2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada ayem2007 mesaj attı.

teyzeleri hastanedeyim doğum başladı bekliyoruz dua edin dedi bana.....

39*5 bugün.. doktorlarımız aynıydı... akşam lekesi gelmiş,, şimdide yatırmışlar. açılma olmuş.. ben doktorumu aradığımda yok dediklerinde demekle emine ile ilgileniyorlardı...

anacım ben geçen kontrolde onunla nst girmiştim.. oda gitti..
kimle nst ye girsem gidiyor.. ilk s_ebruyla girmiştim.. :)))

naber kızlar ara ara giriyorum aslında ceren uyuyo çoğunlukta ama annem kardeşi filan derken giremiyom fazla haftaya gidecekler napcksam tek başıma yaa bakamam diye korkuyom küçücük kızm üstünü değiştirmek çok zor doğuranlara geçmiş olsun

kontrolüm çarşamba günüydü..
kendi doktorum idrar - kan tahlili istemedi..

bu sağlık ocağı istedi...

ohh hadi maşallahh diyelim inşallah çoook kolay bir doğum olur.. kız şirvan haftaya nst ye toprakla birlikte gir sen doğuramadım diye sinir oluyodudelikafadulden

halledersin canım yaaa inşallah.. iş başa düşünce yavaş yavaş yaşıyarak öğrenirsin bebeğe annesinde iyi kimse bakamaz bence :asigim:

arkadaşlar mutlu haberlerinizi okumak çok güzel öncelikler bebeklerine kavuşanlara hayırlı uğurlu olsun maşallah demek istiyorum
doğurmak üzere olanlarada kolay bir doğum diliyorum..
biliyorsunuz bende bu yola sizlerle birlikte başlamıştım..
ama malesef 17. haftada aranızdan ayrıldım.
şimdi sizlerin güzel haberlerini almak beni çok mutlu ediyor..
hepinize sağlıklı güzel günler ve kocaman öpücükler..
meleklerde bir kez daha maşallah allah nazardan esirgesin...
inşallah bizede nasip olur.. sevgiler....

Şirvan bir hafta mı kaldı senin ayyy sende gelmişsin sonuna.
iltahap işini sakın ihmal etme zaten doğum sonrası da vücut güçsüz düşüyo.

ayem2007 umarım kolaycacık gerçekleşir doğumun. sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.
Şirvan tam muhtarlığını yaptın valla herkese tek tek eşlik ettin doğuma kadar.kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar...

bugün oğlum tam bir haftalık geçen hafta bugün doğurmuştum zaman ne kadar çabuk geçiyor,bugün bebeğimin 7 kırkını yaptık ilk banyomuzu yaptırdım oğluma bende şimdi banyo yapacam yusufum suyu çok sevdi maşallah annesi gibi,zaman o kadar hızla geçiyorki oğlumdan önce hayat bomboşmuş gece gündüz birbirine girdi ama çok güzel bir duygu doğum yapan arkadaşlara gözleri aydın olsun diyorum banyoya giriyorum.

arkadaşlar mutlu haberlerinizi okumak çok güzel öncelikler bebeklerine kavuşanlara hayırlı uğurlu olsun maşallah demek istiyorum
doğurmak üzere olanlarada kolay bir doğum diliyorum..
biliyorsunuz bende bu yola sizlerle birlikte başlamıştım..
ama malesef 17. haftada aranızdan ayrıldım.
şimdi sizlerin güzel haberlerini almak beni çok mutlu ediyor..
hepinize sağlıklı güzel günler ve kocaman öpücükler..
meleklerde bir kez daha maşallah allah nazardan esirgesin...
inşallah bizede nasip olur.. sevgiler...

slm kızlar bende yarın doğuma gitcem
inanamıyorum şoktayım şaka gibi
eşim işten izin aldı bugün beraber olalım diye
ama biz ot gibiyiz
bişey yapamıyoruz oturuyoz öle hep aynı cümle yarın busattelerde oğlumuz elimizde olcak inşlalah
ben emziriyo olurum gelen giden olur falan
çokkkk heycccanlıyım

şirvan ben duymuştum hamilelikte belirli bir oranda zaten iltihap olurmuş ama tabi sınırı aşmamak lazımdır seninde yanma gibi şikayetlerin yoksaki yok demişsin snaırım genel birşey benimde hep biraz iltihap çıktı ama sorun olcak kadar değil doktor allaha şükür bir problemde hissetmiyorum
inşallah seninde sorun yoktur

ayy bacım bu nerden çıktı şimdi,, doktorada ulaşamadım....daha

amanın Sultan doğumamı gitti bugün.
normal normal sancısı gelip mi gitti yoksa sezeryan mı???????delikafadulden

yok güzelim. sezeryana girdi,, sabah kuaföre ordanda sezeryana girecekti, süslü hatun..
ama hala ses seda yok. bende merak ettim.

canım az kalmış meleğine kavuşmana o ot gibi dediğin duygular emin ol hepimizde oldu bende geçen perşembe öyle diyordum allahım hayırlı doğumlar ve evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada sultanda bebeğne kavuştu gözü aydın olsun ...

canım iyi niyetlerin için saol..
inşallah en kısa zamanda sende minik meleğe kavuşursun...
denemelere ne zaman başlıyorsunuz....

teşekkür ederim arkadaşım bebeğini almayı bekleyen hrkes sağsalim alsın inşallah
hayatımda yaşadığım en karmaşık duygu bu herşeye ağlıyorum annemlerdeydik az önce eve gelmek için çıkarken başladın gene ağlamaya bidahaki gelişimde bebeğimde olcak hüngür senağlama
mutluluktan tabi heycandan stresten ilk defa oluşundan belki
ama allah herkese yaşatsın sonuda gzel olsun :Saruboceq:

canım inşallah allah seninde gönlünün muradını verir.
ben hep bebek istemeye başlayınca hakkımızda hayırlısı demiştim
senin için hayırlısı yeni gelecek meleğin olur inşallah
herşey gönlünce olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…