kızlar biz 3-4 gecedir oğlumla meme de uyuyoruz ben yan yatıorum onuda bana doğru yatıorum orda uyuyakalıo bende kaldıramıorm çünkü o zamanda uyanıo bu şekilde 12 de yatıp 7 buçukta kalkıoruz arada meme deiştirmek kaydıyla.iyi mi yapıorum kötü mü bilmiorum
merhaba kızlar
uzun zamandır giremiyorum sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz zeren pek keyifsiz halsiz olup iyicede kusmaya başlayınca dr götürdük idrar tahlili yapıldı Ekoli denen bi bakteri çıktı idrar yolu enfeksiyonu falan dendi ama internetten araştırınca bi sürü abuk sabuk şey söylüyo felçten menenjite kadar tahlile başlka dr götürmüştük sonuçları kendi doktorumuza götürdüm 2 gün önce idrar yol enfeksiyonu dedi bu da kötü tabi ama diğerlerini düşününce buna sevinir hale geldim idrar tahlili verirken biraz kakada karışmış olabilme ihtimali vardı oda tahlil sonucunu bozabilirmiş yarın tekrar vericez tahlil dua edin kızlar kızçem hasta olmasın
evet canım bizimde günden güne gündüz uykuları azalıyor.
şenaycım umarım zeren bebek bir an önce iyileşir..allah hepimizin yardımcısı olsun..
kızlar bebeği sarılık olanlar sarılığınız kaç günde geçti? biz şimdi dr dan geldik..son bir haftada hiç kilo almamış ve sarılığının 10. günü olmasına rağmen yüzü sarı hala dedi..yarın tiroit testi yaptırıcaz bide biluribin ölçülecek..çok moralim bozuk, sürekli emziriyorum ama neden böyle oldu??göbeğide 10. günde düştü, geç düşmüş göbeğide dedi..sizin kaç günlükken düştü? dr unuz bişey dedi mi? allahım çok kötü durumdayım, sürekli dua ediyorum..dr o kadar korkuttu ki beni..!!
şenaycım umarım zeren bebek bir an önce iyileşir..allah hepimizin yardımcısı olsun..
kızlar bebeği sarılık olanlar sarılığınız kaç günde geçti? biz şimdi dr dan geldik..son bir haftada hiç kilo almamış ve sarılığının 10. günü olmasına rağmen yüzü sarı hala dedi..yarın tiroit testi yaptırıcaz bide biluribin ölçülecek..çok moralim bozuk, sürekli emziriyorum ama neden böyle oldu??göbeğide 10. günde düştü, geç düşmüş göbeğide dedi..sizin kaç günlükken düştü? dr unuz bişey dedi mi? allahım çok kötü durumdayım, sürekli dua ediyorum..dr o kadar korkuttu ki beni..!!
Loğusalar hep şikayet hep şikayet:))) Benimkide kafasına estimi uyuyo, canı istemezse sabah 9 akşam 9 ağlıyo, kafası iyiyse gece hiç kalkmıyo yada 3-5 nöbete dikiyo beni ama napim artık ben olayı kanıksadım. Artık olayı kendime sorun etmemeyi, bu durumla eğlenmeyi öğretiyorum kendime, aksi halde bunalıma girip evden kaçabilirim. Bence sizde bu durumla eğlenmeye çalışın yoksa işin içinden çıkamayız. Bide çok pimpiriklenmeyin yaw, bebekler çıplak doğuyolar üşümezler, istediğiniz zaman yıkayabilirsiniz. Nası alışırlarsa öyle gidiyo. Ayrıca şu saatli emzirme işi ve bebeği emzirmek için uyandırma işine çok takılıyorum. Niye uyandırıyosunuz? Niye saatli emziriyosunuz? Bebeklerimiz daha çok minikler tabiki sürekli emmek isticekler, şu an düzenleri olmaması da çok normal. Saatli emzirmek için 2-3 aylık olmaları dünyaya alışmaları gerekiyo. Bu kurallar büyümüş bebekler için. Bizim dr. 1 ay hiç pes etmeden her mızıldandığında emzir 4 saate kadar uzun uyku normal, emzircem diye uyandırmana gerek yok o zaten uyanır acıkınca dedi ki kesinlikle haklı. O kadar akıllılar ki herşeyin farkındalar bence:)) Ve kesinlikle iç güdülerin ne diyosa o doğrudur bebeğin için dedi ve bence bu konuda da haklı. Onları biz doğurduk, onlar için doğrusunu en iyi biz biliriz bencede. Ayrıca sütünüzü sağıp verdiğinizi söylüyosunuz. Memenizden vermek varken niye sağıyosunuz? Onları bu kokudan duygudan mahrum etmeyin. Bu bilgileri bize seminerde de vermişlerdi, dr.umda sölüyo bende deniyorum ve hep doğru olduğunu anlıyorum zamanla. Çoook zor bir süreçten geçiyoruz nolur morallerinizi bozmayın, bu günlerde geçicek bizde bebeklerimizle yazın keyfini çıkrıcaz. (İşallah) Nolur biraz dha rahat olun, bebekler bizi hissedip çok iyi anlıyolar!
Herkese, çok uykulu gazsız, bol sütlü günler diliyorum...a.s.
emziriyorum emiyor uyuyor gazını çıkartmaya çalılşırken uyanıyor haydi yatağına koy sallaki uyusun en sonunda dayanamadım gece kendi yatağıma yatırdım anne babasının ortasına girdi afacan :))
benimki bu aralar çok kusmaya başladı bir mırıltı ağlamaya bakıyorum ağzından burnundan sütler gelmiş
bu arada burnundan gelen sütler kuruyo burununda sümük gibi tel tokanın arka kısmıyla alıyorum onları:))
çiçek işimiz var bu bücürlerle. demek kucakta sallanmaya alıştı.
benim annemde baya niyetlendi sallayalım kucakta diye ama
kızımda çok çektim sallanma meselesinden. oğlanda inat ettim
hiç uyumasada sallamayacağım diye. ama sancısı olupta susturamayınca
yapacak bişey yok sallamak zorunda kalıyor insan.
çiçek senin oğlan banyodan sonra uyuyorsa banyosunu akşam yaptırsan belki gece
daha rahat uyur.
Loğusalar hep şikayet hep şikayet:))) Benimkide kafasına estimi uyuyo, canı istemezse sabah 9 akşam 9 ağlıyo, kafası iyiyse gece hiç kalkmıyo yada 3-5 nöbete dikiyo beni ama napim artık ben olayı kanıksadım. Artık olayı kendime sorun etmemeyi, bu durumla eğlenmeyi öğretiyorum kendime, aksi halde bunalıma girip evden kaçabilirim. Bence sizde bu durumla eğlenmeye çalışın yoksa işin içinden çıkamayız. Bide çok pimpiriklenmeyin yaw, bebekler çıplak doğuyolar üşümezler, istediğiniz zaman yıkayabilirsiniz. Nası alışırlarsa öyle gidiyo. Ayrıca şu saatli emzirme işi ve bebeği emzirmek için uyandırma işine çok takılıyorum. Niye uyandırıyosunuz? Niye saatli emziriyosunuz? Bebeklerimiz daha çok minikler tabiki sürekli emmek isticekler, şu an düzenleri olmaması da çok normal. Saatli emzirmek için 2-3 aylık olmaları dünyaya alışmaları gerekiyo. Bu kurallar büyümüş bebekler için. Bizim dr. 1 ay hiç pes etmeden her mızıldandığında emzir 4 saate kadar uzun uyku normal, emzircem diye uyandırmana gerek yok o zaten uyanır acıkınca dedi ki kesinlikle haklı. O kadar akıllılar ki herşeyin farkındalar bence:)) Ve kesinlikle iç güdülerin ne diyosa o doğrudur bebeğin için dedi ve bence bu konuda da haklı. Onları biz doğurduk, onlar için doğrusunu en iyi biz biliriz bencede. Ayrıca sütünüzü sağıp verdiğinizi söylüyosunuz. Memenizden vermek varken niye sağıyosunuz? Onları bu kokudan duygudan mahrum etmeyin. Bu bilgileri bize seminerde de vermişlerdi, dr.umda sölüyo bende deniyorum ve hep doğru olduğunu anlıyorum zamanla. Çoook zor bir süreçten geçiyoruz nolur morallerinizi bozmayın, bu günlerde geçicek bizde bebeklerimizle yazın keyfini çıkrıcaz. (İşallah) Nolur biraz dha rahat olun, bebekler bizi hissedip çok iyi anlıyolar!
Herkese, çok uykulu gazsız, bol sütlü günler diliyorum...a.s.
bu arada kzım gazını çıkarmak için okadar zorlanıyo ki kıpkırmızı kesiliyo.çok korkuyorum ya.ve naparsam yapayım gazını çıkaramıyorum.ben mi çok beceriksizim anlamadım ki?
canım eşin yardımcı olmuyor mu.?bu günlerde geçicek inan bana ..kızın düzelicek inşallah ve çok mutlu olacaksınız bunları düşün...allah yardımcımız olsun..kızlar ben hala normale dönemdim.ağlama atakalrım devam ediyor.normal im ya?psikolojik destek alsam mı acaba
benim oğlum 28 günlük oldu teyzesi artık bi yandan emerken bi yandan gazını çıkarıyor..ama ben emdikten hemen sonra omzuma alıp tekrar gazını çıkarıyorum..allaha şükür gaz problemimiz yok..eğer mama veriyosan mama çok gaz yapıyor çümkü bende ilk günlerimizde bi kaç kez mama verdim ve çok sıkıntılı geçti.bide artık günde bi defa rezene çayı veriyorum 20 cc oda çok işe yarıyor..rezeneyi bende içiyorum zyıflamaya yardımcı oluyormuş..bu arada kzım gazını çıkarmak için okadar zorlanıyo ki kıpkırmızı kesiliyo.çok korkuyorum ya.ve naparsam yapayım gazını çıkaramıyorum.ben mi çok beceriksizim anlamadım ki?
valla biz haftada 1 ancak banyo yaptırıyoruz canım çünkü evimiz pek sıcak deil hasta olmasından korkuyoruz..hem kokusu çok güzel yaa yıkayınca şampuan filan kokuyo bebek kokusu daha bi hoş..ama bi hava ısınsın bizde hergün yatıracaz...kızlar bizde bugün ilk banyomuzu yaptık
ya hergün yaptırrırsak hasta olmazmı bebiş
merhaba kızlar.
öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.zaten ağlamaya yer arıyoruz biliyosunuz.çok duygulandım gözlerim doldu. daha belli değil ama büyük ihtimalle 10-15 güne kadar operasyon olacak. lohusa bunalımında olan arkadaşlara da bişeyler söylemek istiyorum. özellikle megulcüm. hepimiz aynı durumdayız bir an geliyo dibe vuruyorum. ama 1-2 saat dışarı çıksam burnumda tütüyo kızım. bir gülüşleri herşeyi unutturuyo değil mi. geçecek bu günler en zoru 40 gün. herşey daha iyiye gidecek inşallah.
vakit buldukça girmeye çalışıyorum kızlar.hepinizi çok seviyorum.samimiyetle söylüyorum iyiki varsınız. görüşmek üzere.
canım eşin yardımcı olmuyor mu.?bu günlerde geçicek inan bana ..kızın düzelicek inşallah ve çok mutlu olacaksınız bunları düşün...allah yardımcımız olsun..
benim oğlum 28 günlük oldu teyzesi artık bi yandan emerken bi yandan gazını çıkarıyor..ama ben emdikten hemen sonra omzuma alıp tekrar gazını çıkarıyorum..allaha şükür gaz problemimiz yok..eğer mama veriyosan mama çok gaz yapıyor çümkü bende ilk günlerimizde bi kaç kez mama verdim ve çok sıkıntılı geçti.bide artık günde bi defa rezene çayı veriyorum 20 cc oda çok işe yarıyor..rezeneyi bende içiyorum zyıflamaya yardımcı oluyormuş..
bide megul kendini çok sıcak tut hiç üşümemeye çalış çok önemliymiş emzirirken .. özellikle ayaklarını sıcak tut..ben çok dikkat ediyorum gece kalkınca mutlaka şal veya ceket giyiyorum..hatta evde dolaşırken bile saçlarımı yemeni ile bağlıyorum..inşallah işine yarar da bi düzene girer senin meleğin..:Saruboceq:
valla biz haftada 1 ancak banyo yaptırıyoruz canım çünkü evimiz pek sıcak deil hasta olmasından korkuyoruz..hem kokusu çok güzel yaa yıkayınca şampuan filan kokuyo bebek kokusu daha bi hoş..ama bi hava ısınsın bizde hergün yatıracaz...
merhaba kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inş. bide bu günleri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?