galiba ölew canım benimkide aynı şeyi yapıyo tam gazını çıkartıyorum yatırıyrum 5 dk sonra bi ıkınmaya başlıyo hemen uyanıyo kaç sattir ayaktayım uyku denen bişey kalmadı artık bende üüüüüüüüüüüüüüüüüüü:bbo:benim kız arada böyle kendini sıkıp ıkıyo resmen bu gaz sancısımı demek
benim kız arada böyle kendini sıkıp ıkıyo resmen bu gaz sancısımı demek
merhaba kızlar
uzun zamandır giremiyorum sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz zeren pek keyifsiz halsiz olup iyicede kusmaya başlayınca dr götürdük idrar tahlili yapıldı Ekoli denen bi bakteri çıktı idrar yolu enfeksiyonu falan dendi ama internetten araştırınca bi sürü abuk sabuk şey söylüyo felçten menenjite kadar tahlile başlka dr götürmüştük sonuçları kendi doktorumuza götürdüm 2 gün önce idrar yol enfeksiyonu dedi bu da kötü tabi ama diğerlerini düşününce buna sevinir hale geldim idrar tahlili verirken biraz kakada karışmış olabilme ihtimali vardı oda tahlil sonucunu bozabilirmiş yarın tekrar vericez tahlil dua edin kızlar kızçem hasta olmasın
mrb kızlar yarın 1aylık oluyoruz ve aşımız var aşı olanlar size soruyorum aşıdan sonra sıkıntı yaşadınızmı bebekler etkileniyormu
benim kız arada böyle kendini sıkıp ıkıyo resmen bu gaz sancısımı demek
ben de bi iki defa sırtım ağrıyoken yan yatıp emziriyim die düşündüm ama sonra olur da kolay gelir bana alışırım diye hiç denemedim bile.kızlar biz 3-4 gecedir oğlumla meme de uyuyoruz ben yan yatıorum onuda bana doğru yatıorum orda uyuyakalıo bende kaldıramıorm çünkü o zamanda uyanıo bu şekilde 12 de yatıp 7 buçukta kalkıoruz arada meme deiştirmek kaydıyla.iyi mi yapıorum kötü mü bilmiorum
canım çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin tez zamanda. inşallah basit bişeydir.merhaba kızlar
uzun zamandır giremiyorum sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz zeren pek keyifsiz halsiz olup iyicede kusmaya başlayınca dr götürdük idrar tahlili yapıldı Ekoli denen bi bakteri çıktı idrar yolu enfeksiyonu falan dendi ama internetten araştırınca bi sürü abuk sabuk şey söylüyo felçten menenjite kadar tahlile başlka dr götürmüştük sonuçları kendi doktorumuza götürdüm 2 gün önce idrar yol enfeksiyonu dedi bu da kötü tabi ama diğerlerini düşününce buna sevinir hale geldim idrar tahlili verirken biraz kakada karışmış olabilme ihtimali vardı oda tahlil sonucunu bozabilirmiş yarın tekrar vericez tahlil dua edin kızlar kızçem hasta olmasın
mrb kızlar yarın 1aylık oluyoruz ve aşımız var aşı olanlar size soruyorum aşıdan sonra sıkıntı yaşadınızmı bebekler etkileniyormu
Biz 1. ayda Hepatit B yaptırdık,yan etkisi yokmuş bu aşının,bizde de bir sıkıntı olmadı çok şükür.2. ayda olan aşılar ateş yapıyormuş.
merhabalar,
sitede sorun var galiba, kaç gündür giremedim..çiçekçik açtığın mamayla ilgili topik çok faydalı oldu valla saol..kızlar çok okuyamadım ne var ne yok diye ama diliyorum allahtan kimsenin sağlık sorunu falan yoktur.. aha benimki uyandı yine! neyse ağlasın azıcık, dr.a götürcem zaten şimdi..dün gece nöbetteydik ama hiç uyumadık bu defa..dün göbeği düşünce yıkadık akşama kadar misler gibi uyuyunca gece hiç uyumadı..! benim oğlan beni yalancı meme olarak kullanıyo, hatta başka hiç bir şeye tenezzül etmez oldu.. dün gece doymuyo mu acaba dedik mama vermeyi denedik, ağzını çalkalayıp tükürdü mamayı.. bu arada gün içinde ne zaman ve ne sıklıkta yıkıyosunuz kuzuları..annem hergün yıka diyo ama ben üşütmekten korkuyorum...
merhabalar,
sitede sorun var galiba, kaç gündür giremedim..çiçekçik açtığın mamayla ilgili topik çok faydalı oldu valla saol..kızlar çok okuyamadım ne var ne yok diye ama diliyorum allahtan kimsenin sağlık sorunu falan yoktur.. aha benimki uyandı yine! neyse ağlasın azıcık, dr.a götürcem zaten şimdi..dün gece nöbetteydik ama hiç uyumadık bu defa..dün göbeği düşünce yıkadık akşama kadar misler gibi uyuyunca gece hiç uyumadı..! benim oğlan beni yalancı meme olarak kullanıyo, hatta başka hiç bir şeye tenezzül etmez oldu.. dün gece doymuyo mu acaba dedik mama vermeyi denedik, ağzını çalkalayıp tükürdü mamayı.. bu arada gün içinde ne zaman ve ne sıklıkta yıkıyosunuz kuzuları..annem hergün yıka diyo ama ben üşütmekten korkuyorum...
maşallah artık iletişime geçmişsiniz. kırkınıza da az kalmış. bizimki de bazen konuşulmasını istiyo ama babası konuşunca susmuyo ben konuşunca susup dinliyo:)Bide çok tatlı,artık oyun da istiyor,konuşulmasını istiyor,kendi de sesler çıkarmaya ellerini ayaklarını oynatmaya başladı onunla konuşurken.Artık daha da meşgul olmak gerekecek herhalde.
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?