2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar meraba bende 17.haftadayım.cinsiyeti belli olan varmı.ben bu hafta gittim ama hep arkasını gösterdi öne dönmedi bıcırığım

Nalan cım eğer göstermiyosa büyük bir ihtimalle kızdır.Kızlar göstermez ve geç belli olur cinsiyeti.Malum kızlar biraz utanır dimi ama :))

arkadaşlar sonunda dünden beri yazılanları okuyup bitirebildim. aslında hepinize daha önce cevap yazardım ama nedensiz bir şekilde dün internetim kesildi.
öncelikle bana cevap yazanlara tet tek çok teşekkür ediyorum. çokmutlu oldum. şimd, gerçekten kendimi aranıza girmiş olarak hissettim:)
öncelikle kabızlıkla ilgili şunu söyliyim. ben her gün tuvalete çıkıyorum. ama zorlanıyorum. zeytin yağını domatese karıştırarak yiyodum ama şimdi domates almıyorum ve zeytinyağı yiyemiyorum. tek başına içemem heralde. kayısı her gün olmasada yiyorum. çünkü çok zorlanıyorum yerken. işe yarıyor gibi. önerileriniz için teşekkürler.
bebişim 15 +1 bugün.ilk bebeğim ve doktorum % 75 kız dedi. bakalım değişecek mi.
çevremden şunu duydum bebeğin hareketlerini erken hissedenlerin sağ tarafta hissedenlerin erkek olurmuş. benden söylemesi.
bu arada benim çin takvimi ve urlanın yaptığı hesaplama (onu ben de biliyorum kendim hesapladım) tuttu. tabi değişmezse. ama otomatik çin takvimi beni 26 yhaşında hesaplayıp erkek çıkarmıştı. ama ben kendimi 25 kabul ediyorum. çünkü 26 yı daha bitirmedim. öyle bakınca kız.
çok uzun yazdım. cinsiyeti belli olanlar kontrolleri iyi geçenler hayırlı olsun demek istiyorum son olarak

bende hafta içi günlere böldüm

cumarteside geziyorum
pazarda eşimle bana aittt

titizim cokk
herkes yapma diyor ama ben bayram temızlıgınde koltukları bıle iterek temizlik yaptım camlarımıda siliyorum bebişimde annesin, ögrensin demi

şirvancım karın ağrınla ilgili doktora girmişsin ama ben de bişey eklemek istiyorum. benimde çok sık olur böyle sancılar doktoruma söyledim. normal sonuçta daha önce karnımda bu büyüklükte bir canlı yoktu şimdi var ve vücudun rahmin ona uyum sağlamaya çalışıyo dedi. herşeyi takma canım kafana içini ferah tut

yaşasın artık benim de çizelgem var. teşekkürler selinaycım. sadece en alttakini kopyalamamıştım. hepsini denenmiştim buda değildir heralde demiştim ama oymuş. bi de bebişimin son ultrason görüntüsünü koydum

didemcim ben de izledim videoyu .gerçekten tam senlik. eşin bu konuda ne düşünür. ben suda doğumdan korkarım ya. bi kaç yerde enfeksiyon riski olabileceğini okumuştum. hepimiz normal acısız ağrısız rahat rahat doğururuz inşalllah

evet demetcim bu titizlik başa bela bazen:) ben de öyleyim. ve azar azar beceremiyrum.
annem bu huyumu bildiği için uyarıp duruyo beniii başladım mı illa her şey bitince rahatlıyorum... keşke şirvan senin gibi olsam... annem de dedi ev pis olsun sağlığın olsun da diyee... içime kurt düştü yaa. ben 3 4 defa süpürme ve silme gibi uğraştım. ve sonra belimi falan doğrultunca acıyodu belim.. acaba bişey olmuş mudur... şimdi anneme de soramam kiii.. 2 hafta önce doktora gittimizdie herşey normaldi ama... bişey yoktur dimiii...

gedacım hiç korkma ben de yapıyorum temizlik süpürüyorum siliyorum. benim de ağrır belim. önceden de ağrırdı. korkma bişeycik olmaz. benim bebiş hareket bile ediyo

gedacım hiç korkma ben de yapıyorum temizlik süpürüyorum siliyorum. benim de ağrır belim. önceden de ağrırdı. korkma bişeycik olmaz. benim bebiş hareket bile ediyo

:):) ne güzel... maşallah aliyecimm.. senin ikinci idi demi. ne biliim korktum bi an... çok saol canım.....a.s.

Kızlar dr.u aradım. Elevit le demir ilacını 3-4 gün içme dedi. Kayısı pestili ye dedi, içebiliyorsan zeytinyağı (asla içemem dedim) iç dedi:) Bide eczaneden fitil al dedi sabah akşam 2 şer adet kullan dedi. Tabi bunlardan önce bikaç kez EYVAH..EYVAH..! dedikaydirigubbakcemile3 salı falan bidaha konuşucaz. Ay Allahım ne zormuş hamilelik

arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim.bugün itibariyle 14.haftaya başladım.inşallah bundan sonra yavaş yavaş düzelme olacağına inanıyorum.bitki çayı olarak bir küçük çay bardağı zencefil içiyorum.heralde zararı yoktur.bulantıma iyi gelen tek şey.günlük 1-2 saatlik rahatlama sağlıyor.su yudum yudum denicem.

arkadaşlar boş verin temizliği falan ya.ben daha elime değil süpürge toz bezi bile almadım.şu an zaten teknik olarak mutfağa girmem imkansız.o yüzden bol bol yatıp kitapp okuyorum.dün ilk kez dışarı çıktım.dar sokaklarda sağolsun suratıma bol miktarda üflenen sigara dumanı yüzünden eve kendimi zor attım.

gedacım benim ilk bebeğim canım.
megulcüm çok ükür nazar değmesin ben en baştan itibaren hiç sorun yaşamadım diyebilirim. yüzden kısıtlamadım kendimi. kendimi zorlamıyorum da tabi. yorulmuyorum. bi yerim acımıyo. o yüzden evi bi süpürüp toz alıyorum o kadar.yine de düşüncen için sağol cnm. ama bak ben de dışarı çıkıp yürüyebilecek enerjiyi bulamıyorum kendimde. o zaman çok çabuk yoruluyorum nedense

megül ben de karar aldım bi daa yapmıcam temizlik... korktum yaniii. yaparsam da belki sadce süpürge.. ki nedense ou yapınca belimden bacağıma bi ağrı giriyo yürüyemiyom nerdeyse.. dr'a sordum fıtıktan şüphelendi ama 4 ay olmadan emar falan sakıncalı old için şimdilik yapcak bişi yok dedi... artık pazartesiden pazartesiye eşim süpürür:):)

april 16 hiç gidemiyomusun tuvalete. valla benim hamileliğimdeki tek sıkıntı buydu. hatta hamile kalmadan önce tatilde 1 hafta yapamadım. sonra bir doktor yakınımın önerisiyle bir sürü ilaç kullandım. düzeldi. bu seferde hamile oldğumu öğrenince ilaç kullandım diye üzüldüm.ama doktorum hamilelikte bu ilaçları kullandıklarını söyledi rahatladım. şimdi ben her gün tuvalete çıkıyorum. ama benim sorunum her seferinde canımın yanmasıydı. ama son zamanlarda o da yok çok şükür. o yüzden kabızlığa iyi gelen yiyecekler bana yaramıyo galiba. çünkü düzenim normal. neyse bu durum bu kadar ciddiyse ben de daha çok takip ediyim. valla kimsenin başına gelmesin. gerçekten çok zor bişeyiş

aliyecim maşallah de kendine de nazar değmesin... megülü biliyorum onun da hala benim gibi bulantıları devam ediyo..
benim bulantıların yanında yanmalar da var... ve kokulara hiiiç tahammülüm yok... ve çooook uyuyorum:) yoguınluk var yani... haftada bir dışarı çıkıyorum....
inşallah bizlerin bir an önce rahat günlerimiz de başlar ve senin de hep böyle rahat devam eder...

ah gedacım o yanma beni de mahvediyor.inan bulantıya dayanıyorum ama göğsümden başlayıp bğazıma kadar devam eden yanma beni mahvediyor.hamilelik reflüsüymüş.geçenlerde trt de izledim.bu arada evde oturunca televizyona merak da başladı bende.evlilik programlarına bile bakıyorum.kasımın 6 sında raporum bitiyor.heralde aylıksız izin alırım.çünkü okula başlarsam 3 ay için yeni program yapmak zorunda kalacaklar.ooff offf.

canım geçmiş olsun.. elevit ve demir bende de var kullanmadım hiç acaba bende de mi aynı olcak? şimdilik bi sorun yok o konuda ama... inşallah senin de hemen geçer....doğum senin de mi 16 nisan:) :sm_cool: cinsiyet öğrendin mi....aynı günüz gibi görünüyo hayırlısıyla...

aliye çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamnda geçer.yaw zeytinyağıda nasıl içilir ki.bu doktorlara herşey kolay .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…