2009 Nisan Anneleri buraya

canım bizde 900 grlık mama alıyoruz en fazla 2 hafta dayanıyor seninki normal yani

ya ben normalde 90 cc veriyordum ama çok ağlıyor mama bitince ve doymuyor çünkü biberonu bırakmıyor..sonra 120 cc ye çıktık ama artık o da yetmiyor...150 cc veriyorum, ama fazla gelmiş olsa 2 saat sonra uyanıp bana saldırmaz sanırım..çünkü kucağıma aldığımda göğüslerime saldırıyor, emzirincede banamısın demiyor cok cok emiyor, memeden zor ayırıyorum..zaten doyuncada diliyle ittiriyor biberonu, bi dahada almıyor..çok iştahlı ama çok kilo almıyor...bana kalsa mama vermek istemiyorum çünkü büyüklerin yediği abur cubura eş değerdeymiş bebekler için mama..

ben 3-3,5 saatte bir 90 cc veriyorum aralardada emiyor süt oldugu sürece, bazen 90lık çok geliyor,eğer emdiyse ancak 50 cc filanı bitirebiliyor,ama maksimim 3 saatte bir acıkıp basıyor yaygarayı..

valla kızlar içime çok fena kurt düşürdünüz!! ama dr arttır mamayı demişti..dur ben yine sorayım..bizimkinin öğünleride sık, öyle 3 saat 4 saat aç durmuyo..obez olacak böyle giderse..kessem mi acaba biraz????

yeni yemiş çocuğu yüzüstü yatırmak mantıklı mı peki kusmaz mı

yok canım kusmuyo..3 dk yüzüstü yatır yada dizine yatır ters...3 dk da yan yatırıp sırtına vuracakmışız..

ya şu beslenme konusunu tekrar konuşayım ben dr.la..gerçi bazıları böyle iştahlı olur diyolar ama dr aç bu çocuk dedi diye biz mi abarttık acaba..annem kardeşin de böyleydi, doymazdı ki hala doymuyo diyo...uuf ya ne bileyim kafam fena karıştı..

Bebeğini emzirerek ölümüne sebep oldu!

Rusya’da saf alkol içen bir anne 5 aylık bebeğine meme verince bebeğin ölümüne yol açtı.

Ria Novosti ajansındaki haberde, Sretensk’te yaşayan 28 yaşındaki annenin 3 Nisan gecesi yarım litre saf alkol içtikten sonra bebeğine 3 kez meme verdiği ve bebeğin alkolden zehirlenerek öldüğü belirtildi.
İhtiyatsızlıkla bebeğinin ölümüne sebebiyet veren annenin bir yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirtilen haberde, mahkemenin ayrıca annenin alkol bağımlılığından kurtulması için kürlere katılmasına karar verdiği de ifade edildi.

alıntıdır paylaşmak istedim kızlar

ben de bilmiyorum hangi doktora gideceğimi. bir araştırmayı düşünüyorum

bende sağlık ocağını aşılarının daha taze olduğunu biliyorum o yüzden oraya yaptırmayı düşünüyorum
benim görümcem sağlık ocağı doktoru sağlık ocağında daha taze oluyor aşılar dediğinden orda vurduruyorum aşıları. ben sağlık ocağından da memnunum. çok ilgililer

benimki hiç sevmiyor yüzüstü hemen yaygarayı basıyor

ben mama verirsem 60 cc hazırlıyorum sizinkiler bana çok geldi yaaa

selam kizlar benim bebisim,tam 28 gunluk.sutumu sagip veriyorum ve takviye olarak mama veriyorum 3 3,5saatte bir 90clyada100cl iciyor,acaba normalmidir?

selam kizlar benim bebisim,tam 28 gunluk.sutumu sagip veriyorum ve takviye olarak mama veriyorum 3 3,5saatte bir 90clyada100cl iciyor,acaba normalmidir?

normal canım sanırım hepimiz aynı gidioruz ama benimki çok hızlı kilo alıo bunu anlamıorum 3200 doğdu 1 aylıkken 4450 di şimdi 45 günlük 5500 civarı. ama bizde aynı besliyoruz niye çok alıyo anlamadım bu kadarı da iyi değil obez olmasında

Anoson çocuğun beyinsel işlevini tembelleştiriyor o yüzden doktorlarda önermiyor zaten o yüzden çocuklara verildiğinde çok fazla uyuyorlar bence kullanma yani eskiden bilinçsizce veriliyormuş bize, yazık bizee yaaa.

bakalim benimki aylik kontrolune gidince anlasilir artik kac kilo oldugu,canim alsin bebisin hem o kadarda abartili sekilde almamis gayet normal ne guzel yaramis bebisine,icdigi sutler,bebekler ilk 6 ay hizli kilo aliyorlarmis sonradan yavasliyor kilo alinimlari,sonradan hareketlenincede niye kilo almiyor bu bebisler diyecegiz,:sm_confused:

korkma çiçekcim bişiyi olmaz oğluşunun bizim kızda 25 günlük mama olarak 2 saate 60 cl içiyo gerçi tam bitiremiyo ama

kızlar cok kotuyum yaa..kızımın tırnagını kesıyım dedım ılk kez hep teyzesı kesıyodu bırazcık parmagını kestım 1 damla kanadı ve ben cok uzuldum.cok az agladı ama b
ın kere ozur dıledım kızımdan..off bı daha tırnagını kesmek mı tovbeee

öyleyse iyi bari bende korkuyodum nasıl önüne geçicem die içimi rahatlattın yaa teşekkür ederim:=)
korkma çiçekcim bişiyi olmaz oğluşunun bizim kızda 25 günlük mama olarak 2 saate 60 cl içiyo gerçi tam bitiremiyo ama

oo iyi sende bizim yolumuzda ilerliosun ı zaman seninde bi tosun kızın olacak:)

cicekcim bebisin 45 gunluk demissin ,suanmi 90 cl-100cl iciriyorsun?YOKSA 1aylikkenmiydi?

süresine göre değişio esasında çok uyuduysa 120 içiriorum uzun süre aç kaldı die. 3 saat sonra ağlamaya başlarsa 100 cc falan içiriorum bazen bitiro daha yok mu diyo bazen bitirmio bende zorlamıorum içsin hepsini diye

canım üzülme olur böyle ufak aksaklıklar minicik kesilmiş çok ağlamamış zaten hemen de iyileşir zaten güzelim ya üzülme

evet canım ya bende gecen sapkasını takarken yanlışlıkla saçıını çektim çok üzüldüm ama oluyo böle şeyler

selam canımm senin oğlanla benim oğlan aynı gün doğdular sanırım benimkide bugün 1 aylık oldu .Ben günde 2 defa en fazla 90cc veriyorum benimkide öyle saldırıyor sağa sola ama mamadan ziyade emziriyorum artık süt kalmadığında kendisi bırakıyor yada hem emip hem ağlayınca anlıyorum mememde süt kalmadığını zaten çoğu zaman mememde uyuyor yalnız anladığım kadarıyla herkes çoktan 120 cc geçmiş aslında bende versem yiyecek ama ne bilim obezite olmasından korktuğum için fazla vermiyorum

Son düzenleme:

hımm öğrendiğim iyi oldu ben annemin yüzünden veriodum demek vermemek lazımmış bilmiodum sağol canım

belki ben o yyüzden şapşal olmuşumdur laelaelaelaelae

evet canım ya bende gecen sapkasını takarken yanlışlıkla saçıını çektim çok üzüldüm ama oluyo böle şeyler

söylemeye utanıyorum bende bebek arabasına koyarken kafasını çarptım hafif çarptı ama ağladı üzüldüm bayaa

kıslar bişi sorcam
ben şu bebek bakım çantalarından almamıştım şimdi alıcam.
siz ne aldınız memnun kaldınız mı? hangi türler daha kullanışlı oluyo

söylemeye utanıyorum bende bebek arabasına koyarken kafasını çarptım hafif çarptı ama ağladı üzüldüm bayaa

dün tam izlemedim ama tvnin sesi geliyodu duydum
yeni anne olan mankenlerimizden biri alışveriş merkezinin önünde bebeğinin emniyet kemerini takmadığı için bebek arabasından düşürmüş. sonra şaşırıp kalmış etraftakiler yardım etmiş filan. e acemilik manken filan dinlemiyo tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…