saol şemsamer senide Allah kurtarsın
kızlar belimde bir ağrı vvar valla ay şu akşamıda bi atlatsam
düşünsenize bu benim 22 yıllık hayatımda yanlız oldğum son gün bundan sonra sorumlu olduğum küçüçük bir bebeğim olacak hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak
haline şükretsen iyi olur çünkü ben o sorumluluğu seninle aynı yaşta olmamıza rağmen 2.kez aldım
ama inan bu bize yaratılıştan verilen bi duygu insan asla pişmanlık duymuyo
ay kızlar sizleri okumak çok zevkli. darısı başımıza inşallah.
bursasu hayırlı doğumlar canım, az ağrı-sancıyla bebişine kavuşursun inşallah canım.
şirvancım sana da az kalmış allah yardımcınız olsun hayırlı doğumlar nasip etsin sana da.
doğuramayanlar listene de gülüyorum her gördüğümde allah allah :)))
neyse kızlar, öyle bi selam vereyim dedim. iyi akşamlar sizlere.
bana dua edin de ben de doğurayım artık sorunsuzca.... baksanıza 40 bitti ...........................................
lavman zaten normal doğumda yapılıo zor işey değil bi fitil atıosun ne var ne yok çıkıo.
sultannn kimler var şimdi evde?
geda 40 bitmiş peki doktor ne diyoo
emel sanmıyorum stres yüzünden geciktiğini.. tembel bizimkiler birazcık!! bugün annemle tel.de konuşurken dedimki internette okudum zeka geriliği olan bebekler geç doğuyomuş dedim..hııı doğrudur sende 15 gün geç doğdun o zaman anlamam lazımdı gerizekalı olduğunu deyip kızdı bana..!sana çekmiştir o zaman daha doğmadan çocuğa söylemediğini bırakmadın dedi..pis fırça yedim yani bu sıpa yüzünden!!! yani anlayacağın kız yada erkek akıllı yada gerizekalı farketmiyoooo doğmayınca doğmuyooooo...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?