bişey değil geda bende özledim şenay nerelerdesin kız
sabah 6dan ber ayaktayım yeni uyudu artık eskisi gibi uymuyıo bunlar yaw
gözün aydın canım darısı başımıza haftaya bizde kırklanacağız inşallah alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun canım kırkınız....saçlarınıda güle güle kullan...
ya eğer sallanmadan uyuyan bebek varsa hayatta inanmam...bizim kız çok gezmeci olacak sanırım...dısardayken sürekli uyuyor zor besliyorum hatta...daha asansöre binincede gözlerini açıveriyor sensör var sanırsam...:ecrin_bebek:[/QUOTE
Canım çok teşekkürler.
Ben oğlumu hç sallanamıyorum.Çok şükür o da ben zorlamıyor uyuyuveriyor
teyzeleri maşşallah deyin ama biz varız yatağa yattımı uyuyan sallamaya alıştırmıyacağım elimden geldiği kadar beşik ayak hiç birini yapmadım kardeşimin kızı 1 yaşında yatağa koyuyor ve uyuyor bende öyle yapcam şimilik iyi gidiyoruz emzirdikten sonra kucağımda yada koltukta bakınıyo gözleri kapanırken alıyorum yatağına uyuyor bazen ağlıyo o zamanda emzik yetişiyo imdada onu verdim ama çocuk bişeyede alışsın emzik iyi mbence uykuya dalınca tükürüyo kendi zaten
selam kizlar uzun bir aradan sonra.. benden kalca rontgeni vs istemedi doktor. benim gibi olan var mi?
canım ben madelanın pilli elektrikli mini boyunu kullanıyorum çokta memnunum. bu arada allah bir avazda kurtarır inşallahMerhaba,
Kısmetse haziran sonunda ben de anne olacağım. Doğumdan önce süt pompası almak istiyorum.
Aranızda kullanan var mı varsa hangi markayı önerirsiniz?
şenaycım sıpaların sağı solu belli olmuyoki bi saati bi saatine tutmuyo benimkinin gaz sorunumuz yüzünden hele
canım geçmiş olsun.... bizimkinin yanağında da dünden beri 2-3 tane sivilce gibi kızarıklık oluşmuş ....ben dayanamayıp öpüyorum valla... herhalde o yüzden oldu...herkezlere günaydın ..... arkadaşlar kötü bir hafta sonu geçirdik bebeğimle neyse şimdi iyiyiz şükür .... zeynebin yüzünde kabarcıklar çıkmıştı kızarıyordu yıkanırken felan soluyordu sonra gene beliriyordu gül suyuyla felan temizledik ama fayda etmedi yanakları setti biz hep sütten felan dedik ama bir süre sonra baktık ki kaşınıyo çocuk sürekli eli yüzünde kaşıtmaya çalışıyo cumartesi günü çocuğu aldığım gibi doktora gittim tabi bebek egzamasıymış yanaklarında ensesinde vardı kaşıntısı için damla verdi yüzü içinde bir krem 2. kez kullandım gitti bile 5 gün kullanıcaz çok üzüldüm 10 gündğür uğraşıyordum bunlarla keşke daha önce götürseydim okuduğum kadarıyla bazı bebeklerde aynı kızarıklar var hemen herkez benim gibi sütüm yarıyo yorumuyla yaklaşıyor aklınızda olsun bşz böle bir durum yaşadık şimdi bütün bakım ürünlerimiz değişti zaten öpmüyorduk ama öpmek dokunmak yasaklandı mama + anne sütü karışık beslenme sonucuda olabilir dedi kullandığınız ürünlerden olabilir dedi ıslak mendil kesinlikle kullanmamı söledi açıkçası zaten hepsine dikkat ediyordum dedim bebek çok hasassas tenli olabilir buda bir nedendir dedi ....
ben anlamam buluşulacak dedim teeeeee okaaaaaaaaa
kızlar biz dün 40 günümüzü doldurduk abi olduk artııık:)
bi süredir gülüyoruz ananemize aguuuuuuuuuu yapıyoruz ama yalnız ananeyeee
ama ben kendimi de yırtsam bana pek yapmıyo ne var bu ananede anlamıyorum
tamam şenaycım bende ösledim seni hihahooo
canım geçmiş olsun.... bizimkinin yanağında da dünden beri 2-3 tane sivilce gibi kızarıklık oluşmuş ....ben dayanamayıp öpüyorum valla... herhalde o yüzden oldu...
evde misafir olmazsa ben girecem ... ama benim sıpa ; ben ne zaman pc başına otursan zırlamaya başlıyor....
aaaahaaa şimdi gene sesini çıkardı... uyanıyor herhalde.....
maşallah can beye -- bizde bugün 22 olduk..
dün ilk defa dışarı çıktık arabayla... sahilde turladık .... sonra dondurma yedik geldik... ,
1-2 saat lik değişiklik bile iyi geldi...
kız sadece şenayımı özledim.....
kıskanırım heeee kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
ohhh süper yapmışsınız bizde kahvaltıya gittik ama sanırım üşüttük
hahaha hayır bebişim 15 gündür hiç rastlaamadık şenaya o yüzden dedim ayollll muhtarımsın sen benim yerim ben seni
oo takım burda sultan yoka ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?