canım bizde 900 grlık mama alıyoruz en fazla 2 hafta dayanıyor seninki normal yani
ee bizim kız doyunca hemen memeyi de atıyo ağzından biberonuda bi daha sokmaya çalışırsan da hayatta almıyo toksa bence onlar aç olup olmadıklarını gösteriyo zaten bize yoksa nerden bilcez ne kadar yiyeceklerini her bebek farklı sonuçta ortalama şu kadar yerler diyerek bebek beslenmez ki o zaman
ben 3-3,5 saatte bir 90 cc veriyorum aralardada emiyor süt oldugu sürece, bazen 90lık çok geliyor,eğer emdiyse ancak 50 cc filanı bitirebiliyor,ama maksimim 3 saatte bir acıkıp basıyor yaygarayı..
yeni yemiş çocuğu yüzüstü yatırmak mantıklı mı peki kusmaz mı
ben aşıların tek bir yerden dağıltığını biliyorum. hastanede - sağlık ocağıda aynı aşı diye ;
hatta sağlık ocağında sürkülasyon çok olduğundan aşılar daha taze oluyormuş.
bende kararsız kaldım valla....
ayyy çok geçmiş olsun.. şimdi iyidir umarım ...
bu arada sen hangi dr. gittmeyi düşünüyorusn.
benim görümcem sağlık ocağı doktoru sağlık ocağında daha taze oluyor aşılar dediğinden orda vurduruyorum aşıları. ben sağlık ocağından da memnunum. çok ilgililerbende sağlık ocağını aşılarının daha taze olduğunu biliyorum o yüzden oraya yaptırmayı düşünüyorum
selam kizlar benim bebisim,tam 28 gunluk.sutumu sagip veriyorum ve takviye olarak mama veriyorum 3 3,5saatte bir 90clyada100cl iciyor,acaba normalmidir?
ne salak insanlar var ya çiçek yazık yavruya
bu arada bugün eşimi aktara yolladım anason çayı alsın die
aktar vermemiş zararlı olabilir diye çörek otu yağı vermiş 1çay kaşığı sabah akşam deniyecem bakalım
normal canım sanırım hepimiz aynı gidioruz ama benimki çok hızlı kilo alıo bunu anlamıorum 3200 doğdu 1 aylıkken 4450 di şimdi 45 günlük 5500 civarı. ama bizde aynı besliyoruz niye çok alıyo anlamadım bu kadarı da iyi değil obez olmasında
bakalim benimki aylik kontrolune gidince anlasilir artik kac kilo oldugu,canim alsin bebisin hem o kadarda abartili sekilde almamis gayet normal ne guzel yaramis bebisine,icdigi sutler,bebekler ilk 6 ay hizli kilo aliyorlarmis sonradan yavasliyor kilo alinimlari,sonradan hareketlenincede niye kilo almiyor bu bebisler diyecegiz,:sm_confused:
korkma çiçekcim bişiyi olmaz oğluşunun bizim kızda 25 günlük mama olarak 2 saate 60 cl içiyo gerçi tam bitiremiyo ama
cicekcim bebisin 45 gunluk demissin ,suanmi 90 cl-100cl iciriyorsun?YOKSA 1aylikkenmiydi?
kızlar cok kotuyum yaa..kızımın tırnagını kesıyım dedım ılk kez hep teyzesı kesıyodu bırazcık parmagını kestım 1 damla kanadı ve ben cok uzuldum.cok az agladı ama b
ın kere ozur dıledım kızımdan..off bı daha tırnagını kesmek mı tovbeee
ya ben normalde 90 cc veriyordum ama çok ağlıyor mama bitince ve doymuyor çünkü biberonu bırakmıyor..sonra 120 cc ye çıktık ama artık o da yetmiyor...150 cc veriyorum, ama fazla gelmiş olsa 2 saat sonra uyanıp bana saldırmaz sanırım..çünkü kucağıma aldığımda göğüslerime saldırıyor, emzirincede banamısın demiyor cok cok emiyor, memeden zor ayırıyorum..zaten doyuncada diliyle ittiriyor biberonu, bi dahada almıyor..çok iştahlı ama çok kilo almıyor...bana kalsa mama vermek istemiyorum çünkü büyüklerin yediği abur cubura eş değerdeymiş bebekler için mama..
valla kızlar içime çok fena kurt düşürdünüz!! ama dr arttır mamayı demişti..dur ben yine sorayım..bizimkinin öğünleride sık, öyle 3 saat 4 saat aç durmuyo..obez olacak böyle giderse..kessem mi acaba biraz????
yok canım kusmuyo..3 dk yüzüstü yatır yada dizine yatır ters...3 dk da yan yatırıp sırtına vuracakmışız..
ya şu beslenme konusunu tekrar konuşayım ben dr.la..gerçi bazıları böyle iştahlı olur diyolar ama dr aç bu çocuk dedi diye biz mi abarttık acaba..annem kardeşin de böyleydi, doymazdı ki hala doymuyo diyo...uuf ya ne bileyim kafam fena karıştı..
Anoson çocuğun beyinsel işlevini tembelleştiriyor o yüzden doktorlarda önermiyor zaten o yüzden çocuklara verildiğinde çok fazla uyuyorlar bence kullanma yani eskiden bilinçsizce veriliyormuş bize, yazık bizee yaaa.
evet canım ya bende gecen sapkasını takarken yanlışlıkla saçıını çektim çok üzüldüm ama oluyo böle şeyler
söylemeye utanıyorum bende bebek arabasına koyarken kafasını çarptım hafif çarptı ama ağladı üzüldüm bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?