ceyo bende babysfirst site den yaptım 3 tane şey cıktı bırısı html yazıyo birisi mesage board code yazıyo biriside ezboard code yazıyo hangisi oldugundan bı bılgın varmı acab
alttan muayene canım ultrasonla,bir de smear testi yaptı, herşey normale dönmüş rahim filan...valla beni bu muayene bile kastı...neyse artık bitti şükür...canım doktor kontorlüne gittim demişsn ya ultrasonlamı muayane oluyo yoksa çatı muayenesi gibi mi ?rahimin eski haline gelip gelmediğini kontorl ediyolar demi?
benim doktorda 40 çıkınca gel dedi de merak ediyorum...
ben bastan beri aptamil 1 kullandım,gaz bence bebekle ilgili oluyor benim kızda yapmadı,istersen sma deneyebilirsinkızlar mama kullananlara soruyorum kızım 1 ay erken doğduğu için dr pre aptamil verdi ama 2. kutuyu eşim yanlış almış aptamil 1 kullandık biraz ama çok gaz yaptı tekrar pre ye döndüm ama şimdi bizim kızı kesmiyo tabi siz ne kullanıyosunuz mamasından memnun oan ve gaz yapmayanlar yazsın lütfen
kızlar mama kullananlara soruyorum kızım 1 ay erken doğduğu için dr pre aptamil verdi ama 2. kutuyu eşim yanlış almış aptamil 1 kullandık biraz ama çok gaz yaptı tekrar pre ye döndüm ama şimdi bizim kızı kesmiyo tabi siz ne kullanıyosunuz mamasından memnun oan ve gaz yapmayanlar yazsın lütfen
rumelili canım sütümü bende sağıp veriyorum çünkü emerken resmen memeyle kavga ediyor kıpkırmızı kesiliyor ve fazla uğraşmıyor ve meme ağzında uyumak istiyor sağıp verdiğim zaman en azından ne kadar süt aldığını biliyorum bir yandanda vicdanen üzülüyorum yarın dr gidicez dr sorucam oğlum bugün tam 31 günlük oldu yarın hepatit b aşımız var,croilex canım inşallah sütün artar tahin helvası ve hurma benim sütümü biraz artırdı birde bol süt iç eşim dr sütü süt yapar diyo
kızlar bugün aşımızı olduk oğluşum maşşallah 3420 olmuş boyuda 56,5 cm çoook sevindim aşıyı sağlık ocağında yaptırdım s ocağının aşıları daha taze diye biliyorum
sütünü sağan annişler buzdolabında nasıl saklıyorsunuz bide dolapta kaç gün bekler araştırdım kimi yerde 24 saat kimi yerde 2-3 gün yazıyor s ocağında da 24 saat dediler doğrusu nedir siz ne yapıyorsunuz
şenaycım bu arada gozün aydın allah bütün melekleri korusun ..
kızlar herkese marhaba..herkesin bir derdi var walla ben öncedende yazmıştım ama kimse benim dertten bahsetmiyo sanırım yaşayan yok..benim miniğim kakasını yapamıyoryarın öğlen tam 3 gün olcak yapmadı sanırım fitil vermek zorunda kalıcam..hiç istemiyorum ama çünkü bağımlılık yapıyomuş hep fitille yapıyomuş kakasını..offff ne zaman düzelicek kızımın kakası..yapamıyor yapamıyor
kızlar mama kullananlara soruyorum kızım 1 ay erken doğduğu için dr pre aptamil verdi ama 2. kutuyu eşim yanlış almış aptamil 1 kullandık biraz ama çok gaz yaptı tekrar pre ye döndüm ama şimdi bizim kızı kesmiyo tabi siz ne kullanıyosunuz mamasından memnun oan ve gaz yapmayanlar yazsın lütfen
saolun kızlar peki gaz yapmayan bi mama varmış onu deneyen var mı hiç bi de dikkat ettiniz mi bebeğiniz biberonda mı yoksa memede mi daha çok hava yutuyo
valla kızlar bize doktor ülkerin hero babay lactum 1 ini verdi gazı az yapıyo bide ben biberon olarak doktor browns biberonunu kullanıyorum yeni doğan için anne memesi gibi hem memeyi hem onu emiyo
sizin aranızdada bebeğe rezene veren varmı ben akşam dayanamadım gündüz 3 ten gece 10.30 a kadar ağladı huzursuzluk yaptıı gaz yuzundne bende biraz rezene içirdim sonra mışıl mışıl uyuduçok fazla vermedim ama verdim yani
evet gülşencim sezeryandan sonra antibiyotik kullandım ve sütüm yeterli miktarda gelmiyo mecburen gece veriyorum gündüz emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?