şimdi sıpa yatıyıor ama , öyle deliksiz değil,, yarım saatte bir mızmızlanıyor,, yanına gidiyorum.. elleri kolları oynuyor,, herhalde gaz sıkıştırıyor,, geçince yeniden uyuyor,,,
ne yapmam gerekiyorrrr...........
iki gündür devit kullanıyorum .. onun etkisi olabilirmi acaba.. bugün 17 . günümüz...
kızlar dün gece baran çok huzursuzlandı..
uyumak bilmedi... 2.5 saat kucağımda emdi, uyudu kaldı, mızmızlandı.. ,
yatağına yatırdım .. kalktı.. zinco bile fayda etmedi...
en sonunda saç kurutmasını açtık.. babasının topbul kucağına sızdı kaldı.....
kakası yeşilimsi gibiydi,, hep sarı olurdu...
şimdi ben çoçuğu üşüttüm de o yüzden mi mızmızlandı acaba.. yavrum hep ayaklarını karnına çekiyordu..
şimdi üşüttüysem ne yapmam gerekiyor acaba?
bilgisi olan varsa yazsın...
şirvan sizin kalabalık gitti mi
arkadaşlar merhabalr.canım çok sıkkın.dün doktora gittik.kalça ultrasonu için.şükür normal çıktı.ama buna sevinemeden doktor kilomuzu ölçtü.bir haftada 110 gr az almış.tedbiren bi sürü test istedi.yavrum ağladı ben ağladım.çok kötüydü.sonuçlar normal dedi.sadece karaciğer enzimleri yüksekmiş o da yeni doğanlarda olabiliyomuş.ama benim içim rahat değil.cumaya da idrar kültürümüzü alcaz.inşallah bişey çıkmaz.nolur dua edin.sarılığımız da 7,4 . düşüyor.1 ay oldu.sütüm de az galiba kızım doymuyor.Allahım hepimizin miniklerine şifa versin.[/QUOTEçok geçmiş olsunmegul canım..inşallah hiçbişeyi çıkmaz gülfeminin..:Saruboceq:benimde sütüm az napıcaz böyle bilmiyom vallaa..:uhm:
Şİrvancım Öncelİkle hayırlı uĞurlu olsun bebeĞİn gÜle gÜle bÜyÜtÜn .... Kakası yeŞİl olunca ÜŞÜtmÜŞ derler bebeĞİ zeynepte bİr kere anlattıĞın gİbİ oldu gÜzelce yıkadık sonrada ayaklarına sıcak su torbası hazırladık İyİ geldİ kakasıda hemen dÜzeldİ gazınıda rahatÇa Çıkarıp rahatladı sen ÜŞÜtmÜŞsÜn sanırım kuzuyu ....
eyvah inşallah gazlı bi bebek olmaz barancık
ben 2 kat çorap falan giydiriorum ayaklarını sıcak tutmaya çalışıyorum bi de annem anason kaynatıp 2 çay kaşığı bizimkine verio mucizevi bi şekilde çocuğun ağlaması bitiyo
ayy inşallah ya şu zor günleri bi atlatsak herşey çok daha güzel olacak inşallah..dozkan sen bize göre tecrübelisin valla böyle şeyler söylemen insanı motive ediyo.a.s..tatlı anılar olarak hatırlayacaz değil mi..delikafaduldenmerhaba kızlar maşallah site eski performansına dönmek üzere 7 kişi var şuanda.
Geçmişi okuyabildiğim kadarıyla dertler ortak gazlı ve uykusuz bebekler.
Neyse bakın nerdeyse hepsi ilkayını doldurdular zaman geçiyor ve büyüyorlar
bugünleride çok tatlı anılar olarak hatırlarız inşallah hamileliğimiz gibi.
şirvan oğlun hayırlı olsun canım..bişey sorcam canım sen d vitaminin ne zamandır kullanıyosun..36 günlük oldu benim oğlum ama biz kullanmıyoruz..daha doğrusu ne dr nede sağlık ocağı vermedi zaten..ama dr muz geçen günkü kontrolde multi tabs adında bi vitamin verdi..emekli sandıpına bağlıyız o karşılamıyo ilacı fiyatı 16 lira..10 günlük bi damla.niye bize bunu verdiki..tüm vitaminler içinde d vitamini de var ama..
şirvan oğlun hayırlı olsun canım..bişey sorcam canım sen d vitaminin ne zamandır kullanıyosun..36 günlük oldu benim oğlum ama biz kullanmıyoruz..daha doğrusu ne dr nede sağlık ocağı vermedi zaten..ama dr muz geçen günkü kontrolde multi tabs adında bi vitamin verdi..emekli sandıpına bağlıyız o karşılamıyo ilacı fiyatı 16 lira..10 günlük bi damla.niye bize bunu verdiki..tüm vitaminler içinde d vitamini de var ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?