2009 Nisan Anneleri buraya

canım benim doktor bize haziran ayına randevu verdi neden acaba çok geç aklırmıyız dur bakim ben salı günü doktora gideceğim o zaman bi sorayım :uhm:

Geçkalmazsınız canım. bize de ikinci ayında yapılacak kalça ultrasonu.

maşallah sana valla biz bebekler ve evi anca idare ediyoruz sen araya bide ders çalışmayı sığdırmışsın hayran kaldım.

demek seninde geldi anne olma zamanın. umarım herşey yolunda gider ve kolay bir sezeryan geçirirsin. şimdiden çok geçmiş olsun diliyorum malum çok sık giremiyoruz artık foruma.

kızlar herkese merhaba,

ben tam bir bunalımın içindeyim ... her gün ev kalabalık...
3 senedir evliyim.. kayınvalidemler topşasan 10 defa evime gelmişlerdir...
şimdi bebek doğduğundan beri hergün bizdeler,, annemlerde var.. herkes bişey söylüyor..
eşim işi bahane edip geç geliyor.. ben gizli gizli ağlıyorum..
inanın internete girecek vakit bile bulamıyorum....
baran kucakçı oldu... yatırıyorum ağlıyor.. biraz gaz problemimizde var..
çıldırmak üzreyim...
evde yanlız kalmayı özledim.....

Kızlar sizlere bişey soracağım.Bende 2010 nisanda anne olmak istiyorum inşallah.Nisan ayı ortasında doğum yapabilmem için temmuzdamı hamile kalmam gerekir?

canım valla herşey kısmet ama inş nisanda dogum yaparsn ben haziranda hamile kaldım normalde nisann6 da dogum vardı ama marta dogum yaptım tahminen haziran ve temmz ayı

kızlar bebekteki gaz sorunu sizdende kaynaklana bilir önce siz kendinizi koruyum özellkle ayaklarınızı üşütürsenz bebeklerde üşüttr yednz içtiginz şeylere dikkatedin benm kız maşşallh patır patır koyuruyo sizlere demiştim ya 40 içindeyken badem yagı ve tiryak içirin diye bu bire birdi gaz sorununa

allaha şükür ben hep yanlzdm sadece annem 1 hafta geldi yemegimi falan yaptı gelen 1 saat oturup gidiyodu zaten bende 1 hafta sonra ayaga kalktımm sezaryanınn zorlugu ben kolay atlattm

ayy canm benm biraz idare etcen ama tabi kayınvaldennde düşünmesi gerekiyoo onlar gidince sen yalnz kalacaksn aman işte eski kafa böle oluyoo benmkinnde pek farkı yok ama oglandan ilk torunsa kucaktan indirmiyolar

ooffff kızlar ya benm bi sorunum varr benm gögüslerim çok irileşti dogumdan sonra dar badi giyemez oldum ben napcam başım dertte yaz geliyoo ne giycemm hep bl kıyafetmi takınıcamm nasl küçülte bilirim bunları

ayyy bi an kendımı gördum en son sabah yatağın içinde zarıl zarıl ağlaım yalnız kalmak istiyorum kayınvalidemler eve gelip çakıldılar gitmiyolar çocuğu vermedim kaç gündür ellerinde oyuncak etmesinler diye akşam kocama şikayet ediyolar gelin çocuğu göstermiyo bize 10 dk sevdirip odasına götürüyo biz geldik yardıma o bize böyle yapıyo:1shok: sinirimden ağladım kaç saat ben yardım falan istemiyorum zaten bi halt yaptığıda yok yemek bile yapmıyo kalkıp bide onlara yemek yapıyorum ama herkese telefonda gelin lohusa ona yardıma geldik torundan ayrılamıyoruz enaz kırkı çıkıncaya kadar burdayız deyip duruyo resmen kafayı yiycem evin içinde kocam ve çocuğumla kalmak istiyorum artık ufff yaaaasenağlama

offf valla kaynanalarıyla evde kalanlara allah sabırlar versin benimki ilk bi hafta kaldı sonra memleketine geri döndü de rahatladım valla... gerçi telefondanda olsa yetişiyo gene sağolsun...gaz sorunu olayı bizde yeni yeni olmaya başladı, benim kızın iki gün önce kırkı çıktı ama beklenen mucize maalesef olmadı yani kırkı çıkınca herşey düzeliyo lafı palavra sanki... gerçi gece uykularımız epeydir düzenli ama acaip kucakçı ve sallamaya alışık bi hale geldi ne yapıcam bilmiyorum valla... akşamları babamız eve geliyorda biraz iş yapabiliyorum gündüzde kızın keyfine kalmış eğer keyifli ise onuda mutfakta yanıma koyup yemeğimi filan yapıyorum, ay valla şimdiden maymun ettiler bunlar bizi,sonumuz hayrola artık...

bence büyük ihtimalle gazdan çünkü bende kızım memeyi ağzına almak istemeyince biberona alıştı sandım ama meğerse gazı varmış kuzumun o yüzden emmiyormuş gazı geçince yine iştahı açılmıştı cokacimcoook

bu ev halkı kalabalıklığı herkeste var işin kötü tarafı biz altlı üstlü oturuyoruz kızçe bana hiç kalmıyo neyi yapma desem yapıyolar kafayı tırlatmaya az kaldı

inanmıyorum sanırım kayınvalidelerimiz aynı :) bende günde 10 dakika kucağına almasına izin verdim o da çocuğunuz çok kıymetli diyodu 9 gün bende kaldı gün hatta saat saydım ama ne oldu hep benim istediğim oldu asla istemediğim bişey yapılmasına izin vermedim yinede sinirden öldüm işin güzel yanı eşimde çocuğu vermek istemiyordu çünkü kuzum benimleyken çok huzurlu ona gidince mutsuz ve ağlıyordu sırnaşık şey

valla siz şanslısınız anacım benim hem annem hem kaynanam evde annem çocuğu yola getiriyo kaynanm yoldan çıkarıyo bağırıncada bağırdı oluyo bişi diyemiyom kızı daha kucağııma alıp sevemedim bile bana kalmıyo sağolsun akşam 12 kadar kaynanm bakıyo

aynısı bende de var malum küçücük canlar çeneleri emerken yoruluyo bi saat sürüyo emmesi altını al derken uykusu geliyo uyuyo benimde kayınpederim bebeği göstermiyon bize diyo bide öpmeye izin vermiyorum nezama öpcez diyip duruyolar kaşık kadar yüzü var öpmekten ne olur kokla demi
sevmek bu mu yani????

canım aklına ne geliyosa söyle verme kucaklarına lohusa depresyonuna gidrdim dersin çılgın numarası yaparsın...
iyilikten anlmazlar sen uyucanmı uzancanmı rahat giyinip mi gezcennniş yapmak yok ama çene çok..
bizde erkek annesiolduk kaynanada oluruz inşallah ama ben bana yapılanı yapmam.
ben sert duruyorum biraz bizimkilerde kalmayı pek sever yerleşseler 1 sene gitmezler hemde aynı şehirdeyken.
sen kendini sıkcağına onlar sıkılsın söyle gitsin lohusasın olcak okadar

kızlar geçmişi okudumda gaz ortak problem allaha şükür 3.haftamız biz iyiyiz umarım herşey ii gider.
ayakalrı üşütmeyin anneler bide havalara aldanıp kısaları giymeyin atleti çıkarmadım izmir de herkes kolsuzlara geçmişken.bide rezene çayı içiyorum faydası var sanırım bideee kayısı suyu demişlerdi hemde süt yapıyormuş.allaha şükürilk 2 gün fenaydı ama şimdi iyi.
mama veriyorsanız biberondan hava çekince kaşıkla alıyorsada çapırdatırken göğüsü tam alamayıncada yanlardan hava alırsa gaz yapar diyorlar bizimki emiyor çok dükkat ediyorum ağzından kaçırmasında hava almasın diye.
aklınızda olsun belkibirlerinin işene yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…