valla güldüm kız dilek hhihihihimerhaba kızlar.
ben bugün modaya uygun giyip dışarı çıktım bilin bakalım ne giydimmmm.
bugün üzerime olacak bir pantolon bulmak için dolabın önünde deliye döndüğüm anda
hehehe eşim dediki erkek arkadaşının kotunu giymek moda bu sene paçalarıda kıvırdın mı tamam.
tabi hemen atladım fikrin üstüne eşimin endar kotuna el koydum paçalarıda kıvırdım süper oldu valla.
yoksa kendi pantolonlarıma giremediğim için hala hamilelik kotlarımla dolaşıyodum.
bebiş uyurken toptan yazayım dedim hepinizi bebişlerle birlikte öpüyorum çiçek tatlı oğluna maşallah kilosu çok iyi nazar deymesin erkek bebeklerin biraz daha kilosu boyu fazla olur yerim ben onu çok tatlı
ohh beee geçmişi anca bitirebildim...
bakıyorumda eski günlere yavaşça geri dönmeye başlamışız....
ben bişey soracağım.. okuduğum kadarıyla herkes ek olarak mama veriyor...
bir ben vermiyorum galiba; sizleri okuyunca vermem mi gerekiyor diye düşünmedim değil..
ama sütüm az olduğunu zannetmiyorum.. açtığım zaman akıyor... hatta göğüslerimin çok şişdiğini hissettiğimde sağıp derindondurucuya koyuyorum...
yanlışmı yapıyorum acaba... barana mı versem acaba... emiyor diye vermiyorum..
kızlar az önce dr.dan geldik..1. ay aşımızı olduk, bu arada muayenede olduk..dr.a şu mama konusunu da sordum..ya zaten mamaya karşıyım ama mecbur olduğun için bişey demiyorum dedi..miktarına gelince normal bi değişiklik yapma dedi..3650 doğmuştu 4600 olmuş.boyuda 4 cm uzamış lafta ama ben boy ölçümlerine güvenmiyorum..ya göğüslerim yara olmasına rağmen emziriyorum sürekli, sütüm artsın ve bebek emmeyi unutmasın diye ama bazen gerçekten dayanamıyorum!! ilk antibiyotik kullandığımda da azalmıştı o zaman çoğaltmayı başarmıştım ama şimdi olmuyor!! ha bide mamayı neyle veriyosun dedi dr. brown diye bi markanın biberonuyla dedim kaşıkla ver dedi..kolaydı sanki emire kaşıkla mama yedirmek..!
ayy bende çok korkuyorum keserken üzülme cnm o çoktan unutmuştur acısınıkızlar cok kotuyum yaa..kızımın tırnagını kesıyım dedım ılk kez hep teyzesı kesıyodu bırazcık parmagını kestım 1 damla kanadı ve ben cok uzuldum.cok az agladı ama b
ın kere ozur dıledım kızımdan..off bı daha tırnagını kesmek mı tovbeee
benimde çatladı bacaklarımdakiler kırmızı üstelik rezaletçatlağın sadece göbeğindeyse sorun etmezsin tabibenim bacaklarım çatladı
çırılçıplak soyuyor bezini bile çıkartıyorkızlar bebişlerinizi doktor nasıl tartıyor önceden bizimkini soyuyorlardı şimdi sadece altını soyuyorlar,tam ölçüm olmuyor sanırım
ohh beee geçmişi anca bitirebildim...
bakıyorumda eski günlere yavaşça geri dönmeye başlamışız....
ben bişey soracağım.. okuduğum kadarıyla herkes ek olarak mama veriyor...
bir ben vermiyorum galiba; sizleri okuyunca vermem mi gerekiyor diye düşünmedim değil..
ama sütüm az olduğunu zannetmiyorum.. açtığım zaman akıyor... hatta göğüslerimin çok şişdiğini hissettiğimde sağıp derindondurucuya koyuyorum...
yanlışmı yapıyorum acaba... barana mı versem acaba... emiyor diye vermiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?