Çiçek canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
Etoprak benimde perşembe günü 40 haftam doluyo
Salıda kontrol var
Bakalım nolcak..
Amin canım..tatlım sağol. az kalmış hepinize valla hiç can sıkmaya gerek yok sağlıcakla gelsin kuzular
canım idrar yollarım iltihaplanmış ondan ateşlendim bu sefer bi de yorgunluk cabası annem de sağolsun yeteri kdr ilgilenmio benimle arada gelip kalıo o kdr. kayınvalide gelmk istio onu da ben engelliorum gelirse paapz oluruz çünkü karışmasını istemiorum herşeye
ah canım yaaaa seni çok iyi anlıyorum benim anemde akşamları işten çıkınca geliyo ama sadece mutfağımla ilgileniyo bbeklerle çok az ilgilenebliyo gece zaten kalkamıyo kadıncağız ezanla uyanıp işe gidiyo malesef napalım katlanıcaz dertler bitmez :teselli:
senin kaynana nooldu? düzeldi mi azcık
ahahaahha bilmiodum kıs sultannnnnnnnnnnn
canım hayırlı olsn merak etme doğum çarçabu bitio ama doğum sonrası iyi bak kendine hemen düzel benim gibi olmayın
saol cnm
sanada geçmiş olsun süt hemen gelirmi acaba sezeryandan sonra
inş. benimde gelir sütüm
emerken acıyormu kız
bidem epidural takılırken falan cıyormu
çok tırsıyorum ya serumdan bile korkan biryim ben
çiçek sen bebişe tekmi bakıyorsun Allah yardımcın olsun
canım idrar yollarım iltihaplanmış ondan ateşlendim bu sefer bi de yorgunluk cabası annem de sağolsun yeteri kdr ilgilenmio benimle arada gelip kalıo o kdr. kayınvalide gelmk istio onu da ben engelliorum gelirse paapz oluruz çünkü karışmasını istemiorum herşeye
merhaba kıslar
ben geldimm
kısım 3 günlük oldu.
ilk gün sütüm az geldi sanırım biraz şimdilerde düzene giriyo yavaş yavaş
isim koyamadık hala Şevval ismine dedemizden vize çıkmadı bakıyoruz bakalım
ben daha doğurmadım ama bügün belimde çok acayip bi agri var...
Sen hurma yemeye devam et sütün gelecektir.Emerken başlangıçta acıyor.Benim yara olur gibi oldu ama sonra bebek emdikçe kendiliğinden geçti.Epidural takılırken çok hafif bir acı hissediyorsun.Öyle korkulacak kadar bir acı yok yani.Sen rahat ol yeter.
saol benanber teşekkür ederim cnm:asigim:Canım benim çok geçmiş olsun.Çok dikkat et kendine.
Bursasu cuma doğum var demek.Hadi hayırlı olsun az kalmış.
kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
etoprak sinirlenme bak ben dün yine hastanelik oldum ateş 39-40 lara çıktı. yani doğuruncada geçmio dertler. hem bebek bakımı da zormuş ne yazıkki bu halimle uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?