saolun kızlar peki gaz yapmayan bi mama varmış onu deneyen var mı hiç bi de dikkat ettiniz mi bebeğiniz biberonda mı yoksa memede mi daha çok hava yutuyo
bende nuby aldım anne memesine benzeyenden memnunum valla.
bu arada biraz özel ama biz 36 günlük olduk dün eşimle malum beraber olmaya karar verdik ama ne mümkün çok acıdı olmadı nolucak böyle ne zaman düzelir bilen var mı
kızlar nerden aldınız bu biberonu
bende nuby aldım anne memesine benzeyenden memnunum valla.
bu arada biraz özel ama biz 36 günlük olduk dün eşimle malum beraber olmaya karar verdik ama ne mümkün çok acıdı olmadı nolucak böyle ne zaman düzelir bilen var mı
sizin aranızdada bebeğe rezene veren varmı ben akşam dayanamadım gündüz 3 ten gece 10.30 a kadar ağladı huzursuzluk yaptıı gaz yuzundne bende biraz rezene içirdim sonra mışıl mışıl uyuduçok fazla vermedim ama verdim yani
canım ilk seferlerde oluyor doktoruma sormustum normal demişti, zamanla geçiyor merak etme...bende nuby aldım anne memesine benzeyenden memnunum valla.
benim arkadasımın 64 gün sürmüştü olabiliyor bazen ama adette görüyor olabilirsin ama kanama olması normal...bişey sorcam kızlar benim kanamam hala bitmedi 5 gün sonra 40 olcaz ama var hala hatta 3 gündür bayağı arttı bile sizin nasıl kaçıncı gün bitti 40 da bitmezse ya normalmi
kıslar ben bu brown dan aldım ama kullanamıyorum... o içindeki zımbırtı sütün gelişini engelliyo... ya ben anlayamadım ya da benmkinde bi sorun var... şimdi bebiş uyuyoken bi daa inceleyeyim...
bu arada dün yetiyo mu yetmiyo mu doyuyo mu ki diye konuşunce ben de sağıp biberonla vereyim dedim... ve dün 5 gibi verdim sonra gece sağdı ve sabah 6 gibi emerken uyudu diye gece sağdığımı verdim... ama meme emdikten sonra verdim yani hem meme hem o süt ki biberon 85 ml yakındı... bizim kıs bunları içtikten sonra bile memeye saldırıyodu... anladım ki doymakla bi sorunu yok meme alışkanlık yaptı emzik gib kullanıyo... gazını çıkartayım derken biberonla verdiğim sütün hepsi geri çıktısanırım biras fazla olmuş... bi bardağa yakındı... ay be ne cahilim... anneme sordum o kadar verilir mi diye bağırdı... siz ne kadar veriyosunuz biberonla....
benim de yarın dr muayenem var,smear testi ve doğum kontrol yöntemleri için çağırmıştı dr um.Doğum kontrol için siz ne düşünüyorsunuz?spiral ve 3 aylık iğneler yapılabiliyormuş,Sağlık Ocağında ebe öyle demişti ama bakalmı yarın dr ne önerecek?Ama ben spiral den korkuyorum,takarken acıyordur falan die,normal doğum yapmış biri olarak artık orama elletmek istemiyorum ya
sultan dikişlerin nasıl,ağrı oluyor mu,sezeryanyandan memnun kaldın mı?
bizimki de gece daha uzun uyuyo ama yatırınca garip sesler çıkarıyo niyeyse anlayamadık gitti
bugün daha 1. banyomuzu yaptık bizde
eldivenleri çıkarttım yüzüme doksunsum istedim saçlarımı yoldu valla :))
kııss daha önce yıkamadın mı???
biz de az önce komşuyla yıkadık.. geçen eşimle yıkamıştık çok üşüttük kuzuyu
aslında her gün yıkamak çok iyi ama cesaret yok
sütü ben gayet ucuz eczaneden aldığım basit bi pompayla sağıyorum.... dolapta saklayıp kaynayan suda bekletiyorum....
ama bi daa yapmıcam... sütün gelişi iyi maşallah (siz de maşllah deyin:) ) emmesi de güsel kilo alışı da iyi... o koku beni mahvetti(( ilk kez dün sağmıştım bi de 2 . haftasında sarılık geçsin diye sağıp kaşıkla vermştim.. hem biberon kullanmak istemiyom hem süt kokuyo sağarken......
slm kızlar uzun zamndır site kapalıydı sonrada ben giremedim nasılsınız bizim bebiş çok gazlı doymuyo napcaz bilmiyorum....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?