aleyküm slm asya..aynen bizim kide öyle valla arabaya biner binmez uyuyor eve girince 2 dk geçmeden uyanıyo nerden biliyo bunlar gezmeyi hayret bişey bu sıpalar valla..slm herkese eskiden forumdan çıkmazdım şimdi girmek ne mümkün...
bu bebekler evden çıkmaktan ne anlıyorlar bugün doktora gittik saatlerce uyudu
yok böyle bişey.eve geldik ağlıyo zamane nasılda gezenti.
allaha şükür sağlığı ii 17.gün bugün 300 gr almış bebiş demkki sütüm yarıyo çok mutlu oldum okadar uykusuz kalıp acıya dğiyormuş.
benimki daha küçük ondan güzndüzleri daha çok uyuyor bizimde göbeğimiz düştü 2-3 gün önce
bugün bir banyo yaptırdık ohh misler gibi oldu
şimdi mışıl mışıl uyuyor yavruu gece yine ayaktayız demek oluyor bu
bu arada kızlar benim oğlanın bacak arlarında derileri soyuluyor içim cız ettii yaaa
şenaycım umarım zeren bebek bir an önce iyileşir..allah hepimizin yardımcısı olsun..
kızlar bebeği sarılık olanlar sarılığınız kaç günde geçti? biz şimdi dr dan geldik..son bir haftada hiç kilo almamış ve sarılığının 10. günü olmasına rağmen yüzü sarı hala dedi..yarın tiroit testi yaptırıcaz bide biluribin ölçülecek..çok moralim bozuk, sürekli emziriyorum ama neden böyle oldu??göbeğide 10. günde düştü, geç düşmüş göbeğide dedi..sizin kaç günlükken düştü? dr unuz bişey dedi mi? allahım çok kötü durumdayım, sürekli dua ediyorum..dr o kadar korkuttu ki beni..!!
maşallah cnm mert aliye...kızlar ben geldim.. mert alim 5 günlük oldu .. sütümüz geliyor allaha şükür. uykusu azcık düzene girdi. devamlı memede göğüslerimde çook yara oldu .ama emdikçe düzelir diyorlar.
bugün ilk kontrolümüz vardı. herşey yolunda maşallah... bi problemimiz yok. 3010 gram doğdu. şu anda 2950 normalde bu kiloya 10-15 gün içinde ulaşırmış çok güzel kilo almış dedi doktor. çünkü hastaneden çıkarken 200 gram daha eksikti.
kızlar anne olmak ne güzelmiş yaa kendimi çok iyi hissediyorum. alleh isteyen herkese nasip etsin. bebekleriniz için bol bol ayetelkürsi okuyun lohusayken okunabiliyor. ben faydasını gördüm. 1,5 gün boyunca hiç uyumamıştı. bol bol okudum sanırım nazardı şimdi uyumaya başladı..
onun haricinde doğumum çok zor oldu. hastaneye kontrole gittiğimde hiç açıklığım yoktu bebeğin suyu azalmış. hemen doğuma aldılar. 1 cm açıklıkla suni sancılara başlandı 5 saat suni sancı sonucunda hiç açılmam olmadı. bebeğimimn kalp atışları düşmeye başlayınca acil sezeryana alındım. ama sezeryan çok iyiydi. uyandıpğımda bebeğimi kollarıma aldım çok ağır olmadı. ikinci gün ayağa kalktım günden günede düzeliyorum.
bende haberlker böle oğluşumun fotosunu da müsait olduğum i zaman eklicem. geçmişi okuyamadım braz uyuyum oğlum kalkmadan hepinizi öpüyorum...
kıslar ço üsgünüm ben.. annem vardı doğumdan beri.... ve yarın gidecek.... ayy nasıl olcak... daha bi kaç kez bezini alabildim korkuyom bi yerine bişey yapcam diye... dua edin yaa... bi de eşim olmayacak gündüzleri.. çok korkuyom çok.....
kıslar ço üsgünüm ben.. annem vardı doğumdan beri.... ve yarın gidecek.... ayy nasıl olcak... daha bi kaç kez bezini alabildim korkuyom bi yerine bişey yapcam diye... dua edin yaa... bi de eşim olmayacak gündüzleri.. çok korkuyom çok.....
geda hiç üzülmene korkmana gerek yok çok kolay.ben 3.günden beri kendi ilgileniyorum herşeyiyle..15.günümüzde babaannemizde gitti işlerde bana kaldı çiçeğinde dediği gibi fazla yorucu oluyo ama napalım alışmamız lazım..benimde eşim sabah 8den 3 e kadar okulda oluyo eşim gelince bebekle ilgileniyo ben yemek ütü vs yapıyorum..sizde böyle bi düzen kurarsınız merak etme..çok hızlı tempo oluyo ama işimede geliyo açıkcası kilo kaybediyorum ii oluyo..delikafaduldenkıslar ço üsgünüm ben.. annem vardı doğumdan beri.... ve yarın gidecek.... ayy nasıl olcak... daha bi kaç kez bezini alabildim korkuyom bi yerine bişey yapcam diye... dua edin yaa... bi de eşim olmayacak gündüzleri.. çok korkuyom çok.....
selam kıslar...
bişey sorcam bu korse meselesi.... çok mu geç kaldım (19 nisanda doğum oldu) almalı mıyım alırsam nasıl bişiy almalıyım.. bedenler standart mı oluyo... ayy bi sürü soru ama alanlar varsa yard olabilir mi.... kızım ve ben hepinizi öptük teyzeleri.... Allah a emanet olun... uğrarıs gene
kızlar kimse yok mu ?
herkes bebişleriyle uğraşıyor herhalde4 biz yusufun mevlütünü cuma günü yapıcaz inşallah evde bir telaş var kucağımda bebeğim emzirdim fazla kalan sütümüde sağıyorum biranda üç iş
kıslar ya göğüslerim iltihaplanmış.
dünden önceki gece ilk önce bi titreme geldi ama nasıl titriyorum üşüyorum. bi saat filan sonra da ateşim çıktı 39,5 a. göğüslerim de nasıl şişmiş ağrıyo dokunamıyorum.
sabah kalktık hastaneye gittik. iltihaplanmış dedi doktor antibiyotik verdi. bebiş emdikten sonra da kalan sütü sağ kalmasın yoksa apse yapabilir dedi. iki gündür de çok halsizim kalkamıyorum yerimden. ateşim de düşmüyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?