2009 Nisan Anneleri buraya

ah canım yaaaa seni çok iyi anlıyorum benim anemde akşamları işten çıkınca geliyo ama sadece mutfağımla ilgileniyo bbeklerle çok az ilgilenebliyo gece zaten kalkamıyo kadıncağız ezanla uyanıp işe gidiyo malesef napalım katlanıcaz dertler bitmez :teselli:

ahahaahha bilmiodum kıs sultannnnnnnnnnnn
canım hayırlı olsn merak etme doğum çarçabu bitio ama doğum sonrası iyi bak kendine hemen düzel benim gibi olmayın

senin kaynana nooldu? düzeldi mi azcık

inş. benimde gelir sütüm
emerken acıyormu kız
bidem epidural takılırken falan cıyormu
çok tırsıyorum ya serumdan bile korkan biryim ben

çiçek sen bebişe tekmi bakıyorsun Allah yardımcın olsun

Sen hurma yemeye devam et sütün gelecektir.Emerken başlangıçta acıyor.Benim yara olur gibi oldu ama sonra bebek emdikçe kendiliğinden geçti.Epidural takılırken çok hafif bir acı hissediyorsun.Öyle korkulacak kadar bir acı yok yani.Sen rahat ol yeter.

Canım benim çok geçmiş olsun.Çok dikkat et kendine.
Bursasu cuma doğum var demek.Hadi hayırlı olsun az kalmış.

Son düzenleme:

canım ya çok şaşırdım doğum yaptığına ve heye canlandım bizim senle aynıydı ama bende hala tık yok rabbbim hayırlı ömür versin kızına

etoprak sana katılıyorum bende çok stres oldum ama yapacak bişey yok benden sonra hamile kalan kuzenim bile sezeryan olunca doğuruyo ben bekliyorum
bide bugün benimde karnım taş gibi.. ama ümitlenmek istemiyorum
sonra sinir oluyorum çünkü

Canım benim çok geçmiş olsun.Çok dikkat et kendine.
Bursasu cuma doğum var demek.Hadi hayırlı olsun az kalmış.
saol benanber teşekkür ederim cnm:asigim:

kızlar cuma sezeryanım var ama bana girip çıkan ağrılar var içimde tuhaf bi his var normal doğum gelsi gibi hissediyorum

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

etoprak sinirlenme bak ben dün yine hastanelik oldum ateş 39-40 lara çıktı. yani doğuruncada geçmio dertler. hem bebek bakımı da zormuş ne yazıkki bu halimle uğraşıyorum

geçmiş olsun çiçek seninde doğum sonran fena oldu allahtan süt sorunun yokmuş
allah biranönce şifa versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…