bursasu canım ya..anneliğin en guzel zamanlarını yaşadığı bugunlerde annenle tartışman kotu olmus be canım ...ama Allah sabır versin...o da anne ...benim annemde gorumcemle atışıyor arada ben kalıyorum ..annem bana yukleniyor ben de ona kızıyorum sonra ...kızıma bakarken yaşadığım sıkıntıları onunda benim için daha agır olarak cektiğini duşunup sabır cekiyorum...benim kolik bir bebkmişim 6 ay aglamışım benim kız 10 dakika aglasa ben kafayı yıyorum o yuzden anneme karşı daha toleranslı olmaya calışıyorm ama iki bebek..iki lohusayız mubarek..
Tabi sizin aranızdaki problemi bilemem de sen saaaaabırlı ol o da sakinleşsin bence dayanamaz gelir yanına...kıııızzz kaynanı da kıskanıyor olabilir...
bencee kaynanaı kıskanıodur sen ona ilgi gösteriosun daha çok sayılıo evde kaynanan gibiolmuştur belki
canım annenle kapışman kötü olmuş,,, işine karışmak gibi olmazsa bence ara anneni,,
onlar zaten bize kırılmaz.. şimdi o da çok üzülüyordur...
bende bazen anneme bağırıyorum ,, kadıncağız sesini bile çıkarmıyor,, ama ben sonradan üzülüyorum..
mesela bugün evde yanlız değilim diye yalan söyledim...
ama içimde bir huzursuzluk var....
ama ne yapim biraz yanlız kalmak istedim...
canım büyüklük sende kalsın.... ara bence anneni,,
bu arada hadi annenle küstün diyelim baban da mı gelmiyor..
benim babam hergün aramadan durmaz...
bak düşün kerem sana bağırıp küsse üzülmezmisin.....
canım bence annen aranızda ne geçti bilmiyoruz ama olsun bak sende anne oldun aynısını senin meleğin yapsa nasıl üzülürsün dimi ondan dolayı ara bence ne olursa olsun canın kanın :teselli:
ya kızlar olayı kısaca anlatmaya çalışayım
annem kaynanam 2şer gün biri gwliyor biri gidiyor öle kalıyorlar kaynanam acayip pratik her işi şak şak hallediyor annemse daha tın tın biri tabi bu yaradılşı yani ama bende işin hemen olmasını severim neyse
yatak odasında yatağımın üstünde bebeğin altını açıyorum annem de açar ama o da nerdeyse benden yavaş ondan ben açıyordum zaten ben bakıyorum annem bendeyken bırakamıyorum anneme neyse açarken altını yanımdaydı kızarmış dedi pişk kremi sürelim nerde dedi rafta dedim çekmecenin üstünde bi gitti bulamadım dedi falan e bebeğin altı açık üşümeye başladı ankattım anlattım anlamadı gitmiş bana hasır kutuyu getirmiş bende hadiğ anne ya nasıl bulamıyon rafta küçük kutuda sebamde yazıyo falan diye bağırdım o arada bebekte işemezmi altı açııkken üşüüdü tabi benim iice sinirlerim tepeme çıktı annemde bana laf yetiştiyriyor karşıdan sen bana bağıramazsın ben senin çocuğunmuyum orda çocuğun altım açık neyse hemen sileyim derken altını sildiğim su dolu kapta yatağın kenarindaydı düştü yatağım yerler bütün su oldu ve geçmiş karşıdan beni izliyor hala ben ona bağrımazmışım die bana bağırıyor
yardım etçeğine bidaha gelmem bu eve bilmem ne bağırıyor bende en sonunda gelmezsen gelme dedim o aradada bebeğin altını bağlamaya giydirmeye çalışıyorum yerleri eğildim sildim gelipte bakmadı yardım bile etmedi :1no2:
gitti balkona çay sigara çay sigara
ben diyoeum anne öle olmaz böle yapalım yok bizde çocuk yetiştirdik bişey olmadı falan sanki ben çok abartıyormuşum gibi yaapıyor amaan ne olacak bişey olmaz hallerinde bende öyle değilim sonra kaynanam geldi onun kalma sırasydı zaten
annemler balkonda oturdular annem sağlıyor gözler şişmiş
ama biliyorumki derdi sadece ben değilim bende ağlıyorum anne yapma çok üzülüyorum dedim sinirle ağzımdan çıktı nuh demiyor peygamber demiyor bende lohusa kadınım anne üzme lütfen sütüm kaçarsa diyorum aman bizde lohusa olduk diyor iiki lohusasın bilmem ne yazarken aynı anları tekrar yaşıyorum kaynanama beni şikayet etti kendi kızını .....
kaynanam onu sakinleştirmeye çalıştı gizlice dinledim onları...
sonra özür falanda dilendim kabul etmedi asla gelmem asle gelmem deyip durdu
babamı çağırmış eve götürmesi için babamda geldi anlatıım annemdede hata buldu zaten benim annem çok sinirli bir insandır annemdir canımdır üzülüyorum ama
bak bebeğim sarılık oldu berbaer gitmiştik doktora ve hadi beni aramsın ama kaynanamı arayıp keremi sorabilirdi doktora gitnniz ne oldu bebek iimi die bebeğimi görmeden gitti zaten
çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın ama anlatmaya çok ihtiyacım vardı...
benanber, elavinya, huzur84, iyuksel, ovtemizkan, şen_ay+
DOĞURAN BAYANLAR... ÇATLAKLARINIZ NE DURUMDA ...
cnm benim göbek sanki5-6aylık gibi ve sarkık berbat ama çatlaklar ii geçecek gibi yani belli olmayacak hiç üzülme
Emzik kullann var mı?
ben kullanıyorum cnm