2009 Nisan Anneleri buraya

HERKEZLERE GÜNAYDIN NıSAN ANNELERı AKŞAM MUHABBET ÇOK ıYıYıMıŞ TUĞÇE VE ÖZLEM GEÇMıŞ OLSUN BEBKLER UMARIM ıYıDıR ŞıMDı .... ÇıÇEK BENıM KIZIM 1-3-5 ŞEKLıNDE DÜZENLı UYANIYORDU ŞıMDı ŞÖLE BıR ÇÖZÜM BULDUM GECE 11 GıBı 12 GıBı YEDıRıYORUM VE GECE SAAT 3 - 3,30 GıBı KALKIYO BıRDE BıDAHA SABAH 5 TE ŞÖLE BıR TAVSıYEM VAR ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ SAPANCADAYDIK SANIRIM KIZIMI AÇIK HAVA OKSıJEN ıYı GELDı O GECE TÜM HıZMETıNı YAPIP SAAT 11.30 GıBı UYUTTUM Bı DAHA SABAH SAAT 5 TE UYANDI DOĞUMDAN BERı ıLK DFA BU KADAR ARALIKSIZ UYUYABıLDıM kaydirigubbakcemile2

giyimine gelince doktorumuz bize çocuğu serbest giydirin kat kat giydirmeyin oda sıcaklığını ayarlayın bebek sere serpe olsun daha mutlu olur demişti odanın sıcaklığına göre bazen sadece alttan çıt çıtlı kısa kollu badileriyle tutabiliyorum uyutuyorum o zaman uyuduğu zamanda çok derin uyuyor zilloş seviyor rahatlığı .....

herkese günaydın arkadaşlar ben de artık sık sık giremiyorum ve daha 24 günlüğüz negüzel kırkı çıkanları okuyunca çok özeniyorum...
ama biz kırkımızı beklemeden çıkmaya başladık sinemin dediği gibi açık havaya bayılıyo benim oğlum annemlerin evi müstakil bahçeli bahçede öyle uzun uyuyor ki anlatamam eşim bundan sonra uyumadımı buraya geliriz diyo ve açık hava biz annelerede çok iyi geliyo moral açısından...

april aynı yöntemi uyguluyoruz çünkü benimkide ilk zamanlar her altını açanın üstüne yapıyodu kayınvalide, misafirler çok komikdi ve benimkide emerken uyuyo.
kızlar bide bişey sorcam biz şimdi 3 haftalık olduk ve sadece anne sütü veriyorum ama 2 günmdür gögüslerim herzamanki gibi gergin ve patlayackmış gibi değil yumuşamaya başladı acaba sütümmü azaldı yoksa bundan sonra normalemi dönecek gögüslerim..
kıyafetlerim sırf bu gögüsler yüzünden olmuyo sinir oluyorum çok büyüdüler..

kızlar ya avatarıma oğlumun fotoğrafını koymaya çalışıyorum olmuyor sizce neden olabilir yardım ederseniz sevinirm..

günaydın arkadaşlar.bugün bebişimin kırkı çıktı.inşallah rahatlar biraz.hiç durmuyordu.gaz sancısı vardı.40 gün nasıl geçti bilmiyorum.şaka gibi .:))

tamam benimkide emerken uyuyor ama,, bu sefer gazını çıkarmak için diklediğimde yeniden uyanıyor,, hatta hıçkırık tutuyor,, yeniden emzirmeye başlıyorum..

hıçkırık neden oluyormuş,, kuzuların midesimi büyüyor acaba....

bi nedeni yok aslında moron gibiyim ama şirvancımmm

bişey olmadığına sevindim.. bende evde salak salak dolanıyorum..
uykum var esasında ama kafamı yastığa koyduğumda sıpa zırlamaya başlıyor....

şimdide memesi ağzında yatağında yatıyor... memeyi ağzından düşürüyor, başlıyor ağlamaya...

memeyi ağzınamı bantlasam (

şirvan bende senin gibi gazını çıkarırken uyanıyor diye yeniden emziriyordum ama çok gereksiz olduğunu anladım gazını çıkardıktan sonra yatagına yatırdığımda biraz bakınıyor ama sonra uyyor yani bide sen dene alışıyo

glnm_kvrck - eda_edanur --- nerelerdeler.....görmüyorum hiç...

umarım herkes iyidir,,, bir ara girip haber verseler ne iyi olur..

hahaha seninki en azından emzik kullanıo bizim uyuz onu da almıo ve gündüz pek uyumuooooo:) devamlı gezmek istiyo kucakta. bunlara bi gezdirici lazım:

gazını çıkarmadan yatırdığımda gaz sancısı yapmazmı ???

ben yatırıyorum gazı olduğunda hemne alıp gazını çıkarıyorum kıpırdanmazsa hiç kaldırmıyorum

ya bide size bişey söylicem bizim akrabalardan babaannem falan ne diyo biliyomusunuz çok güldüm bu gazlı çocuklar yeni çıktı diyolar bizim zamanımızda hiç gaz bilmezdik diyo emzirip yatırırdık okadar şimdi çıktı bu gazdiyo..
çok garip geldi bana demek eskiden gaz falan yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…