2009 Nisan Anneleri buraya

kız sultan yollarımız burda ayrılıyor mu şimdi.....

kıslar az önce yazmaya çalıştım bağlantım koptu.... ben neden doğuramıyorum..... acaba son hafta yaşadığım stres sancılarımı etkilemiş olabilir mi... hani geçen hafta iki gece olmuştu da sonra kaynana sorunu yaşamıştım.... korkmaya başladım... dr yarın bekliyo doğmazsa tabi görüşelim demişti pazartesi.... ayyyy fikir verin.............

kız sultan yollarımız burda ayrılıyor mu şimdi.....

malesef şirvan bensiz devam etçen bu 9 aylık maceraya :a015:
inşallah çok kolay bir doğumun olur

bu arada koca bir bardak süt içtim valla nasıl olsa sezeryan die bebek çok kilo alsın diye ne bulduysam yiyip içiyorum

lavman nasıl oluyo popomuzumu aççaz kız utanırım ben:asigim:

cnm stres falan doğumu tetikler sende ters tepki yaptıysa bilemem tabide doğurursun cnm dert etme
olmazsa doktorun suni sancıyla doğurtur bu kadar çok takarsan hiç doğuramazsın sıkıntı yapma
akışına bırak

kız sende çiçek gibi - doğumda pırt yapmayasın.... delikafadulden delikafadulden

relax ol canım ... bu veletler eninde sonunda çıkacaklar ,, içimizde kalacak değiller ya....
diyene bak....

şirvanı mıhtarım senin belli değil anacım tarihinnnnnnn ben napimmmm

senağlama senağlama senağlama

bu arada ben son haftaya girdim diye...

çay - kola içmeye başladım...

çikolata - gofret -- ne kadar zararlı şeyler varsa onları yemeğe başladım....

bu arada ben son haftaya girdim diye...

çay - kola içmeye başladım...

çikolata - gofret -- ne kadar zararlı şeyler varsa onları yemeğe başladım....

aynen cnm ya
sölemeye utanıyorum ama az önce annemin sigarasında 2 fırt çektim

şenay sigara içtinmi içiyomu kıs sende baya potansiyel vardı:))

bu arada şirvan çiçek ne yapmış doğumda ben bilmiyorum ne pırtı kız

yanlış hatırlamıyorsam gazını çıkarmıştı.. doktorların yanında.. pırtladı yani delikafadulden

bu arada ben de eşimin nargilesinden bazen 2 fırt çekiyorum....ama içime çekmiyrum...

yanlış hatırlamıyorsam gazını çıkarmıştı.. doktorların yanında.. pırtladı yani delikafadulden

bu arada ben de eşimin nargilesinden bazen 2 fırt çekiyorum....ama içime çekmiyrum...

hadi yaaa ben bilmiyordum
ay şirvan Allah razı olsun içim rahatladı ya
bende içime çok çekmedim ama yinede çektim heheh affet oğlum :))

bu arada benim düzenli ağrılarım olmaya başladı kızlar yani yarın doğuma girmeseydim ben pazartesiye kadar doğururdum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…