2009 Nisan Anneleri buraya

gözün aydın cnm sende tarihi belli olanlardansın demek ki bebişin sana uğurlu gelsin herşey yolunda gitsin inş.cnm

canım allah sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

cumartesi douruosun yani:) heyecan doruktadır kesin:) allah yardımcın olsun tatlım iç korkma hemencecik geçio:)

kızlar herkese merhaba... ay valla doğumlar çoğalınca sayfalar fazla ilerlemez olmuş... benim internet yoktu daha bugün oldu hoş olsa da sanki çok vaktim varmış gibi... benim kız memede uyumayı adet edindiği için gün boyu emişip duruyoruz, gecede aynı hemen hemen... aynı zamanda mama da veriyoruz her ne kadar bu duruma üzülsemde ama mecburum... doymuyo bizim sıpa... aranızda mama veren var mı benim gibi..

bizde memede uyuyoruz banada doymuo gibi geliod ama bebekler sanırım bu hareketi keyif için yapıo bazen çünkü ilk kontrolümüzde bebeğin iyi beslendiği günde 40 gram aldığı ortaya çıktı doktoru dediki merak etmeyin memeyi emzik gibi kullanıodur sizin sıccaklığınızda hoşuna gidiodur çok iyi beslenio dedi. bence seninkide öyledir

sultan nasıl heycan azalıyo mu tansiyon tavana vuruyomu nasılsın yani????????

ay ne bileyim üzülüyorumda bebğimi içimden alcaklar
nasıl bir hayata başlıcam
nasıl olcak falan filan kafamda bir sürü soru var
ne hissettiğimi bilmiyorum ya

ben geldim....

sultan yarınn oğulcuna kavuşuyosunnnnn
hoşgeldin kız nerelerdesin yine gittimi misafirin

evet cnm inş. yarın kavuşucaz yarın görücem içimdeki kıpırtıların sahibini:))

kızlar meraba pazartesi günü sabah sezeryana giricem çoooook heyecanlıyım benim için dua edermisiniz tüm doğuracak olanların yardımcısı olsun göz açıp kapamak kadar kolay ve anlamadan inşallah

sultan bak nolacak bilio musun vücudun biraz rahatliicak bebeğinin yüzüne bakmalara doyamiicaksın zaten biraz yorucu olacak günler belki ama onun yüzünü gördüğünde yoruculuğu falan pek de umursamiaksın.

ama benden sana en büyük tavsiye nolur dinle ameliyattan sonra sıcak basmalar olmaya başlıo ben ayağımdaki çorabıma kadar çıkarttım annem çok sööledi dinlemedim inceceik bi gecelikle yattım terliorum siz karışmayın die bi de annemle halama falan bağırdım. ama işin aslı öyle değilmiş doğum sonrası ağrı acı çekmek istemiosan ayaklarını ve ameliyat yerlerini olabildiğince sıcak tut yoksa benim gibi çekersin

aynen bizde memede uyuyoruz ama büyüdükce uyuma süresi uzuyo ve o kadar saat memede olması çok yoruyo yatağa yatırınca da hemen uyanıyo yeni yollar bulmam lazım tavsiyesi olan var mı

DOĞURAMAYANLAR

resolve31 : 16 Nisan Perşembe
bursasu : 17 nisan cuma
asyacenk : 18 cumartesi
ugly : 20 Pazartesi
köfte : 21 nisan salı

şirvan
e_toprak
eda_edanur
geda
esennn
glnm_kvrck
chveneburi
halemoon

canım helva da süt yapar derler,,,

bence bol bol su iç.... en hafdalı ve kilo yapmayan tek şey su

kızlar meraba pazartesi günü sabah sezeryana giricem çoooook heyecanlıyım benim için dua edermisiniz tüm doğuracak olanların yardımcısı olsun göz açıp kapamak kadar kolay ve anlamadan inşallah

canım ne güzel seninde günün bellli olmuş...
sen niye sezeryan oluyosun..... normal beklemiyormuydun....

evet canım gittiler,, zaten yapancı değildi, arkadaşım dı ...
Beraber göbiş tokuşturduk....
çok komikti...

Ayy ne güzel , yaa bende artık doğurmak,istiyorum...
Epidural mı sezeryan mı olacan

aynen bizde memede uyuyoruz ama büyüdükce uyuma süresi uzuyo ve o kadar saat memede olması çok yoruyo yatağa yatırınca da hemen uyanıyo yeni yollar bulmam lazım tavsiyesi olan var mı

ya ben bi yol buldum ama sağlıkl bi yol mu bilmiyprum.

emzirirken backalrımın üzerine sert bi baş yastığı koyuyorum e dolayısıyla emerken uyuyakalınca onun üzerinde uyumuş oluo. onun sıcağın hiç bozmadan yastıkla kucaklayıp götürüp yatırıorum geceleri yoksa kucaklayıp yatırınca kıyamet kopuo 2 dakika sonra uyanıo o şekilde uyanmıo. ama aklıma takılan kısmı şu bebekler sert yerde yatmalı diolar sert de olsa yastı yastıktır sonuçta ne kadar sağlıklı bilmiorum ama ööle yapmazsam başka türlü uyutmuo geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…