2009 Nisan Anneleri buraya

aaaaaaaaaaa kızıyorum amaaaaaa ben iki çocukla bakıyorum arada birde olsa kaldırın kızım tembel kıçınızı ne hale gelmiş topik in cin maç yapıyoklava:

Merhaba benim de az kaldı 1 haftam var. ama kasılmalaırm başlamış Nst ye girmiştim. gerçi ben hissetmedim ama olabiliyormuş.. hareketleri ile kasılmaları karıştırıyorum galiba... ilk çocukta birşey anlamamıştım.. 2 . çocuk ta herşeyi bilmek daha heyecanlı yapıyor insanı... hepimişze hayırlı doğumlar inşallah....

yarın annem gelecek, ufak tefek işler var yapılacak onları bitireyim..öğleden sonra da kontrolüm var bakacak açılma falan yoksa salı doğumun nasıl olacağına karar vericez..ama şu suni sancı meselesini hiç gözüm yemiyo valla!! ohhh valla millet çatır çatır doğurdu, çekildi kenara :))))

Canım Allah yardımcın olsun..
Bu arada rüyamda seni gördüm..
Sağlıkla gelsin bebeğin canım..

Gözünaydın canım
Darısı bizim başımıza hayırlısıyla inşallah..

bende sabah sağlık ocağına gittim..
ilaç yazdırım diye...
beni görmüşken gel kontrollerini yapallım.... dedi..

tansiyon.. kilo. nabız . kalp atışı derken .. kan ve idrarda istedi..
kanı veremedim. aç karnına olması gerekiyor dedi.
idrar verdim. sonuçunu hemen verdiler.

leukocytes : 500 çıkmış.. iltihap olmuş dediler...
antibiyotik almam gerekir. doktoruna danışmam söylendiii.

doktoru aradım . ameliyatta olduğu söylendi..

son 1 hafta kala bu iltihap nerden çıktı...
bende idarı yaparken yanma da yok..

kızlar hayırlı cumalar herkese.. sultandan haber yok daha bende merak ettim. inşallah herşey yolundadır.. oğlunu aldı kucağına bizi unuttu... :1rolleyes:

allah allahh.. iltahap üşütmeden filan kaynaklanıyor genelde.. akıntıda değişiklik varmıydı. kontrolün ne zamandı senin. bende bugün nst ye giricem. gerçi salı gürü girmiştim ama 3 günde bir istiyor doktor. benim bebeğin kilosu düşük diyemi acaba. normnalde herkes haftada bir giriyor nst ye acaba pazartesi mi gitsem. hiç gidesim de yokk ..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…