sultancım benimde doktorum aradı panik yapma diye söylemedim dün zaten sezeryan günü konuştuk diye ama dikkat et heran bebek terste dursa suyun gelir hem normal ağrısı olur hemde sezeryan olursun yavaş yürü eğilip kalma dedi aklında olsunsaol benanber teşekkür ederim cnm:asigim:
kızlar cuma sezeryanım var ama bana girip çıkan ağrılar var içimde tuhaf bi his var normal doğum gelsi gibi hissediyorum
sultancım benimde doktorum aradı panik yapma diye söylemedim dün zaten sezeryan günü konuştuk diye ama dikkat et heran bebek terste dursa suyun gelir hem normal ağrısı olur hemde sezeryan olursun yavaş yürü eğilip kalma dedi aklında olsun
benim bebek tam ters değil aslında baş aşağı sadce yüzü ters
valla tırsıyorum hayırlısı öyleyse öyle olsun
benim doktor beni korkuttu başı büyük falan deddi korktum birazda
sen nerdesin asıl
kızlar merhaba
belki beni unutmuşsunuzdur ben aranıza en son katılan nisan annesiyim
ne yazık ki son 2 haftadır bi sorun çıktı ve amniyotik sıvı artmaya başladı. doktorum bebekte bir sorun olabileceğini söylüyor, ama ultrasonda birşey görünmüyor.
yarın suni sancıyla doğumu başlatacağız
mesajımı okursanız lütfen bebeğimin sağlıklı olması için dua edin, ben de her ne kadar sizi tanımasam da tüm hamileler için dua ediyorum hep...
asyacenk ve esen de benimle aynı hastanede doğum yapacaktı, belki onlarla karşılaşırız kimbilir
doğum yapmamış herkese kolay doğumlar, bebişini kucaklamış yeni annelere de bebişlerle sağlıklı uzun ömürler diliyorum
kızlar merhaba
belki beni unutmuşsunuzdur ben aranıza en son katılan nisan annesiyim
ne yazık ki son 2 haftadır bi sorun çıktı ve amniyotik sıvı artmaya başladı. doktorum bebekte bir sorun olabileceğini söylüyor, ama ultrasonda birşey görünmüyor.
yarın suni sancıyla doğumu başlatacağız
mesajımı okursanız lütfen bebeğimin sağlıklı olması için dua edin, ben de her ne kadar sizi tanımasam da tüm hamileler için dua ediyorum hep...
asyacenk ve esen de benimle aynı hastanede doğum yapacaktı, belki onlarla karşılaşırız kimbilir
doğum yapmamış herkese kolay doğumlar, bebişini kucaklamış yeni annelere de bebişlerle sağlıklı uzun ömürler diliyorum
Kızlarrr günaydınlar hepinize,evimize yeni geldik,ancak yazabiliyorummmm..Prensesim geldiii:) 13 nisan 09 /3200 gr,sezeryan ile doğdu.Dünyalar benim olduu sankii
ya bizim bu sıpalar niye böyle yapıyo anlamadım ki! oyuncak olduk ellerinde..hadi erkekler geç doğar diyolar senin cadıya noluyo onu anlamadımklava: senin baya bekleyecek o azaman dr..ben beklemicem valla, salıya kadar doğdu doğdu, doğmadı ben onu çıkarmasını bilirim kötükedihüso yeter artık illallah geldi, iyice soğudum çocuktan, sinirime dokunuyooooo!!! hareketlerine bile sinir olmaya başladım, sabaha kadar uyumadım yine gece senağlama zaten buda ilk ve son çocuk doğuruşum olur benim
canım gözün aydın rabbim analı babalı hayılı sağlıklı uzun ömürlü etsin meleğini....
benimde şu anda göğsümde küçük bir canavar var hiç doymayan o emiyor bende burdayım suyu fazla olan arkadaşada rabbim yar ve yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?