aynen bizde memede uyuyoruz ama büyüdükce uyuma süresi uzuyo ve o kadar saat memede olması çok yoruyo yatağa yatırınca da hemen uyanıyo yeni yollar bulmam lazım tavsiyesi olan var mı
ya ben bi yol buldum ama sağlıkl bi yol mu bilmiyprum.
emzirirken backalrımın üzerine sert bi baş yastığı koyuyorum e dolayısıyla emerken uyuyakalınca onun üzerinde uyumuş oluo. onun sıcağın hiç bozmadan yastıkla kucaklayıp götürüp yatırıorum geceleri yoksa kucaklayıp yatırınca kıyamet kopuo 2 dakika sonra uyanıo o şekilde uyanmıo. ama aklıma takılan kısmı şu bebekler sert yerde yatmalı diolar sert de olsa yastı yastıktır sonuçta ne kadar sağlıklı bilmiorum ama ööle yapmazsam başka türlü uyutmuo geceleri
kız hoşgeldin.. aradım seni açmadın tel. merak ettik seni ..
nasıl oldun.... bilgilerini yaz da listeye ekliyim senide...
senin sıran boş duruyor....
bu arada doğum hikayeniniede bekliyoruz
DOĞURAMAYANLAR
resolve31 : 16 Nisan Perşembe
bursasu : 17 nisan cuma
asyacenk : 18 cumartesi
ugly : 20 Pazartesi
köfte : 21 nisan salı
şirvan
e_toprak
eda_edanur
geda
esennn
glnm_kvrck
chveneburi
halemoon
çiçek .... ,şu epidural li anlatsana biraz çok ağrıyormu...
çatı kontrolü yaparken - bağırdım bir kaç kez...
doktor bana epidural normal yapalım dedi...
bende epiduraldan korkuyorum dedim.
çiçek .... ,şu epidural li anlatsana biraz çok ağrıyormu...
çatı kontrolü yaparken - bağırdım bir kaç kez...
doktor bana epidural normal yapalım dedi...
bende epiduraldan korkuyorum dedim.
aynı durumdayız yani bende gece bi yastık olayını deneyeyim o zaman gündüz sorunumuz yok sanki geceymiş gibi derin uyuyo zaten ama geceleri çok uğraştırıyo bi gece gündüzü anlayabilsek süper olacak ama..
saolun kızlar ben 3. doğumumu yapıyorum üçüde sezeryan yani daha türkçesi benim rahim tersmiş ilkinde normali denedik acil sezryana alındığım için bunlar direk sezeryan oluyor canım ben biraz fazla paniğim şimdi siz diceksinizki yuhh yani üçüncü hala korkuyomusun inanınki ilki kadar korkuyorum tecrübem var ama hayacan ve korkuda var
kız şirvan inşallah tez zamanda hayırlısıyla doğuranlar listesine gireriz..:1hug:
sultan bak nolacak bilio musun vücudun biraz rahatliicak bebeğinin yüzüne bakmalara doyamiicaksın zaten biraz yorucu olacak günler belki ama onun yüzünü gördüğünde yoruculuğu falan pek de umursamiaksın.
ama benden sana en büyük tavsiye nolur dinle ameliyattan sonra sıcak basmalar olmaya başlıo ben ayağımdaki çorabıma kadar çıkarttım annem çok sööledi dinlemedim inceceik bi gecelikle yattım terliorum siz karışmayın die bi de annemle halama falan bağırdım. ama işin aslı öyle değilmiş doğum sonrası ağrı acı çekmek istemiosan ayaklarını ve ameliyat yerlerini olabildiğince sıcak tut yoksa benim gibi çekersin
evet canım gittiler,, zaten yapancı değildi, arkadaşım dı ...
Beraber göbiş tokuşturduk....
çok komikti...
Ayy ne güzel , yaa bende artık doğurmak,istiyorum...
Epidural mı sezeryan mı olacan
sultancım bu gün çok yoğunum ama senin için girdim canımın içiiiiiiii çıkıcam hemen
yarın herşey çok süper olacak hiç merak etme hayatım sende sonunda mucizenle tanışacaksın şimdiden ikinizide öpüyorum
canım bende epidural sezeryan oldum ve acaip güzel ve rahat geçti korkulacak bişey yok zaten belinden iğne yapılan yeri uyuşturuyorlar sen bişey hissetmiyorsun 5 dakikadada uyuşukluk başlıyor, benim ayağa kalkmam da kısa sürdü 3 saat sonra yürüyebiliyordum.. bana ağrı pompasıda takılmıştı o yüzden hiç ağrım olmadı ben kesinlikle tavsiye ediyorum
canım epidural hiç ağrısız bişey yaparken de acımıo zaten çıkarkende hiç hissetmiosun onun korkulacak bi yanı yok. beni sezeryan çarptı epidural kısmı süperdi yoksa kendimi üşüttüm ben ameliyatlı halimle yaşadığım şey süt basması değilmiş idrar yollarımıda üşütmüşüm o yapmış günlerce ateşi. salağım işte insan ne yaparsa kendine yapıo
valla bi dene bende işe yaradı bayaa
valla aynı şeyi yaşıoruz velet şuan görsen fosur fosur uyuyo ama gece gözler faltaşı gibi açık:)
,, AYAKLARININ ALTINI GIDIKLAYIPoffff herkes bizim gibiymiş demekki aynen benim kızda uyuyo şimdi gece için enerji topluyo sanırım... şu gece gündüz olayını öğrenmeleri lazım ama nasıl...
sultancım bu gün çok yoğunum ama senin için girdim canımın içiiiiiiii çıkıcam hemen
yarın herşey çok süper olacak hiç merak etme hayatım sende sonunda mucizenle tanışacaksın şimdiden ikinizide öpüyorum
saolun kızlar ben 3. doğumumu yapıyorum üçüde sezeryan yani daha türkçesi benim rahim tersmiş ilkinde normali denedik acil sezryana alındığım için bunlar direk sezeryan oluyor canım ben biraz fazla paniğim şimdi siz diceksinizki yuhh yani üçüncü hala korkuyomusun inanınki ilki kadar korkuyorum tecrübem var ama hayacan ve korkuda var
ugly korkma kız bakbiz cahil cesaretiyle koyun gibi girip çıktık çok kolay bu da geçer:)[ geçecek biliyorumda işte düşünmeden edemiosun düşününcede miğdeme bişiler oluyo heyecan basıyo bile bile gitmek dahamı kötü acaba bilemiyorum öfff sıktım galiba neyse haftaya bugün bebişimi koklayarak bunları okuyup gülücem inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?