2009 Nisan Anneleri buraya

haline şükretsen iyi olur çünkü ben o sorumluluğu seninle aynı yaşta olmamıza rağmen 2.kez aldım
ama inan bu bize yaratılıştan verilen bi duygu insan asla pişmanlık duymuyo

ay kızlar sizleri okumak çok zevkli. darısı başımıza inşallah.
bursasu hayırlı doğumlar canım, az ağrı-sancıyla bebişine kavuşursun inşallah canım.
şirvancım sana da az kalmış allah yardımcınız olsun hayırlı doğumlar nasip etsin sana da.
doğuramayanlar listene de gülüyorum her gördüğümde allah allah :)))
neyse kızlar, öyle bi selam vereyim dedim. iyi akşamlar sizlere.

bana dua edin de ben de doğurayım artık sorunsuzca.... baksanıza 40 bitti ...........................................

haline şükretsen iyi olur çünkü ben o sorumluluğu seninle aynı yaşta olmamıza rağmen 2.kez aldım
ama inan bu bize yaratılıştan verilen bi duygu insan asla pişmanlık duymuyo

valla senin ikinci sen de baya cesaretliymişin betül
insan korkuyo işte sorumluluk almaktan

sağol cnm teşekkürler

bana dua edin de ben de doğurayım artık sorunsuzca.... baksanıza 40 bitti ...........................................

senin bebişin rahatı ii heralde :)
inş. hayırlısıyla en kısa zamanda doğum yaparsın vardır bundada bir hayr

kızlar müziği açtım son ful sesde çalıyorum bebek olunca biraz zor dinlerim bu tempolu şarkıda bile ağlayasım geliyo yaa (

kıs sultaaannn heyecan mı yaptın.... ayyy saatler kaldı..... hadi hayırlısıyla inşallah....

bırak heyecan yapsın .. yarın anne oluyor...

allah yardımcısı olsun.. sağlıkla keremi kucağına alsın..
bizim süslü gacımız..

kız bizlerede dua etmeyi unutma ... doğum anında tabii aklına gelirse.....

afiyet olsun şirvaaannn... değerlendir bu zamanları son hafta son günler bi yere çıkamıyosun ya yolda bişiy olursa idye.... aha ben.............. tıkılıp kaldım eve.......

sultan kurtuluyosun beklemekten ne güzel, allah yardımcın olsun..bekliyoruz güzel haberlerini..

ya şu lavman işini biri doğru düzgün anlatabilir mi?nasıl yapılıyo, noluyooo? normal doğumdada yapılıyo mu?

emel sanmıyorum stres yüzünden geciktiğini.. tembel bizimkiler birazcık!! bugün annemle tel.de konuşurken dedimki internette okudum zeka geriliği olan bebekler geç doğuyomuş dedim..hııı doğrudur sende 15 gün geç doğdun o zaman anlamam lazımdı gerizekalı olduğunu deyip kızdı bana..!sana çekmiştir o zaman daha doğmadan çocuğa söylemediğini bırakmadın dedi..pis fırça yedim yani bu sıpa yüzünden!!! yani anlayacağın kız yada erkek akıllı yada gerizekalı farketmiyoooo doğmayınca doğmuyooooo...!!!

lavman zaten normal doğumda yapılıo zor işey değil bi fitil atıosun ne var ne yok çıkıo.

ya birisi iğrenç demiş..annlamadım bende nasıl olduğunu..bi araştırayım dedim bi dr.un abuk sabuk bi sitesi çıktı..kozmik beden temizliği diye bişi orda bi lavman anlatmış, içim kalktı!!

sultannn kimler var şimdi evde?

geda 40 bitmiş peki doktor ne diyoo

canım dr pazartesi gittiğimde cumaya kadar bekleyelim demişti... yarın alttan muayene edecek açılma falan.... sonra da bi sorun yoksa pazartesiyi bekleriz demişti.... yani 40+4 güne kadar bekleyebilir de.....

ama kıslar şimdi sağ kalcamda bi ağrı var inşallah doğumdur................. dua edinnnnn

ayyyy serap Allah seni bildiği gibi yapsın ağzını hayra aç bacım...... hem senin daha 40 bitmedi ööle deme emir bebişeeee..... hisseder üzülür annesi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…