2009 Nisan Anneleri buraya

benım canım cekmişti.........

bulundu nefsimi köreltimmmmm

ama bende bu gün facebbokta bi resim gördüm offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım cektiiiiii bunu bulmak zor olsa gerek

arkadaşlar bu arada ben çatlaklar için krem duydum ve hiç iz kalmıyomuş şimdiden sürüldüğünde.
arkadaşım var dr ve onun hastanede bir dr arkadaşı demiş hamileyken bunları sürdüm ve hiç iz kalmadı demiş. arkadaşım da bakmış:) gerçekten de iz yoktu dedi. ben de isimlerini almasını istemiştim. bugün tel da söyledi. "BONAL ve BALMANDOL" belki de sizler biliyosunuzdur ama yine de paylaşmak istedim. bi de daa önce kullananlar var m?

urla en iyisi kitap dergi nt gazete yani tüm görsel şeylerden uzak duralım:):):)
bu konuda bilgisi olan var mı? gerçekten bişey canın çektii zaman yemediğin takdirde bebekte sorun oluyo mu?

ben şimdilik her gece yatmadan önce bebek yağı sürüyorum. (göğüslerden başlayıp, makata kadar)

bugün söylemesi ayıp tuvalette otururken üst baldırımdaki damarların mavi mavi belirgenleştiğini
farkettim .
böyle bir durumla karşılan varmı acaba?

arkadaşlar niye bana kimse cevap vermiyor.
dün den beri bişeyler soruyorum kimse iplemiyor gibi geliyor,
beni aranızdan çıkardığıysanız bilim yani,,,
bugün zaten acayip asabiyim.... sizede sardım şimdi.....

dün de soğuğa çıktığınızda göğüsleriniz sızlıyormu diye sormuştum .
aaaacanım birazcıkt abenimle ilgileninnn

(((((

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen söylemeyelim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

burada hamileler var :):):):):):)

geda evet benım 3-4 tanıgım farklı farklı seyler canı cekmiş bulunanamış ve ceşit yerlerde izleri var

oldukalrı zamanda o izler dahada belirginleşiyoooo

hayır kışın olmazz onlar ancak mart nisan.... :):):)

sekiznisan ikibin dokuz cagla ve o yeşil dedıgın sanırım tahmın ettıgım sey onlar yazın oluyorrrrrrrrrr
malesef

mart bile erken malesef susalım yaaaaaaaaaaaaaa

kızlar benım gecen akşam tansiyonum düştü başımın arkasında ensem de

karıncalar dolaşıyor sanki bayılcamtım nerdeyse evdee yanlızım uzandım yarım saaat kaldım biraz bişeyler yedim sonra duş aldım iyi oldum

ama arada oluyor yinee

olurmuş zatennnnn

offfffffffffffff

hamilelık annelik gercekte zor sanırım

Bu konuda bende bişeyler duydum.Eşimin babannesi kayınpederime hamileyken canı siyah zeytin çekmiş(bulunabileceği için adını yazdım arkadaşlar) ama bizim dede almamış.Şimdi kayınpederimin yağındaki serçe parmağında tırnak yoktur babannem o yüzden olmadığını söyler.Tabi eskiden öyle inanılırmış.Bence bisorun olmaz.Canınızı sıkmayın.

ben de ööle duydum urla. bizim orda bi tanıdığın başına gelmiş bebeğin alt dudağı aşadı doğru sarkık mı olmuş ne. annem aman canın bişey çekerse erteleme diye hep ikaz ediyo...

canınız bişey çektiğinde ve yemediğinizde hiçbirşey olmaz kızlar bebeklerimize....o bahsettiğiniz iz mevzuuda gizli birşeyler yerken nereye sürülmüşse orada izi kalır derler....bence hamile kalmadan öncede hepimizin canı bişeyler isterdi şimdide buna aşerme diyoruz.....hiç kafanıza takmayın ben öyle yapıyorum....eşim nelerden bahsediyor akşamları bir duysanız kapıdan içeri girmeyip sürekli eve taşıması lazım onları ama kiloları düşünüp hepsine hayır diyorum:)) hiçbirşey olmaz endişe etmeyin...ayrıca çene titremesi hususunda annesi kurbanolur onun çenesine:))

En iyisi başka bişeyler konuşalım şimdi benimde canım çekmeye başlıcak.Kızlar ben akşam yatmadan önce bir bardak süt içiyorum biraz araylada keçiboynuzu pekmezi içiyorum 4 yemek kaşığı falan.Siz neler yapıyosunuz.Bence kan haı kullanmaktan çok daha iyi.

urlacım artık baş dönmeleri ani tansiyon düşmeleri normalmiş. geçmiş olsun. geçen gün benim derste oldu yarım saat hiç kalkmadan oturdum bu arada iyi cesaret etmişsin banyoya! ben yalnızken giremiyom hamile olduktan sonra.. düşersem başım dönerse diye korkuyom

ebrartuba ben de süt içiyorum ve bol bol meyve tüketiyorum. bi de günde bir ya da iki yumurta yemeye çalışıyorum bi de bal... drun verdiği ilaçların hiç birini de kullanmıyorum. belki yanlış ama kullanamıyorum folik asit vemişti ilk ay 1 hafta kullandım sonra yok. elevit ve demir hapı verdi onları da kullanmadım bakalım iki hafta sonra kontrol var ne diyecek dr. ama pekmez için teşekkürler aklıma getirdin... inşallah içebilirim de....

arkadaşlar şimdi geldim yazdıklarınızı okudum.şu çene titremesi olayı beni bitirdi ya.gözümün önüne minnacık titreyan çene geliyo.bu arada bebeğine bişeyler ören var mı?nedense ben daha o havaya giremedim.hiçbişey almadım ve örmeye de başlamadım.gerçi bizim bebekler şanslı.güzel havalarda büyüyecekler.5-6 aylıkken örgüye ihtiyaç duyarlar belki di mi

ben inanaıyorum cunku halamın kızında halam bişey istemış tamda bogazında var

eltimde oglunun ensesınde saclarının içine dogru

megül ben örgü de bilmiyom nolcak şimdiiii:) hiç örmedim ve planlarımda da yok:):):):) ben sadece alabilirim.. ki zaten vatim de yok. son iki ay izinliyken de hep kuranla vakit geçirmeyi düşünüyom... ve haklısın zaten yazın örgü geyemesski o yumurcaklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…