- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
Şirvan ben o işi çözdüm:)) Uyanır uyanmaz açınca işiyo, biraz emzirdikten sonra açıyorum ben o zaman tehlike yok. Hem ağlamıyoda biraz emdiği için. Sonra altını kapıyıp tekrar emziriyorum zaten uyuyo, yatırıyorum. Hem böylece emzirdikten sonra uyursa altını açmak için uyandırmak zorunda da kalmıyosun.
İlk başta bende ıslandım bikaç kez ama çok şükür artık sorun yok gibi.
bugün çok keyifsizim yaw
Şirvan ben o işi çözdüm:)) Uyanır uyanmaz açınca işiyo, biraz emzirdikten sonra açıyorum ben o zaman tehlike yok. Hem ağlamıyoda biraz emdiği için. Sonra altını kapıyıp tekrar emziriyorum zaten uyuyo, yatırıyorum. Hem böylece emzirdikten sonra uyursa altını açmak için uyandırmak zorunda da kalmıyosun.
İlk başta bende ıslandım bikaç kez ama çok şükür artık sorun yok gibi.
april aynı yöntemi uyguluyoruz çünkü benimkide ilk zamanlar her altını açanın üstüne yapıyodu kayınvalide, misafirler çok komikdi ve benimkide emerken uyuyo.
kızlar bide bişey sorcam biz şimdi 3 haftalık olduk ve sadece anne sütü veriyorum ama 2 günmdür gögüslerim herzamanki gibi gergin ve patlayackmış gibi değil yumuşamaya başladı acaba sütümmü azaldı yoksa bundan sonra normalemi dönecek gögüslerim..
kıyafetlerim sırf bu gögüsler yüzünden olmuyo sinir oluyorum çok büyüdüler..
bi nedeni yok aslında moron gibiyim ama şirvancımmm
şirvan bende senin gibi gazını çıkarırken uyanıyor diye yeniden emziriyordum ama çok gereksiz olduğunu anladım gazını çıkardıktan sonra yatagına yatırdığımda biraz bakınıyor ama sonra uyyor yani bide sen dene alışıyo
hahaha seninki en azından emzik kullanıo bizim uyuz onu da almıo ve gündüz pek uyumuooooo:) devamlı gezmek istiyo kucakta. bunlara bi gezdirici lazım:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?