2009 Nisan Anneleri buraya

canım cumartesi ben de temizlettim... son haftadayız diye... ama var ya çoooook yoruldum... ister istemez ayakta kalıyosun... KAYNANAM DA yard etti.... kadın da yaptı küçük işleri de ben.... ve sabah 8den akşam 8e kadar sürdü...... ama içime de sindi..... perdeler yıkandı........... camlar kapılar yerler..... ayyyy temizlik gibisi yokkkk

bende aptal gibi oldum ne hissedeceğimi şaırdım
ben serum takılmasında bile çok korkuyorum ya ne yapçam ben:SS

kendimi doktorların eline bırakıp elime bebeğimi almayı ümitediyorum.
başa gelen çekilecek
az biraz azıcak ama sonra yavrucak gelecek diyorum

herkese merhabalar ilk önce. ben ağustos anne adayıyım. şu an itibariyle 23+0 günlük hamileyim. sizler ne güzel anne adayıyıken anne oldunuz. darısı bizim başımıza inşallah. ama ben sizin tecrübelerinize dayanarak size bişey sormak istiyorum. kendi dr um bana 16 haftalıkken cinsiyetitiyle ilgili olarak muhtemel kıza benziyo ama ayrıntılı usg ye girdiğinde kesinleşir demişti. bende 19 haftalıken ayrıntılı usg ye girdim ve radyoloji uzmanı dr erkek dedi ve bende dr da pipiyi net olarak gördük. asıl kafa karıştırıcı olya ise şimdi. dün kendi dr uma kontrole gittiğimde ben kız olarak görüyorum. birde 4 boyutlu usg ye gir dedi.ben şimdi kime inanayım yada ne yapayım bilmiyorum.sorduğum herkes de 3 boyutlu yani ayrıntılı usg de söylenen doğru çıkıyo diyolar..
zaten asıl önemli olan cinsiyetinin ne olduğu değil sağlıklı olduğu. ama cinsiyetinde böle tereddüt yaşarken sağlığıyla ilgili yorumlarada güvenemiyorum artık. kafayı yemek üzereyim

cnm kafaya takılcak bişey yok hiç stres yapma pipisini gördük diyorsun gördüğüne inan
kendi doktorun gösterdimi kızının cinsel organını?

ilerleyen haftalarda daha ii bell olur cinsiyeti
ama içini rahatlatmak istiyorsan bir başka doktora git yani sıkıntı yapma ama
Allah kavuştursun bebişine

kıslar yaa bi arkdaşım bana stres sancıyı giderir dedi.... acaba ben son 1 haftaki stres yüzünden mi doğuramıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bizimkiler baya naslı çıktı serapcım... baksana yarın doğması gerekiyo ama tık yok... dün gece bi sürü hurma yedim...... bakalım bu gün de yicem.....

yok canım hurma falan hak getire!! kaç gündür kendimi harap ediyorum, sürekli yürüyüş yapıyorum, o da yetmiyo temizlik yapıyorum fisfisfis banamısın demiyo kötükedihüso milletin son dönem suyu azalır, bizimkinin suyu artıyo dahada..bi önceki randevuya nazaran suyu artmış!! klava: ama hiç yolu yok salı 40 hafta doluyo ve salı öyle yada böyle doğacak..senin cadı için ne diyo dr.? müdahale edecek mi yarın?

canım benim yarın son gün ya dr bekleyelim dedi.. doğmazsa cuma günü gidecem alttan falan muayene edecek, prob. çıkmazsa pzt bekleyecek çıkarsa da artık ne derse.... ayyy annem kaynana bekliyolar... annem yazık öğle uykularında odama gelip kontrol ediyo acaba bişiy var mı diyee... ayy küçük bebek gibi.......

ya bizim bu sıpalar niye böyle yapıyo anlamadım ki! oyuncak olduk ellerinde..hadi erkekler geç doğar diyolar senin cadıya noluyo onu anlamadım klava: senin baya bekleyecek o azaman dr..ben beklemicem valla, salıya kadar doğdu doğdu, doğmadı ben onu çıkarmasını bilirim kötükedihüso yeter artık illallah geldi, iyice soğudum çocuktan, sinirime dokunuyooooo!!! hareketlerine bile sinir olmaya başladım, sabaha kadar uyumadım yine gece senağlama zaten buda ilk ve son çocuk doğuruşum olur benim

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

etoprak sinirlenme bak ben dün yine hastanelik oldum ateş 39-40 lara çıktı. yani doğuruncada geçmio dertler. hem bebek bakımı da zormuş ne yazıkki bu halimle uğraşıyorum

kuzummmmmm yine ne oldu sana neden sağmıyosun gösünü

canım idrar yollarım iltihaplanmış ondan ateşlendim bu sefer bi de yorgunluk cabası annem de sağolsun yeteri kdr ilgilenmio benimle arada gelip kalıo o kdr. kayınvalide gelmk istio onu da ben engelliorum gelirse paapz oluruz çünkü karışmasını istemiorum herşeye

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

etoprak sinirlenme bak ben dün yine hastanelik oldum ateş 39-40 lara çıktı. yani doğuruncada geçmio dertler. hem bebek bakımı da zormuş ne yazıkki bu halimle uğraşıyorum

canım ya sende amma çektin doğumdan sonra :1no2: zaten hamileliğinin son zamanları da zor geçmişti benneyaptımki ya benim göbek taş gibi sanki önümde bi kaya parçası taşıyorum, bu da beni sinir ediyoo! doğurunca nasıl olsa çekicez, bide böyle çekmek istemiyorum!! allah acil şifalar versin çiçek, umarım iyileşirsin biran önce :Saruboceq:

sorma yaa bıktım artık sağlığıma kavuşmak isiyorum bi an önce. tabii herke benim gibi olcak deil dournca o yüzden Allah sana en hayırlı zamanda en rahatından bi doğum nasip etsin inşallah

Çiçek canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine..

Etoprak benimde perşembe günü 40 haftam doluyo
Salıda kontrol var
Bakalım nolcak..

kız sultan ben sana demedim mi sen benden önce doğurursun diye lülülülülülü al işte benimki hala duruyo sen cuma doğuracaksın senağlama

cnm daha cumaya var :)yani hala benden önce doğum yapabilirsin...
cnm göbeğin taş gibi olması senin doğum ağrıların başlamış olması demektir
benim doktor son görüşmede öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…