kızlar kilo almaya bende başladım bu ay 2 kilo birden almışım ama bebekte 1 hafta önceye geçmiş sattan ,kustuğum zamanlarda 1 hafta geriydi anlamadım ben bu işi bebiştemi kilo aldı acaba..........
selinaycım Allah gönlüne göre versin benim kızda kocaman oldu..inşallah senin kızın benimde oğlum olur ..önce sağlıklı olsunlarda bakalım artık .. benimkide geçen hafta göstermedi.. kızlar saygılı olurlar göstermezlermiş ..
kiloma gelince evet çok zayıfım ..2 ay boyunca hiç bişey yiyemedim ..yeni yeni başlıyorum işte.. mide bulantım çok oldu bende ..serum takıldı sık sık ..senin nasıl geçtimi mide bulantıların .
doğal hekimizde geldi, merhaba didem nasılsın
bu arada ıhlamurun zararı varmıdır, çok istediğim halde çay içemediğim için , günde 2-3 bardak ıhlamur içiyorum.
kaç gündür soracam giremiyorum ki sorum . . hadi cevaplamanı bekliyorum. şekerim.
selam hamişler:) Bizim durumumuz bugün pek iyi değil, belim feci ağrıyo ve bebek çok sancı yapıyo. Ben son aylarda yaşamam gerekenleri şu an yaşıyorum. Bebek aşağıda hala, öyleki kasıklarımdan çıkcak gibi itip duruyo kendini, çokda inatçı tam koç burcu yani:) Dün temizlik yaptım, msafir gelicekti. Sanırım biraz fazla yoruldum o nedenlede bugün sancım oldu
İşallah zamanla çıkar yukarı diye umut etmekten başka çarem yok, aksi halde ilk benimki doğcak.Çıkışa yakın duruyo, acil durumda kaçmak içinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?