2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar ya birisi bana bunlar iyi günlerin 40 ından sonra daha az uyuyacak tamamen değişecek falan dedi.ben de belki iyi yönde değişir dedim kadın güldü ya.

canım benim kızda aynı sulu sulu yapıyo bende ishal oldu dedim ama galiba değilmiş ama ben kilo alımı bilmiyorum yarın doktora gideceğiz öğrencez bakalım ya inşallah sütüm yarıyordur kuzuma mama vermek istemiyorum

benim kızım hala gece ile gündüzü ayırt edemiyor.40 ı çıkınca mı öğrenecekler?bir de biz mi öğretcez nasıl olacak kızlar.geceuykusu çoooooooooook güzel(
canım bak ben gündüzleri sesli ortamda uyutuyorum geceleri ise karanlıkda yatıyoruz önceden gece lambası oluyordu habire kalkıyordum şimdi karanlıkda yatmaya başlayınca daha düzeli oldu uykusu dene istersen

emziren anneler gündüz kaç kere meme veriyorsunuz
canım bende sağıp veriyorum benim kuzum mememi almakda biraz zorlanıyor ya bazaen 2 satte bazen 3 satte bir 100 ml veriyorum bu arada sütünüzün yarayıp yaramadığını nasıl anlıyorsunuz???

bir de kangru ne zaman kullanılıyo.
cumartesi kızımla ilk kez gezmeye çıktık.valla en güzel uykusu oydu.1 saat gezdik ve kızım arabasında bir saat uyudu.havalar biraz dha ısınsın dışarı atcam kendimi

canım ya benim kuzu mememi almakfda zorlanıyo ama mememi alınca 15 dk emiyo hemen uyuyo sonra 1 saat sonra kalkıyo bende sağıp veriyorum 2-3 saat rahat uyuyo
bence sütle alakası yok çekemiyorlar hemen uyuyorlar tabiki 1 saat sonrada hemen uyanıyorlarrr

canım bilmiyom ki, doymasa nasıl kilo alsın ama.... geçen pzt. gittiğimizde dr kilo alması çok iyi mamaya gerek yok demişti.. bir haftada 310gr almıştı... şimdi bilmiyom tabi. ama artık sinirleniyom bazen neden hiç susmuyo diye... uyanıkken sürekli ağlama modunda... sustuğu zaman çoook az....... gece uykusu değil gündüze de razıyız artık....

Son düzenleme:
bu kuzucuklar çok tatlı am çok da zorlar ya.aman napalım canları sağolsun da.boş,una cennet analrın ayakalrı altında değilmiş .valla iyce anladım sebebi hikmetini :))

kızlar ben internette sekine duası diye bişey buldum.bi arkdaşım dedi.bebeğime sürekli okuyorum.sakinleştiriyo galiba

ço saol canım inşallah tüm sütü az olan annelerin sütü artar..hem biz hem meleklerimiz için..

canım bide diyosun ya memeyi alınca kavga ediyor diye bence senin minik de biberona alışmış..biberon çok kolay geliyo çaba sarfetmeden emmiyo çünkü..ya daha 1 aylıklar bu ne akıl ya bizi parmaklarında oynatıyolar..-tatlicadiarzu-inşallh bi an önce memeni emmeye tekrar döner..

sütün yarayıp yaramadığını şunlardan anlarsın canım
1..kilo alımı iyi gidiyorsa
2..günde 4-5 kez kaka ve sıksık idrar yapıyosa
3..emzirip yatırdığında 2 saat ve daha fazla uyuyorsa

ya kızlar benim kuzun kakası bazen az yeşil gibi oluyor sizinkilerde de oluyormu ????
evet canım bazen yeş,l bazen sarı oluyor ve sulu sulu..yeşil olmasını nedeni eğer ogün çok yeşillik sebze yediysen ondan dolayıymış..kayınvalidem öyle diyo valla..doğrumu şüpheliyim ama...

selam kızlar, bizim artık kırkımız çıktı bugün 44. günümüz hatta... bi değişiklik var mı derseniz pek yok sanki, ama artık gülücükler iyice arttı, babamız işten gelince benim kız çok keyifleniyor,eşşek şimdiden babasının kızı bu... bu arada kırkımızın çıkması sebebiyle nihayet siftah yapabildik kaydirigubbakcemile3 valla ne yalan söyleyeyeim epeyce canım yandı bugün doktor kontrolüm vardı sordum normal dedi uzun süre ara verince olur bu bir dedoğumunda etkisi var dedi..zamanla geçer dedi... yalnız kocişi acaip özlemişim, adam beni aldatacak diye bunalımlara girmiştim valla...ağbi kardeştik kaç aydır artık karı koca gibiyiz yuppiiiiiiiii..... size belki saçma gelebelir ama hormonlarada çok iyi geldi hatta bugün süt olayım bile tavan yapmış durumda..Şeniz

merhaba kızlar
muhteşem sağlık sistemimizin kurbanı oldu daha şimdiden kızlarım 3 kere idrar kültürü verdik farklı yerlerde hepsinde farklı sonuç aldık ve ben artık kzılarımın bişeyi olmadığına karar verdim zaten bi sıkıntı yoktu zerenin genzinden sıkıntısı var diye gitmiştik kadının tahlil isteyeceği tuttu başımıza bu işler açıldı neler neler yakıştırdılar kızlara anlatamam böbrek fonksiyon bozukluğundan idrar yolu enfeksiyonuna uzanan geniiiiiiiiş bi yelpaze seç beğen al bela okuyacam ama onlarında çoluğu çocuğu vardır diye demiyorum bişey hepsi allaha havale kızlar iyiya o bana yeter hepinizi çok çok öpüyorum ha bide şu aşıdan önce ateş düşürücü verme olayı benim aklıma yatmadı şimdi ateş vücudun savunma mikroplarla başetme mekanizması aşıda zaten mikrop enjeksiyonu biz ateş düşürücü verirsek bebekler o aldıkları mikropla nasıl başedecekler kafam karıştı yani bilemiyorum yani bence bağışıklık geliştirebilmeleri için ateşlenmeleri gerekiyo sanki tamamen benim fikrim olduğunu belirteyim bi yerde falan okumadım yani benim aklıma ymayında amaaaannnn bilmiyorum işte

inanmıyorum ya yatağa yatırdım arkamı döndüm,uyanmış kızım !

aynı sorun bizdede var :çok üzgünüm:

bende sağıyorum çünkü aynı sorun bizdede var,sanki memeyi parçalamak ister gibi hareketler yapıyo kafasını sallıyo kızarıyo son seste ağlıyo anlamadım sebebini sanırım ilk başta süt gelmeyince biberona alıştı şimdide zor geliyo emmek senağlama

işte buduralkisalkisalkis
darısı başımıza dicem ama tam 40 a yaklaştık adam antalya ya gitti iş için
ne cıvıl cıvıldır oralar aylardır bizde karı kocalığı unuttuk şeytan doldurmaz inşallah :çok üzgünüm:

ayy çok sevindim bebişlerinin iyi olmasına canım
aşı konusunda bence haklısın kızamık felan olacağı zaman ateşini düşürmeyin sakın diyolar vardır bi hikmeti..
dr a soracağız artık ne derse onu yaparız ne yapalım

allaha şükür bişeyleri yokmuş canım ya kızlarının ben de merak etmiştim uzun süredir girmiyordun..allahım hiçbirimizn bebelerine sağlık sorunu vermesin çok üzücü oluyor..:Saruboceq:

kızlar 40ımız çıktıktan sonra bizde oğluşumla yanlız kalıcaz ve ben eşime,evime nasıl zaman ayırıcam diye tereddütler yaşıyorum.
bunun yanında da oğluma kendim bakabilecekmiyim diye sorun yapıyorum.
bana hep 40ından sonra bebekler değişiyor korkulcak birşey yok deselerde 20 gün sonra bebeğim ne kadar değişebilirki diyorum.
canım oğlum bize merhaba demeden önce eşimle çok sık gezerdik ve birbirimize zaman ayırırdık şuan kayınvaldem yardımcı olduğu için eşime yine zaman ayırabiliyorum yada ev işine ama oğlumla yanlız kalınca eşimle ilgilenemezsem diye korkuyorum.

canım boşuna endişe yapıyorsun,eşinlede ilgilenirsin bebeğinlede...zamanla hersey düzene giriyor zaten...eşinde sana yardımcı olursa herşeyin üstesinden gelirsin, öncelikle bebeğin ve eşin ev işleri en son...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…