2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar merhabalr.baya kalabalık burası .az önce hastaneden geldik .idrar tahlilimizi verdik.pazartesi sonuç alacağız.inşallah kızım iyleşmiştir.çok korkuyorum arkadaşlar.eğer kültür sonucumuz temiz çıkmazsa sondalı tahlil yapacaklarmış.lütfen bize duaya devam edin.

bu arada benim gibi bebeğinde sorun olan tüm arkadaşlarıma Allah acil şifa versin.

unutmadan arkadaşlar bizim sorunumuz az kilo alımıydı.düktor tedbiren istedi ve 100. 000 bakteri ile karşılaştık.kilo alımına dikkat edin.bizim başka bi sorunumuz yoktu.

geçiş olsun megulcum inşallah temiz çıkıcak gülfemin sonuçları benim ufaklık 25 günü 1 kiloya yakın aldı iyimi sizce ama benim kızda kolik var ( bizimde derdimiz oooooo

kızlar kalça çıkığı için film röntgen çektirdiniz mi biz daha çektirmedik bi de nasıl çekiyolar bebekler nasıl duracak ki sabit

kızlar kalça çıkığı için film röntgen çektirdiniz mi biz daha çektirmedik bi de nasıl çekiyolar bebekler nasıl duracak ki sabit

biz çektirdik canım 1aylıkken
bebeği yan yatırıyo bezinin yan cırtını açıyo sen bi elin poposunda bi elin dizlerinin üstünde olcak şekilde bacaklarını düz tutuyosun. o da hamilelikteki gibi bi jel sürüyo bebişin kalçasına ve onun gibi bi aletle bakıyo o kadar

teşekkürler peki biz özel bi dr a gidiyoruz hastaneye gidince yine bi çocuk dr una görünüp onun yollaması lazım di mi röntgen için kendimiz röntgen çektiricez diyip giremeyiz :uhm:

evet canım doktorun röntgen isteğinde bulunması gerekiyo.
ama belki şöle bişi olabilir hastanenin doktoru değil de sizin doktorunuz istekte bulunabilir.
gerçi pek sanmıyorum kabul edeceklerini ama yine de bi sormakta fayda olur

Hay allah çok komiksin yahuu , sorma valla şimdiki bebekler genelde daha uyanık ve zeki oluyorlar anlaşılan biz cehaletin kurbanı olduk ama yalnız bizde doğal beslendik şimdikiler ise hormonlu düşünüyorumda hangisi daha iyi acaba ???CADIARZUCADIARZU

Bütün dualarım gülfem bebeğe inşallah sonuç temiz çıkar.Lütfen allahım sen hasta olan meleklerimize acil şifalar ver...

Son düzenleme:
merhaba kızlar.
ben bugün modaya uygun giyip dışarı çıktım bilin bakalım ne giydimmmm.
bugün üzerime olacak bir pantolon bulmak için dolabın önünde deliye döndüğüm anda
hehehe eşim dediki erkek arkadaşının kotunu giymek moda bu sene paçalarıda kıvırdın mı tamam.
tabi hemen atladım fikrin üstüne eşimin endar kotuna el koydum paçalarıda kıvırdım süper oldu valla.
yoksa kendi pantolonlarıma giremediğim için hala hamilelik kotlarımla dolaşıyodum.

kıslar bişi sorcam
ben şu bebek bakım çantalarından almamıştım şimdi alıcam.
siz ne aldınız memnun kaldınız mı? hangi türler daha kullanışlı oluyo

canım ben çantamdan çok memlunum markası Lullabi,klasik çantalardan çok farklı özellikleride çok iyi kullanışlı yani kısaca tavsiye ederim rahatlıkla:1rolleyes:

ya kızlar çatlak sorunu olan varmı

benimde çatlağım var göbek deliğimin alt tarafında kırmızı renkli beyaza dönseydi bi beni ençok sarkıklar rahatsız ediyor aman boşver normal kiloma dönmeye az kaldı artık onlarda olsun beyfendilere güzel güzel bebişler doğurduk olsun okadar:1closedeyes:

canım inşallah her sonucun iyi çıkar Allah yardımcın olsun benim dualarımda seninle

evet canım ya bende gecen sapkasını takarken yanlışlıkla saçıını çektim çok üzüldüm ama oluyo böle şeyler

onu bende birkaç kez yaptım malesef oluyor öyle şeyler yoksa hangimiz canlarını yakmak isteriz ki,hiç kıyamayız dün bebişim uyurken dudağını büzüp içli içli ağladı galiba korktu ama nasıl içim acıdı dayanamadım bende ağladım onlar hiç üzülmesin Rabbim hep esirgesin

kızlar bebişlerinizi doktor nasıl tartıyor önceden bizimkini soyuyorlardı şimdi sadece altını soyuyorlar,tam ölçüm olmuyor sanırım

bebiş uyurken toptan yazayım dedim hepinizi bebişlerle birlikte öpüyorum çiçek tatlı oğluna maşallah kilosu çok iyi nazar deymesin erkek bebeklerin biraz daha kilosu boyu fazla olur yerim ben onu çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…