2009 Nisan Anneleri buraya

cnm ya Allah korusun uyku anı dalıp gidersin bebeği düşürürsün falan hem bunun ilserside var vallaha

cnm ya bende yazmıştım nerde bu şenay die çok geçmiş olsun inş. sonuçlar temzi çıakr cnm amin..

evet canım bizimde günden güne gündüz uykuları azalıyor.

benimki daha küçük ondan güzndüzleri daha çok uyuyor bizimde göbeğimiz düştü 2-3 gün önce
bugün bir banyo yaptırdık ohh misler gibi oldu
şimdi mışıl mışıl uyuyor yavruu gece yine ayaktayız demek oluyor bu
bu arada kızlar benim oğlanın bacak arlarında derileri soyuluyor içim cız ettii yaaa

emziriyorum emiyor uyuyor gazını çıkartmaya çalılşırken uyanıyor haydi yatağına koy sallaki uyusun en sonunda dayanamadım gece kendi yatağıma yatırdım anne babasının ortasına girdi afacan :))

benimki bu aralar çok kusmaya başladı bir mırıltı ağlamaya bakıyorum ağzından burnundan sütler gelmiş

bu arada burnundan gelen sütler kuruyo burununda sümük gibi tel tokanın arka kısmıyla alıyorum onları:))

şenaycım umarım zeren bebek bir an önce iyileşir..allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlar bebeği sarılık olanlar sarılığınız kaç günde geçti? biz şimdi dr dan geldik..son bir haftada hiç kilo almamış ve sarılığının 10. günü olmasına rağmen yüzü sarı hala dedi..yarın tiroit testi yaptırıcaz bide biluribin ölçülecek..çok moralim bozuk, sürekli emziriyorum ama neden böyle oldu??göbeğide 10. günde düştü, geç düşmüş göbeğide dedi..sizin kaç günlükken düştü? dr unuz bişey dedi mi? allahım çok kötü durumdayım, sürekli dua ediyorum..dr o kadar korkuttu ki beni..!!

cnm vallaha biz geçen hafta gittik sarılık için 14dü 2gün sonra yine gittik 16,2 ye çıkmıştı 2 gün sonra yine gtt,k 15,2 ye düşmüştü doktor bundan sonra artık etmez düşer dedi
bidaha ölçtürmedik ama haala var çenedinde gözlerin altı hep sarı sarı
takma bunu kafaya çokta önemli bişey değil
benim oğlanında 2-3gün oldu göbek düşeli...
korkma cnm

e toprakcım inşallah bebeişin iyileşiyodurda bişey çıkmaz bizim bebeişin göbekte 6 gününde düştü

serapçım bozma moralini, sen emzirmeye devam et, geçicektir en kısa sürede. 10 gün göbek için geç değilki 15 günde düşmesini bile normal kabul ediyolar. Sen kimseyi dinleme moralini de bozma bebişin sana ihtiyacı var.. çok geçmiş olsun

canım valla helal olsun.ama saatli emzirme işi sarılık olunca mecburen uygulanıyo.sarılığın çabuk geçmesi için.

sultan aynen dediğin gibi.emziriyorum gazını çıkarmaya çalışırken uyanıyo.hatta herşey tamam tam yatağına yatırıken uyanıyo.sonra sattlerce bakışıyoruz.
şu an uykusuzluktan ölmek üzereyim.ama o direniyo :))

canım benim kzımda 5. gün çıktı sarılık şu an 21. gündeyiz hala var.yarın yeniden bakacaklar.ben de kötü durumdayım sık sık emzirdim ama geçmeyince geçmiyor.bu arada göbeğin 10. gün düşmesi geç değil.21. güne kadar süresi var.

kıslar benim minik çok cadı hep ağlıyo ondan pek giremiyom... sizleri çok ösledim....
şenaycım geçmişolsun Rabim zeren e acil şifalar versin....
seraaaap üzme kendini ebnim kıs da ilk haftasında dört günlükken ilk 13, sonra iki günde bir ölçümleri 16, 14 , 10 olarak atlattı sarılığı.... emzirmenin yanında florasan çok etkili eşinm özel yaptırdı yatağına koyduk.... Rabbim hepimize yard etsin....

kızlar ben hala normale dönemdim.ağlama atakalrım devam ediyor.normal im ya?psikolojik destek alsam mı acaba

bu arada kzım gazını çıkarmak için okadar zorlanıyo ki kıpkırmızı kesiliyo.çok korkuyorum ya.ve naparsam yapayım gazını çıkaramıyorum.ben mi çok beceriksizim anlamadım ki?

neysem ben kaçayım .gülfem hanım uyanmadan azıcık uzanayım diyorum ama tam ben uykuya dalacakken uyanıveriyo cadıcım

dilekim zzaten her gece yatmadan önce banyo yapıo ama huyu bozuk çocuumun sanırım belki sonradan düzelir ne bilim

ne kadar olumlu bi lohusasın öyle sen örnek lohusa ol bize ihihiihihh

bu arada kzım gazını çıkarmak için okadar zorlanıyo ki kıpkırmızı kesiliyo.çok korkuyorum ya.ve naparsam yapayım gazını çıkaramıyorum.ben mi çok beceriksizim anlamadım ki?

bende beceremedim becerdiğidede yanlışlıkla gaz çıkardığını düşünüorum bebeği alıorum patpat vuruorum hiçbişey olmuo

merhaba kızlar.
öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.zaten ağlamaya yer arıyoruz biliyosunuz.çok duygulandım gözlerim doldu. daha belli değil ama büyük ihtimalle 10-15 güne kadar operasyon olacak. lohusa bunalımında olan arkadaşlara da bişeyler söylemek istiyorum. özellikle megulcüm. hepimiz aynı durumdayız bir an geliyo dibe vuruyorum. ama 1-2 saat dışarı çıksam burnumda tütüyo kızım. bir gülüşleri herşeyi unutturuyo değil mi. geçecek bu günler en zoru 40 gün. herşey daha iyiye gidecek inşallah.
vakit buldukça girmeye çalışıyorum kızlar.hepinizi çok seviyorum.samimiyetle söylüyorum iyiki varsınız. görüşmek üzere.

kızlar ben hala normale dönemdim.ağlama atakalrım devam ediyor.normal im ya?psikolojik destek alsam mı acaba
canım eşin yardımcı olmuyor mu.?bu günlerde geçicek inan bana ..kızın düzelicek inşallah ve çok mutlu olacaksınız bunları düşün...allah yardımcımız olsun..

benim oğlum 28 günlük oldu teyzesi artık bi yandan emerken bi yandan gazını çıkarıyor..ama ben emdikten hemen sonra omzuma alıp tekrar gazını çıkarıyorum..allaha şükür gaz problemimiz yok..eğer mama veriyosan mama çok gaz yapıyor çümkü bende ilk günlerimizde bi kaç kez mama verdim ve çok sıkıntılı geçti.bide artık günde bi defa rezene çayı veriyorum 20 cc oda çok işe yarıyor..rezeneyi bende içiyorum zyıflamaya yardımcı oluyormuş..

bide megul kendini çok sıcak tut hiç üşümemeye çalış çok önemliymiş emzirirken .. özellikle ayaklarını sıcak tut..ben çok dikkat ediyorum gece kalkınca mutlaka şal veya ceket giyiyorum..hatta evde dolaşırken bile saçlarımı yemeni ile bağlıyorum..inşallah işine yarar da bi düzene girer senin meleğin..:Saruboceq:

kızlar bizde bugün ilk banyomuzu yaptık
ya hergün yaptırrırsak hasta olmazmı bebiş
valla biz haftada 1 ancak banyo yaptırıyoruz canım çünkü evimiz pek sıcak deil hasta olmasından korkuyoruz..hem kokusu çok güzel yaa yıkayınca şampuan filan kokuyo bebek kokusu daha bi hoş..ama bi hava ısınsın bizde hergün yatıracaz...

merhaba kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inş. bide bu günleri görürüz

......e toprak ......

alıntı yapmıştım ama çıkmamış neyse..e toprakcım hiç canını sıkma biz 28 günlük olduk hala sarılığımız var..tüm testlerimizi yaptırdık zaten sarılık genelde 3 nedenden dolayı devam edermiş..ya guatıra bağlı olurmuş ya allah korusun böbreklerinde problem olurmuş yada anne sütüne bağlı olurmş..biz kan ve idrar tah yaptırdık ve anne sütüne bağlı olduğu anlaşıldı bununda tam olarak geçmesi 2_3 ayı bulurmuş..ben artık uyandırıp emzirmiyorum zaten 2 -3 saattte bi uyanıyo ve emiyo..çarşamba günüde kontrolümüz var sarılığımız sürekli olarak ölçülüyor en son 11 buçuktu inşallah düşmüştür..

bide canım florasan gerçekten çok işe yarıyor gündüzleri bile ışık açık olsun..maalesef sarılıktan bi gün hatanede yattık kuvezde fototerapi uygulandı ondan sonra düşmeye başladı..hem degerleri 25 üzerine çıkınca çok tehlikeli diye biliyorum zaten siz sarılığı artsa hemen farkedersiniz..

canım bn,en de hep aynı şeyü düşünüyorum.iyki varsınız.ben de hepinizi çok seviyorum.dualarımız seninle inşallah.

sağol canım benim. ilgin bile bana yetiyo inan.Allah razı olsun.ben de rezeneye başlıcam ama 1 ayın bitmesini bekliyorum.kendim içiyorum.rezene nasıl veriyorsun.milupa falan mı yoksa doğal mı?

merhaba kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inş. bide bu günleri görürüz

görürsünün inşallah .zor ama insan yavrusu için herşeye katlanıyo.

croxilex canım geçmiş olsun.bize de kan tahlili yapıldı.geçen hafta yükselme olmuştu.yarın tekrar bakılacak.inşallah düşmeye başlamıştır.rabbim hepimizin meleklerine sağlıkm versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…