2009 Nisan Anneleri buraya

valla bi dene bende işe yaradı bayaa
valla aynı şeyi yaşıoruz velet şuan görsen fosur fosur uyuyo ama gece gözler faltaşı gibi açık:)

offff herkes bizim gibiymiş demekki aynen benim kızda uyuyo şimdi gece için enerji topluyo sanırım... şu gece gündüz olayını öğrenmeleri lazım ama nasıl...

kızlar sıpaları karanlıkta uyutacakmışız zifiri karanlık kansere karşı salgılanan melantolin hormonu gece 11 ila sabah 5 arası zifiri karanlıkta salgılanırmış

ŞUNLARA BAKKKK YAAAA.

HAMİLEL,L SORUNLARI BİTTİ...BEBEK PROBLEMLERİNİ KONUŞUYORLAR.....

BURDA DAHA BEBEĞİNE KAVUŞAMAYANLAR VARRR :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

sultan dikişlerim değil de içim acıyo desem daha yerinde olur. ya korkulacak kdr bi şey değil sezeryan.vallahi yarın sende göreceksin

pardon şenay yazmışım şirvan yazacağıma :))duydupum kadarıyla epidural 2 dakkada tabanca gibi bişeyle belinden tak die bişey atıyolar içeri incecik bir hortum giriyor ağrı kesici ordan veriliyor oldu bitti maşallah haddeeee:))

Son düzenleme:

CANIM BENDE FAZLA DOĞUM SANCISI ÇEKEMİYECEĞİM. EPİDURAL OLACAM...
4 CM AÇIKLIKTAN SONRA EPİDURALI TAKIYORLARMIŞ...
O ANA KADAR DA NORMAL ADET SANCISI GİBİ BİR AĞRIN OLUYORMUŞ...

valla şenay duydupum kadarıyla epidural 2 dakkada tabanca gibi bişeyle belinden tak die bişey atıyolar içeri incecik bir hortum giriyor ağrı kesici ordan veriliyor oldu bitti maşallah haddeeee:))

HEE BACIM HEE.. NE KADAR RAHATSIN....
BİRDE SERUM TAKILMASINDAN KORKANA BAK....

BEN KAN VERİRKEN BİLE AĞLAMIŞTIM..
KORKUYORUM VARMI ÖTESİ.....
ÖDLEĞİM BENNNNNNNklava: klava: klava:

benimde rahim tersmiş belkide ondan bebiş dönemedi
herşeyde vardır bir hayr

sen tecrübeliymişsin

çiçek bu arada kilo çizelgen gözümden kaçmadı :jeyyar:
hayırlı olsun ne alemde kilolar

canım rahim tersse bebiş dönsün yada dönmesin zaten sezeryan yapılıo ben denedim çünki normal olmuo bebiş takılıo geçemio en iyisi riske atmadan eğer kafanda bi soru işareti varsa bence rahat ol en iyisi bu bence

evet 4 cm açıldığı zaman takıyolar epidurali
valla korkuyorum ama nasıl olsa arkanı döncen görmücen epidural takılırken ya ordan rahatım
ama gerçekten serumdan falan çok korkuyorum
ben de nikah işlemleri için kan verilirken baya bir zorlanmıştım eşim çok gülmüştü
şimdi her yerim delik deşik olcak

hımmm
evet yani diyorum ya zaten son günlerde doktor bebeğin kafası büyük falan demeye başlamıştı
yani normal yapmayada zorlansam doktor beni son anda sezeryana sokardı en iisi bu demek

şirvan bööle sırtını açıp duruosun öne doğru kambur bi şekilde. arkadan minik bi lokal anestezi iğnesi yapıolar onu sadece sine ısırması kdr hissediosun. o incecik hortum girerken acıtmasın diye yapıolar lokali. onun dıında gerisi,i hissetmedim pek. ne 5 dakikaksı 3 dakika bile sürmüodur epidural takmaları

teşekkür ederim..

Peki takıldıktan sonra hemen uyuşuyormuşun...
Yani belden aşağısını hissetmiyosun öyle dimi.....

selam kızlar.bikaç gündür giremedim. o yüzden bilmiyorum. şirvan sultan ne zaman sezeryanlar?
bana lavman yapılmadı. sonda anesteziden sonra takıldı. çıkarken de zor olmadı. spinal oldum ben. rahattı. bi şikayetim olmadı sonradan.ama herşeye rağmen normal doğum çok içimde kaldı kızlar. kısmet böyleymiş.
çiçek bebiş nasıl emiyomu bi sorun var mı

DOĞURAMAYANLAR

sezeryancılar
resolve31 : 16 Nisan Perşembe
bursasu : 17 nisan cuma
asyacenk : 18 cumartesi
ugly : 20 Pazartesi
köfte : 21 nisan salı
arzuer06 :21 nisan Salı

normalcılar
şirvan
e_toprak
eda_edanur
geda
esennn
glnm_kvrck
chveneburi
halemoon
ssengun

kızlar lavman yada sonda takılan oldumu aranızda ....

sonda takıldı bana ama epiduralden sonra taktıkları için hissetmedim

emio hatta fazla emio canavar:)

ye güzelim .. dikkat et de gaz yapacak şeyler yememeğe çalış.....

cnm valla cnm çok lokma istedi hamurlu yedim
neler gaz yaparkine??

cnm sezeryan olan benim şirvan normalci:))

yarın sabah 9da hastanedeyim aliyecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…