2009 Nisan Anneleri buraya

zinkoyu bende kullandım bir işe yaramadı şimdi metsil damla kullanıyorum çok şükür biraz rahatlattı,kakasını yapamayınca ben zeytin yağını içirmedim poposuna sürdüm oda sanırım işe yaradı

canım şimdilik kaderlerimiz aynıymış...
bizler için hayırlısı olsun artık..

pazartesi toplu doğum var......:roflol: :roflol: :roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Amin canım
Allah kolay doğumlar nasip etsin bize

yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin çok az kalmış allah yavrunu sana bağışlasın tez zamanda kucağına al sağlıcakla
Amin canım..
Hayırlısı ile atlatalım doğumu
Sağlıkla sıhatle inşallah..

ohh anacım ya pazartesi hep beraber doğurunda kurtulun inşallah hayırlısıyla:teselli:

inşallah canım sağlıkla atlatır hepimizin bebişleri

canım benim dualarımda seninle Allah yar ve yardımcın olsun,sen ve bebeğin sağlıkla atlatırsınız inşallah,iyi haberlerini bekliyeceğiz.

pazartesiyi bekleyenler inşallah kendi sancınız gelirde doğurursunuz...................

kızlar gaz ilacı kullanıyomusunuz bebişlere kaç damla.........................
Amin
Sağolun kızlar..
Çok heyecan var.
Bir de etraftan duyduğum doğum hikayeleri iyice geriyo beni.
Allah bir avazda kurtarmak nasip etsin doğuramayanları inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım gözünaydın
Allah analı babalı büyütsün
Emir'e çok geçmiş olsun
ınşallah tez zamanda düzene girer emmesi..

saol canım..inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın.yok kendi doktorum girmedi zeynep hanım nöbetçiydi ama oda iyi bi doktor..hatta belki onun girmesi daha iyi oldu.benim doktorum dikerken narkoz verilmesini istemezdi sanırım ama zeynep hanım izin verdi, dikemedilerde beni doğumun sonunda :)

saol canım..allah yardımcın olsun son günlerin ne kadar zor geçtiğini çok iyi biliyorum ama belki baranda sürpriz yapar emir gibi :)))

off bu çocuk çok fena yaaaaaaaa zır zır ağlıyo bişeyi var sanıosun kucağına alır almaz susuyo sanırım kucağa çok alıştı napcam ben

çiçekcim can sadece kucağa alışmış bizimki hem kucak hem sallama yalancı emzik yani bi bebeğin alışmak isteyeceği ne varsa 4 günde hepsini benimsedi saolsun!!huysuz olunca başka türlü başa çıkamıyoruz, hele bi emzirme faslımız var evlere şenlik...cihan harbi çıkarıyo bacak kadar sıpa...

ayy allah yardımcın olsun canım, o gece nöbetleri zaten normalimiz oldu artık..ne gece kaldı ne gündüz..acil şifalar diliyorum allahtan.

bebişin altını neyle siliyosunuz kızlar ben uninn yeni doğan la siliyorum ya siz

bendeeeee!!

ya ne kadar sıklıkta kaka yapması lazım..benim oğlan bi ilk gün yaptı..sonra yok bişey..dün dr. da bişi demedi..

saol canım..allah yardımcım olsun bi avazda kurtulursun inşallah..

şirvancım benim bu gün netleşti doktor sezeryana alıcak pazartesi pazar öğlenden sonraya yatışı verdi artık beklemeyelim dedi

Amin canım
İnşallah..

şirvancım benim bu gün netleşti doktor sezeryana alıcak pazartesi pazar öğlenden sonraya yatışı verdi artık beklemeyelim dedi
Gözünaydın canım

slm kızlar bebekle netede girilmiyo valla
allaha şükür hafif bi sarılık dışında iyiyz diyebilirim o gaz sancısı hiç sormayın sanırım ilk bi kaç gün süt geç geldi ya o arada biberon falan tam kullanmayı bilmezken hava kaçırdık galiba diye düşünüyorum zinco verdik bizde 3 defa ama bakşa bi doktor vermeyin dedi vermedim ama anne sütü verdikçe azaldı gazı .allah bütün bebişlere sağlık versin
onlar ii olursa bizde iyiyz artık
anne olmak bambaşka bişey

kızlar dünkü kasılmalardan sonra çok heyecanlanmıştım ..

ama yok işte bişey, burdayım

baran sıpası benle dalga geçiyor...

canım ben dün cenkimi severken içime sokasım geliyo annem dedim herkes bi güldü çıkarcam diye uğraştın okadar diye seninde tam öle olacak önce doğurmak sonra sevmekten içine sokasın geliyo allah yardımcı olsun

şirvancım çatı dar açılmıyo adam iilk defa kontrol ettiği için sonuna kadar bekletti beni

canım geçmişi yeni okuyorum umarım iidir bebeğin ne yapmalı bu sarılığa daha ilk günden üzülmesek her bebek oluyo densede acemilikte çok üzücü oluyo
allah sağlıklar versin bebişlerimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bizimde sarılığımız var.2 satte bir gece gündüz emziriyorum.başka da çaresi yok zaten.

evet kızlar şimdi yeniden kasılıyorum...

öncesi kkaç dak önceydii.. buraya yazmıştım bir bakım ...

ayyy işeyeceğim nerdeyse

canım ya hayırlısı ile kurtulursun inşallah.

benimkide iice memeye yapıştı yaa
sürekli meme aranıyor zaten bir meme gazi oldu
uyumuyor velet yaa
sürekli emmek istiyor

benim ki de sürekli emmek istiyo.resnmen memem ağzında dolaşıyoruz.

aman aman emsin:) geceler nasıl geçio bu arada

geceler çok zor geçiyor çiçek 2 satte bir emzirmek için kalkıyorum.bazen uyandıramıyorum.bazen uyanıyor 4 - 5 saat uyumuyor.yani kabus gibi ama canları sağ olsun kuzularımızın da katlanırız napalım.

kızlar benimki yine ayılmakta zorlanıyo acaba bilirubin yükseldiği içinmi
korkmaya başladım uyandırmak çok zor zaten emmeden bihaber nasıl iyileşecek bilmiyorum:çok üzgünüm:

canım kan şekerleri düştüğü için
uyanamıyorlar .bu da sarılıktan kaynaklanıyo sanırım..benimki de zor uyanıyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.gerçekten annelik zor sanatmış.ama olasun arkadaşlar herşeye değer di mi?

canım maşallah gözün aydın.inşallah bizimkilerde en kısa zamanda düzene girer.

bebişin altını neyle siliyosunuz kızlar ben uninn yeni doğan la siliyorum ya siz

ben ıslak pamuk hazılıyorum onunla siliyorum.1 aydan sonra uni ıslak mendile başlıcam doktor öyle söyledi.

ben gaz için bişey kullanmıyorum.doktor metsil yazdı ama sağlık bakalnlığı yasakladı gaz ilaçlarını.bazıları kanser riskini artırıyormuş Allah korusun.bu konuda bilgisi olan var m ı?ben kendim çörekotu yağı içecem.kızkardeşim öyle yapmıştı.az da olsa bebekte de rahatlama oluyormuş.

gaz damlası olarak bizde zinko kullanıyoruz ama ben 2 gündür nurse harveys bitkisel şurup kullanıyorum ve gece ilk kez 3 saat uyku görebildik 2 kere.....bi bebeğin koliği varsa ne verirseniz verin rahatlamıyor ve bizde uykusuzluk genetik....annemde sevmezdi biz kardeşlerde çok sevmezdik ve şimdi çocuklarımızda sevmiyor ama ağlamasa onada razıyım.....valla sevmek istiyorum kızımı şöyle oynamak,mıncıklamak ama nerde uyumuyorsa ağlıyor cadı.....gel 4.ay gelllllllllllllllllll

şirvancım çatı dar açılmıyo adam iilk defa kontrol ettiği için sonuna kadar bekletti beni

hayırlıs olsun güzelim...

ayy bu ne yahuu ,,,,

doğurmadan ayrı bir stres,, doğum yapıca ayrı bir stresss...-tatlicadiarzu-:uhm:

Merhaba kızlar
Oğlum uyuyor, hazır misafir de yokken bir bakayım dedim.

Canım zor günler geçirmişsiniz.Dilerim en kısa zamanda düzene girer.Üzmeyecek seni Emir merak etme:))

Tatlım ben de onu kullanıyorum.
Doğurmayı bekleyenlere Allah kolaylık versin.Bir avazda kurtulursunuz inşallah.

merhaba herkese biraz geçmii okuyunca gördüm 2 satte emzirmek bebekleri uyandırıyorsunuz siz bilirsiniz ama bence yapmayın o zaman uyku düzenleri olmuyor tekrar uyuymak zor oluyo zaten acıkınca ağlıyplar ben 1 hafta öyle yaptım kabusum oldu şimdi rahatım max 4 saat uyuyo zaten gündüz 2 saat gibi kalkıyor zaten bence gerek yok annelerimiz bizi öyle emzirmemişki noldu sanki bak turp gibiyiz bide bişey sorcam benim dr ameliyay yerini kuru tut terlemesin bez yada peçete koy demişti öyle yaptım iyiydi kupkuruydu ama dünden beri tam orta yeri ıslanıyo peçetenin yanılmıyosam iltihap olabilir napcam böyle olan varmı antibiyotik 1 kutu içmiştim ama şimdi ne oldukii

hayırlıs olsun güzelim...

ayy bu ne yahuu ,,,,

doğurmadan ayrı bir stres,, doğum yapıca ayrı bir stresss...-tatlicadiarzu-:uhm:

Ben içimdeyken çok rahatmışım şirvan şimdi çok zor....evime gelen olsun istemiyorum bende gitmek istemiyorum en huzurlu yer evim gibi geliyor....nedeni tabi bebeğin huysuz oluşu....geçen abimler geldi akşam bize....inan idilin ağlaması bir yandan odanın kapısını sürekli kapat diye uyarışımız bir yandan,yemek faslı derken gecenin sonunda baş ağrısından ölüyordum....birde insanları koliğe alıştıramıyorsun herkesin söyleyecek bir lafı var...kesin sorunu vardır deyip duruyorlar...doymuyordur falan gibi....ama aslanlar gibi sütüm var neden doymasın..doymayan bebek 1 ayda 1.100 gr alır mı?ama gelde anlat....ahhh nerde o hamilelik günleri ne güzel çalışıyorduk kızımla:CüvCüv:

iltahap akması sakıncalı değil,,,,,benimde akmıştı ve doktorum iyi demişti..içerde birikmesi sorun olur bizim için demişti.....

nurse harveys i banada verdi dr ama şurupta 1 aydan küçüklerde kullanılmamalıdır yazıyor o yüzden kullanamadım aldım duruyor

buradayız canımcım ama salak gibiyim valla
bu emzirme derdi beni öldürdü artık
ne emiyo ne biberon ne kaşık nede mama off off
iyileşmiyo emmeyince bende sarardım artık yorgunluktan..

muhtarım inşallah sağlıklı topaç gibi bi bebeğin olacak biz marazlıktan erkenden çıkardık çocuğu şimdi adapte olamıyo yavrucak dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…