ya kızlar benim kuzun kakası bazen az yeşil gibi oluyor sizinkilerde de oluyormu ????
evet canım oluyor.benim okuduğum kitapta aşırı beslenince kakalrının yeşil olacağı yazıyor.
yazsana duayı şekercim[/QU
SEKİNE DUASI
okunuşu
1- Niyet( ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)
2. İstiğfar (7 DEFA)
3. Salavat-ı Şerife ( 7 DEFA)
4. Allah-u Ekber (10 DEFA)
5. Altı Esma her ayetle beraber okunacak.(19 DEFA)
yani besmele çekilir sonra FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."denir ve 1. ayet okunur bu sırayla 19 kere tekrarlanır.sonra tekrar besmele ,6 esma ve 2. ayet okunur.19 ayet bitene değin aynı şekilde okunur.
6 esma:FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."
1.Ayet: Seyec ‘alullahu ba’de ‘usru-y yusra”
2.Ayet:Anetil vucuhü lil hayyil kayyum
3.Ayet:Ve innallahe biküm lera ufün rahimu
4.Ayet:İnnallahe kane tevvaben rahime
5.Ayet:innallahe kane gafuran rahime
6.Ayet:fe innallahe kane afüvven kadira
7.Ayet:innallahe kane semian besira
8.Ayet:innallahe kane alimen hakime
9.Ayet:innallahe kane aleyküm rakibe
10.Ayet:İnnâ fetâhnaleke fethan mübiyna
11.Ayet:ve yen surakellahu nesran azize
12.Ayet:İnne hızballahi humül gâlibûn
13.Ayet:innallahe huvel kaviyyül aziz
14.Ayet:innallahe huvel ganiyyül hamid
15.Ayet:Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ HU
16.ayet:Hasbünallâhu veni'mel vekîl
17.ayet:la yeh zünühümül fezeul ekber
18.ayet:iyyake na'budü ve iyyake nestain
19.Ayet:velhamdü lillahi rabbil alemin
selam kızlar, bizim artık kırkımız çıktı bugün 44. günümüz hatta... bi değişiklik var mı derseniz pek yok sanki, ama artık gülücükler iyice arttı, babamız işten gelince benim kız çok keyifleniyor,eşşek şimdiden babasının kızı bu... bu arada kırkımızın çıkması sebebiyle nihayet siftah yapabildik kaydirigubbakcemile3 valla ne yalan söyleyeyeim epeyce canım yandı bugün doktor kontrolüm vardı sordum normal dedi uzun süre ara verince olur bu bir dedoğumunda etkisi var dedi..zamanla geçer dedi... yalnız kocişi acaip özlemişim, adam beni aldatacak diye bunalımlara girmiştim valla...ağbi kardeştik kaç aydır artık karı koca gibiyiz yuppiiiiiiiii..... size belki saçma gelebelir ama hormonlarada çok iyi geldi hatta bugün süt olayım bile tavan yapmış durumda..Şeniz
hayırlı olsun hem kırkınız hem de esas olayınız.ben korkuyorum ya.temmuz 18 den beri biz de kardeş modundayız.canım da pek tatlıdır.napcamn bilmem.
merhaba kızlar
muhteşem sağlık sistemimizin kurbanı oldu daha şimdiden kızlarım 3 kere idrar kültürü verdik farklı yerlerde hepsinde farklı sonuç aldık ve ben artık kzılarımın bişeyi olmadığına karar verdim zaten bi sıkıntı yoktu zerenin genzinden sıkıntısı var diye gitmiştik kadının tahlil isteyeceği tuttu başımıza bu işler açıldı neler neler yakıştırdılar kızlara anlatamam böbrek fonksiyon bozukluğundan idrar yolu enfeksiyonuna uzanan geniiiiiiiiş bi yelpaze seç beğen al bela okuyacam ama onlarında çoluğu çocuğu vardır diye demiyorum bişey hepsi allaha havale kızlar iyiya o bana yeter hepinizi çok çok öpüyorum ha bide şu aşıdan önce ateş düşürücü verme olayı benim aklıma yatmadı şimdi ateş vücudun savunma mikroplarla başetme mekanizması aşıda zaten mikrop enjeksiyonu biz ateş düşürücü verirsek bebekler o aldıkları mikropla nasıl başedecekler kafam karıştı yani bilemiyorum yani bence bağışıklık geliştirebilmeleri için ateşlenmeleri gerekiyo sanki tamamen benim fikrim olduğunu belirteyim bi yerde falan okumadım yani benim aklıma ymayında amaaaannnn bilmiyorum işte
çok sevindim kızlarının bişeyciği olmadığına.kendine iyi bak canım.hep aklımdasın Allah yardımcın olsun.
kızlar 40ımız çıktıktan sonra bizde oğluşumla yanlız kalıcaz ve ben eşime,evime nasıl zaman ayırıcam diye tereddütler yaşıyorum.
bunun yanında da oğluma kendim bakabilecekmiyim diye sorun yapıyorum.
bana hep 40ından sonra bebekler değişiyor korkulcak birşey yok deselerde 20 gün sonra bebeğim ne kadar değişebilirki diyorum.
canım oğlum bize merhaba demeden önce eşimle çok sık gezerdik ve birbirimize zaman ayırırdık şuan kayınvaldem yardımcı olduğu için eşime yine zaman ayırabiliyorum yada ev işine ama oğlumla yanlız kalınca eşimle ilgilenemezsem diye korkuyorum.
benim de şu an kayınvalidem yanımda.normalde anlaşamazdık ama şimdi o kadar iyi geldi ki.gidince ne yapcam diye düşünüyorum.