2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ne yapıyosunuz anacım,ya ben evelsı gün yazdım ya buraya dün kontrolümüz vardı sabah dr.a gıttık sarılık olmuşuz hemen makıneye bağlandı kuzum sabahladık valla bugün değerlerımız düştü çıktık eve geldık ne menem bışey bu sarılık ya,oluyomuş yenı doğan sarılığı ama tükettı benı o halde görmek solaryum aletı gıbı bı alet allahtan aynı odada kaldık 2 saate bır emdırdım,şımdı mışıl mışıl uyuyor yatağında,rabbım kuzularımızı korusun,bu arada sezeryan olacak arkadaşlara söylüyorum kım gelırse gelsın zıyarete gönderın gelenlerı ve ılk gün mutlaka yürüyün çünkü yürümezsenız dr.un ve hemşırelerın dedığı gıbı çok zorlanıyosunuz gazınızı çıkartmakta ben nerdeyse çatlıyordum ne kıymetlı gazmış dıye gezındı herkes arkamda,2,5 gün çıkaramadım,sulu müshıl,ığne banamısın demedı en sonunda lavman yaptılar ama öyle korkunç bışı değıl hatta ben kendım yapayım dedım onların yapmasındansa ızın verdıler yanımda hemşıre vardı ama olsun ben yaptım oda yardım ettı,şımdı ıyıyım çok şükür,hıç öyle fazladan sancım felan olmadı rahattım bırtek gazım zor çıktı ışte,şımdılık bu ka şekerler,öpüldünüz,doğuran arkadaşlarımın gözüaydın olsun,bekleyenlere ıse bu tatlı bekleyış çok güzel daha sonrası harıka demek ıstıyorum ve öpüyorum tekrar tekrar,bu arada kızımıza babası 2.ısmınıde ekledı ve tam bıze göre bır ısım verdı Nısan Ece ısmıyle yaşasın :lepi:

sultannn kimler var şimdi evde?

geda 40 bitmiş peki doktor ne diyoo
cnm annem ve eşim var yarın sabahta üçümüz gidecez hastaneye
beni kuaföre bırakcaklar annemle eşim kahvaltı etçekler dışarda sonra beni almaya gelcekler ordanda hastaney yolları inş. zaten 10 dk. yol

sağol serap Allah sanda hayrlı doğumlar nasip etsin inş.

cnm çok geçmiş olsun bebeğin ismiyle yaşasın

sevgili arkadaşlarım,can yoldaşlarım
bu maratonda beni yanlız bırakmayan anneler hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...a.s. :1hug:
ne yazacağımıda bilmiyorum içimden gelen çok şey var ama kelimelere dökemiyorum
kızkardeş gibi olduk herşeyimizi paylaştık benim maceram yarın bitiyor :CüvCüv:
başka bir maceraya geçiyorum....:asigim:
bana yoldaşlık yaptınız sağolun:1hug:
hakkınızı helal edin :asigim:
9 ay önce aansızın gelen misafiri yarın almaya gidiyorum
hepinizi çok seviyorum:asigim:
hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
hakkınızı helal edin kızlar ...kız kardeşlerim....:asigim::1hug:

bu arada ben son haftaya girdim diye...

çay - kola içmeye başladım...

çikolata - gofret -- ne kadar zararlı şeyler varsa onları yemeğe başladım....

canım çay kola neysede ç.ikolata gofret zararlı değilki.. boşuna yememişsin bunca zaman..

ay alemsin serapçım yaaa daha vaktin var senin 4-5 gün içinde olucak inşallah sen çok üzerinde durduğun için olmuyor. 40+4 e kadar normalmiş olmadı sezeryana alırlar . sıkma canını oğluşunu da üzme.. kaydirigubbakcemile

Ayyy ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Darısı 28 Nisan'da benim başıma inşallah :Saruboceq:

inşallah canım doğumdurr.. allah bi avazda kurtulmak nasip etsin inşallahh..

geçmiş olsun bacımm... neyse iyileşmiş kuzucun. bu arada kızının ismi süper olmuş nisan bebeklerinde bi nisan ismi yakışır yani.. süper.

sultancım bizim satlarımız aynıydı sen yarın doğuma gidiyorsun bizim bekleyiş sürüyor hayırlısı olsun.. canım imnşallah yarın oğlunu kucağına alıcaksın yepyeni bir hayat bekliyor seni. ay çok duygulandımm. doğuma giderken bize dua etmeyi unutma. canım benim... :a015:

sultaaaaan ne ağlatıyosun insanı gece gece yahuuu senağlama
yarın en mutlu günün Rabbim zahmetsiz ağrısız sancısız sağlıkla aldırsın kuzunu kucağına
bizlere dua etmeyi unutma ne olur artık gelsin bizimkilerde biz zeplin olup uçmadan

Ayyy ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Darısı 28 Nisan'da benim başıma inşallah :Saruboceq:

amin darısı başına sağlıkla kucağına al inşallah

evet benim yolum ayrıldı edacım:a015:
evet ederim sende bana dua et olurmu saol cnm benma.s.:1hug:

merhaba arkadaslar biz evimize geldik kızımla....ikimizde cok iyiyiz cok sukur...Harika bir duygu arkadaslar...annelik Rabbimin bize verdiği en guzel hediye ...yavrularını kucağına alan herkrsi kutluyorum, bekleyenlere de bir avazda kurtulmaları için dua ediyorum...

sultan geç açtım kokrtum sana denk gelemem diye
allah kurtarsın şimdiden allah sağsalim ikinizede eve dönmek nasip etsin
sağlıklar sıhhatlar nasip etsin
inan tanışmıyoruz ama kardeşim gibi dua ediyorum herkes için tabi senlede bunca zamandır sohbet ediyoruz senin içinde kendim gibi dua ediyorum
bende ctesi gidiyorum bisüre karşılaşamayız belki ama geçmişi okur ii haberlerini alırım
ii geceler allah yardımcımız olsun

canım bbeğini güle güle büyüt inşallah
darısı başımıza allah sağlık versin ikinizede

amin darısı başına sağlıkla kucağına al inşallah

evet benim yolum ayrıldı edacım:a015:
evet ederim sende bana dua et olurmu saol cnm benma.s.:1hug:

tamam sultancım dualarım seninle.. allah sağ sağlim sağlıklı yavrumana kavuşmayı nasip etsin.. :asigim:

canım benim ... bizde yaşasak bende artık .çok sabırsızlanıyorum oğlumu kollarıma almak istiyorum.darısı başımıza artık..

saol yukselcim bebeğin ve senin ii olmanıza çok sevindim cnm

sultancıım Allah yardımcın olsun canım ...inşallah yavruna sağ salim kavusursun dualarım seninle
amin sağol cnm benm

ay canım sağol ya Allah razı olsun inşallah Allah sanda sağsalim dönmek nasip etsin bebeğinle sağlıkla inşallah cnm
bende senin için dua edicem

kızlar bu saat oldu yattım kalktım yattım kalktım uyuyamadım bir bakayım dedim buraya şimdi gidip uyumaya çalışıcam,
benim velette son gecesini kutluyor sanki hiç durmuyor
hadi ii geceler

normal doğum yapmanın bir faydasını buldum nezaman ne olacağını bilmediğin için uyku kaçması heycan basması olmuyodur.
sezeryanın en fena yanı şimdi ben biliyorm ki ctesi bebeğim geliyo ooooo hayal ee biraz stres heyecan derken uyku yok
oysaki asıl oğlum gelince uyuyamıcam şimdi uyusam dinlenmiş olsam
hele yarın gece geçermi onu hiç bilmiyom offf uyumak istiyom

cnm hiç ümitlenme uykular bebekler gelmeden kesiliyor bak bana ne uyudumki valla ayaktayım

karnımda öyle acıktıki sormayın

sultancın bak büyük gün geldi,, bir kaç saat sonra kerem kollarında ....

allah sorunsuz bir doğum geçirmen dileğiyle....

haberlerini bekliyoruz....

canım hoşgeldiniz evinize,, hayırlı uğurlu olsun...
allah analı babalı büyütsün....
bebişin resimlerini bekliyoruz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…