2009 Nisan Anneleri buraya

slm kızlar nasılsınız bebiş akşama kadar uyuyo sabaha kadar uyumuyo sizler ne alemdesiniz...............................................

öncesini okumadım ama,bizim ilçe milli eğitimden eşime 130 TL alacağımızı söylemişlerdi,ama bu maaşta yatmamıştı,ne zaman yatıracaklar ben de bilmiyorum.

Ay Sağlık Ocağı yla böyle bir sorun bizde yaşadık ya,Bize de kan alındığında sonuç iyise aramayız,kötüyse arayacağız demişlerdi.veee ertesi gün hemşire aradı,nasıl korktum ben de,hemen apar topar gittik ,1 gün önce kan alan hemşire bizi görünce şaşırdı ve neden geldiniz dedi gayet şaşkın.Biz de e siz aradınız kanda sorun varmış die.Dedi ki yok ,daha sizin kan gitmedi bile,sonucu çıkmış olamaz ki!!!Meğer İl Sağlık Müdürlüğü ne kan gönderilmediği için onları aramışlar bizim kan eksik die,başka bir hemşire de hiç araştırmadan bizim kan verdiğimiz öğrenmeden bizi aramış,kan vermeniz gerekiyor die.Bunlar dünyadan bihaber ya,nasıl güveneceğiz ki devletin sağlık ocağına??Aslında hastanede de yaptırabilirdik,ama ben devletin kurumu ya dedim daha güvenilirdir.Ama bundan sonra aşılar için de hastaneye gideceğim.

aynen valla ben de öyleyim.Birşey değil fotoğraflarda da kalıcı oluyor ya o zombi haller,en çok ona üzülüyorum.şimdi diyorum keşke biraz makyaj yapsaymışım,ama hala fırsat bulamıyorum ,ya da içimden gelmiyor,ya da ne bileyim hayat benim için durmuş durumda,varsa yoksa kızım.

hım tamam canım saol. okulu arayıp sorayım bari ama bizimkiler hep bişileri eksik sölediği için baştan ben araştırmamı yapiim demiştim

Serap la köfte de kurtulmuşlar çok şükür.
maşallah bebişlerine Rabbim sağlıklı ömürler versin

şenaycım hazır burdayken soriim sana sen bilirsin
bebeğin sağlık karnesini çıkartmak için ne gerekiyo. benim üstüme olcak

benim eşim çıkardı Sağlık Karnesi ni,okuldan çıkardı,sadece kimlik gerekmiş.memur hallediyor zaten.

aynen yaa iğrenç bi tip oldum bende bi de ne kadar makyaj yapsan da fayda etmicek durumdayım mor gözler falan

caniniz sa[olsun kizlar takmayin kafaya valla gececek bunlar
amaheptende salmamak lazim sonra koci;ler sogumasinlar
neyse biz bu gun 1 aylik olduk reha 2cm uzamis ve 1.7kg almis
MASALLAH OGLUMA
TABI BAZILARININKI DOGUSTAN OLE DOGUYO
54cm boyu 4.9kilosu

merhaba arkadaslar ...bizde sabah ilk dr. kontrolune gittik hersey yolunda cok sukur...benim kızın dun kabusa donen gaz sancısına Zinco dye bir damla deva oldu bir de myo-oil diye bir masaj yagı...tavsiye ederim kuzu sabaha kadar uyudu ve bugunde cok sukur huzurlu.....
Etoprak ve Koftenin de gozu aydın Allah analı babalı buyutsun....

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum, bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alabildim, dualarınızın bunda çok büyük katkısı olduğunu biliyorum.
bebiş bizi doğumda da çok korkuttu, normal başlayan doğum acil sezeryana alınmamla sonuçlandı, ama neyse ki bebekte bir sağlık problemi yok. oluşan durumu doktorum bile açıklayamadı. doğum hikayemi yazmak istemiyorum çünkü yaşadığım terslikler keyifli değil. sadece hala doğum yapmamış ve epidural sezeryan düşünenler varsa korkulacak hiç birşey olmadığını söyleyebilirim. Doruk Kaan'im 3260 kilo 52 cm doğdu..
sağlık o kadar önemli ki bu yaşadığımız uykusuzluklar hiçbirşey :)

bu arada esencim mesajımı okur musun bilmiyorum ama suni sancı verilirken bir ara doktorum ve hemşirem senden bahsettiler, kulakların çınlatıldı haberin olsun :)

hepiniz iyi ki varsınız :)

benim eşim çıkardı Sağlık Karnesi ni,okuldan çıkardı,sadece kimlik gerekmiş.memur hallediyor zaten.
saol canım bizimkinin de kimliği çıktı. götürelim de halletsinler bari

maşallah canım bebişine

geçmiş olsun canım. Allahtan bebişinde bi sıkıntı yokmuş. maşallah ona

iyi akşamlar kızlar size bir şey sormak istiyorum ve buarada beliirteyim biz bugün 40 haftayı doldurduk ve hala doğum yapmadım.. çatı muayenesi sırasında ve sonrasında kanmanız oldumu benim dünden beri devam ediyorda doktor normal dedi
yarın sabah doktora gideceğim ama yinede kafama takıldı

Canım benim kanamam olmuştu ama akşm kesilmişti.Daha uzun da sürebiliyor.Hatta arkadaşımın 2 gün sürmüştü.

canım benim ilk geçen hafta yapıldı ...kanama olmadı.....

Yarında gideceğim... Bakalım o zaman ne olacak....

bende bi ara çok takmıştım nasıl olacak çatı muayenesi diye ama muayeneye 2 hafta kala doğurdum hemde normal derken sezeryan :) bu arada sezeryan olan arkadaşlar dikiş kontrolüne gidenler nasıl yapıyo ne yapıyo dr sööler misiniz ben cuma gidicem sanırım ultrasonla bakacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…