gözün aydın cnm sende tarihi belli olanlardansın demek ki bebişin sana uğurlu gelsin herşey yolunda gitsin inş.cnmslm herkese dicem ama gün be gün dökülüyoruz.
ya doğurup bebeğine dalıyolar
yada doğum öncesi şunuda bunuda yapayım derken eskisi gibi nete girilmiyo
ama ben c tesiden sonra doğurupta giremeynlere dahilolucam çok sevinçliyim
bende anneme sordum tuzlanırmış öleyse yaparız
zararı olmaz herhalde baktım biraz nette tuzlamak bilimseldeğil tabiki
ama bi rivayete göre hristiyanlıktan geliyomuş ama öle düşünerek o niyetle değil anane deyip yapacaz sonuçta.
gözün aydın cnm sende tarihi belli olanlardansın demek ki bebişin sana uğurlu gelsin herşey yolunda gitsin inş.cnm
inş.bu aşılamanda bebişine kavuşursun sizin ve isteyen herkesin bebiş duaları kabul olur inş.
Kızlar doğum yapanlara gözün aydın diyoruma.s.
doğumunu bekleyenlere de Allah kolaylıklar versin.:Saruboceq:
Hamilelerin duaları kabul olurmuş.
Lütfen benim için de dua eder misiniz?
Bu ay aşılamam olucak kısmetse.:sm_cool:
İnşallah ilk aşılamamda gelir meleğim.:Saruboceq::CüvCüv:
Bende böyle sizler gibi gün saymak istiyorum.:sm_cool::dance:
slm herkese dicem ama gün be gün dökülüyoruz.
ya doğurup bebeğine dalıyolar
yada doğum öncesi şunuda bunuda yapayım derken eskisi gibi nete girilmiyo
ama ben c tesiden sonra doğurupta giremeynlere dahilolucam çok sevinçliyim
bende anneme sordum tuzlanırmış öleyse yaparız
zararı olmaz herhalde baktım biraz nette tuzlamak bilimseldeğil tabiki
ama bi rivayete göre hristiyanlıktan geliyomuş ama öle düşünerek o niyetle değil anane deyip yapacaz sonuçta.
kızlar herkese merhaba... ay valla doğumlar çoğalınca sayfalar fazla ilerlemez olmuş... benim internet yoktu daha bugün oldu hoş olsa da sanki çok vaktim varmış gibi... benim kız memede uyumayı adet edindiği için gün boyu emişip duruyoruz, gecede aynı hemen hemen... aynı zamanda mama da veriyoruz her ne kadar bu duruma üzülsemde ama mecburum... doymuyo bizim sıpa... aranızda mama veren var mı benim gibi..
canım allah sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
cumartesi douruosun yani:) heyecan doruktadır kesin:) allah yardımcın olsun tatlım iç korkma hemencecik geçio:)
sultan nasıl heycan azalıyo mu tansiyon tavana vuruyomu nasılsın yani????????
hoşgeldin kız nerelerdesin yine gittimi misafirinben geldim....
sultan yarınn oğulcuna kavuşuyosunnnnn
kızlar meraba pazartesi günü sabah sezeryana giricem çoooook heyecanlıyım benim için dua edermisiniz tüm doğuracak olanların yardımcısı olsun göz açıp kapamak kadar kolay ve anlamadan inşallah
bizde memede uyuyoruz banada doymuo gibi geliod ama bebekler sanırım bu hareketi keyif için yapıo bazen çünkü ilk kontrolümüzde bebeğin iyi beslendiği günde 40 gram aldığı ortaya çıktı doktoru dediki merak etmeyin memeyi emzik gibi kullanıodur sizin sıccaklığınızda hoşuna gidiodur çok iyi beslenio dedi. bence seninkide öyledir
canım sağol iyi olmaya çalışıyoruz benim ameliyatım çok iyi değildi spinal yaptım bebek çıktıktan sonra tansiyon ve nabzım yükseldi gittim geldim diyeyim kısaca,bebek çıkınca ağlamadı ondan yaşadım heralde bu sorunu ama aşağı inip yüzünü görünce ne dikiş ne acı hiç bişey kalmıyor.şu an çok taburcu olduk ama nöbetteyiz.solunum problemimiz var.
tıkanıyo rahat nefes alamıyo,bende süt yok still tea ler hurmalar tahin pekmezler kuru üzüm komposto
aklına ne gelirse yapıyorum ama nafile.
nasıl büyüteceğim bilmiyorum
kızlar meraba pazartesi günü sabah sezeryana giricem çoooook heyecanlıyım benim için dua edermisiniz tüm doğuracak olanların yardımcısı olsun göz açıp kapamak kadar kolay ve anlamadan inşallah
ay ne bileyim üzülüyorumda bebğimi içimden alcaklar
nasıl bir hayata başlıcam
nasıl olcak falan filan kafamda bir sürü soru var
ne hissettiğimi bilmiyorum ya
hoşgeldin kız nerelerdesin yine gittimi misafirin
evet cnm inş. Yarın kavuşucaz yarın görücem içimdeki kıpırtıların sahibini:))
aynen bizde memede uyuyoruz ama büyüdükce uyuma süresi uzuyo ve o kadar saat memede olması çok yoruyo yatağa yatırınca da hemen uyanıyo yeni yollar bulmam lazım tavsiyesi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?