2009 Nisan Anneleri buraya

Gözünaydın bursasu:)
Bebişin erkekmiş:)
Allah sağlık versin
Allah salıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Bakalım bizim ne olcak
Hayırlısı olsun

bizimki açmadı bacaklarını, çok edepli, doktor ne kadar uğraşdıysada yok, açtıramadık. acaba ne , içimde kız gibi bi his var ama , emin olamıyoruz tabi . hayırlısı bakalım

glnm_kvrck çok sağol cnm
ben çok erken öğrendim geçen pazar öğrenmiştim
ama tam emin olamıyorum
haftaya gittiğimde yine baktırcam
arkadaşlar ya bişey dikkatimi çekti yurtdışında ultrasona hamilelik boyunca 3-4 kez giriliyomuş bizse 2 haftada bir doktordayız bi zararı varmıdır
ama insanda bebişini merak ediyor dimi

bide şöyle bişey var eşinmin aliesine bakıyorum hep erkek amcalarda sadece 1 kız var
kendi aileme bakıyorum ilkler hep erkek ama kızda var o yüzden bende hep diyordumki benimki kesin erkek bence bununla bi ilgisi var bebişin cinsiyetinin

ay benımde çin takvımınde kız ama heyecanla beklıyorum

benımde erkek sanırım benım hissim tabideee

haftaya cumartesiyi heyecanla beklıyorum

bizimki açmadı bacaklarını, çok edepli, doktor ne kadar uğraşdıysada yok, açtıramadık. acaba ne , içimde kız gibi bi his var ama , emin olamıyoruz tabi . hayırlısı bakalım

kızlar göstermiyor şemşamer bak benimki 12 haftalıkken gösterdi pipisini:1rolleyes:

eskiden şöyle bir söylenti vardı haberler falanda çıkmıştı erkek nüfusu günden güne azlıyor işte bilmem kaç senesinde bir erkeğe 4 kadın düşecek falan belki anımsıyanınız olur
ama nerdeeee erkekler maşallah aldı başını gidiyor bu sene doğacak erkek türkiyeye bi,50 yıl yeter
şimdiyse 1kadına 4 erkek düşecek kız kıtlığı var

canım haklısın

ultrason aslında zararlı çünkü düşünsenize kac kat deri altını göstermesi için bir yıgın ısın falan filen vermesi lazım 5 dakika kırılma noktası 5 dakikadan fazla nufus ederse bebek sinirlerinde ölümlere yol acar haberiniz olsun

yurtdısında dediğin gibi
hatta 1 yada 2 kez oda mecbur olurlarsa girerler ultrasona

sizi hiç doktorunuz karnınızdan muayene ettimi? bence etmemiştir çünkü zaten cogu bilmiyor kiiiisüprizzzzz
onlarında işine geliyooo ultrasonda size bişiler göstermek ve daha az risk almak:jeyyar:

merak ediyorum doktora gittiğimizde ultrasonla bakma muayene et desek ne derler senağlama

Didemcim kız kardeşim 2006 da doğum yaptı
Doktoru bayandı
Elle muayene yaptı
Ölçüyomuştu heralde

Didem keşke seninle kapı komşusu olsaydık
Başının etini yerdim valla
Bana göbeğim için zeytinyağı demiştin
Bir kere yaptım bir dahada yapmadım
Unutuyorum hep
Ama en kısa zamanda yapacağım

ultrason zararlı canım ben ilkinde özel doktora gidiyodum ayda bir bakıyodu,bunda özel hastaneye 15 günde bir gidiyoruz valla, urla erkek senesi diyosun yaaaaaaaaaaaaaaa canım sıkılıyooooooo,işin şakası herkez ne güzel öğreniyo cinsiyetleri.............

şemşamer senide merak ettim canım site kapanmadan öncede bi süre yoktun sen nerelerdeydin....
ha bide kızlar kız cinsiyeti daha geç belli oluyo mart annelerindede ilk başta hep erkek şimdi eşitlemişler hayırlısı bakalım...

bende aktardan bi karışım aldım çatlak için badem yağı,susam ve kakao yağı karşık hazırdı sürüyorum bakalım umarım işe yarar

kızlar benım tam o bölgemde sanki bebek tekmesıyle sorluyormuş gibi ara ara agrım oluyor eltımde dediki bebek aşagıda sanırım dedi bende korktum

selinaycım bızım babamızda kız istıyor tabi eli ayagı saglıklı olsundaa....................

canım keske öle doktorlar bulabilsekkkk

ama bi sorsana kardesine nasıl muayene etmiş
ne söylermiş dogumu nasıl olmus
merak ettim

herzaman basımın etini yiyebilirsin sekerim:::))))
a.s.

ultrasound da ışın yok arkadaşlar ses dalgası. röntgen gibi bir şey değil. eşim doktor o sebeple devamlı başının etini yediğim için bende az biraz bilgi sahibi oldum. bu sebeple içiniz rahat olsun bebeklerinizi merak edince hemen gidin bence çünkü son kontolümde 9 aylık hamile genç bir kadın vardı bebeği 1 hafta önce karnında ölmüş farketmiş ama boşuna endişe ediyorumdur diye gelmemiş doktora. bence iç güdülerimizi dinlemekte yarar var.

ayrıca ikili test üçlü test gibi testlerin yanılma payı çok yüksek. iyi bir cihaz ve deneyimli bir göz bazı sorunları çok daha erken farkedip hemen müdehale edebilir dedi doktorum. ultrasoundla benim kendi böbreklerime kadar baktı mesela son kontrolümde. tabi yine hayırlısı allahtan.sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi inşallah.

arkadaşlar merhabalar.ultrasondan açılmış konu.benim doktorum ayda bir çağırıyor.salı günü 3. kontrolümüz olacak.gerçi ben 15 günde bir çağırsa diye içimden geçiriyorum ama bunun sonu yok gibi.hergün görsek bıcırıkları hayır demeyiz.kardeşimin eşi de amerika da yaşıyor.o da sürekli kızıyordu .türkiyede ne kadar çok ultrasona giriliyor burda bi kaç kere oluyor diye.

sorma hayatım artık hayatımda herşey çift hırkalar yelekler örüyorum çifter çifter bunlar keyifli tarafları tabi yürüme mevzusuna gelince zaten ne yazıkki düşük tehlikemiz var bende raporluyum yatıyorum sürekli evde sadece yemek yapıyorum diğer işlerde biricik kocişim sağolsun hakkını ödeyemem alacaklarımızı bile internetten seçiyorum kociş gidip bakıyo alış veriş keyfimde pek yok anlıcanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…