cnm annem ve eşim var yarın sabahta üçümüz gidecez hastaneyesultannn kimler var şimdi evde?
geda 40 bitmiş peki doktor ne diyoo
sultan kurtuluyosun beklemekten ne güzel, allah yardımcın olsun..bekliyoruz güzel haberlerini..
ya şu lavman işini biri doğru düzgün anlatabilir mi?nasıl yapılıyo, noluyooo? normal doğumdada yapılıyo mu?
kızlar ne yapıyosunuz anacım,ya ben evelsı gün yazdım ya buraya dün kontrolümüz vardı sabah dr.a gıttık sarılık olmuşuz hemen makıneye bağlandı kuzum sabahladık valla bugün değerlerımız düştü çıktık eve geldık ne menem bışey bu sarılık ya,oluyomuş yenı doğan sarılığı ama tükettı benı o halde görmek solaryum aletı gıbı bı alet allahtan aynı odada kaldık 2 saate bır emdırdım,şımdı mışıl mışıl uyuyor yatağında,rabbım kuzularımızı korusun,bu arada sezeryan olacak arkadaşlara söylüyorum kım gelırse gelsın zıyarete gönderın gelenlerı ve ılk gün mutlaka yürüyün çünkü yürümezsenız dr.un ve hemşırelerın dedığı gıbı çok zorlanıyosunuz gazınızı çıkartmakta ben nerdeyse çatlıyordum ne kıymetlı gazmış dıye gezındı herkes arkamda,2,5 gün çıkaramadım,sulu müshıl,ığne banamısın demedı en sonunda lavman yaptılar ama öyle korkunç bışı değıl hatta ben kendım yapayım dedım onların yapmasındansa ızın verdıler yanımda hemşıre vardı ama olsun ben yaptım oda yardım ettı,şımdı ıyıyım çok şükür,hıç öyle fazladan sancım felan olmadı rahattım bırtek gazım zor çıktı ışte,şımdılık bu ka şekerler,öpüldünüz,doğuran arkadaşlarımın gözüaydın olsun,bekleyenlere ıse bu tatlı bekleyış çok güzel daha sonrası harıka demek ıstıyorum ve öpüyorum tekrar tekrar,bu arada kızımıza babası 2.ısmınıde ekledı ve tam bıze göre bır ısım verdı Nısan Ece ısmıyle yaşasın :lepi:
bu arada ben son haftaya girdim diye...
çay - kola içmeye başladım...
çikolata - gofret -- ne kadar zararlı şeyler varsa onları yemeğe başladım....
emel sanmıyorum stres yüzünden geciktiğini.. tembel bizimkiler birazcık!! bugün annemle tel.de konuşurken dedimki internette okudum zeka geriliği olan bebekler geç doğuyomuş dedim..hııı doğrudur sende 15 gün geç doğdun o zaman anlamam lazımdı gerizekalı olduğunu deyip kızdı bana..!sana çekmiştir o zaman daha doğmadan çocuğa söylemediğini bırakmadın dedi..pis fırça yedim yani bu sıpa yüzünden!!! yani anlayacağın kız yada erkek akıllı yada gerizekalı farketmiyoooo doğmayınca doğmuyooooo...!!!
sevgili arkadaşlarım,can yoldaşlarım
bu maratonda beni yanlız bırakmayan anneler hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...a.s. :1hug:
ne yazacağımıda bilmiyorum içimden gelen çok şey var ama kelimelere dökemiyorum
kızkardeş gibi olduk herşeyimizi paylaştık benim maceram yarın bitiyor :CüvCüv:
başka bir maceraya geçiyorum....:asigim:
bana yoldaşlık yaptınız sağolun:1hug:
hakkınızı helal edin :asigim:
9 ay önce aansızın gelen misafiri yarın almaya gidiyorum
hepinizi çok seviyorum:asigim:
hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
hakkınızı helal edin kızlar ...kız kardeşlerim....:asigim::1hug:
inşallah canım doğumdurr.. allah bi avazda kurtulmak nasip etsin inşallahh..canım dr pazartesi gittiğimde cumaya kadar bekleyelim demişti... yarın alttan muayene edecek açılma falan.... sonra da bi sorun yoksa pazartesiyi bekleriz demişti.... yani 40+4 güne kadar bekleyebilir de.....
ama kıslar şimdi sağ kalcamda bi ağrı var inşallah doğumdur................. dua edinnnnn
geçmiş olsun bacımm... neyse iyileşmiş kuzucun. bu arada kızının ismi süper olmuş nisan bebeklerinde bi nisan ismi yakışır yani.. süper.kızlar ne yapıyosunuz anacım,ya ben evelsı gün yazdım ya buraya dün kontrolümüz vardı sabah dr.a gıttık sarılık olmuşuz hemen makıneye bağlandı kuzum sabahladık valla bugün değerlerımız düştü çıktık eve geldık ne menem bışey bu sarılık ya,oluyomuş yenı doğan sarılığı ama tükettı benı o halde görmek solaryum aletı gıbı bı alet allahtan aynı odada kaldık 2 saate bır emdırdım,şımdı mışıl mışıl uyuyor yatağında,rabbım kuzularımızı korusun,bu arada sezeryan olacak arkadaşlara söylüyorum kım gelırse gelsın zıyarete gönderın gelenlerı ve ılk gün mutlaka yürüyün çünkü yürümezsenız dr.un ve hemşırelerın dedığı gıbı çok zorlanıyosunuz gazınızı çıkartmakta ben nerdeyse çatlıyordum ne kıymetlı gazmış dıye gezındı herkes arkamda,2,5 gün çıkaramadım,sulu müshıl,ığne banamısın demedı en sonunda lavman yaptılar ama öyle korkunç bışı değıl hatta ben kendım yapayım dedım onların yapmasındansa ızın verdıler yanımda hemşıre vardı ama olsun ben yaptım oda yardım ettı,şımdı ıyıyım çok şükür,hıç öyle fazladan sancım felan olmadı rahattım bırtek gazım zor çıktı ışte,şımdılık bu ka şekerler,öpüldünüz,doğuran arkadaşlarımın gözüaydın olsun,bekleyenlere ıse bu tatlı bekleyış çok güzel daha sonrası harıka demek ıstıyorum ve öpüyorum tekrar tekrar,bu arada kızımıza babası 2.ısmınıde ekledı ve tam bıze göre bır ısım verdı Nısan Ece ısmıyle yaşasın :lepi:
sultancım bizim satlarımız aynıydı sen yarın doğuma gidiyorsun bizim bekleyiş sürüyor hayırlısı olsun.. canım imnşallah yarın oğlunu kucağına alıcaksın yepyeni bir hayat bekliyor seni. ay çok duygulandımm. doğuma giderken bize dua etmeyi unutma. canım benim... :a015:sevgili arkadaşlarım,can yoldaşlarım
bu maratonda beni yanlız bırakmayan anneler hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...a.s. :1hug:
Ayyy ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Darısı 28 Nisan'da benim başıma inşallah :Saruboceq:
inşallah canım doğumdurr.. allah bi avazda kurtulmak nasip etsin inşallahh..
geçmiş olsun bacımm... neyse iyileşmiş kuzucun. bu arada kızının ismi süper olmuş nisan bebeklerinde bi nisan ismi yakışır yani.. süper.
sultancım bizim satlarımız aynıydı sen yarın doğuma gidiyorsun bizim bekleyiş sürüyor hayırlısı olsun.. canım imnşallah yarın oğlunu kucağına alıcaksın yepyeni bir hayat bekliyor seni. ay çok duygulandımm. doğuma giderken bize dua etmeyi unutma. canım benim... :a015:
merhaba arkadaslar biz evimize geldik kızımla....ikimizde cok iyiyiz cok sukur...Harika bir duygu arkadaslar...annelik Rabbimin bize verdiği en guzel hediye ...yavrularını kucağına alan herkrsi kutluyorum, bekleyenlere de bir avazda kurtulmaları için dua ediyorum...
amin darısı başına sağlıkla kucağına al inşallah
evet benim yolum ayrıldı edacım:a015:
evet ederim sende bana dua et olurmu saol cnm benma.s.:1hug:
merhaba arkadaslar biz evimize geldik kızımla....ikimizde cok iyiyiz cok sukur...Harika bir duygu arkadaslar...annelik Rabbimin bize verdiği en guzel hediye ...yavrularını kucağına alan herkrsi kutluyorum, bekleyenlere de bir avazda kurtulmaları için dua ediyorum...
amin sağol cnm benmsultancıım Allah yardımcın olsun canım ...inşallah yavruna sağ salim kavusursun dualarım seninle
sultan geç açtım kokrtum sana denk gelemem diye
allah kurtarsın şimdiden allah sağsalim ikinizede eve dönmek nasip etsin
sağlıklar sıhhatlar nasip etsin
inan tanışmıyoruz ama kardeşim gibi dua ediyorum herkes için tabi senlede bunca zamandır sohbet ediyoruz senin içinde kendim gibi dua ediyorum
bende ctesi gidiyorum bisüre karşılaşamayız belki ama geçmişi okur ii haberlerini alırım
ii geceler allah yardımcımız olsun
normal doğum yapmanın bir faydasını buldum nezaman ne olacağını bilmediğin için uyku kaçması heycan basması olmuyodur.
sezeryanın en fena yanı şimdi ben biliyorm ki ctesi bebeğim geliyo ooooo hayal ee biraz stres heyecan derken uyku yok
oysaki asıl oğlum gelince uyuyamıcam şimdi uyusam dinlenmiş olsam
hele yarın gece geçermi onu hiç bilmiyom offf uyumak istiyom
canım benim okurken duygulandım valla... bir kaç saat sonra kerem i kucaklamış olacaksın, güle güle büyüt diyelim şimdiden arkadaşım... allah kolay doğumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?