valla bi dene bende işe yaradı bayaa
valla aynı şeyi yaşıoruz velet şuan görsen fosur fosur uyuyo ama gece gözler faltaşı gibi açık:)
offff herkes bizim gibiymiş demekki aynen benim kızda uyuyo şimdi gece için enerji topluyo sanırım... şu gece gündüz olayını öğrenmeleri lazım ama nasıl...
kızlar sıpaları karanlıkta uyutacakmışız zifiri karanlık kansere karşı salgılanan melantolin hormonu gece 11 ila sabah 5 arası zifiri karanlıkta salgılanırmış
benimde rahim tersmiş belkide ondan bebiş dönemedi
herşeyde vardır bir hayr
sen tecrübeliymişsin
çiçek bu arada kilo çizelgen gözümden kaçmadı :jeyyar:
hayırlı olsun ne alemde kilolar
sultan dikişlerim değil de içim acıyo desem daha yerinde olur. ya korkulacak kdr bi şey değil sezeryan.vallahi yarın sende göreceksin
tamam cnm sağol
benim arkadaşta epidural sezeryan yapmıştı ve kız çok üşüdü yün çoraplar giydi hastanede valla
çiçek dikişlerin nasıl acıyormu
sezeryan olanlar aydınlatsın beni kızlar
şu epidural varya tabanca gibi bişeyle yapılıyomuş galiba
ellere kollara serumlar takılıyor ya ben ondan bile korkuyorum...
evet doktorla konuşmadık ama ben epidural sezeryan isticem
aslında normal doğum yapmak çok isterdim şirvan bence çok şanslısın düşünsene hayatımda doğum sancısı nedir hiç bilemicem
normal doğumla doğum yapmak nasıl bi duygu hiç yaşayamıcam
ve daha bir sürü şey bebek çıkınca o rahatlama hissini hiç yaşayamayacağım
beklemek istiyordum bebek döner die sancıları beklicektim ama
doktor bu seferde başı büyük demeye başladı
birazda sezeryan yanlısı yani doğum ağrısı çekipte son anda sezeryana alınma riskim çok fazlaydı
o yüzden sezeryan seçtim
valla şenay duydupum kadarıyla epidural 2 dakkada tabanca gibi bişeyle belinden tak die bişey atıyolar içeri incecik bir hortum giriyor ağrı kesici ordan veriliyor oldu bitti maşallah haddeeee:))
benimde rahim tersmiş belkide ondan bebiş dönemedi
herşeyde vardır bir hayr
sen tecrübeliymişsin
çiçek bu arada kilo çizelgen gözümden kaçmadı :jeyyar:
hayırlı olsun ne alemde kilolar
cnm içinmi acıyo niekine kızz delikafadulden
CANIM BENDE FAZLA DOĞUM SANCISI ÇEKEMİYECEĞİM. EPİDURAL OLACAM...
4 CM AÇIKLIKTAN SONRA EPİDURALI TAKIYORLARMIŞ...
O ANA KADAR DA NORMAL ADET SANCISI GİBİ BİR AĞRIN OLUYORMUŞ...
HEE BACIM HEE.. NE KADAR RAHATSIN....
BİRDE SERUM TAKILMASINDAN KORKANA BAK....
BEN KAN VERİRKEN BİLE AĞLAMIŞTIM..
KORKUYORUM VARMI ÖTESİ.....
ÖDLEĞİM BENNNNNNNklava: klava: klava:
canım rahim tersse bebiş dönsün yada dönmesin zaten sezeryan yapılıo ben denedim çünki normal olmuo bebiş takılıo geçemio en iyisi riske atmadan eğer kafanda bi soru işareti varsa bence rahat ol en iyisi bu bence
şirvan bööle sırtını açıp duruosun öne doğru kambur bi şekilde. Arkadan minik bi lokal anestezi iğnesi yapıolar onu sadece sine ısırması kdr hissediosun. O incecik hortum girerken acıtmasın diye yapıolar lokali. Onun dıında gerisi,i hissetmedim pek. Ne 5 dakikaksı 3 dakika bile sürmüodur epidural takmaları
ben bişeyler yiyim kızlar
kızlar lavman yada sonda takılan oldumu aranızda ....
teşekkür ederim..
Peki takıldıktan sonra hemen uyuşuyormuşun...
Yani belden aşağısını hissetmiyosun öyle dimi.....
kızlar lavman yada sonda takılan oldumu aranızda ....
selam kızlar.bikaç gündür giremedim. o yüzden bilmiyorum. şirvan sultan ne zaman sezeryanlar?
bana lavman yapılmadı. sonda anesteziden sonra takıldı. çıkarken de zor olmadı. spinal oldum ben. rahattı. bi şikayetim olmadı sonradan.ama herşeye rağmen normal doğum çok içimde kaldı kızlar. kısmet böyleymiş.
çiçek bebiş nasıl emiyomu bi sorun var mı
ye güzelim .. dikkat et de gaz yapacak şeyler yememeğe çalış.....
selam kızlar.bikaç gündür giremedim. o yüzden bilmiyorum. şirvan sultan ne zaman sezeryanlar?
bana lavman yapılmadı. sonda anesteziden sonra takıldı. çıkarken de zor olmadı. spinal oldum ben. rahattı. bi şikayetim olmadı sonradan.ama herşeye rağmen normal doğum çok içimde kaldı kızlar. kısmet böyleymiş.
çiçek bebiş nasıl emiyomu bi sorun var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?