valla bendede var şirvan ama ne bilem ümit etmiyotum kimseyede demiyom sancım var die
merhabalar kızlar,
son 4 gündür çektiklerimi bir Allah bir ben bilirim o yüzden hiç giremedim doğumdan sonra siteye! öncelikle Şirvancım ve diğer bekleyenler Allah yardımcınız olsun..çok iyi anlıyorum ne halde olduğunuzu..
kızlar benim katır gibi inatçı bir oğlum var!! birazcık sinirlense yaygarayı koparıyor, emmiyor!!deli olucam, göğsü tam kavramadığı için göğüslerimde süt birikti, şişti çok fena.soluğu hastanede aldık, gecikseydiniz yarmak zorunda kalacaktık dediler..tabi beyimiz emmediğinden sarılık oldu..dün geceden beri zırıl zırıl ağlıyorum..bugün akşama kadar hastanedeydik sarılığı 13,3 şimdilik ama emmiyorki!! sağıp veriyorum, kaşıkla ver dediler kaşıkla bi alıştı bol bol uğraşmadan süt gelmesine şimdi emmeye hiç uğraşmıyor..inanın 4 günde göz pınarlarım kurudu!!annemden allah razı olsun yükümü çok hafifletiyor o da olmasa kesinlikle sıyırmıştım..boğuşuyoruz emirle resmen!bu arada özellikle bigudi senin için söylüyorum bizim hastane çok sorumsuz!! yaşadığım bu problemlerde hastanenin payı çok..çünkü doğumdan sonra hiç ilgilenmediler..bebek hemşireleri çok ilgisiz, hiç birşeyi anlatmıyorlar, yardım istiyorsun ilgilenmiyorlar..annem defalarca gitti bu bebek ememiyor diye gelip beni azarlayıp gittiler..gece 2 de yatış yaptık, normal doğumda 1 gün yatırmaları gerekiyor ona görede ücret ödedik ama siz normal yaptınız bi hastamız var sezeryan olacak, boş oda yok, sevaba girersiniz deyip erkenden çıkardılar..çıkmazdım normalde ama gıcık davranmaya başladılar, zaten narkozun etkisindeydim uğraşamadım! bu arada aranızda daha doğurmayanlar olduğundan doğum hikayemi yazmak istemiyorum..çok zor bir doğum oldu, bu kadarını söyleyeyim.nst de sancım çıkmıyor daha doğurmam diye düşünmeyin sakın..benimde hiç sancım çıkmıyordu hatta 0 çıkıyordu sancı ama kasıklardan gelen sancı nst de çıkmıyor ve bu sancı dayanılmaz oluyor!! ebe nst de 35 çıkıyor sancın dediğinde benim doğum başlamıştı..
kızlar allahtan hepimize sabır diliyorum..şimdilik bu kadar...görüşmek üzere..
allah doğuramayanları bi avazda kurtarır inşallah... biz de kızımın kakası ile uğraşıyorduk 2 gündür, neyse bu sabah kendiliğinden yaptı da bende rahatladım oda... aklınızda bulunsun mamasına 1-2 kaşık zeytinyağı damlatın doktorumuz demişti valla kuzum nasıl rahatladı... bugün anneannemiz de gidiyo, bakalım pazartesiden itibaren kızımla başbaşayız artık, umarım beni çok üzmez, gerçi sanki artık büyüdü de biraz daha düzene girmiş gibi, uykuya zor dalıyor ama uyudumuda ii uyuyo, umarım böyle devam eder, yaşasın artık geceleri bende uyuyabiliyorum.
canım kaç günlük oldu ve kaç saat kesintisiz uyuyo geceleri? bizimki 2 satte bi ayakta valla hala. bu arada 18 günlük olduk
uyur annesi, o daha büyüyecek, herşeyi düzene girecek inşallah...bak şimdiden büyümüş de kocaman 18 günlük minik bir dev adam olmuş..hahahah yerim ben onu inşallah bizimkide 3-4 saat uyur bi gün
canım çok geçmiş olsun.. o kadar sabırsızlıkla bekledikten sonra bu ilk günlerde zorluklarla karşılaşmak zor olmuş..merhabalar kızlar,
son 4 gündür çektiklerimi bir Allah bir ben bilirim o yüzden hiç giremedim doğumdan sonra siteye! öncelikle Şirvancım ve diğer bekleyenler Allah yardımcınız olsun..çok iyi anlıyorum ne halde olduğunuzu..
kızlar benim katır gibi inatçı bir oğlum var!! birazcık sinirlense yaygarayı koparıyor, emmiyor!!deli olucam, göğsü tam kavramadığı için göğüslerimde süt birikti, şişti çok fena.soluğu hastanede aldık, gecikseydiniz yarmak zorunda kalacaktık dediler..tabi beyimiz emmediğinden sarılık oldu..dün geceden beri zırıl zırıl ağlıyorum..bugün akşama kadar hastanedeydik sarılığı 13,3 şimdilik ama emmiyorki!! sağıp veriyorum, kaşıkla ver dediler kaşıkla bi alıştı bol bol uğraşmadan süt gelmesine şimdi emmeye hiç uğraşmıyor..inanın 4 günde göz pınarlarım kurudu!!annemden allah razı olsun yükümü çok hafifletiyor o da olmasa kesinlikle sıyırmıştım..boğuşuyoruz emirle resmen!bu arada özellikle bigudi senin için söylüyorum bizim hastane çok sorumsuz!! yaşadığım bu problemlerde hastanenin payı çok..çünkü doğumdan sonra hiç ilgilenmediler..bebek hemşireleri çok ilgisiz, hiç birşeyi anlatmıyorlar, yardım istiyorsun ilgilenmiyorlar..annem defalarca gitti bu bebek ememiyor diye gelip beni azarlayıp gittiler..gece 2 de yatış yaptık, normal doğumda 1 gün yatırmaları gerekiyor ona görede ücret ödedik ama siz normal yaptınız bi hastamız var sezeryan olacak, boş oda yok, sevaba girersiniz deyip erkenden çıkardılar..çıkmazdım normalde ama gıcık davranmaya başladılar, zaten narkozun etkisindeydim uğraşamadım! bu arada aranızda daha doğurmayanlar olduğundan doğum hikayemi yazmak istemiyorum..çok zor bir doğum oldu, bu kadarını söyleyeyim.nst de sancım çıkmıyor daha doğurmam diye düşünmeyin sakın..benimde hiç sancım çıkmıyordu hatta 0 çıkıyordu sancı ama kasıklardan gelen sancı nst de çıkmıyor ve bu sancı dayanılmaz oluyor!! ebe nst de 35 çıkıyor sancın dediğinde benim doğum başlamıştı..
kızlar allahtan hepimize sabır diliyorum..şimdilik bu kadar...görüşmek üzere..
bebişin altını neyle siliyosunuz kızlar ben uninn yeni doğan la siliyorum ya siz
selam kızlar bugun sanki biraz daha rahatım bir haftadır doğurcam diye diken üstündeydim ama artık takmama ya kara verdim bugün nst miz var buarada kızlar 40 haftayı doldulduktan sonra doktor kaç gün bekleyelim dedi size
millet içime kurt düşürüyor çok çocuk kakasını yapar aldırın artık falan diyolar
merhaba kızlar. kızım uyuyo şimdi. ben de bir bakayım dedim ama kimsecikler yok galiba. Doğurmayanlara Allah kolay doğumlar nasip etsin, bizlere de sabır ve kolaylık versin inşallah.
etoprakçım geçmiş olsun. ilk günler gerçekten çok zor. okurken kendi yaşadıklarımı hatırladım. ama yavaş yavaş düzene giriyor merak etme. biraz sabır canım.
kızlar benim kızımda 1,5 gün oldu kakasını daha yapamadı. bazen düzene giriyo güzel yapıyo bazen de böyle uzun sürüyo sıkıntı oluyo. ben bu doğal reçeteleri uygulamaya çekiniyorum biraz. ne biliyim sindirim sistemleri henüz herşeyi sindirmeye uygun değil diye düşünüyorum. sizler ne diyorsunuz?
tuvaletini kolay yapması için mamasına zeytinyağı koysammı. gaz için de zinco damla kullanıyorum şu anda. bazen çok rahat çıkarıyor gazını bazen onda da zorlanıyor. işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum o yüzden.
karnı tok olduğunda benim kızım da gece 3-4 saat uyuyor. ama sadece emzirmeye çalışırsam hiç uyumuyor neredeyse. 20-30 dk da bir memede oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?