yarın temizlikçi gelcek banaada
bugünde kayınvalidemle annem gelcek
bakıcaz son yapılcak işlere
bugün kuaföre gidicem pedikür kıl yün işlerini halledeyim yarın cuma sabahıda güzel bir föne çektiririm
inşallah
herkese merhabalar ilk önce. ben ağustos anne adayıyım. şu an itibariyle 23+0 günlük hamileyim. sizler ne güzel anne adayıyıken anne oldunuz. darısı bizim başımıza inşallah. ama ben sizin tecrübelerinize dayanarak size bişey sormak istiyorum. kendi dr um bana 16 haftalıkken cinsiyetitiyle ilgili olarak muhtemel kıza benziyo ama ayrıntılı usg ye girdiğinde kesinleşir demişti. bende 19 haftalıken ayrıntılı usg ye girdim ve radyoloji uzmanı dr erkek dedi ve bende dr da pipiyi net olarak gördük. asıl kafa karıştırıcı olya ise şimdi. dün kendi dr uma kontrole gittiğimde ben kız olarak görüyorum. birde 4 boyutlu usg ye gir dedi.ben şimdi kime inanayım yada ne yapayım bilmiyorum.sorduğum herkes de 3 boyutlu yani ayrıntılı usg de söylenen doğru çıkıyo diyolar..
zaten asıl önemli olan cinsiyetinin ne olduğu değil sağlıklı olduğu. ama cinsiyetinde böle tereddüt yaşarken sağlığıyla ilgili yorumlarada güvenemiyorum artık. kafayı yemek üzereyim
asya sen normal beklemiyormuydun
bizimkiler baya naslı çıktı serapcım... baksana yarın doğması gerekiyo ama tık yok... dün gece bi sürü hurma yedim...... bakalım bu gün de yicem.....
bende aptal gibi oldum ne hissedeceğimi şaırdım
ben serum takılmasında bile çok korkuyorum ya ne yapçam ben:SS
yok canım hurma falan hak getire!! kaç gündür kendimi harap ediyorum, sürekli yürüyüş yapıyorum, o da yetmiyo temizlik yapıyorum fisfisfis banamısın demiyo kötükedihüso milletin son dönem suyu azalır, bizimkinin suyu artıyo dahada..bi önceki randevuya nazaran suyu artmış!!klava: ama hiç yolu yok salı 40 hafta doluyo ve salı öyle yada böyle doğacak..senin cadı için ne diyo dr.? müdahale edecek mi yarın?
canım benim yarın son gün ya dr bekleyelim dedi.. doğmazsa cuma günü gidecem alttan falan muayene edecek, prob. çıkmazsa pzt bekleyecek çıkarsa da artık ne derse.... ayyy annem kaynana bekliyolar... annem yazık öğle uykularında odama gelip kontrol ediyo acaba bişiy var mı diyee... ayy küçük bebek gibi.......
kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
etoprak sinirlenme bak ben dün yine hastanelik oldum ateş 39-40 lara çıktı. yani doğuruncada geçmio dertler. hem bebek bakımı da zormuş ne yazıkki bu halimle uğraşıyorum
kuzummmmmm yine ne oldu sana neden sağmıyosun gösünü
kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
etoprak sinirlenme bak ben dün yine hastanelik oldum ateş 39-40 lara çıktı. yani doğuruncada geçmio dertler. hem bebek bakımı da zormuş ne yazıkki bu halimle uğraşıyorum
canım ya sende amma çektin doğumdan sonra :1no2: zaten hamileliğinin son zamanları da zor geçmişti benneyaptımki ya benim göbek taş gibi sanki önümde bi kaya parçası taşıyorum, bu da beni sinir ediyoo! doğurunca nasıl olsa çekicez, bide böyle çekmek istemiyorum!! allah acil şifalar versin çiçek, umarım iyileşirsin biran önce :Saruboceq:
kız sultan ben sana demedim mi sen benden önce doğurursun diye lülülülülülü al işte benimki hala duruyo sen cuma doğuracaksın senağlama
canım ya sende amma çektin doğumdan sonra :1no2: zaten hamileliğinin son zamanları da zor geçmişti benneyaptımki ya benim göbek taş gibi sanki önümde bi kaya parçası taşıyorum, bu da beni sinir ediyoo! doğurunca nasıl olsa çekicez, bide böyle çekmek istemiyorum!! allah acil şifalar versin çiçek, umarım iyileşirsin biran önce :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?