2009 Nisan Anneleri buraya

kzlar benim göbişte arasıra karıncalanma gibi bir şey hissediyorum .
iç tarafta ve kısa süreli ...

bu bebiş olabilirmi ?
ben bebiştir diye karıncalanma olduğu zaman hemen elimi göbişe koyuyorum.
kuzumla buluşuyoruz sankiiii...

bunlar yoksa benim hayal ürünlerim mi ?

merhaba arkadaşlar; ben de döndüm siteye. dün gördüm açıldığını ama yazma fırsatım olmamıştı. cinsiyetleri belli olanlara hayırlı olsun diyorum. erkekler ağır basacak galiba:) hadi hayırlısı bakalım sonlara doğru değişmez inşallah.

kızlar kilo almaya bende başladım bu ay 2 kilo birden almışım ama bebekte 1 hafta önceye geçmiş sattan ,kustuğum zamanlarda 1 hafta geriydi anlamadım ben bu işi bebiştemi kilo aldı acaba..........

kızlar kilo almaya bende başladım bu ay 2 kilo birden almışım ama bebekte 1 hafta önceye geçmiş sattan ,kustuğum zamanlarda 1 hafta geriydi anlamadım ben bu işi bebiştemi kilo aldı acaba..........

DR.um cinsiyeti erkek olanların sattan 1 hafta önce gittiğini söylemişti.. belki senin erkek tir canım ..benim günü günüme aynı gidiyo usg ile sat tarihim .. galiba kızım olucak.. birinciside kızdı.. napalım sağlık olsun .. seninde 2. galiba selinaycım ..senin ilk erkekmi..
bu arada ben 52 kg dan 48kg.a düşmüştüm .. bu hafta mide bulantılarım azalmaa başladı bende kilo almaya başladım ..şimdi 49 kilo olmuşum .kaydirigubbakcemile2

ay ne güzel canım çok zayıfsın sen,benim ilk bebeğim erkek bebeğim dediysem koca adam oldu şimdi okula başladı,buda göstermiyo yüzüstü yatıyo daha belli değil canım hayırlısı bakalım....

evet selinaycım yaaa bağımlılık yaptı bizde burası.... maşalah herkesin cinsiyet belli olmaya başlamış:) ben daa 7 kasımda gidecem... sanki ben de kilo almaya başladım 53.5 gidiyodu 3,5 aydır. şimdi 54 ,5 omuşum:) eee büyüyoz artık göbeğimiz çıkmasa daa:) senin ne zaman belli olcak cinsiyet hayırlısıyla

selinaycım Allah gönlüne göre versin benim kızda kocaman oldu..inşallah senin kızın benimde oğlum olur ..önce sağlıklı olsunlarda bakalım artık .. benimkide geçen hafta göstermedi.. kızlar saygılı olurlar göstermezlermiş ..
kiloma gelince evet çok zayıfım ..2 ay boyunca hiç bişey yiyemedim ..yeni yeni başlıyorum işte.. mide bulantım çok oldu bende ..serum takıldı sık sık ..senin nasıl geçtimi mide bulantıların .

valla belli olması gerekiyodu işte bebek yüzüstü olunca görünmedi ,3 hafta sonra gidicem tekrar başka yere gidip baktırıyım diyorum yanlış söylerler diye korkuyorum kararsızım yani canım ama çok merak ediyorum.........

canım geçti miğde bulantılarım ilk hamileliğimde çok kilo aldım korkuyorum ondan valla kilodan,iştahım açılmaya başladı inşallah canım allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebişler nasip etsin inşalllah...:ecrin_bebek:

gedacım benim göbek müthiş çıktı canım senin hiçmi çıkmadı herkez hamiş olduğumu anlıyo artık................

ŞÜKÜR KAVUŞTURANA NEYDİ BU YAAAAA DELİRDİM
benim göbeğimde fırladı valla 2santim daha artmış bu hafta doktorada daha 2hafta var kendime bile itiraf etmek istemiyorum ama karnın gittikçe sivriliyo ne olaca benim halim bu da mı oğlan ki herkes boşuna heveslenme buda oğlan diyolar herşeye ramen bence KIZ kim ne derse desin
BİDEbende bi unutkanlık hasıl oldu ki sormayın gecen yüzüklerimi cıkarmıstım ama ne zaman niye nasıl nerde cıkardım muamma yani yüzükleri yok kaybettim aramadığım yer kalmadı esim sen onları cöpe atmışındır diyo o kadar vahim durunun kızlar delircem HAYIRLISI ARTIK NE YAPALIM BELİ CIKAR Bİ YERDEN

merhabalar arkadaşlar
bende de var o unutkanlık...neden acaba?bu arada benimde kızım olacak.ben çok sık giremiyorum ama girdiğimde de sizleri takip ediyorum.allah herkesi bebeğine kavuştursun....

selam hamişler:) Bizim durumumuz bugün pek iyi değil, belim feci ağrıyo ve bebek çok sancı yapıyo. Ben son aylarda yaşamam gerekenleri şu an yaşıyorum. Bebek aşağıda hala, öyleki kasıklarımdan çıkcak gibi itip duruyo kendini, çokda inatçı tam koç burcu yani:) Dün temizlik yaptım, msafir gelicekti. Sanırım biraz fazla yoruldum o nedenlede bugün sancım oldu
İşallah zamanla çıkar yukarı diye umut etmekten başka çarem yok, aksi halde ilk benimki doğcak.Çıkışa yakın duruyo, acil durumda kaçmak içinkaydirigubbakcemile3

günaydın

canım bende iştah yok ne yapacayımı bilmiyorum ama düzenli beslenmeye zorla çalışıyorum...zorla yemek yiyorum işgence gibi geliyor bana...ama bebek için şart eskiden kendimi önemsemezdim sanırım annelik böyle bişi :)) ağlarım şimdiii çok ağlıyorum zaten sulu gözlü oldum:) midemde acaip gaz oluyor bunun tarifini edemem eğer benım gibi olan varsa benıı anlar..zaten o gaz sancısını çıkarmak için uğraşınca midemin hepsi geliyor..bende artık gazı çıkarmamaya çalışıyorum...acıda çeksem kendisinin çıkmasını bekliyorum ne yapayım yoksa güçden vitaminden düşecem...galiba bu gaz benım iştahımı sıfıra indiriyor...eskiden ne güzel parmaklarımı yalaya yalaya yemek yerdim hihiihihih abarttım sanırım ama yani hımm hımm yapa yapa yedim artıkhiç öyle hevesli yemiyorum..hiç daha kilo almadım....neyse bebek sağlıklı olduğunu biliyorum o bana yeterli...

yaa dün gece benım bebiş çok hareket etti sanırım kımıl kımıl:)))) dün gece baya hisettim..sanırım hisetmeye başladım hafifden ama hala bağırsak hareketide olabilir diye düşünüyorum...

günaydın herkese...
Betül19 ben şu ana kadar 6 kilo aldım amlesef.Göbeğimde çok çıktı ..Daha ramazan bayramındayken istanbula gittim o zaman bile uçakta kaç aylık filan diye sordular.Yani o zamandan beri hamile olduğum anlaşılıyor...::)):):):)

hepinize günaydın arkadaşlar. uzun zamandır giremiyordum.
şirvancım ben doktoruma söyledim. bi zararı olmuz içebilirsin demişti. papatya çayı zararlı olabiliyormuş. onun dışındakiler tabiki aşırıya kaçmadığın müddetçe zararlı olmazmış. ama tabiki , en güzeli doğal olanı kullanmak. poşet kollunoyrsanızda üzerini iyice okuyup ona göre için. boya maddesi varsa içmeyin bence.

GÜNAYDIN kızlaarrr

geçmişler olsun

kendinizi yormayın temizlik yapmayın yapınca bebek sıkısıyoo sonra sizi sıkıstırıyoooooo::))))

saglıcakla kalın

Öncelikle günaydın herkese.Aprilcim bende de var aynı ağrılar.2gün önce başladı ama dün çok fazlaydı.Akşam dahada şiddetlendi.Şimdi biraz daha iyiyim ama bakalım gün içinde ne olucak.Akşam çok korkuttu beni, hemşire bi akrabam vardı yakında gittik eşimle kalp atışlarını dinledik.İyiydi sürekli hareket ediyo kayıyodu.Ama ağrı olunca ben çok korkuyorum bugün olursa doktorumu arayıp gitmeyi düşünüyorum.Seninki gibi benimde kasıklarım çok ağrıyo tam orta kısım yanlarda değil.Umarım acele etmezler.:CüvCüv:

kızlar canım sıkkın ya benim karnım çatladı daha şimdiden iki kenardan hemde bayağı fazla bide kremler sürüyorum güya moralim bozuldu şimdiden başlarsa sonunda ne hale gelicem düşünmek istemiyorum iki tane oldukları içinmi bu kadar erken çatladı merak ediyorum başka çatlayan varmı aranızda((((((((

kızlar bu arada
bitki cayları yada normal caylar için kesinlikle poset olanlardan kullanmıyorsunuzzzzzzzz

aktarlardan alınan ve kurutulmuş olanlardan alıp kendimiz demliyoruzzz

diğerlerinde hem katkı maddesi var

daha da önemlisi poset caylarda kullanılan yapıstırıcıyı asla bilemezsiniz adı üstünde zaten yapıstırıcı
üstelik sıcagı görünce o yapıstırıcı tümüyle cayınızın içindeeee

aklıma gelmişken söliyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…