2009 Nisan Anneleri buraya

ceyo bende babysfirst site den yaptım 3 tane şey cıktı bırısı html yazıyo birisi mesage board code yazıyo biriside ezboard code yazıyo hangisi oldugundan bı bılgın varmı acab

ceyo bende babysfirst site den yaptım 3 tane şey cıktı bırısı html yazıyo birisi mesage board code yazıyo biriside ezboard code yazıyo hangisi oldugundan bı bılgın varmı acab

canım ,ben BBcode olanı kopyaladım.message board olanı kopyalaman gerekiyor sanırım,ama ben 3 ünü de denemiştim olmadı,en sonunda

kırmızı olan kısmı kopyaladım o zaman oldu

kızlar mama kullananlara soruyorum kızım 1 ay erken doğduğu için dr pre aptamil verdi ama 2. kutuyu eşim yanlış almış aptamil 1 kullandık biraz ama çok gaz yaptı tekrar pre ye döndüm ama şimdi bizim kızı kesmiyo tabi siz ne kullanıyosunuz mamasından memnun oan ve gaz yapmayanlar yazsın lütfen

canım doktor kontorlüne gittim demişsn ya ultrasonlamı muayane oluyo yoksa çatı muayenesi gibi mi ?rahimin eski haline gelip gelmediğini kontorl ediyolar demi?
benim doktorda 40 çıkınca gel dedi de merak ediyorum...
alttan muayene canım ultrasonla,bir de smear testi yaptı, herşey normale dönmüş rahim filan...valla beni bu muayene bile kastı...neyse artık bitti şükür...

ben bastan beri aptamil 1 kullandım,gaz bence bebekle ilgili oluyor benim kızda yapmadı,istersen sma deneyebilirsin

canım bende aptamil 1 kullanıorum çünkü pre aptamil hemen hazmoluyo kuzular hemen acıkıyo. aptaml 1 tok tutuyo ben memnunum

saolun kızlar peki gaz yapmayan bi mama varmış onu deneyen var mı hiç bi de dikkat ettiniz mi bebeğiniz biberonda mı yoksa memede mi daha çok hava yutuyo

benim kızımda memeyle savaşıyor ve senin gibi düşünüyorum ne kadar emdiğini bilmek içimi rahatlatıyor...

QUOTE=Ruveydax;6772385]ay ben de hastaneden başka bi yere gitmedim sıkıldım ben de çıkmak istiyorum ama 40 ı çıkmadan da korkuyorum gezcem die çocuğu hasta ederim filan diye[/QUOTE]

hiç kırkı bekleme derim ben, doktorumuza sorduk bizde ilk kez çıkarken "tabiki çıkın niye çıkmıyorsunuz dedi,ciğer gelişimi açısından faydalı imiş bizde 23 günlükken çıktık ve hala çıkıyoruz çok şükür sorunumuz yok....

24 saat sonunda bozuluyor ben alt kısımda bekletiyorum sağınca...

1 hafta yapmazsa fitil kullan derim çünkü acı çekiyordur korkma hemen bağımlı olmuyorlar

gaz için geliştirilen mama aptamil conformil........aptamil 1 hazmı zor bir mama.....biz conformil almıştık ama sütüm yettiği için vermiyorum....bir bebeğin gazı varsa çok fazla etkili olmuyor bence....

saolun kızlar peki gaz yapmayan bi mama varmış onu deneyen var mı hiç bi de dikkat ettiniz mi bebeğiniz biberonda mı yoksa memede mi daha çok hava yutuyo

aptamil conformil......memede daha fazla yutuyor gaz.....ben dr.browns kullanıyorum anne göğsü gibi ucu çok memnunum

valla kızlar bize doktor ülkerin hero babay lactum 1 ini verdi gazı az yapıyo bide ben biberon olarak doktor browns biberonunu kullanıyorum yeni doğan için anne memesi gibi hem memeyi hem onu emiyo

sizin aranızdada bebeğe rezene veren varmı ben akşam dayanamadım gündüz 3 ten gece 10.30 a kadar ağladı huzursuzluk yaptıı gaz yuzundne bende biraz rezene içirdim sonra mışıl mışıl uyuduçok fazla vermedim ama verdim yani

evet gülşencim sezeryandan sonra antibiyotik kullandım ve sütüm yeterli miktarda gelmiyo mecburen gece veriyorum gündüz emziriyorum

bende verdim sehercim 30 cc veriyorum verince...ben aklıma geldikçe veriyorum düzenli değil...

evet gülşencim sezeryandan sonra antibiyotik kullandım ve sütüm yeterli miktarda gelmiyo mecburen gece veriyorum gündüz emziriyorum

sağlık olsun canım zamanla artar sütün inşallah....

çok ösledim valla burda sohbet etmeyi gireyim dedim kimsecikler yok
neyse bende dr brown kullanıyorum çok memnunum eşim aldı nerden aldı bilmiyoum internettede var ordan al istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…