canım benim doktor bize haziran ayına randevu verdi neden acaba çok geç aklırmıyız dur bakim ben salı günü doktora gideceğim o zaman bi sorayım :uhm:
slm kızlar naslsnzzzzz bayadr girmiyorum bu ay sonu sınavm var harıl harıl ders çalşyorum çoçukla çok zor oluyooo hem ders hem çoçuga bakmak hem ev işi görmek yemek ooff çok zor yaaaa sizler naslsnzzzz nasıl kuzularınız akıllımı
geda ve mujgan verdıgınız bılgıler ıcın saolun kızlar ama bugunku kontrolde doktor bebegın 4 kıloya ulaştıgından normal yapamayacagımdan pzt gunu sezeryan dıye gün verdı çok ıstıyodum normalı ama nasıp degılmıssenağlama
allah hepınıze kuvvet versın pzt bende anneler kervanına katılacagım ınsallah
canım benim annem vardı sadece o da 20si çıkınca gitti.kızlar siz evde bebekle kaç günden sonra yanlız kaldınız acaba
Kızlar sizlere bişey soracağım.Bende 2010 nisanda anne olmak istiyorum inşallah.Nisan ayı ortasında doğum yapabilmem için temmuzdamı hamile kalmam gerekir?
maşallah sana valla biz bebekler ve evi anca idare ediyoruz sen araya bide ders çalışmayı sığdırmışsın hayran kaldım.
saol canmm napıyım valla öle perişan halledeyim ki kızı ayagımda sallıyorum bir yandan da not çıkartıyorum dua edin :1hug:
kızlar herkese merhaba,
ben tam bir bunalımın içindeyim ... her gün ev kalabalık...
3 senedir evliyim.. kayınvalidemler topşasan 10 defa evime gelmişlerdir...
şimdi bebek doğduğundan beri hergün bizdeler,, annemlerde var.. herkes bişey söylüyor..
eşim işi bahane edip geç geliyor.. ben gizli gizli ağlıyorum..
inanın internete girecek vakit bile bulamıyorum....
baran kucakçı oldu... yatırıyorum ağlıyor.. biraz gaz problemimizde var..
çıldırmak üzreyim...
evde yanlız kalmayı özledim.....
kızlar herkese merhaba,
şimdi bebek doğduğundan beri hergün bizdeler,, annemlerde var.. herkes bişey söylüyor..
çıldırmak üzreyim...
selam kızlar ...
biz dün oğlumun mevlütünü yaptık oğluma mevlüt kıyafetleri o kadar yakıştıki bahriyeliler gibi oldu yakışıklı kuzum,oğlum 3 gündür bir gaz problemi var eşimle oldük bittik yapmaya çalışıyor yapamıyor o ıkındıkça benim içim parçalandı şimdi ağlamaktan yorgun düştü baygın şekilede iç çeke çeke uyuyor,kızlar ben emzirdikten sonra oluk oluk kusuyor zaten şu 3 gündür doğru düzgün ne emdi ne biberonu tuttu gazdan mı acaba ?
kızlar siz evde bebekle kaç günden sonra yanlız kaldınız acaba
inanmıyorum sanırım kayınvalidelerimiz aynı :) bende günde 10 dakika kucağına almasına izin verdim o da çocuğunuz çok kıymetli diyodu 9 gün bende kaldı gün hatta saat saydım ama ne oldu hep benim istediğim oldu asla istemediğim bişey yapılmasına izin vermedim yinede sinirden öldüm işin güzel yanı eşimde çocuğu vermek istemiyordu çünkü kuzum benimleyken çok huzurlu ona gidince mutsuz ve ağlıyordu sırnaşık şeyayyy bi an kendımı gördum en son sabah yatağın içinde zarıl zarıl ağlaım yalnız kalmak istiyorum kayınvalidemler eve gelip çakıldılar gitmiyolar çocuğu vermedim kaç gündür ellerinde oyuncak etmesinler diye akşam kocama şikayet ediyolar gelin çocuğu göstermiyo bize 10 dk sevdirip odasına götürüyo biz geldik yardıma o bize böyle yapıyo:1shok: sinirimden ağladım kaç saat ben yardım falan istemiyorum zaten bi halt yaptığıda yok yemek bile yapmıyo kalkıp bide onlara yemek yapıyorum ama herkese telefonda gelin lohusa ona yardıma geldik torundan ayrılamıyoruz enaz kırkı çıkıncaya kadar burdayız deyip duruyo resmen kafayı yiycem evin içinde kocam ve çocuğumla kalmak istiyorum artık ufff yaaaasenağlama
ayyy bi an kendımı gördum en son sabah yatağın içinde zarıl zarıl ağlaım yalnız kalmak istiyorum kayınvalidemler eve gelip çakıldılar gitmiyolar çocuğu vermedim kaç gündür ellerinde oyuncak etmesinler diye akşam kocama şikayet ediyolar gelin çocuğu göstermiyo bize 10 dk sevdirip odasına götürüyo biz geldik yardıma o bize böyle yapıyo:1shok: sinirimden ağladım kaç saat ben yardım falan istemiyorum zaten bi halt yaptığıda yok yemek bile yapmıyo kalkıp bide onlara yemek yapıyorum ama herkese telefonda gelin lohusa ona yardıma geldik torundan ayrılamıyoruz enaz kırkı çıkıncaya kadar burdayız deyip duruyo resmen kafayı yiycem evin içinde kocam ve çocuğumla kalmak istiyorum artık ufff yaaaasenağlama
kızlar herkese merhaba,
çıldırmak üzreyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?