2009 Nisan Anneleri buraya

ya kızlar benim kuzun kakası bazen az yeşil gibi oluyor sizinkilerde de oluyormu ????

evet canım oluyor.benim okuduğum kitapta aşırı beslenince kakalrının yeşil olacağı yazıyor.

kızlar ya bi bakacaz ki yavrularımız büyümüş.9 ay nasıl geçti hiç yaşamamış gibiyim.
şimdi diyorum ki kuzucuklarımız da bi bakacaz kocaman olmuşlar biz bişey anlamamışız.o yüzden diyorum her anın tadını doya doya çıkarayım.gazı mazı salla gitsin uyku uyursun sonra ama bu günler bi daha geri gelmicek.

ne güzel ya kıırkınız çıkmaya başladı biz normal doğumu bekleyecez diye daha 16. gündeyiz artık evden çıkmak istiyorum çok yoruldum haytımda hiç bukadar uzun süre kapalı bi mekanda kalmamıştım

canım havalar güzel
çık dışarı kırkını bekleme
biz 24 . günümüz de ilk siftahımız yaptık
çok iyi geldi valla

ya aslında öyle ama en azından 20 günlük olmayı bekliyoruz oğlumda öyle aarsız değil ama sanki ben bırakınca bişey olacak sanıyorum..

ay ben de hastaneden başka bi yere gitmedim sıkıldım ben de çıkmak istiyorum ama 40 ı çıkmadan da korkuyorum gezcem die çocuğu hasta ederim filan diye

aynen öyle bide buralar okadarda sıcak değil belkkide ben evde sıcak ortama alışınca öyle geliyor geceleri hala kaloriferler yanıyor yoksa çok soğuk oluyor.
buarada bende aşırı baş ağrısı var doktorun verdiği ilaçlarda bitti yeniden ilaç almak istemiyorum benim gibi abaşı ağrıyan ve sebebini bilen varmı...

kızlarrr merhaba..hepinizi çokk ösledimm,evde internetim sorunluydu..geçmişii okuyayım bakımneler yapmıssınız,nasılsınızz,bebişler nasıll

kızlar bugün aşımızı olduk oğluşum maşşallah 3420 olmuş boyuda 56,5 cm çoook sevindim aşıyı sağlık ocağında yaptırdım s ocağının aşıları daha taze diye biliyorum

sütünü sağan annişler buzdolabında nasıl saklıyorsunuz bide dolapta kaç gün bekler araştırdım kimi yerde 24 saat kimi yerde 2-3 gün yazıyor s ocağında da 24 saat dediler doğrusu nedir siz ne yapıyorsunuz

şenaycım bu arada gozün aydın allah bütün melekleri korusun ..

canım süt gaz yapmazmı ?
ben artık ne yiyeceğimi şaşırdım valla.....

gaz yapan yiyecekler,, mercimek, fasulye, nohut,ıspanak, yoğurt , bezelye, salatalık, soğan..lahana, brokoli,,, ..

ne yiyecez bizzzzzzzzzzzzzzz....

canım allaha şükür kızlarda bişey çıkmamış.. allah bütün miniklerimizi korusun ..

ay ben de hastaneden başka bi yere gitmedim sıkıldım ben de çıkmak istiyorum ama 40 ı çıkmadan da korkuyorum gezcem die çocuğu hasta ederim filan diye
al bende de bende hastaneden başka bir yere gitmedim...
çok sıkıldım. bugün 15 günlük olduk.. devit vitamine başladım....

bizim evde de kalorifer yanıyor ,, gerçi sadece yatak odası (akşamları burda yatıyor diye)ve baranın odasını yakıyorum. diğer petekleri kapadım...

maşallah oğluna..bizde 27 doktora gideceğiz ... bakalım ne diyecekler....

bu arada sağdığımız süt buzlukta 5-6 ay saklanabiliyor diye biliyorum....

benım canım sıkkın çok kızlar bugün sağlık ocağına gıttık aşı ıçın,kılomuz 4.700 olmuş boyumuzda uzamış 3cm ama gel görkı böle güzel konuşurken uykusu ıyımı felan derken rengı hala sarı demezmı ben zamanla düzelecektır dıye pek önemsememıştım,sız bır gösterın druna dedı,tamam deyıp çıktık dr.da hala düzelmemış bakalım demezmı,ölçümlerde 7,5 çıktı ama rengının düzelmemış olması ışı bozuyormuş,böbreklerınde yada ıdrar yollarında problem olabılırmış ılerlememış ama ılerlerse allahım korusun beynınde hasara yol açarmış bır sürü tahlıl verdı,özelden gıdınce tuzlu çok,kaanda benı bekle hafta sonu gelecem sıkma canını sağlamdır bızım kızımız dıyor,ya halınde bışı yok sağlam çok şükür ama rengı neden düzelmemış ıçıme kurt düştü artık,o tahlıllerı yaptırıp sonuçları alana kadar rahat etmem,ya şenayı okudum onada aynılarını sölemışler,nedır bu ya anlamadım ben hıç,bız hastaneden fototerapı görüp 11,6 la çıkmıştık gerılemış ışte 7,5 a ama renk sarı,nasıl oluyor bu ya

megul canım bende kayınvaldeme saygımı gösteririm ama pek sevmem kendisini.:1no2:
evimin,mutfağımın düzeni değişti.
az önce, duadan önce kendi bildiğim gibi evimi düzenleyip,temizleyeyim dedim.
bunu dememeliydim belki ama resmen benimle inatlaşıyor.delikafadulden
bebeğimin altını değiştirirken bile çok sık değiştirme diyorrr.
sabırrrrrrrkafamçokkarıştı elim mahkumm

Son düzenleme:

canım doktor kontorlüne gittim demişsn ya ultrasonlamı muayane oluyo yoksa çatı muayenesi gibi mi ?rahimin eski haline gelip gelmediğini kontorl ediyolar demi?
benim doktorda 40 çıkınca gel dedi de merak ediyorum...

kızlar herkese marhaba..herkesin bir derdi var walla ben öncedende yazmıştım ama kimse benim dertten bahsetmiyo sanırım yaşayan yok..benim miniğim kakasını yapamıyoryarın öğlen tam 3 gün olcak yapmadı sanırım fitil vermek zorunda kalıcam..hiç istemiyorum ama çünkü bağımlılık yapıyomuş hep fitille yapıyomuş kakasını..offff ne zaman düzelicek kızımın kakası..yapamıyor yapamıyor

ben de 23 nisan da doğum yaptım ve bu cumartesi annem almış. NBB small-medium beden.. şu an 65 kilo ve 165 gibi bir boydayım.. ve iyi tam denk geldi... ben tavsiye ederim korse alın.. benim 2. çocuğum ilkinde kullanmamıştım ve 1 yıl boyuınca 6 aylık gebe gibiydim .. şimdi göbeğim bayağı az....biraz geçsin spor ile gidecek gibi göbek var.. korse mutlaka alın ama sıkı olsun. benim bu kaçıncı korsem.. diğerleri sadece sıcak tutmaya yaramıuştı...

canım epidural sezeryanda başağrısı oluyomuş.senin nasıldı?

canım üzülme bence bişey yoktur.bu arada benim kzım da hala sarı ve doktorumuz düşütğü için sorun yok dedi.anne sütüne bağlı sarılık zaten 1-2 ayda ancak düzeliyormuş.senin ki de öyle bişeydir merak etme.dualarımız seninle inşallah.

benimki çok işime karışmaz sağolsun.bebek konusunda anlaşamadığımız şeyler var ama benim dediğimi yapıyo azıcık kızsada.

canım kabızlık zor.napabilirsin bilmiyorum.popsuna zeytinyağı sürmeyi dene.fitil en son çaren olsun.ama yarın da bekle yapmazsa ver fitili.

Oh be kızlarda birşey çıkmadığına çok sevindim.

Gözün aydın olsusn canım.Darısı başımızadelikafadulden

Canım benim bozma moralini.Doktorlar bazen fazla endişel davranabiliyorlar.Eminol Ece'de birşey çıkmayacak.Üzülüp de sütünden olma.

canım doktor kontorlüne gittim demişsn ya ultrasonlamı muayane oluyo yoksa çatı muayenesi gibi mi ?rahimin eski haline gelip gelmediğini kontorl ediyolar demi?
benim doktorda 40 çıkınca gel dedi de merak ediyorum...

benim de yarın dr muayenem var,smear testi ve doğum kontrol yöntemleri için çağırmıştı dr um.Doğum kontrol için siz ne düşünüyorsunuz?spiral ve 3 aylık iğneler yapılabiliyormuş,Sağlık Ocağında ebe öyle demişti ama bakalmı yarın dr ne önerecek?Ama ben spiral den korkuyorum,takarken acıyordur falan die,normal doğum yapmış biri olarak artık orama elletmek istemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…