2009 Nisan Anneleri buraya

eyvah inşallah gazlı bi bebek olmaz barancık
ben 2 kat çorap falan giydiriorum ayaklarını sıcak tutmaya çalışıyorum bi de annem anason kaynatıp 2 çay kaşığı bizimkine verio mucizevi bi şekilde çocuğun ağlaması bitiyo

canım sanırım üşütmüş gerçeykten. bişey yapma sıcak tut onu annesi yavaş yavaş düzelir kakasını da takip et kuzunun.

Şırvancım Öncelıkle hayırlı uĞurlu olsun bebeĞın gÜle gÜle bÜyÜtÜn .... Kakası yeŞıl olunca ÜŞÜtmÜŞ derler bebeĞı zeynepte bır kere anlattıĞın gıbı oldu gÜzelce yıkadık sonrada ayaklarına sıcak su torbası hazırladık ıyı geldı kakasıda hemen dÜzeldı gazınıda rahatÇa Çıkarıp rahatladı sen ÜŞÜtmÜŞsÜn sanırım kuzuyu ....

şirvan sizin kalabalık gitti mi

şunalık sakiniz.. hafta sonu çok kötüydü, biri geliyor, bir gidiyordu.. ,
hafta içi diye sakiniz.. hafta sonu gene yoğun olabiliriz..

bu arada;

annemin akrabası vefat etmiş,, cenazeye gittiler...

kayınpeder hastalandı. kaynana da onla ilgileniyor..

bende bu vesileyle yanlızım bugün...

meraba kızlar..nasılsınız ben çok uykusuzum yaaa..deliksiz uyumak istiyorum ne olacak böyle..şimdi 2 saatte bi uyanıyo emiyo sonra mızmızlanarak uyuyuo en geç saat 10 da kalkıyoruz tabi 1 e kadar hiç uyumuyo..acaba büyüdükçe daha mı erken kalkar kızlar yaa..??????

saol canım , allah razı olsun..

bende sıcak su torbası koyum bakım yatağının içine;

işe yarayacakmı bakalım..

anasonu aktardan mı alıyosunuz..... ,

ben hala dışarı çıkıp rezene çayıda almadım......

ne tembel çıktım yahu...

şirvan bebeğini güle güle büyüt 27 nisanda doğum yaptın sanırım ben pazartesiyi bekleyemedim 26 nisanda geldi eymenim. benimde geçen haftalarda öyle yeşildi kakası kayınvalidemde hep sen kendini üşütmüssün ondan yeşil diyodu bende sinir oluyodum çok şükür düzeldi ben çorabın üzerine birde örgü patik giydiriyorum çünkü erkek çocukların ayaklarını çok iyi koruyacakmışsın hemen gaz oluşuyor..umarım atlatırsınız..

merhaba kızlar maşallah site eski performansına dönmek üzere 7 kişi var şuanda.

Geçmişi okuyabildiğim kadarıyla dertler ortak gazlı ve uykusuz bebekler.
Neyse bakın nerdeyse hepsi ilkayını doldurdular zaman geçiyor ve büyüyorlar
bugünleride çok tatlı anılar olarak hatırlarız inşallah hamileliğimiz gibi.

şirvan oğlun hayırlı olsun canım..bişey sorcam canım sen d vitaminin ne zamandır kullanıyosun..36 günlük oldu benim oğlum ama biz kullanmıyoruz..daha doğrusu ne dr nede sağlık ocağı vermedi zaten..ama dr muz geçen günkü kontrolde multi tabs adında bi vitamin verdi..emekli sandıpına bağlıyız o karşılamıyo ilacı fiyatı 16 lira..10 günlük bi damla.niye bize bunu verdiki..tüm vitaminler içinde d vitamini de var ama..

ayy inşallah ya şu zor günleri bi atlatsak herşey çok daha güzel olacak inşallah..dozkan sen bize göre tecrübelisin valla böyle şeyler söylemen insanı motive ediyo.a.s..tatlı anılar olarak hatırlayacaz değil mi..delikafadulden

saol bitanem...
canım hastaneden çıkarken reçeteye yazmışlardı..
bebek 15 günlük olduğunda kullanmaya başlayacaksınız diye..

bende pazartesi kullanmaya başladım...

canım bildiğim kadarıyla vitaminleri karşılamıyo devlet. biz de parayla almıştık hastaneden çıkarken yazmıştı dr. 15 günlükken başladık. bizimki de devit değil acd die bi vitamin. sanırım hepsi aynı kapıya çıkıyo

bugün ilk defa korse giymeye başladım..

benim önceden aldıklarım .. çok dar geldi. dr. çok dar giyme demişti,,
bende şuan anneminkini giyiyorum..

inşallah işe yarar...

ben hiç korse filan giymedim almıştım ama giymedim nedense.
işin kötüsü başta göbeğim böle içi boş boş gevşekti şimdi içi de doluyo:)
Allahtan fazla büyük diil rahatsız etmiyo beni şimdilik:)

evet sanırım hepsi aynı kapıya çıkıyo..ama çok pahalı yaa 10 günde bir 16 lira çok deil mi..d vit zaten bildiğim kadarılya ocaktan bedava veriliyo.

ayy bende hiç korse giymedim gbeğim azcık toparlandı gibi..şu taşınma işimiz bitsin yürüyüşe başlıycam inşallah..oğlanı da arbaya koyup yürüycez inşallah kurtulacam bu göbekten..hem sarkık hem çatlak off off..

10 günlük 16 milyon çok ya.
ne kadar kullanıcakmışsınız onu. benim dediğimi 15 gündür kullanıyorum günde 10 damla daha bi sürü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…