kızlar canım sıkkın ya benim karnım çatladı daha şimdiden iki kenardan hemde bayağı fazla bide kremler sürüyorum güya moralim bozuldu şimdiden başlarsa sonunda ne hale gelicem düşünmek istemiyorum iki tane oldukları içinmi bu kadar erken çatladı merak ediyorum başka çatlayan varmı aranızda((((((((
DR.um cinsiyeti erkek olanların sattan 1 hafta önce gittiğini söylemişti.. belki senin erkek tir canım ..benim günü günüme aynı gidiyo usg ile sat tarihim .. galiba kızım olucak.. birinciside kızdı.. napalım sağlık olsun .. seninde 2. galiba selinaycım ..senin ilk erkekmi..
bu arada ben 52 kg dan 48kg.a düşmüştüm .. bu hafta mide bulantılarım azalmaa başladı bende kilo almaya başladım ..şimdi 49 kilo olmuşum .kaydirigubbakcemile2
iyi dayanmişsin didem , ben bi aydir hamile pantolonu giyiyorumkızlar kaısk ve bel agrılarınız eger adet tarihlerinize geliyorsa sanırım normal
beden hala yumurtlamaya calısıyo::))))
ama farklı tarihlerse ve yorulmadıysanız (temizlik falan yapmadıysanız), yada dinlenince geçmiyorsa doktorunuza sorun derim
bu arada benim karnım bir gerilmeye basladı ki sormayın özellikle yemeklerden sonra davul givi gerildiğini hissediyorum, sanırım bundan sonra daha hızlı büyüyecek
simdilik eski paltolonlarımı giyebiliyorum ama ilk düğmelerim hep acıkkk
sanırım 2 hafta sonra artık vedalaşacagım onlarla
glnm kvrck,urla nerelerdesiniz yaaaaaaaa................................
ben 2 kilo aldım toplamda ama karnım 2 haftadır bayagı belli oluyor
2 haftadır bir düğme acık geziyorum
hala hamile paltolonu alamadım cünkü nerde satılır bulamadım
gecen gün eşimle yemege gittiğimiz yerde bi elbise gördüm salaş bol bişi onu aldım, diğer elbiselerimde oluyor simdilikkk, ama paltolon alsam ii olur, cünkü sanırım haftaya 2. düğmeyide acacagızz:::)))
hamile paltolonu iiçin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum:)))
ben 1-2 görmüştüm ama hosuma gitmedi kocamdı ürktüm alamadım:)))
ben hissediyorum canavarları ama ben 12. haftadan beri hissediyorum ikizler erken hissettirirmiş hatta eskiden ikizmi tekmi diye bu yöntemlede anlaşılırmış. benim durumum feci bi biri bi biri anneciklerini zıplatıyo o bacaklar kollar iyice güçlenince vay benim halime
beni kimse merak etmemiş, küstüm size:dilcikar:
herife naz yapamıyom, size bari yapam:çok üzgünüm:
ben sizlere söyledim bu yıl erkek senesi diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?