2009 Nisan Anneleri buraya

bence biz daha doğal büyüdük koştuk oynadık şimdikiler bilgisayar playstation çocuu yazıkk

valla güldüm kız dilek hhihihihi

bebiş uyurken toptan yazayım dedim hepinizi bebişlerle birlikte öpüyorum çiçek tatlı oğluna maşallah kilosu çok iyi nazar deymesin erkek bebeklerin biraz daha kilosu boyu fazla olur yerim ben onu çok tatlı

ye onu tuğçe teyzesi fıstıkım o benim

selam kızlar ...size bir matematik sorum var kaydirigubbakcemile2 benim kız 14 Nisan da doğdu kırkımız cumartesi 23 Mayısta mı yoksa pazar 24 Mayısta mı oluyor...Dogduğu gun sayılıyor mu.... valla aile ikiye bölündü...cumratesi kırk ucurmaya gidecez sözüm ona ama yanlış olmasın bi de -tatlicadiarzu-

kızlar az önce dr.dan geldik..1. ay aşımızı olduk, bu arada muayenede olduk..dr.a şu mama konusunu da sordum..ya zaten mamaya karşıyım ama mecbur olduğun için bişey demiyorum dedi..miktarına gelince normal bi değişiklik yapma dedi..3650 doğmuştu 4600 olmuş.boyuda 4 cm uzamış lafta ama ben boy ölçümlerine güvenmiyorum..ya göğüslerim yara olmasına rağmen emziriyorum sürekli, sütüm artsın ve bebek emmeyi unutmasın diye ama bazen gerçekten dayanamıyorum!! ilk antibiyotik kullandığımda da azalmıştı o zaman çoğaltmayı başarmıştım ama şimdi olmuyor!! ha bide mamayı neyle veriyosun dedi dr. brown diye bi markanın biberonuyla dedim kaşıkla ver dedi..kolaydı sanki emire kaşıkla mama yedirmek..!

ohh beee geçmişi anca bitirebildim...

bakıyorumda eski günlere yavaşça geri dönmeye başlamışız....

ben bişey soracağım.. okuduğum kadarıyla herkes ek olarak mama veriyor...

bir ben vermiyorum galiba; sizleri okuyunca vermem mi gerekiyor diye düşünmedim değil..

ama sütüm az olduğunu zannetmiyorum.. açtığım zaman akıyor... hatta göğüslerimin çok şişdiğini hissettiğimde sağıp derindondurucuya koyuyorum...

yanlışmı yapıyorum acaba... barana mı versem acaba... emiyor diye vermiyorum..

bu arada baran beyin burnu tıkanmış,,, burnu hırlıyor ...
doktoru aradım ben çoçuğu üşüttüm herhalde.. getirim mi kontrole diye ..

ateşi varmı diye sordu... yok dedim.. göğsünde de hırıltı yoktu..

sadece burnunca - burun temizlemek için damlasını kullan sadece..
ama dikkatli ol.. ateşi olursa o zaman getir dedi..

bu sabah damlasını damlattım .. hapşırmaya başladı... bu sırada burnundan sümük çıkmaz mı ...
oo oğlumun ilk sümüğünüde sildimmmm

inş. daha fazla ilerlemez... bir an önce düzelir...

şirvan canım biz de baharın burnunu sürekli temizliyoz..yoksa sağlıklı ememiyo ...chicco burun aspiratoru varya serum fizyolojikten sonra aspiratolr cekiyom iyi oluyo...

bu arada ben de mama vermiyom...kayınvalidem ağzında geveledi ama ben oralı olmadım yavrum da iyi kilo alıyo elhamdullah...

Maşallah şirvancım ne güzel işte ne maması hiç düşünme bile bizim sütümüz yetmiyor diye veriyoruz aman sakın alıştırma mamaya Bişi sorucam sütünün artması için özel bişey yapıyomusun eğer varsa tavsiyelerine şiddetle ihtiyacım var.

Canım göğüslerin için krem kullanıyormusun.Ben emzirmeye başladığımdan beri Lansınoh adlı kremi kullanıyorum çok şükür hiç yara olmadı.Her emzirmeden sonra sürüyorum ayrıca yıkamaya da gerek yok lanolin diye birbitkiden yapılıyormuş silmeyi unutsam bile bebeğime hiçbir zararı yok mutlaka kullan.

ayy bende çok korkuyorum keserken üzülme cnm o çoktan unutmuştur acısını

çatlağın sadece göbeğindeyse sorun etmezsin tabi benim bacaklarım çatladı
benimde çatladı bacaklarımdakiler kırmızı üstelik rezalet

kızlar bebişlerinizi doktor nasıl tartıyor önceden bizimkini soyuyorlardı şimdi sadece altını soyuyorlar,tam ölçüm olmuyor sanırım
çırılçıplak soyuyor bezini bile çıkartıyor

cnm maşallah maşallah diyim 41 kere
ne diye mama vercen cnm kızların sütü yetmiyor bende doğduğunda bir kutu almıştım hala bitmedi
bende mama vermiyorum
çok şanslı barancık ne güzel annesinin sütünü içiyor
akanları verme bırak aksın bende çok acıyorum akan sütlere ama akıkça gelir merak etme
çocuğa verme akıyor diye düşünsene emilmeden akıyor memeden birde bebiş emince nasıl geliyodur baran doyuyodur cnm

ilk zamanlar benimde yara oldu ama her emzirmeden sonra lansinohu sürdüm meme verirkende silmedim hemen geçti şimdi yara falan yok şükür

Arkadaşlar merhaba, bende nisan annesiyim, hatta kızımın adı da nisan, tam nisan annesiyim yani:) 32. haftada izine ayrıldığımdan beri her gün sizi takip ettim, hepinizi o kadar iyi taniyorum ki. üye olayım mı olmayayım mı derken sonunda bende aranıza katılmaya karar verdım.. anladığım kadarıyla herkeste sorunlar aynı. hamilelikte burayı okudukça yalnız degılmişim derken, simdı kızımla ılgılı her kafama takılan( gereklı gereksız) endişeyı goruyorum kı hepımız yasıyoruz. bebeklerimizi büyütürken bundan sonra bende varım dıyorum....

şırvan maşallah demeden sütüm çok deme her yerde
etoprak sen emiri yunus emreye betül hanımamı götürüyosun?memnunmusun doktordan ben bı kere goturdum fena degıl gıbı ama bılmıyorum

selam arkadaşlarım...
dualarınıza ihtiyacım var.... kızım reflü... emdiği anda çıkartıyo ve fışkırır şekilde.. yetmiyo daha kusmaları devam ediyo... acıkınca ağlıyo emiyo doyunca kusmak için ağlıyo... yani hiç susmuyo... boğazları tahriş olcak bebeğimin....
bugün bi sürü kanı alındı elleri mosmor... içim ğarçalanıyo... çok dua edin nolur... korkuyom kilo kaybetmeye başlıcak diye... Rabbim hepimizin bebeişini korusun sağlık versin....

şirvancım ben de mama vermiyom ve aynı senin gibi vermeli miyim acaba diye düşündüğüm oluyo ama kilo alışı normal denince de yok diyorum... ama bundan sonra ne diyeceğimi bilmiyorum... şu an aç aç uyuyo ben oturdum ağlıyorum... Rabbim yaaa yardım et kuzumu.... görseniz böcük gözlerinden inci gibi dökülüyo yaşlar.......................

selam şeker nisan anacıkları üç buçukta ne işim var demi burda napimanacım zeren hanımın gece mesaisine kalktım sonra süt sağdım e tabi sizede yetişmem lazım bi uğrayayım dedim mucccccccccccccckkkkkksssssssss hepinise kuzucuklarla beraber

günaydıın biz yine 6 da kalktık ilk ben başlayyım dedim güne ama şenay erken davranmış naniknanik şimdide kızımız gazıyla uğraşıyorum

valla mesaisi başlayanlar çok desenize :)
gedacım çok geçmiş olsun bebeişine inşallah çabuk düzelir
nisotto hoş geldin canım nisan annelerinin arasına sende
sütüçok gelenlere özeniyorum valla bizde nerde o şans

Herkese Merhabalar,

Şöyle azıcık bakabildim de genel de mama vermeye başlamışsınız. Benim de sütüm çok yok ama günlük 25 gr. kadar alıyor. Dr. yettiğini gerek olmadığını söylüyor. Bebeğim 24 saatin 18 i göğsümde post-it gibi yapışık. Bunun 2 ayı doldurana kadar böyle gideceğini söylüyor. Halimi düşünün ..... Bilgsayarı zorla açtım.... Sizler maşallah iyi yazışıyorsunuz. 2 ay dolsun diye 4 gözle bekliyorum. Herkese sabır diliyorum.. Gaz ve kusma bizde de çok var... Oğlum kalktı... Hoşçakalın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…