2009 Nisan Anneleri buraya

ben hiç bilmem... sabahki faciamı okumuşundur... o yüzden bi daa bu sağma olayına yokum hem bebiş için hem de onca süt boşuna gitti:):)

ne oldu geda bulamadım yazını
canım aynen kopyaladım:)

kıslar ben bu brown dan aldım ama kullanamıyorum... o içindeki zımbırtı sütün gelişini engelliyo... ya ben anlayamadım ya da benmkinde bi sorun var... şimdi bebiş uyuyoken bi daa inceleyeyim...

bu arada dün yetiyo mu yetmiyo mu doyuyo mu ki diye konuşunce ben de sağıp biberonla vereyim dedim... ve dün 5 gibi verdim sonra gece sağdı ve sabah 6 gibi emerken uyudu diye gece sağdığımı verdim... ama meme emdikten sonra verdim yani hem meme hem o süt ki biberon 85 ml yakındı... bizim kıs bunları içtikten sonra bile memeye saldırıyodu... anladım ki doymakla bi sorunu yok meme alışkanlık yaptı emzik gib kullanıyo... gazını çıkartayım derken biberonla verdiğim sütün hepsi geri çıktı sanırım biras fazla olmuş... bi bardağa yakındı... ay be ne cahilim... anneme sordum o kadar verilir mi diye bağırdı... siz ne kadar veriyosunuz biberonla....

kızlar aptamil conformil kullanan var mı ltfn yorum yapsınalmayı düşünüyorum bu arada

gazlı bir bebekse conformil al derim......görümcem kullanırken aptamil1 mamanın kokusuna bile tahammül edemedim ben......yinede bebeğin ne severse diyeyim ben en iyisi...mart annelerinede bakarsan yardımı olur orada bir çok bebeğe aptamil1 ağır gelmiş ,size doktor tavsiyesi mi mama

arkadaşlar merhabalr.canım çok sıkkın.dün doktora gittik.kalça ultrasonu için.şükür normal çıktı.ama buna sevinemeden doktor kilomuzu ölçtü.bir haftada 110 gr az almış.tedbiren bi sürü test istedi.yavrum ağladı ben ağladım.çok kötüydü.sonuçlar normal dedi.sadece karaciğer enzimleri yüksekmiş o da yeni doğanlarda olabiliyomuş.ama benim içim rahat değil.cumaya da idrar kültürümüzü alcaz.inşallah bişey çıkmaz.nolur dua edin.sarılığımız da 7,4 . düşüyor.1 ay oldu.sütüm de az galiba kızım doymuyor.Allahım hepimizin miniklerine şifa versin.

merhaba kıslar
dün bizim de birinci ayımız doldu aşıya gittik. kociş geçen bütün hafta boyunca izin alıp bana baktığı için izin almadı ben kendim götürdüm sağlık ocağına. sağlık ocağı çok yakın ama çok stres yaptım ilk defa yalnız çıktığım için. ya yolda ağlarsa ya orda sıra beklerken ağlarsa napıcam die kafamda bin tane plan yaptım. yavrumun da hiç sesi çıkmadı maşallah aşı olurken bile ağlamadı.

çock doktoru olarakmı ben neşe hanımı bilmiyorum isimlerini hatırlamıyorum ama diğer iki erkek doktor vardı ben hiç menun kalmadım daha doğrusu gop hastanesinden nefffret ediyorum bilge hastanesi var ordaki doktorlar çok iyi çok ilgililer

evet huzur dün bi sürü test yapıldı.bi sürü kan aldılar kzımdan.sanki millet hep bu testleri yaptırıyo mu diye akşama kadar düşündüm.çocuğumun ağladığı ile kaldım.şimdi idrar kültürü sonucunu bekliyoruz.olmazsa ben de bilgeye geçeyim.önereceğin doktor var mı?

slm annişler ben yeni üyeyim kzım 20 nisanda dogdu :) sezeryanla ece bebeğimiz dünyaya geldi. 3550 ... allah hepininzin bebişlerini analı babalı büyütsün saglık versin..:)

canım doymadığını nerden biliyosun... gaz sorunu bizde de var... ve memeye saldırma sürekli isteme de... bizimki de mi doymuyo ki...

benimkide sürekli meme istiyo vermeyince ağlıyo bide yoruluyo çok emince doktor denemem için mama verdi çocuk mamayı yiyince kesintisiz 3 saat uyudu demekki doymuyo onun için huzursuz yavrum..........................

canım sıkma canını inşallah bişey çıkmaz bebişte.. dualarımız seninle...

slm annişler ben yeni üyeyim kzım 20 nisanda dogdu :) sezeryanla ece bebeğimiz dünyaya geldi. 3550 ... allah hepininzin bebişlerini analı babalı büyütsün saglık versin..:)

canım aramıza hoşgeldin.. (gerçi biraz geç düşmüşsün buralara ama olsun delikafadulden )

ece bebeği allah analı babalı büyütsün...

kızlar dün gece baran çok huzursuzlandı..
uyumak bilmedi... 2.5 saat kucağımda emdi, uyudu kaldı, mızmızlandı.. ,
yatağına yatırdım .. kalktı.. zinco bile fayda etmedi...

en sonunda saç kurutmasını açtık.. babasının topbul kucağına sızdı kaldı.....
kakası yeşilimsi gibiydi,, hep sarı olurdu...

şimdi ben çoçuğu üşüttüm de o yüzden mi mızmızlandı acaba.. yavrum hep ayaklarını karnına çekiyordu..

şimdi üşüttüysem ne yapmam gerekiyor acaba?

bilgisi olan varsa yazsın...

şimdi sıpa yatıyıor ama , öyle deliksiz değil,, yarım saatte bir mızmızlanıyor,, yanına gidiyorum.. elleri kolları oynuyor,, herhalde gaz sıkıştırıyor,, geçince yeniden uyuyor,,,

ne yapmam gerekiyorrrr...........
iki gündür devit kullanıyorum .. onun etkisi olabilirmi acaba.. bugün 17 . günümüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…