ssk lılar doğum izni bitince alıyorlar sanırım benim dediğim öğretmenler için olan 125 ila 175 arası bişi tam bilmiyorum
ayrıca ne demek bizi uğurlayan olmayacakklava: ben uğurlarım seni kuzuuuuuuuuuuuuuuuu
ay kızlar bu memleket adamı deli eder demin burda yazışırken telefon çaldı sağlık ocağından arıyolar hemşire dedikiiiiiiii topuk kanınız uygunsuz çıkmışşşşşşşşşş kafayı yedim o saniye çıldırdım yaaaaaa beynimden bir milyon şey geçti ağlaya ağlaya babamızı aradım çabuk gel böyle böyle dedim adam o panikle onca trafik aştı geldi ben ağlar çocukları uykularından kaldırıp paketledim koçişle aldık götürdük sağlık ocağına peki bize ne dediler sonuç olumsuz değilmiş alınan numune doğru değilmiş yetersiz yada kirletilmiş numune gönderilmiş ya gelde bu insanları öldürme doğru düzgün numune alınmadığınamı sinirleneyim yoksa bizi arayan aklı evvelin numune uygunsuzmuş demek yerine topuk kanı tahlili uygunsuz çıkmış demesine ömrümden ömür götürmesinemi herşey beni buluyo yaaa burda millete derken aman dikkat topuk kanı çok önemli diye başıma gelene bakın yaa
kızlar hayatımız kaymış haberimiz yok vallaişedi sıçtı emdi emmedi derken arada tuvalete falan girdiğimde yanlışlıkla aynaya bi bakıorum bir varoş kadın silüeti görüorum sonra kafayı çevirip gidiorum:)
hım tamam canım saol. okulu arayıp sorayım bari ama bizimkiler hep bişileri eksik sölediği için baştan ben araştırmamı yapiim demiştimbende daha çıkartmadım tatlım sanırım bazı formlar var okuldan alınıyo onlar dolduruluyo aile beyannamesi gibi bişeyler bide kimliklerinin çıkmış olması gerekiyo tabi doğum parasıda alıcaksın unutma onun işlemlerinide yaptır
şenaycım hazır burdayken soriim sana sen bilirsin
bebeğin sağlık karnesini çıkartmak için ne gerekiyo. benim üstüme olcak
hım tamam canım saol. okulu arayıp sorayım bari ama bizimkiler hep bişileri eksik sölediği için baştan ben araştırmamı yapiim demiştim
Serap la köfte de kurtulmuşlar çok şükür.
maşallah bebişlerine Rabbim sağlıklı ömürler versin
kızlar hayatımız kaymış haberimiz yok vallaişedi sıçtı emdi emmedi derken arada tuvalete falan girdiğimde yanlışlıkla aynaya bi bakıorum bir varoş kadın silüeti görüorum sonra kafayı çevirip gidiorum:)
canım geçmiş olsun.... dualarımız seninle ... inşallah bebişte bir sorun yoktur...,
hadi bakalım bizi habersiz bırakma merak ederiz şimdi,,,
hatta ben şimdiden merak ettim...
nasıl su fazlaymışda - bebekte sorun olurmuş.. ben hiçbir şey anlamadım....
benimde bugün kontrolüm yapıldı.. suyun geyet iyi dedi,, az , çok bişey belirtmedi...
kolay doğumlar diliyorum şimdiden...
senin ve doğumu bekleyen tallah üm hamilelerin yardımcısı olsun...
canım umarım bir sorun yoktur sen bebeğini eline alırsın sağsalim
allah sağlıklar versin
doğumdan sonra gene yaz ki merakta bırakma.
ben c tesi doğuma gidicem sen çıkmış sağsalim evine yerleşmiş olursun bile :Saruboceq::Saruboceq:
kız yıllar sonra oğluş o fotolara bakçak
vay be anneme bak taş gibiymiş falan desin heheheh :))
nasıl olsa sezeryan süslenipte gideyimde fotolarda güzel çıkıym bari :))
ayy cnm geçmiş olsun dularım seninle ALLAH yardımcın olsun...
bebeğini ve seni korusun...
maşallah bebeğine tatlı ALLAH anasına babasına bağışlasın
ay cnm geçmşi olsun ya umaruım benimde yara olmaz çok korkuyorum valla
kızlar benim evdede temizlikçi var her yer her yerde bide çocuğu var aman allahım sormayın
Canım Allah yardımcın olsun
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..
Dualarım seninle
Darısı doğum bekleyen annelere olsun inşallah..
Gözünaydın canım
Allah analı babalı büyütsün..
Canım Allah yardımcın olsun.
Allah analı babalı büyütsün..
saol canım bizimkinin de kimliği çıktı. götürelim de halletsinler baribenim eşim çıkardı Sağlık Karnesi ni,okuldan çıkardı,sadece kimlik gerekmiş.memur hallediyor zaten.
maşallah canım bebişinecaniniz sa[olsun kizlar takmayin kafaya valla gececek bunlar
amaheptende salmamak lazim sonra koci;ler sogumasinlar
neyse biz bu gun 1 aylik olduk reha 2cm uzamis ve 1.7kg almis
MASALLAH OGLUMA
TABI BAZILARININKI DOGUSTAN OLE DOGUYO
54cm boyu 4.9kilosu
geçmiş olsun canım. Allahtan bebişinde bi sıkıntı yokmuş. maşallah onakızlar hepinize çok teşekkür ediyorum, bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alabildim, dualarınızın bunda çok büyük katkısı olduğunu biliyorum.
bebiş bizi doğumda da çok korkuttu, normal başlayan doğum acil sezeryana alınmamla sonuçlandı, ama neyse ki bebekte bir sağlık problemi yok. oluşan durumu doktorum bile açıklayamadı. doğum hikayemi yazmak istemiyorum çünkü yaşadığım terslikler keyifli değil. sadece hala doğum yapmamış ve epidural sezeryan düşünenler varsa korkulacak hiç birşey olmadığını söyleyebilirim. Doruk Kaan'im 3260 kilo 52 cm doğdu..
sağlık o kadar önemli ki bu yaşadığımız uykusuzluklar hiçbirşey :)
bu arada esencim mesajımı okur musun bilmiyorum ama suni sancı verilirken bir ara doktorum ve hemşirem senden bahsettiler, kulakların çınlatıldı haberin olsun :)
hepiniz iyi ki varsınız :)
iyi akşamlar kızlar size bir şey sormak istiyorum ve buarada beliirteyim biz bugün 40 haftayı doldurduk ve hala doğum yapmadım.. çatı muayenesi sırasında ve sonrasında kanmanız oldumu benim dünden beri devam ediyorda doktor normal dedi
yarın sabah doktora gideceğim ama yinede kafama takıldı
iyi akşamlar kızlar size bir şey sormak istiyorum ve buarada beliirteyim biz bugün 40 haftayı doldurduk ve hala doğum yapmadım.. çatı muayenesi sırasında ve sonrasında kanmanız oldumu benim dünden beri devam ediyorda doktor normal dedi
yarın sabah doktora gideceğim ama yinede kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?