2009 Nisan Anneleri buraya

Herkese günaydin

benim 3 gündür kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor acaba korkuyorum
normal mi acaba
Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah!:ecrin_bebek:
:CüvCüv:

o kremler çatlatiyormuş canim ya. Geçen bi arkadaşimda dedi.kremi sürdükten sonra çatladi diye . Bende şu ana kadar bişey yok çok şükür

kızlar kaısk ve bel agrılarınız eger adet tarihlerinize geliyorsa sanırım normal

beden hala yumurtlamaya calısıyo::))))

ama farklı tarihlerse ve yorulmadıysanız (temizlik falan yapmadıysanız), yada dinlenince geçmiyorsa doktorunuza sorun derim

bu arada benim karnım bir gerilmeye basladı ki sormayın özellikle yemeklerden sonra davul givi gerildiğini hissediyorum, sanırım bundan sonra daha hızlı büyüyecek

simdilik eski paltolonlarımı giyebiliyorum ama ilk düğmelerim hep acıkkk
sanırım 2 hafta sonra artık vedalaşacagım onlarla

Giznurcum valla doktorunun bu açıklaması için sanada onada teşekkür ederim.Çünkü benim gebeliğim bir hafta önde gidiyordu.Regl tarihime göre geç gebe kaldım çünkü tam reglim bittiğinde eşim amaliyat için hastaneye yattı 2 hafta sonra birlikte olabildik ve doktorum 2 hafta geç gebe kalmışsın diyodu ama gebelik haftam hastanede olduğum haftada başlamış gibi gözüküyodu.Bu açıklamanla neden bir hafta önde gittiğimizi anlamış olduk.Teşekkkürler....:ecrin_bebek:

iyi dayanmişsin didem , ben bi aydir hamile pantolonu giyiyorum

glnm kvrck,urla nerelerdesiniz yaaaaaaaa................................

Geldim Selinay günaydın canım:dance:
Ayrıca;
Günaydın kızlar
Hiç açılmayacak zannettim siteyi
Neyseki açılmış ve herkes burda
Çok sevindim
Çokta özledim sizleri
Geçmişi okudum
Bebişlerde iyi, anneleride:)
Allah bütün annelere ve bebişlerine sağlık versin
Öpüyorum hepinizi kızlarŞeniz

Urlacım hoşgeldin merak ettik seni nerelerdesin.Bu arada arkadaşlar hala nasıl eski pantolonlarınızı giyebiliyosunuz şaşıyorum valla.Maşallah hepinize.Ben nerdeyse 2 aydır hamile pantolonu giyiyorum yani bayramdan önce aldım ve başka hiçbişey olmuyo.Eşofmanlarla falan anca idare ediyorum.Ama sadece 3 kilo aldım ben çokmu şişicem acaba yaa su topluyo sanırım vücudum.

nisan anneleri bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz?benimki tembel heralde 1 kere hissettim pztesi günü bi daha yokk annem 3.5tan sonra ben hissederdim seninki tembel diyor.ya sizin bebişler nasıl?

ben 2 kilo aldım toplamda ama karnım 2 haftadır bayagı belli oluyor

2 haftadır bir düğme acık geziyorum

hala hamile paltolonu alamadım cünkü nerde satılır bulamadım

gecen gün eşimle yemege gittiğimiz yerde bi elbise gördüm salaş bol bişi onu aldım, diğer elbiselerimde oluyor simdilikkk, ama paltolon alsam ii olur, cünkü sanırım haftaya 2. düğmeyide acacagızz:::)))

hamile paltolonu iiçin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum:)))
ben 1-2 görmüştüm ama hosuma gitmedi kocamdı ürktüm alamadım:)))

ben hissediyorum canavarları ama ben 12. haftadan beri hissediyorum ikizler erken hissettirirmiş hatta eskiden ikizmi tekmi diye bu yöntemlede anlaşılırmış. benim durumum feci bi biri bi biri anneciklerini zıplatıyo o bacaklar kollar iyice güçlenince vay benim halime

Ben henüz hareketini hiç hisstmedim bebeğimin.Ama zaten 19. haftadan sonra hissediliyormuş genelde diye okumuştum.Doktorumda öyle söyledi.Ama uslu olduğunuda düşünmüyorum çünkü ultrasonda baktığımızda acayip hareketli:)
birde didem ben hamile kıyafeti satan mağazaya girdiğimde moralim alt üst oldu ,psikolojim bozul du.Herşey kadınlar için yapılmış gibi ama ben benettondan aldım hamile pantolonu daha doğrusu hamile kotu.Çok güzel walla tavsiye ederim.Hemde çok spor.

Didemcim sana tavsiyem kot pantolon al.Beli penyeden oluyo ve lastik kısmını kendin ayarlayabiliyosun.Hem herşeyle giyilebiliyo hemde çok rahat.Ben sürekli giyiyorum.Kumaş o kadar rahat olmaz ayrıca.Üzerinede uzun gömlek falan alırsan çok çok rahat olur.Sağlıklı günler canım.

ya canım süpeeerrrrr

biz birinde delioluyoruzzz

sen de 2 tane varrrr

ay cok heyecanlıı
ama sormadan edemiycem 9 . ayda falan nasıl yürüycen sen::)))))

kıyamam ben sana

RABBİM saglıklı gelmelerine izin verir insallah

evet kızlar kot almak daha mantıklı zaten önümüzde kışş

ama gerçekten insanın morali bozuyluyorr demi o kıyafatlari görünce

kocaman popoları var::))))

ben cok kızıyorum eşimde bana cok gülüyoo
bide hamile birini görünce dona kalıyorum hele birde son aylar falansa kocaman varsa göbegii
aglayacagım geliyoooo
bende mi öle olcam diyeee
bide onu ordan nasıl cıkarcam diyeee::))))

kot hamiş pantolonu iyi de ben çalıştığım için mecburen kumaş üstü penye ve ayarlı lastlkli aldım çok güzel üstüne de normal insanların giydigi ama göbüş kısmı bol kıyafetler aldım
mecburen pantolonu hamile satan bi yerden alırsın ama üstünü heryerde arayabilirsin
göbüş kocaman oldu.aslında bazen hoşuma gidiyo ama bezen de hızlı mı gidiyorum diye düşünüyorum.ben 3.5 kilo aldım normal mi yaaaaaaaaaa

selinay2002 kullanıcısından alıntı
glnm kvrck,urla nerelerdesiniz yaaaaaaaa................................

oy kıyamam sizlere merakmı ettiniz beniiiii

iyiym allaha şükür
1 kasımı beklıyorum

cinsiyetini ögrenıcez yaa......................

beni kimse merak etmemiş, küstüm size:dilcikar:

herife naz yapamıyom, size bari yapam:çok üzgünüm:

beni kimse merak etmemiş, küstüm size:dilcikar:

herife naz yapamıyom, size bari yapam:çok üzgünüm:

Ah canım benim senide merak ettik.Kendi adıma konuşayım valla ben hepinizi merak ettim ve çok üzüldüm bidaha haber alamıcam diye.Hepinize çok bağlandım.umarım sizlerde beni sevmişsinizdir.Ayırca böyle nazlar iyi oluyo bende yapıyorum arasıra.kaydirigubbakcemile5

ben sizlere söyledim bu yıl erkek senesi diye :)

urla sen doğum tarihlerinden baktırmıştın ya cinsiyete benimki doğru çıktı erkek demişti erkek geliyor ayrıca benim çin takvimi tutmadı sözde benim ocağa kadar kız olacaktı :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…