2009 Nisan Anneleri buraya

bencee kaynanaı kıskanıodur sen ona ilgi gösteriosun daha çok sayılıo evde kaynanan gibiolmuştur belki

canım bence annen aranızda ne geçti bilmiyoruz ama olsun bak sende anne oldun aynısını senin meleğin yapsa nasıl üzülürsün dimi ondan dolayı ara bence ne olursa olsun canın kanın :teselli:

ya kızlar olayı kısaca anlatmaya çalışayım
annem kaynanam 2şer gün biri gwliyor biri gidiyor öle kalıyorlar kaynanam acayip pratik her işi şak şak hallediyor annemse daha tın tın biri tabi bu yaradılşı yani ama bende işin hemen olmasını severim neyse
yatak odasında yatağımın üstünde bebeğin altını açıyorum annem de açar ama o da nerdeyse benden yavaş ondan ben açıyordum zaten ben bakıyorum annem bendeyken bırakamıyorum anneme neyse açarken altını yanımdaydı kızarmış dedi pişk kremi sürelim nerde dedi rafta dedim çekmecenin üstünde bi gitti bulamadım dedi falan e bebeğin altı açık üşümeye başladı ankattım anlattım anlamadı gitmiş bana hasır kutuyu getirmiş bende hadiğ anne ya nasıl bulamıyon rafta küçük kutuda sebamde yazıyo falan diye bağırdım o arada bebekte işemezmi altı açııkken üşüüdü tabi benim iice sinirlerim tepeme çıktı annemde bana laf yetiştiyriyor karşıdan sen bana bağıramazsın ben senin çocuğunmuyum orda çocuğun altım açık neyse hemen sileyim derken altını sildiğim su dolu kapta yatağın kenarindaydı düştü yatağım yerler bütün su oldu ve geçmiş karşıdan beni izliyor hala ben ona bağrımazmışım die bana bağırıyor
yardım etçeğine bidaha gelmem bu eve bilmem ne bağırıyor bende en sonunda gelmezsen gelme dedim o aradada bebeğin altını bağlamaya giydirmeye çalışıyorum yerleri eğildim sildim gelipte bakmadı yardım bile etmedi :1no2:
gitti balkona çay sigara çay sigara
ben diyoeum anne öle olmaz böle yapalım yok bizde çocuk yetiştirdik bişey olmadı falan sanki ben çok abartıyormuşum gibi yaapıyor amaan ne olacak bişey olmaz hallerinde bende öyle değilim sonra kaynanam geldi onun kalma sırasydı zaten
annemler balkonda oturdular annem sağlıyor gözler şişmiş
ama biliyorumki derdi sadece ben değilim bende ağlıyorum anne yapma çok üzülüyorum dedim sinirle ağzımdan çıktı nuh demiyor peygamber demiyor bende lohusa kadınım anne üzme lütfen sütüm kaçarsa diyorum aman bizde lohusa olduk diyor iiki lohusasın bilmem ne yazarken aynı anları tekrar yaşıyorum kaynanama beni şikayet etti kendi kızını .....

kaynanam onu sakinleştirmeye çalıştı gizlice dinledim onları...
sonra özür falanda dilendim kabul etmedi asla gelmem asle gelmem deyip durdu
babamı çağırmış eve götürmesi için babamda geldi anlatıım annemdede hata buldu zaten benim annem çok sinirli bir insandır annemdir canımdır üzülüyorum ama
bak bebeğim sarılık oldu berbaer gitmiştik doktora ve hadi beni aramsın ama kaynanamı arayıp keremi sorabilirdi doktora gitnniz ne oldu bebek iimi die bebeğimi görmeden gitti zaten
çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın ama anlatmaya çok ihtiyacım vardı...

benanber, elavinya, huzur84, iyuksel, ovtemizkan, şen_ay+

DOĞURAN BAYANLAR... ÇATLAKLARINIZ NE DURUMDA ...

cnm benim göbek sanki5-6aylık gibi ve sarkık berbat ama çatlaklar ii geçecek gibi yani belli olmayacak hiç üzülme

Emzik kullann var mı?

ben kullanıyorum cnm

gördüm çooook tatlı kerem maşallah bebişlerimiz için hayırlısı böyleymiş.epidural sezeryan olacak inşallah ağrısız sancısız atlatırım ilk günleri

canım merak etme ağrın olsa da aldığın ağrı kesicilerle sıkıntı çekmiyorsun, sağlıkla al bebişini kucağına inşallah

şırvancım seni çok iyi anlıyorum ben de son günlerde sancım gelsin diye çok bekledim, hakikaten sabretmek kolay değil. sancılrın başlaması ve kolay bir doğum olması için dualarım seninle canım :Saruboceq:

ben kullanıyorum emzik zeynep almadı ama zeren aldı kurtarıcı oluyo ama dez avantajlarıda var uykuya gecerken emzik aruyo veriyosun emerken dalıyo tam daldı derken emziği düşürüyo başlıyo ağlamaya

canım maşallah bebişlerine ya

emzikle uyumaya başladıktan sonra emziği bebğin ağzından çıkarmak gerekiyormuş, eğer emzikle uyumaya devam ederse emzik her düştüğünde uyanmaya alışıyor bebişler

canım bu anlattıklarına göre sen haklısın ama.. boşver..

o aramıyorsa sen ara ...sıran geldi,, gelmiyormusun de...

büyüklük sende kalsın... ne de olsa o senin annennn

saol bitanem ,, allah razı olsun.. hepinize tek tek teşekkür ederim..

iyiki varsınız.....

her anne farklı işte...
benim kayınvalidemde bugün beni aramıi 12:15 de.. bizim burda oturan tanıdıklarına uğrayacakmış,, ordan da bana gelecekmiş bişey lazım mı diye soruyor,, yok dedim saol..

saat 5 olmuş.. kadın hala ortalıkta yok.. ilgiye bak...
işte bu da kayınvalide ...

valla şirvan herkes bir tip yaaa
neyseki çok şaşırıdm ama annem aradı ve konuştuk yine gelecek dayanamadı heralde o dqa anladı hatasını oh be içim rahatladı

ya sevreycim kıyamıyorumda bak şimdi benimde bebeğim ldu ne adar zor ne fedakarlıklar istiyor büyütmek bende yaşaadsım zamanında annemde benim için yaşamış hemde daha olumsuz şartlarda ve çalışarak
o yüzden hakkını ödeyemem

valla sultancım benim ufaklık olmadı daha ama bende aynı kaydılar var gecen sene hasta oldum 1 hafta hem annem hem kaynanam kaldı başımda onlar gidene kadar sinir krizi geçiriyodum göz göz baktım benim annem uzak ama kaynanamla aynı apartmandayız valla ufaklık gelince neler olucak bilmemem ikisininde ilk torunu yandığımın resmidir

ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz demişler ama biraz huysuz olunca zor oluyo idare etmesi

Kızlar en guzelı kendı gobegını kesmek
yanı ben annemlerden yenı geldım benımde babam dısıplın sahıbıdır her ne kadar ben ve cocuklarım ıcın cızgısını bıraz esnetsede olmuyor
kendı evıme gelnce karısan gorusen olmayınca 2cocukla yalnızda kalsam dert etmıyorum bence fazla yardıma ıhtıyacınız oldugunu caktırmayın belkı o zaman fazla ustunuze gelmezler gercı ben pek fıkır sahıbı degılım benım keynanam yanıma gekmedı annemde uysaldır zaten ben sanslıyım o konularda
allah sıze yardım etsın sabır versın

aman herkez dertli benimde annem 1 hafta kaldı yanımda sonra gitti,yalnız kaldım valla yalnızlık daha iyide insan ilgi bekliyo işte,kaynana desen piyasada yok ztn kalsada sinir eder beni gelmemesi daha iyi yani kocişle bağıra çağıra idare ediyoruz işte...................

ay eyşancım farketmedim canım ya buralardayım bizim bebiş gece hiç uyumuyo valla onun için gündüz pek takılamıyorum düzene gireriz inşallah.............

valla şirvan herkes bir tip yaaa
neyseki çok şaşırıdm ama annem aradı ve konuştuk yine gelecek dayanamadı heralde o dqa anladı hatasını oh be içim rahatladı

canım aranızın düzeldiğine çok sevindim...
boşver alltan al güzelim sen...

allah kolaylık versin canım şimdiden...

canım sanada allah kolaylık versin.. bence de tek daha iii.
bakalım bizler ne yapacağız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…