2009 Nisan Anneleri buraya

öncelikle kendi annem hayata gelme sebebim dünyanın en iyi annesi olan kendi annemin anneler gününü kutlarım.. a.s.

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun..meleklerimiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar olsunlar inşallah...:Saruboceq:

kıslar bu birinci ay aşısı 30. gün mü olmak zorunda. bi iki günlük payı filan var mı
bi de sağlık ocağında mı yaptırdınız sizler. hastanelerde de yapıyolar mı

geçmişi yeni okudum..

ŞENAY geçmiş olsun canım inşallah tahliller iyi çıkmıştır dularımız seninle..

ŞıRVAN ilk günler aynı şeyleri bende yaşamıştım inan artık gizli gizli banyoda ağlıyordum kaynanam gitti ben rahatladım allaha şükür..

sanırım herkeste aynı dert var kaynana derdi..ne cadı kadınmış yaaa..biraz önce aradım eşimin hatrı için açmadı bundan sonra çok bekler benim aramamı..yani inanın arayıp yine gel desek koşa koşa gelir hiç anlayışlı değil yaa azcık evde yalnız kalsınlar demiyo..bide niyeti çocuklarından birine yerleşmek 3 tane evi var maaşı var kocası var ama o bizlerden birine yerleşmek istiyo kusura bakmasın valla.

kıslar bu birinci ay aşısı 30. gün mü olmak zorunda. bi iki günlük payı filan var mı
hayır canım 30 gün olacak diye bi zorunlluk yok çünkü bizde 32 günlükken yaptırdık araya hafta sonu girmişti..topuk kanı vermeye gittiğimizde ocaktan aşı kartı vermişlerdi onunla gittik yaptılar.hastanelerde yapıyosanırım bi kaç arkadaş çocuğunun dr na yaptırdı çünkü..

Anneler gününüz kutlu olsun...Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu!

Kaynana, ve gelip giden çok bilmiş misafir geyikleri çekenlere Allah yardım etsin. Çok şükür ben pek gelen gidenle, konuşulan abuksubuk laflarla uğraşmıyorum. Herkese doğru bildiğim cevabı veriyorum umrumda değil, bu benim bebeğim ne istersem onu yaparım. Ben taşıdım onu 9 ay benim canımın parçası o, çok konuşanlar halt etmiş. Bence umursamayın pek. Biliyorum kolay değil ama sabır edin herşeyden önce. Çoğu gitti azı kaldı. Benim oğlanın süper bi dr.u var:)) Birazda o gaz veriyo bana:) Beni bile dinleme diyo sen kafana göre takıl, doğrusu senin hissettiğindir.kaydirigubbakcemile2 Herkes kendi çocuğunun huyunu en iyi bilendir bence. Bide komik olan bu çok bilmiş kadınlar sanki geçmişte kendileride aynı şeyleri yaşamamışlar gibi davranmıyolar mı o zaman daha uyuz oluyorum. İnsan yaşadıklarından ders alırda çenesini tutar dimi...yok! illa konuşacaklar. Bizde de SÜTÜN YETMİYO, BU ÇOCUK DOYMUYO geyiği var. Ben biraz zayıfım herkese sanki zayıf olduğum için sütümde yokmuş gibi geliyo ki .çok saçma bi fikir. Hamileykende sen kedi yavrusu gibi bişi doğurcan diyolardı kapak oldu herkese 3350 çocuk doğurdum Allahıma bin şükürdelikafadulden
Allahtan sizlere sabır diliyorum, umarım en kısa sürede herkes bebeği ve kocişiyle sakin bi hayata başlara.s.

kızlar bişey sorucam oğlum 34 günlük oldu kakası sulu sulu 4 kez filan kaka yapıo hepside bu şekilde sizce ishal mi olmuş..??

bişey daha 10 günde 250gr az deil mi..günde 30 40 gr alması gerekirken 25 gr almış.canım sıkılıyo sütüm yetmiyomu acaba..mama versem mi günde 1 kez..ne dersiniz..

canım yanidoğan kakası öyle oluyo korkma rengi önemli miktarı değil

canım bende o yüzden veriorum mama ama bazı annelere ters gelio ne yazıkki o yüzden içinden ne geliosa öyle yap

Son düzenleme:
canım yanidoğan kakası öyle oluyo korkma rengi önemli miktarı değil

canım bende o yüzden veriorum mama ama bazı annelere ters gelio ne yazıkki o yüzden içinden ne geliosa öyle yap
rengi sarı mı olmalı çiçek??çünkü sarı yapıyo..

çiçek sen sanırım internetten korse almıştın hangi korse kaç beden canım ya..göbeğim çok sarkık 34 gün oldu bi işe yarar mı bilmem ama kullanmam lazım..

çok sağol çiçek..milupa pre aptamil mama vericem..ama şöyle bişey var doyuyo sanırım çünkü emince ağlamıyo doymasa ağlamazmı..sanırım sütüm yaramıyo çok canım sıkılyo çünkü oğlum eğer mama verirsem alışır.doğumdan sonra sütüm gelmeyince 3 gün mama verdik kaşıkla hemen alışmıştı tekrar meme vermek için çok uğraşmıştım şimdide kilo aldırmıyo ..sen mamayı kaşıkla mı veriyosun canım..

anneler günümüz kutlu olsun
bu bizim ilk anneler günümüz...
nice yıllar görelim dillenipte bebeklerimizin kutladığınıda duyalım
oğlum bugün anneler günü hediyesi verdi bi kere bana 12 den bu saate uyumadı mızıkladı
sanırım benle vakit geçirmek içindi.....

canım bana 30. günü dolacak ama 31 32 33 gün olur 33 ü geçirmeyin dedi sağlık ocağından ev ziyareti yapan hemşireler.
ben sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum.

kakası normal canım.kilo meselesine gelince benim kızımda 25 gr almıştı günlük.doktor alt sınır dedi.ama bennim içim rahat önemli olan almış olması bence.mama 4. aya kadar sabretcem.inşallah düşündüğüm gibi olur.

benim kızım hala gece ile gündüzü ayırt edemiyor.40 ı çıkınca mı öğrenecekler?bir de biz mi öğretcez nasıl olacak kızlar.geceuykusu çoooooooooook güzel(

sanki kızımın gece uykusu çok güzel gibi olmuş.ahhhhhhh nerde.gecelerimiz gündüzlerimize karıştı artık.

benim kızım hala gece ile gündüzü ayırt edemiyor.40 ı çıkınca mı öğrenecekler?bir de biz mi öğretcez nasıl olacak kızlar.geceuykusu çoooooooooook güzel(

canım ben nette okumuştum en başından beri öle yaptım şimdi biliyo mu yoksa bize şaka mı yapıyo bilmem ama geceleri 2 saat 3 saatte bi emmeye uyanıyo emiyo gazı çıkıyo uyuyo ama gündüz bi uyndımı 1 saat en az uyumuyo.
okuduğum şey şuydu;gündüzleri sesli ışıklı ortamda uyutun geceleri sessiz karanlıkta uyutun yazıyordu.,ilk zaman annem bi gece lambaı yakın çoçuk korkacak dedi ama ben bildiğimi yaptım karanlıkta hem daha verimli uyurmuş insanlar.ışık büyüklr bile verimsiz uyumasına sebepmiş.
inşallah düzelir senin bebekte.
aman sağlıktan yana bi sorun olmasında.

takvimim bir gün geriden gidiyo.bizim bugün 27. günümüz.gerçi galatea kırkı çıkınca da pek bişey değişmiyo demiş ama en azından bizim lohusalığımız bitecek.biz kendimize gelecez.
canım her gün daha iyi oluyor merak etme sen... düzelecek herşey sadece biraz sabır o kadar... gerçi dediğin gibi bu uykusuzlukla sabretmek zor ama ne yapalım onlara değer...

canım ben 32. günde yaptırdım hastanede çok az bir fiyat farkı verdik o kadar, açıkçası sağlık ocaklarını sevmiyorum ben... eğer imkanın varsa sende hastanede yaptır derim...

valla bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil bence, kilo olayına takılma eğer bir sonraki haftada kişlo alımı yavaş olursa doktoruna sorarsın ama bence şimdi mama verme... gerçi ben hem mama hem meme veriyorum çoğunlukla mama ama ne yapayım kuzum doymuyo benim...

gece uykusumu o da neeeeeee...... geceyi geçtim gündüz uyusa onada razıyım artık... zombie bi kızım var benim...

eve bööle sarı kahve oluo kakalar merak etme şekercim

korse de elija doğum sonrası korsesi diye satılıyo bu arada benim boyum 169 65 kiloyum medium aldım korseyi sende kendine göre al

ben mamayı nuby biberonla veriorum ama hala memeye saldırıyo oğlan memeyi bırakmadı şükür. ama önce emzirip sonra mama veriorm o doyunca bırakıo

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,

anca uyuttum benim yaramazı, iki dk selam vereyim dedim..umarım herkes iyidir.biz hepinizin yaşadığı sorunları yaşıyoruz ve aşmaya çalışıyoruz..allaha şükür iyiyiz..uyandı bile benimki...öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…