2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkür ederiz megul..allaha şükür biz oğlumda farkediyoruz düştüğünü nerdeyse kalmadı gibi en son 11 buçuktu..bakalım çarşamba kntrolümüz var inşallah tahminimiz doğrudurda düşmüştür sarılığı..gülfemin kide düşmüştür inşallah allahım sağlık sıhhat akıl noksanlığı vermesin inşallah gerisi geçer inşallah..

slm herkese eskiden forumdan çıkmazdım şimdi girmek ne mümkün...
bu bebekler evden çıkmaktan ne anlıyorlar bugün doktora gittik saatlerce uyudu
yok böyle bişey.eve geldik ağlıyo zamane nasılda gezenti.
allaha şükür sağlığı ii 17.gün bugün 300 gr almış bebiş demkki sütüm yarıyo çok mutlu oldum okadar uykusuz kalıp acıya dğiyormuş.

ay ne çok inşallah yazmışım alele aele ne yazdığımı okuyamıyorum bile hemen gönderiyoum sürçü lisanımız affola :))..bizim küçük bey tıs tıs tıslıyo uyanma sinyalleri veriyo..allaha emaet olun nisan anneleri siz ve melekleriniz..

bol bol süt bol bol uyku inşallah..:))

aleyküm slm asya..aynen bizim kide öyle valla arabaya biner binmez uyuyor eve girince 2 dk geçmeden uyanıyo nerden biliyo bunlar gezmeyi hayret bişey bu sıpalar valla..

çok şükür sağlığı iyiymiş..kaç günde 300 gr almış annesi..

hadi bende kaçar meleğim uyanmadan azcık tv izleyelim..dünyadan koptuk altını değiş, emzir ,gazını çıkar, banyo yaptır..

bide kızlar eve gelen misafirler de diyo eskiden sizin ev kapıdan girer girmez oda spreyi temizlik melzemesi filan kokardı şimdi her yer miss gibi bebek kokuyo diyolar ayy nasıl mutlu oluyorum..zaten bebekli evler hep bana çok sıcak mutlu gelirdi öyleymiş valla hele bide evlerin balkonlarında serili bebek kıyafetlerini görünce inanın o eve dalasım gelirdi şimdi bizim evlerde öyle ne güzel deil mi..

tüm nisan annelerini öper meleklerini koklarım ohhh mis gibi..buraları boş bırakmayalım kızlar yaa siizleri özlüyorum valla..en azından günde 1 kez girelim olurmu..herkesi çokk seviyorum byyyyyy...

kızlar ben geldim.. mert alim 5 günlük oldu .. sütümüz geliyor allaha şükür. uykusu azcık düzene girdi. devamlı memede göğüslerimde çook yara oldu .ama emdikçe düzelir diyorlar.
bugün ilk kontrolümüz vardı. herşey yolunda maşallah... bi problemimiz yok. 3010 gram doğdu. şu anda 2950 normalde bu kiloya 10-15 gün içinde ulaşırmış çok güzel kilo almış dedi doktor. çünkü hastaneden çıkarken 200 gram daha eksikti.
kızlar anne olmak ne güzelmiş yaa kendimi çok iyi hissediyorum. alleh isteyen herkese nasip etsin. bebekleriniz için bol bol ayetelkürsi okuyun lohusayken okunabiliyor. ben faydasını gördüm. 1,5 gün boyunca hiç uyumamıştı. bol bol okudum sanırım nazardı şimdi uyumaya başladı..
onun haricinde doğumum çok zor oldu. hastaneye kontrole gittiğimde hiç açıklığım yoktu bebeğin suyu azalmış. hemen doğuma aldılar. 1 cm açıklıkla suni sancılara başlandı 5 saat suni sancı sonucunda hiç açılmam olmadı. bebeğimimn kalp atışları düşmeye başlayınca acil sezeryana alındım. ama sezeryan çok iyiydi. uyandıpğımda bebeğimi kollarıma aldım çok ağır olmadı. ikinci gün ayağa kalktım günden günede düzeliyorum.
bende haberlker böle oğluşumun fotosunu da müsait olduğum i zaman eklicem. geçmişi okuyamadım braz uyuyum oğlum kalkmadan hepinizi öpüyorum...

ohhh mis gibi olmuştur kerem beyimiz.canım benim daha 2-3 banyosun daha o derilerin soyulduğunu göreceksin hiç üzülme gayet normal ayakları falanda soyuluyo annesi mis gibi bebeiş derisi çıkıyo altından.

canım benim oğlanda sarılık ve hala tam geçmedi biluribin ölçümünü de yaptırdık 10.9 çıktı doktorda korkacak bişey yok uzamış sarılık bu 3 aya kadar sürebilir bol bol emzirmekten başka çare yok dedi. birde sarılık en yüksek seviyeye ilk bir haftada çıkarmış daha sonra o kadar yükselmez dedi.ayrıca benim kızmın göbeğide 10. gününde düşmüştü çok normal niye saçmalamış senin doktor anlamadım. dualarımız seninle canım umarım herşey yolunda gider bebişin için.

kıslar ço üsgünüm ben.. annem vardı doğumdan beri.... ve yarın gidecek.... ayy nasıl olcak... daha bi kaç kez bezini alabildim korkuyom bi yerine bişey yapcam diye... dua edin yaa... bi de eşim olmayacak gündüzleri.. çok korkuyom çok.....

maşallah cnm mert aliye...
bebeğine kavuştun ya sağsalim sezeyan normal ne farkeder

cnm hiç dert etme annelik güdüsü var ya herşeyi yaptırıyor yani bakamıcam die hiç üzülme annende de ii bakarsın

canım hiiiç bişey olmaz bak ben herşeyini kendim yapıom bebişin çok kolay aslında yarın görürsün yorucu ama kolay

geda hiç üzülmene korkmana gerek yok çok kolay.ben 3.günden beri kendi ilgileniyorum herşeyiyle..15.günümüzde babaannemizde gitti işlerde bana kaldı çiçeğinde dediği gibi fazla yorucu oluyo ama napalım alışmamız lazım..benimde eşim sabah 8den 3 e kadar okulda oluyo eşim gelince bebekle ilgileniyo ben yemek ütü vs yapıyorum..sizde böyle bi düzen kurarsınız merak etme..çok hızlı tempo oluyo ama işimede geliyo açıkcası kilo kaybediyorum ii oluyo..delikafadulden

günaydın kızlar ...

2-3 gündür sitede prıblem vardı giremedim oğlum göğsümde emiyor uyuyor çok tatlı yaaa herkes gece nöbetteydi galiba kimse yok ilk defa oğlum bu gece 4 te kalktı gece 1 de besleyip yatırmıştım 1 3 5 nöbetine kalkmadı yakışıklı oğlum benim tosun uykuda horluyor kızlar bebeklerinizin kakasının kıvamı nasıl bizimki hep sulu kaka yapıyor bazen ishal mi diye korkuyorum dün akşam 2-3 sayfa geçmmişi okuyabildim şenaycım geçmiş olsun allah şifalar versin daha sonra yine girerim

kıslar ya göğüslerim iltihaplanmış.
dünden önceki gece ilk önce bi titreme geldi ama nasıl titriyorum üşüyorum. bi saat filan sonra da ateşim çıktı 39,5 a. göğüslerim de nasıl şişmiş ağrıyo dokunamıyorum.
sabah kalktık hastaneye gittik. iltihaplanmış dedi doktor antibiyotik verdi. bebiş emdikten sonra da kalan sütü sağ kalmasın yoksa apse yapabilir dedi. iki gündür de çok halsizim kalkamıyorum yerimden. ateşim de düşmüyo hiç

merhaba kızlar
kızceler uyurken bi bakayım dedim dün tahlil verdik yarın belli olacak durumumuz bakalım ne olacak herkes iyidir umarım vaktim yok geçmişe bakamıyorum herkesleri öpüyorum sıpalarıyla beraber

arkadaşlar herkezlere merhabalar .... geçmişe bakmaya fırsat bulamadım sizle bişey paylaşmak istiyorum göğüs uçlarım çok acıyor ve yara oldular vermeye çalışıyorum bebeğe ama çok canım yanıyo ve uzun süre emziremiyorum ilaç kullanıyorum ama 1 hafta oldu geçmedi halen birde bu ayın 22 sinde ikinci aşımız var sanırım karma aşıymış ve bir hemşireler gelmeden ateş düşürücü verip öle gelin dedi tabi beni aldı korkular ateşlenirse diye çok korkuyorum ne bebeğim ne ben başedemezmişiz gibi geliyor annem yakınımda oturuyor ama yinede ben bu korkuyu atamıyorum içimden

selam kıslar...
bişey sorcam bu korse meselesi.... çok mu geç kaldım (19 nisanda doğum oldu) almalı mıyım alırsam nasıl bişiy almalıyım.. bedenler standart mı oluyo... ayy bi sürü soru ama alanlar varsa yard olabilir mi.... kızım ve ben hepinizi öptük teyzeleri.... Allah a emanet olun... uğrarıs gene

canım geç kalmadın ben medium bi korse aldım göğüs altından popo altına kadar çok işe yaradı elija korse bak internetten

kızlar kimse yok mu ?

herkes bebişleriyle uğraşıyor herhalde4 biz yusufun mevlütünü cuma günü yapıcaz inşallah evde bir telaş var kucağımda bebeğim emzirdim fazla kalan sütümüde sağıyorum biranda üç iş

sağdığınız sütleri sonra nasıl veriyorsunuz,neye sağıyorsunuz,benim de bazen sütüm akıyor boş yere,ama aktığını hissetmiyorum,ped varsa pede,yoksa üstüm ıslanıyor ,o zaman anlıyorum ancak.

Canım benim çok geçmiş olsun.Kısa sürede üyüleşir umarım.Dikkat et kendine.

Çiçek sen bir ara ısırgn otu çayından bahsetmiştin.Poşet çay şeklinde olanlardan mı kullandın yoksa bitki halinde alıp mı hazırladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…