2009 Nisan Anneleri buraya

saol benanber teşekkür ederim cnm:asigim:

kızlar cuma sezeryanım var ama bana girip çıkan ağrılar var içimde tuhaf bi his var normal doğum gelsi gibi hissediyorum
sultancım benimde doktorum aradı panik yapma diye söylemedim dün zaten sezeryan günü konuştuk diye ama dikkat et heran bebek terste dursa suyun gelir hem normal ağrısı olur hemde sezeryan olursun yavaş yürü eğilip kalma dedi aklında olsun

benim bebek tam ters değil aslında baş aşağı sadce yüzü ters
valla tırsıyorum hayırlısı öyleyse öyle olsun
benim doktor beni korkuttu başı büyük falan deddi korktum birazda

benim bebek tam ters değil aslında baş aşağı sadce yüzü ters
valla tırsıyorum hayırlısı öyleyse öyle olsun
benim doktor beni korkuttu başı büyük falan deddi korktum birazda

sanırım dokt genelde hep en kötüsünüde söylüyorlarki bişey olursa biz demiştik demek için sanırım
belkide başı büyük olma ihitimali bindebirdir ama onuda söylemeli haklı olarak

anacım ben kimse yok diye , ,başka sayfalara bakıyordum.. .
aşağıda isminde yazmiyordu zilli garı....

bugün öğleden sonra eşimle biraz dolandık....
geldik.. şimdide kendisi halı saha maçına gitti,,,

bu adam maçtay ken ben doğuracam herhalde....

sen nerdesin asıl

hem bana söyleyene bak...,
sende artık gündüzleri girmiyosun...

süslü gacı .... doğuma gitmeden de manikür pedükür- fon...
güzelim düğünemi gidiyosun....

arnavut gelinleri böyle herhalde....
kızın olsa sen onu 1 yaşında süslü yapardın delikafadulden

kızlar merhaba
belki beni unutmuşsunuzdur ben aranıza en son katılan nisan annesiyim
ne yazık ki son 2 haftadır bi sorun çıktı ve amniyotik sıvı artmaya başladı. doktorum bebekte bir sorun olabileceğini söylüyor, ama ultrasonda birşey görünmüyor.
yarın suni sancıyla doğumu başlatacağız
mesajımı okursanız lütfen bebeğimin sağlıklı olması için dua edin, ben de her ne kadar sizi tanımasam da tüm hamileler için dua ediyorum hep...
asyacenk ve esen de benimle aynı hastanede doğum yapacaktı, belki onlarla karşılaşırız kimbilir
doğum yapmamış herkese kolay doğumlar, bebişini kucaklamış yeni annelere de bebişlerle sağlıklı uzun ömürler diliyorum

ben biraz uzanım ,,, sabahtan beri ayaktayım.... girebilirsem sonra yeniden girerim....

yarında bugidi54 kahvaltıya gelecek.....
keşke sizlerde burda yakınlarda olsanızda gelseniz....

ne yapalım işte doğuramayanlar böyle birbirine kahvaltıya gidiyor.. :)))

canım geçmiş olsun.... dualarımız seninle ... inşallah bebişte bir sorun yoktur...,

hadi bakalım bizi habersiz bırakma merak ederiz şimdi,,,
hatta ben şimdiden merak ettim...

nasıl su fazlaymışda - bebekte sorun olurmuş.. ben hiçbir şey anlamadım....
benimde bugün kontrolüm yapıldı.. suyun geyet iyi dedi,, az , çok bişey belirtmedi...

kolay doğumlar diliyorum şimdiden...
senin ve doğumu bekleyen tallah üm hamilelerin yardımcısı olsun...

kızlar geçmişi okuyordum sonra kimvar kim yok diye göz atayım dedim. 2 kişi eda_edanur ve hasancan yazıyor.. ??? bu ne şimdi yaaa ne anlıyorsun kardeşim hamilelerin topiğini okumaktan ay sinir oldum bissürü şey yazıcaktım . yazamadım..klava:

aa selin de gelmiş..
canım nasılsın .. bebişle nasıl gidiyor alışabildinmi bakımına filan. sen nasıl oldun normal doğum daha mı avantajlı sencede ?

canım umarım bir sorun yoktur sen bebeğini eline alırsın sağsalim
allah sağlıklar versin
doğumdan sonra gene yaz ki merakta bırakma.
ben c tesi doğuma gidicem sen çıkmış sağsalim evine yerleşmiş olursun bile :Saruboceq::Saruboceq:

günaydııınnn...
ama kimse yok ki... ben de hala doğuramadım.... bu gün de bişiy yok... inşallah herşey yolundadır pınar hanım da..... ayyy korkmaya başladım...... dua edin kıslar......

günaydın...
evet bende doğuramadım hala beklemedeyim hadi kız olsa nazlanıyor dicem ama yani senin pınar kesin naz yapıyor korkma bence benimkine noluyo bilmemki erkek kısmı böyle ağır olurmu çık gel işte dimi...

Kızlarrr günaydınlar hepinize,evimize yeni geldik,ancak yazabiliyorummmm..Prensesim geldiii:) 13 nisan 09 /3200 gr,sezeryan ile doğdu.Dünyalar benim olduu sankii

Kızlarrr günaydınlar hepinize,evimize yeni geldik,ancak yazabiliyorummmm..Prensesim geldiii:) 13 nisan 09 /3200 gr,sezeryan ile doğdu.Dünyalar benim olduu sankii

canım gözün aydın rabbim analı babalı hayılı sağlıklı uzun ömürlü etsin meleğini....

benimde şu anda göğsümde küçük bir canavar var hiç doymayan o emiyor bende burdayım suyu fazla olan arkadaşada rabbim yar ve yardımcısı olsun...

canım bence şu son günlerin tadını çıkar sürekli enerji depola çok ihtiyacın olacak sen şimdiden pes ettin doğduğunda yüzünü görünce neler hissedeceğin hakkında bir bilgi veremem çünkü o an anlatılmaz yaşanır dediğim gibi çok sağlam sinir sistemi uykusuz geceler doymadıkça avaz avaz bağıran küçücük bir can hu hu hu doğum yapmayan arkadaşlar bol bol uyuyun.. çok ihtiyacınız olacak deliksiz uykulara delikafadulden

Tesekkurler canım,bnm gögüsler de fena yara oldu,nası duzelecek bılmıyorumm,masallah senınkı ne gusel emıyor,benımkıne sütüm yetmıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…