2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan bu sancılar gerçek değil bnende bir haftadır var nstdada çıkıyor ama 20dk arayla olunca açılma yapmıyor.buarada baya pazartesi annesi olduk doktorlarmı sözleşti yoksa bunları pazartesi doğurtalım falan diye benim doktorum bide kongreye katılmış yani şehir dışında tam sinir bozucu bir durum...

kıslar bugün sağlık ocağından geldiler
bebişin ve benim bilgilerimi filan aldılar.
bana bi kaç kez ısrarla ateşiniz filan var mı hiç yükseliyo mu filan die sordular
nie soruosunuz die sormak aklıma gelmedi o an. ateşin çıkması neyin belirtisi ki nie çıkar ki ateş. iltihap filan mı acaba

enfeksiyon belirtisidir canıma.s

banada geldiler sağlık bakanlığından o zaman ateşim vardı 39 dereceydi ben söölemedim salak kadın ateşinize bakalım dedi koydu derceyi koltuk altıma sonra alıp bakmadı direk çantasına geri koydu:)

banada geldiler sağlık bakanlığından o zaman ateşim vardı 39 dereceydi ben söölemedim salak kadın ateşinize bakalım dedi koydu derceyi koltuk altıma sonra alıp bakmadı direk çantasına geri koydu:)

ehe ehe
görev tamamlanmıştır. hastanın ateşi ölçüldü mü? ölçüldü. kaçtı peki? bilmem bakmadım ki:)

valla kızlaar durum bendede aynı geliyo geliyo kaçıyo karnım iyice düştü benimki kız bide ama çıkmak istemiyo herhalde sancım oluyo geciyo o kıpır kıpır bizimkiler diyom işte desteksiz çıkmıcaklar

kızlar benimki yine ayılmakta zorlanıyo acaba bilirubin yükseldiği içinmi
korkmaya başladım uyandırmak çok zor zaten emmeden bihaber nasıl iyileşecek bilmiyorum:çok üzgünüm:

sinem bebeğin kıyafetlerini çıkar biraz serin gelince daha rahat ayılır olmadı nemli bi bezle silsoyduktan sonra iyice serinlesin

sarılıktan kaynaklanıyo sürekli uyku hali ve emmeyi reddetme
iyileşmişti ama gene uyuştu..

canım bir şekilde sütünü vermeye çalış sağda ver ,zamanla almaya başlar bende çok sıkıntı çektim sarılıktan sürekli besledim uyunmıyordu uyurken verdim gece bile saati kurup besledim benim bebeğimde küçük sayılır 3kg doğmuştu 2800 e düştü 3.kontrolde sarılık düşmeye başladı çok şükür inşallah sizde sağlıkla atlatırsınız

nasılsınız nisan anneleriii....?
ben de mayıs annesi olıcam Allah kısmet ederse ...bızım hatunlar mayısı beklemeden patır patır dokulmeye basladı falla.kaydirigubbakcemile3.mayıs kuzuları acelecı cıktı sanırım bıraz...bı sıze bakımm dedım..hala dogum yapmayanlar var sanırım aranızda..Allah hayırlı dogumlar nasıp etsın.sag saglım kucaklamayı nasıp etsın kuzucuklarınızı ınşallah...:Saruboceq:

bugün benim akşam 6 dan beri gelip gidiyor,,,

annemler ve kardeşimler bizdeydi, biraz önce gittiler,,
onlara bişey söylemedim.. devamlı kasılıyorum diye.. akşam akılları bende kalmasın diye...

bugün çok ümitlendim... hee tamam bunlar sancılar diyorum .. her wc gittiğimde leke gelmişmi diye bakıyorum ama yok bişey..

şuanda kasılıyorum.. oğlum çıkacak yer arıyor herhalde.. karnımın bir köşesi resmen tepe gibi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…