gereksiz gibi geliyor.
edacım ben dr haftalık gidişlerimin hepsinde nst istiyo....

ayyy şirvannn benim bıcırık cumaya kadar doğmazsa cumaya yine çatı muayenem var ayyyy zor yaaaaa

bana çatı muayenesi yapmadı doktor gerek yokmuş. bebek küçük nasılsa dedi kafa ölçümlerini aldırmıştım doplerde iyi dedi normal doğum için uygun dedi. bu beni kesin sezeryan yapıcak içime öyle doğuyor. ondanmı çatı muayenesi yapmadı acaba ?

ohh maşallah canım yaa işleri hallettin.. cuma günü kavuşuyorsun bebeğine sende .. ay çok güzel yaa darısı başımıza artık ben sona kalıcam kesin. -tatlicadiarzu-

bizimkiler baya naslı çıktı serapcım... baksana yarın doğması gerekiyo ama tık yok... dün gece bi sürü hurma yedim...... bakalım bu gün de yicem.....

canım ablam tam 40 ta doğum yaptı . inşallah seninde en geç yarın doğmuş olur. dua et bol bol hayırlısıyla gelsin inşallah.

selamlar..

Şirvancım bende normal epidural doğum yapmayı düşünüyorum doktoruma sezeryanda olsa normal de olsa epidural istediğimi söyledim en iyisi o zaten dedi.hep iyi düşünelim ki iyi olsun kendini korkutma

dün bende doktordaydım nst de sancılar çıktı bebiş iyice aşağı düşmüş artık ben geliyorum diyormuş bebiş hihoyyyt tez zamanda gelse çok sevinicem zira az daha şişerse ellerim ve ayaklarım patlıcammmmm -tatlicadiarzu- dün 39 numara ayakkabıyı zor giydim 36 37 giyiyorum normalde :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…