hayır canım 30 gün olacak diye bi zorunlluk yok çünkü bizde 32 günlükken yaptırdık araya hafta sonu girmişti..topuk kanı vermeye gittiğimizde ocaktan aşı kartı vermişlerdi onunla gittik yaptılar.hastanelerde yapıyosanırım bi kaç arkadaş çocuğunun dr na yaptırdı çünkü..kıslar bu birinci ay aşısı 30. gün mü olmak zorunda. bi iki günlük payı filan var mı
bi de sağlık ocağında mı yaptırdınız sizler. hastanelerde de yapıyolar mı
kızlar bişey sorucam oğlum 34 günlük oldu kakası sulu sulu 4 kez filan kaka yapıo hepside bu şekilde sizce ishal mi olmuş..??
bişey daha 10 günde 250gr az deil mi..günde 30 40 gr alması gerekirken 25 gr almış.canım sıkılıyo sütüm yetmiyomu acaba..mama versem mi günde 1 kez..ne dersiniz..
rengi sarı mı olmalı çiçek??çünkü sarı yapıyo..canım yanidoğan kakası öyle oluyo korkma rengi önemli miktarı değil
canım bende o yüzden veriorum mama ama bazı annelere ters gelio ne yazıkki o yüzden içinden ne geliosa öyle yap
canım bana 30. günü dolacak ama 31 32 33 gün olur 33 ü geçirmeyin dedi sağlık ocağından ev ziyareti yapan hemşireler.kıslar bu birinci ay aşısı 30. gün mü olmak zorunda. bi iki günlük payı filan var mı
kızlar bişey sorucam oğlum 34 günlük oldu kakası sulu sulu 4 kez filan kaka yapıo hepside bu şekilde sizce ishal mi olmuş..??
bişey daha 10 günde 250gr az deil mi..günde 30 40 gr alması gerekirken 25 gr almış.canım sıkılıyo sütüm yetmiyomu acaba..mama versem mi günde 1 kez..ne dersiniz..
benim kızım hala gece ile gündüzü ayırt edemiyor.40 ı çıkınca mı öğrenecekler?bir de biz mi öğretcez nasıl olacak kızlar.geceuykusu çoooooooooook güzel(
canım her gün daha iyi oluyor merak etme sen... düzelecek herşey sadece biraz sabır o kadar... gerçi dediğin gibi bu uykusuzlukla sabretmek zor ama ne yapalım onlara değer...takvimim bir gün geriden gidiyo.bizim bugün 27. günümüz.gerçi galatea kırkı çıkınca da pek bişey değişmiyo demiş ama en azından bizim lohusalığımız bitecek.biz kendimize gelecez.
canım ben 32. günde yaptırdım hastanede çok az bir fiyat farkı verdik o kadar, açıkçası sağlık ocaklarını sevmiyorum ben... eğer imkanın varsa sende hastanede yaptır derim...kıslar bu birinci ay aşısı 30. gün mü olmak zorunda. bi iki günlük payı filan var mı
valla bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil bence, kilo olayına takılma eğer bir sonraki haftada kişlo alımı yavaş olursa doktoruna sorarsın ama bence şimdi mama verme... gerçi ben hem mama hem meme veriyorum çoğunlukla mama ama ne yapayım kuzum doymuyo benim...kızlar bişey sorucam oğlum 34 günlük oldu kakası sulu sulu 4 kez filan kaka yapıo hepside bu şekilde sizce ishal mi olmuş..??
gece uykusumu o da neeeeeee...... geceyi geçtim gündüz uyusa onada razıyım artık... zombie bi kızım var benim...benim kızım hala gece ile gündüzü ayırt edemiyor.40 ı çıkınca mı öğrenecekler?bir de biz mi öğretcez nasıl olacak kızlar.geceuykusu çoooooooooook güzel(
rengi sarı mı olmalı çiçek??çünkü sarı yapıyo..
çiçek sen sanırım internetten korse almıştın hangi korse kaç beden canım ya..göbeğim çok sarkık 34 gün oldu bi işe yarar mı bilmem ama kullanmam lazım..
çok sağol çiçek..milupa pre aptamil mama vericem..ama şöyle bişey var doyuyo sanırım çünkü emince ağlamıyo doymasa ağlamazmı..sanırım sütüm yaramıyo çok canım sıkılyo çünkü oğlum eğer mama verirsem alışır.doğumdan sonra sütüm gelmeyince 3 gün mama verdik kaşıkla hemen alışmıştı tekrar meme vermek için çok uğraşmıştım şimdide kilo aldırmıyo ..sen mamayı kaşıkla mı veriyosun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?