2009 Nisan Anneleri buraya

bişey değil geda bende özledim şenay nerelerdesin kız
sabah 6dan ber ayaktayım yeni uyudu artık eskisi gibi uymuyıo bunlar yaw

evet canım,uykuları azalıyor gittikçe,bizim gündüz uykularımız baya azaldı,ancak banyo yaptırırsak birkaç saat uyuyor.

benim minik de bugün çook huysuzdu ki hala öyle... sadece 2 saat uyudu... hep ağladı.. hasta mı acaba.... rezene bile fayda etmedi.....

gözün aydın canım darısı başımıza haftaya bizde kırklanacağız inşallah alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2

Teşekkürler canım.

nazar değmesin diyerek hatta demeye korkarak diyorum ki benim oğlan sallamadan hiç birşey yapmadan yatağına koyarak tabi karnı tok altı temiz durumdayken kendi kendine enteresan sesler çıkarrak uyuyo vallahi.
hergün huyundn bişey öğreniyorum mesele sırtından ve bacaklarından gıdıklanıyo ilgi çekmek için öhö öhöhö diyo.
çoçuğumu keifetmek çok değişik birşey bakalım yarın neler öğreneceğim

aa canım benim oğlanda emziği uyuyana kadar tutuyo sonra kendinden uzağa hergün biraz daha uzağa fırlatıyo emzik bi yerde oğlan bi yede uyuyolar.canı istemezse emziği verince öğürüyo isterse çapçap emiyo
bizden akıllılar valla herşeyi biliyolar bilmez taklidi yapıyolar:1rolleyes:

selam kizlar uzun bir aradan sonra.. benden kalca rontgeni vs istemedi doktor. benim gibi olan var mi?

canım benden istemedi doktor ama doğar doğmaz hastanede çoçuk doktoru gelip bacaklarını öne arkaya yana alıp bişeyler yaptı kalça problemi yok dedi
seninde doktor kontol etti mi?

Merhaba,
Kısmetse haziran sonunda ben de anne olacağım. Doğumdan önce süt pompası almak istiyorum.
Aranızda kullanan var mı varsa hangi markayı önerirsiniz?

yok biz bi türlü buluşamıcaz eskisi gibi en iyisi randevulaşalım bu akşam 10 bucukta bütün bebeişler aşağı yukarı uyuyo oluyo sanırım o saatte eskisi gibi kaynatalım bu akşam sıpasını uyutan nete girsin kızlar özledim yaaaaaa

şenaycım sıpaların sağı solu belli olmuyoki bi saati bi saatine tutmuyo benimkinin gaz sorunumuz yüzünden hele

herkezlere günaydın ..... arkadaşlar kötü bir hafta sonu geçirdik bebeğimle neyse şimdi iyiyiz şükür .... zeynebin yüzünde kabarcıklar çıkmıştı kızarıyordu yıkanırken felan soluyordu sonra gene beliriyordu gül suyuyla felan temizledik ama fayda etmedi yanakları setti biz hep sütten felan dedik ama bir süre sonra baktık ki kaşınıyo çocuk sürekli eli yüzünde kaşıtmaya çalışıyo cumartesi günü çocuğu aldığım gibi doktora gittim tabi bebek egzamasıymış yanaklarında ensesinde vardı kaşıntısı için damla verdi yüzü içinde bir krem 2. kez kullandım gitti bile 5 gün kullanıcaz çok üzüldüm 10 gündğür uğraşıyordum bunlarla keşke daha önce götürseydim okuduğum kadarıyla bazı bebeklerde aynı kızarıklar var hemen herkez benim gibi sütüm yarıyo yorumuyla yaklaşıyor aklınızda olsun bşz böle bir durum yaşadık şimdi bütün bakım ürünlerimiz değişti zaten öpmüyorduk ama öpmek dokunmak yasaklandı mama + anne sütü karışık beslenme sonucuda olabilir dedi kullandığınız ürünlerden olabilir dedi ıslak mendil kesinlikle kullanmamı söledi açıkçası zaten hepsine dikkat ediyordum dedim bebek çok hasassas tenli olabilir buda bir nedendir dedi ....

kızlar biz dün 40 günümüzü doldurduk abi olduk artııık:)

bi süredir gülüyoruz ananemize aguuuuuuuuuu yapıyoruz ama yalnız ananeyeee
ama ben kendimi de yırtsam bana pek yapmıyo ne var bu ananede anlamıyorum

canım geçmiş olsun.... bizimkinin yanağında da dünden beri 2-3 tane sivilce gibi kızarıklık oluşmuş ....ben dayanamayıp öpüyorum valla... herhalde o yüzden oldu...

ben anlamam buluşulacak dedim teeeeee okaaaaaaaaa

evde misafir olmazsa ben girecem ... ama benim sıpa ; ben ne zaman pc başına otursan zırlamaya başlıyor....
aaaahaaa şimdi gene sesini çıkardı... uyanıyor herhalde.....

maşallah can beye -- bizde bugün 22 olduk..
dün ilk defa dışarı çıktık arabayla... sahilde turladık .... sonra dondurma yedik geldik... ,
1-2 saat lik değişiklik bile iyi geldi...

ohhh süper yapmışsınız bizde kahvaltıya gittik ama sanırım üşüttük

kız sadece şenayımı özledim.....

kıskanırım heeee kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

hahaha hayır bebişim 15 gündür hiç rastlaamadık şenaya o yüzden dedim ayollll muhtarımsın sen benim yerim ben seni

sizde iyi yapmışsınız.... ,
bende ne giydireceğimi şaşırdım valla.. evdeki kıyafetlerinin üstüne bir tane penye yelek giydirdim...
birde pusetin ustüne penye pattaniyesini serdim....

gerçi hep arabadaydık.. bir dondurma yerken 15 dak dışarda kaldı. baran .. hafif esinti vardı.. bende korktum acaba üşürmü diye..

eve geldik .. 3 saat deliksiz uyudu. sıpa..
bugünde bebek arabasına koyum biraz mahallede turlayım diyorum.. bir 10 - 15 dak. çoçuk yavaş yavaş dışarıya alışsın diyorum...

oo takım burda sultan yoka ama:)

oda akşam burda olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…